- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
:1hug:toplaDIM biraz kendimi teşekür ederim narincim ...hoşgeldin aeben abla nasılsın
slm kızlar...dün giremedim misafir trafiğim bu yoğun bu aralar.yaz gelince bizim hep böyle..evimiz boş kalmaz allah eksik etmesin misafirsiz olduğumuz gün az olur.giremesemde hep aklımdasınız ama unutmayın...
aebenim başınız sağolsun cnm.allah geride kalanlara sabır versin...
kiraz hoşgeldin cnm,umarım monti ile istediğin zamanda istediğin kiloya iner ve çok güzel bir gelin olursun..istedikten sonra asla yapılmayacak bir şey değil,yeterki gerçekten iste....er yada geç başarırsın..kaçamak yapmadan şu birinci aşamayı atlat,zaten kilo verdiğini gördükçe yasakları çiğnemek istesende çiğnemeyeceksin buna emin ol ve iradene güven...
bebik seninde motivasyonun azalmış gibi geldi bana tatlışkom.ne güzel gidiyordun bir ara..herkese seni örnek gösterdiğimiz haftaları unutmadım...hırsını ve motivasyonunu geri topla ve yoluna kaldığın yerden deavm et.düşsende kalksanda bu yoldan dönme cnm,ne güzel zoru başarmışken...şurda ne kaldıki yolun sonuna...sakın sil baştan geri sarma...
yazılarımı hiç okumadan ve bakmadan yazıyorum hızlı hızlı kızlar..oğlum kablo düşmanı malum...ama elimden geldiğince girmeye ve yanınızda olmaya özen gösteriyorum...hepinizi çok seviyorum...
:1hug:toplaDIM biraz kendimi teşekür ederim narincim ...
sende yeniden start vermişin ..olumunekankayizsmile
iremcim arada tökezlesekte devam güzelim .....
zilim Allah kolaylık versin pekbir yogunsun . bende çok severim misafiri ....kaydirigubbakcemile2
kirazım ve nazlım takımdanda takip ediyorum fıstıklar menüleriniz pek güzel pek heveslisiniz ne güzel ..:1hug:
ketum ablam laceyim harikasınız . menülerinize diycek tek şey harikasınız .....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
tfur um neden menü yazmıyorsun .???yerimseniben
eski fıstıklardada artık biraz salma hisediyorum kolay deyil ne kadar zaman oldu ... ama fıstıklar yolun sonuna yaklaştık biraz daha sabır ....:1hug:
bende dagılmış durumdayım ...tatlı kaçamadım olmasada . çok düzensiz besleniyorum ... cenaze günü yasaklarda vardı yediklerimde ... koptum itiraf etmeliyim .. bu demek oluyorki bu haftada kilo veremeyecegim .:1no2:
şu an önümü göremiyorum . sanırım 2 .aşmaya geçmeliyim ..5 li rakamlarda başka bahara artık canımız sagolsun varmı ötesi....opuyorumnanaktan
herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummmm a.s.
Günaydın güzeller.
Bebikcim üzme kendini. Nerdeyse istediğin kilodasın şekerim. Biraz dikkatle verirsin eminim kalanları da.
Aeben ablam 50 li rakamlar senin için çok yakında. Düzene girdiğinde eminim göreceğine.
Zilim mujukkk kocaman.
Narincim ben burdayım hep ama kimse olmayınca yazmıyorum başlığa.
Kiraz mönün harika canım. Afiyet olsun.
sanada günaydın kirazcım.hergün 500 tane mekiği nasıl çekiyorsun canım lütfen söylermisin.benimde yapmam gerek.göbeğimi görsen lömbür lömbür acayip kötü duruyor mekik aleti var 2 gündür onunla yapmaya çalışıyorum bakalım işe yarayacak mı
kirazcım seni ve bu yaz evlenecekleri motive amaçlı aşağıdaki foto yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?