Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

basin sagolsun , malesef herseyin bos oldugunu sevdiklerimizi kaybedince anliyoruz. en guzeli kalp kirmamak. mekani cennet olsun canim:teselli:

iyi aksamlar arkadaslar , bugun karin agrisi ile gune basladim malum regl
hala da sancim var .
bugunku menum
sabah 1 dilim tam bugday ekmekli klasik kahvalti

ogle: 5 catal hindi doner, salat, 1 cay bardagi yogurt.

aksam: 1 tabak z. yagli yesil fasulye, salata , yogurt

spor: sancim cok fazla galiba bugun yuruyemem

başınız sağolsun aebencim..

başın sağolsun aebencim
ölüm biz zavallı insanlar için
ama üzülmemekte elde değil
Allah günahlarını affetsin

aeben abla başın sagolsun.Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah ablaya.hasta iken çektiği tüm sıkıntılar günahlarına kefaret olmasını dilerim Allah 'tan.

aeben ablacım dediğin gibi yapacagım.proteini arttıracagım bu hafta.zaten k.h. diyeti çokta saglıklı gelmedi bana.uygulayan herkese saygım sonsuz.

herkese iyi akşamlar...yatmadan menümü vereyim...buraya ne zaman menülerimi yazmaya başlasam kesinlikte frenliyorum kendimi...ne zaman yazmasamda bilinki cozutuyorum..:kedi:

kahvaltı
2 dilim denge lıght
lor peyniri
salatalık,domates,maydonoz

öğle
1 kase leblebi
200 ml lıght süt

ara
kiraz,kayısı

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
salatalık,domates
maydonoz,yeşil biber

3 litre su,1 bardak yeşil çay,6-7 bardak şekersiz çay gün boyu içtiklerim
aktivite 40 dakika yürüyüş,500 mekik bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2

tamam ablacım,sen toparla biraz kendini...biz nasıl olsa burdayız...senin yorumların çok önemli benim içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tekrardan başınız saolsun...mekanı cennet olsun ablanın...rabbim geride kalanlara sabır versin

Günaydın herkese.
Dün yediklerim.
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 buğday ekmek

Öğlen
Börülce yemeği, 2 yk yoğurtlu ıspanak kavurma, 1 kabak karnıyarık gibi ama etsiz, 1 yk mantar salatası (maydanoz ve kırmızı biberle)

Ara
100 gr light yoğurt

Akşam
Makarna, yoğurt

Ara
2 minik şeftali

Başın saolsun ablacım.

Geçmiş olsun cnm. Mönün gayet güzel.

Afiyet olsun çok güzel mönün kirazcım.

GÜnaydınlar

dÜn yedıklerımıde yazayım hemen

sabah

3 dılım kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞı
kk kadar beyaz peynır
1 adet domates
1 adet salatalık

ÖĞlen
1 tabak taze fasÜlye
1 kase cacık

ara
1 bardak lıgh sÜt

akŞam
1 tabak kıymalı bamya yemeĞı
1 kase yoĞurt .

Herkeslere günaydın kızlar yazmaya utanıom valla OKADAR ÇOK KAÇAMAK YAPTIM Kı ANLATILCAK YAZILCAK GıBı DEĞıL BıDE TUVALET SORUNUM ÇIKTI GEÇEN HAFTA KıLOMU BıLDıRMEDıM AYNIYDI 56,80 BU SABAH TARILDIM 57,40 OFF ALLAHIM YA ÇOK FENA YAPIYORUM KENDıME STRESTEN NE YıYıP ıÇıCEĞıMı ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM ıNANIN HINCIMI YEMEKLERDEN ALIR OLDUM KENDıME DUR DEMEM LAZIM EN YAKIN ZAMANDA BU HAFTASONUDA TATıLE ÇIKICAM ıNŞ. ORDA OYALANIRKEN STRES FALAN KALMAZ DA DıKKAT EDERıM

kizlar merhaba bilgisayarimdaki arizadan dolayi biraz uzak kaldim ama kacamaksiz devam ediyorum bugunden itibaren menulerimide yazarim

Selamlar Hanımlar

Bugünkü Menüm:

Sabah:
1 nektarin

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı z.ezmesi
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1/2 k.k. kadar peynir
domates, salatalık, çay

Öğle:
Domates soslu spagetti
Salata
Ayran

Akşam:
Tavuklu Salata
Ayran

slm kızlar...dün giremedim misafir trafiğim bu yoğun bu aralar.yaz gelince bizim hep böyle..evimiz boş kalmaz allah eksik etmesin misafirsiz olduğumuz gün az olur.giremesemde hep aklımdasınız ama unutmayın...
aebenim başınız sağolsun cnm.allah geride kalanlara sabır versin...
kiraz hoşgeldin cnm,umarım monti ile istediğin zamanda istediğin kiloya iner ve çok güzel bir gelin olursun..istedikten sonra asla yapılmayacak bir şey değil,yeterki gerçekten iste....er yada geç başarırsın..kaçamak yapmadan şu birinci aşamayı atlat,zaten kilo verdiğini gördükçe yasakları çiğnemek istesende çiğnemeyeceksin buna emin ol ve iradene güven...
bebik seninde motivasyonun azalmış gibi geldi bana tatlışkom.ne güzel gidiyordun bir ara..herkese seni örnek gösterdiğimiz haftaları unutmadım...hırsını ve motivasyonunu geri topla ve yoluna kaldığın yerden deavm et.düşsende kalksanda bu yoldan dönme cnm,ne güzel zoru başarmışken...şurda ne kaldıki yolun sonuna...sakın sil baştan geri sarma...
yazılarımı hiç okumadan ve bakmadan yazıyorum hızlı hızlı kızlar..oğlum kablo düşmanı malum... ama elimden geldiğince girmeye ve yanınızda olmaya özen gösteriyorum...hepinizi çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…