Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilicim bu kadar yogunluguna ragmen bize zaman ayırdıgın için kendi adıma çok teşekkür ederim.a.s. hernekadar bebik için yada başkası için yorum yazsanda yorumlarının içinde hepimizin kendimize alacagı dersler nasihatlar oluyor.gerçekten bir nefeste okuyorum senin mesajlarını iyiki varsın opuyorumnanaktan .

iremcim nerelerdesin yaa özledim seni çiçekte zaten hamiş pek fazla gelemiyor.maytap 2. aşamada bebik gelmiş ama ben görmeden gitmiş.aeben abla desen malum üzgün bugünlerde.

inşallah topic eski canlılıgına kavuşur enkısa zamanda :Saruboceq:

başsaglıgı dilekleriniz için çok teşekür ederim kıslar sağolun ....

hoşgeldin aeben abla nasılsın
:1hug:toplaDIM biraz kendimi teşekür ederim narincim ...
sende yeniden start vermişin ..olumunekankayizsmile
iremcim arada tökezlesekte devam güzelim .....
zilim Allah kolaylık versin pekbir yogunsun . bende çok severim misafiri ....kaydirigubbakcemile2
kirazım ve nazlım takımdanda takip ediyorum fıstıklar menüleriniz pek güzel pek heveslisiniz ne güzel ..:1hug:

ketum ablam laceyim harikasınız . menülerinize diycek tek şey harikasınız .....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

tfur um neden menü yazmıyorsun .???yerimseniben

eski fıstıklardada artık biraz salma hisediyorum kolay deyil ne kadar zaman oldu ... ama fıstıklar yolun sonuna yaklaştık biraz daha sabır ....:1hug:

bende dagılmış durumdayım ...tatlı kaçamadım olmasada . çok düzensiz besleniyorum ... cenaze günü yasaklarda vardı yediklerimde ... koptum itiraf etmeliyim .. bu demek oluyorki bu haftada kilo veremeyecegim .:1no2:
şu an önümü göremiyorum . sanırım 2 .aşmaya geçmeliyim ..5 li rakamlarda başka bahara artık canımız sagolsun varmı ötesi....opuyorumnanaktan

iyi olmana sevindim ablacım.sen iradeli kadınsın eninde sonunda 50 leri göreceksin buna sonuna kadar inanıyorum.bende kendime çekidüzen veriyorum.cumaya enazından artı çıkmak istemiyorum.ve artık bende 69.900 de olsa bu rakamı görmek istiyorummmmmmmmm.

iyi aksamlar arkadaslar. aebenv ve zili tesekkurler destekleriniz icin
bugunku menum
sabah: 1 haslanmis yumurta , 1 kk peynir, domates salatalik

oglen: 1 tabak z. yagli yesil fasulye, yogurt, roka

ara: 1 adet seftali

aksam: firinda tavuk, salata, yogurt

ara: 15 adet kiraz

su: 1.5 litre

spor: 60 dk yuruyus

teşekkür ederim zilicimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...vaktim oldukça monti geçmişini okumaya çalışıyorum..
narinimin dediği gibi yorumların çok güzel,montiye göre uyarladığın tariflerin ise harika..:lepi:.sizden çok faydalanıyorum...aeben ablam bilir ben zamanında çok şok diyet yaptım,evet kiloda verdim ama sonunda fazlasıyla aldım,metobolizmamıda bozdum bi güzel...artık hayat tarzım haline getirmek istiyorum montiyi...gerçektende şu 4 günde bile farketti..delikafadulden.ne kadar yanlış besleniyomuşum bunu anladımyerimseniben

şu anda hiç olmadığım kadar azimliyim...bi ara iyice kaybetmiştim azmimi ama 6.takımdaki canlarımın ve sevdiceğimin sayesinde tekrar kazandım...ve karar verdim ...rabbim kısmet ederse 2 ekimde düğünüm olucak ve ben o zaman istediğim gelinliğin içinde mutlu bi gelin olmak istiyorumbayanssulusmilebayanssulusmile

aebenim toparlanmana sevindim.opuyorumnanaktan..kaçamaklarınıda telefi edersin nasıl olsa...yeterki sana bişi olmasın,sağlığın sıhhatin,keyfin yerinde olsuna.sa.s

bu arada biz nazlımla yarıştayız bu hafta...bakalım cuma günü nasıl sonuçlanacak...ama ben kesinlikle ilk 3 te olmak istiyorum oda ayrıyerimsenibenyerimseniben

iyi geceler fıstıklar...yatmadan hemen yazayım menümü

sabah aç karnına 2 ad erik

kahvaltı
2 dilim denge lıght
lor peyniri
yeşil biber,salatalık

öğle
1 kase leblebi
200 ml lıght süt (mecburen bugünde böle oldu,evde hazırlamıştım bişiler ama sabah unutmuşum):kedi:

ara
1 kese kiraz

akşam
1 tabak tavuklu patlıcan yemeği
domates,salatalık,yeşil biber
1 kase yoğurt

3 litre su,1 bardak yeşil çay
40 dakika yürüyüş 550 mekik..akşama kadar da yaklaşık 1000 defa kolları göğüste birleştirme hareketi :sm_cool::sm_cool:

Günaydın güzeller.

Bebikcim üzme kendini. Nerdeyse istediğin kilodasın şekerim. Biraz dikkatle verirsin eminim kalanları da.

Aeben ablam 50 li rakamlar senin için çok yakında. Düzene girdiğinde eminim göreceğine.

Zilim mujukkk kocaman.

Narincim ben burdayım hep ama kimse olmayınca yazmıyorum başlığa.

Kiraz mönün harika canım. Afiyet olsun.

herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummmm a.s.

günaydın narincimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın iremcimŞenizŞenizŞeniz

sanada günaydın kirazcım.hergün 500 tane mekiği nasıl çekiyorsun canım lütfen söylermisin.benimde yapmam gerek.göbeğimi görsen lömbür lömbür acayip kötü duruyor mekik aleti var 2 gündür onunla yapmaya çalışıyorum bakalım işe yarayacak mı

narinim total core diye bi alet var hani arkası silindirli,raylı onda yapıyorum...100 er li setler halinde 1-2 dakika ara verip 500 e tamalıyorumyerimseniben
benimde en büyük sorumun,göbek ve mide bide sırt...yoksa kollar bacaklarda totoda bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…