Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın fıstıklar ben bugün itibariyle monticime geri dönüyorum aldığım 1 kiloya yakın nerdeyse olsun nerden dönersem kardır benim için ruhumu ve miğdemi kötü yemeklerden arındırıyorum bugün anlatamam size o yediklerimden sonra miğdem nasıl bulandı ve ağrıdı acaip rahatsız oldum hem yedim hem sancı çektim hem de kilo aldım ne anladım ben bundan en güzeli monti monti valla

canım bendede ona benzer mekik aleti var .voit marka var hani şu mavi renkli olan varya.biraz beli rahatsız ediyor gibi ama hallettim bi yastıkla. işe yarar mı sence ben daha başlayalı 2 gün oldu.benimde en büyük sorunum göbek .toto yok bende belim ince ama maalesef göbeğim felaket bir halde. hele kilo verdikten sonra dahada kötü oldu sanki

alkisalkisalkis :Şeniz :lepi:

ligtlife bayıldım resimlere paylaşımın için çok teşekkürler hele hele havuzdaki resimler süperdi kaydirigubbakcemile3

tabiki işe yarar narincim,benimde daha 2 gün oldu,önemli olan düzenli yapmak..hergün sayıyı artırarak yapmayı düşünüyorum ben...
ilk başlarda bende çok zorlanmıştım,ama zamanla alışıyosun,beli rahatsız etmiyo,hatta ben ortadaki silindiri nasıl olduysa kırdım,şimdi daha rahat yapıyorum sankiyerimseniben

bende salonun tam ortasına koydum.en azından tv izlerken yaparım diye.acaba akşama gidince bendemi kırsam o silindiri. sempatiksalakcinni.eşim akşam denedi.sence işe yarıyormu dedim.bence yarar dedi.ama çok zorluyor çok rahatsız ediyor insanı dediğimde eee daha iyiya kaslarının çalıştırdıgı anlamına gelir dedi bu hihoyyyt

kiraz bak ne yapalım seninle tabiki istersen göbeğimizin ölçüsünü alalım ve 1 ay hergün düzenli yapalım birbirimize rapor verelim bakalım 1 ayın sonunda kaç cm inceleceğiz.tabiki göbeğimizin ölçülerini buraya yazmasakta olur :kedi: önemli olan kaç cm gittiği öyle değilmi hem belki diger göbekli arkadaşlarda katılırlar ne dersin

ligtlife bayıldım resimlere paylaşımın için çok teşekkürler hele hele havuzdaki resimler süperdi kaydirigubbakcemile3

dimi :)))) onu görünce koptum ben zaten :))) bide ilk eklediğim pantolonun fermuarını çekmeye çalışan garibim çok motive edici... yeme hissi uyandığında o fotoya bakıcam..

Günaydın Hanımlar, bugün pek bi keyiflisiniz, allah bozmasın

Bugünkü menüme gelince:

Sabah:
1 küçük boy portakal

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1/2 k.k. kadar peynir
1/2 domates, 1/2 salatalık ve çay

Öğle:
Ayran aşı (salatalık rendeli)

Akşam:
Menemen
Salata
Yoğurt

tamam canımcım o zaman akşam göbişleri ölçelim,burayada yazabiliriz benim için no problem

:lepi::lepi:menun çok güzel ketumcum...bişi sorcam bu ayran aşının içinde neler var canımCADIARZU

:lepi::lepi:menun çok güzel ketumcum...bişi sorcam bu ayran aşının içinde neler var canımCADIARZU

Teşekkür ederim canım..Ayran aşında yeşil mercimek, nohut ve bolca kuru nane var, light yoğurtla yapıyorum, biraz koyu ayran kıvamında, tüketeceğim zaman içine salatalık rendeliyorum, varsa evde 1 yaprağa yakında iceberg doğruyorum..

hımm bunu biliyorum ben canım...hatta bi ara 2 gün sırf bu çorbayla şok diyet yapmıştım
monti için uygun olucanı düşünmemiştim,bulgurda vardı benimkinde onu çıkardıkmı tamam...arada bende yapayım,hem çokta severimcokacimcoookohh soğuk soğuk

olabilün tabüü a.s çukma teglüfünde bulundum sağa :roflol:
bende gabül eddüm hemencecik olumunekankayizsmile fıstuk gibüsün maşallah
tamam canımcım o zaman akşam göbişleri ölçelim,burayada yazabiliriz benim için no problem

kirazcım pazartesi başlayalım mı ben regli oluyorum galiba karnım davul gibi hatta bi kalkıp baksam iyi olacak yoksa rezil olcam işyerindekilere sempatiksalakcinni

Bebik zaten bir haftada verirsin 1 kilocuğunuda canımcım kaydirigubbakcemile5

Bende varım. Yarın sabah buraya yazarım. Ama tam nerden ölçücez bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…