Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben de çok severim..bizim memleketin meşhur yaz çorbası...orjinalinde dövme dedikleri buğday var, öyle çok daha lezzetli ama montiye uymadığı için yerine nohut koydum...şayet seviyorsan kuru nane yerine tazesinin yapraklarını da doğrayabilirsin..bana çok keskin geldiği için kuruyu tercih ediyorum...

eiyi günler monti fıstıkları ...

neşanız daim olsun ne güzel hareketlenmişiniz ....
alemsin nuro gene bulmuşun can alıcı resimleri...
senin fotolarada baltım .. tam dayaklıklsın ha kışın koydugun fotolar ne güzeldi bunlar tobbik ....
çok sıkı dönüyorsun kaçamak görmeyim menülerinde ,hoş menüde vermiyorsun ya ...

öpüyorum hepinizi....

Son düzenleme:
Tamam Narincim. En yağlı bölgemden ölçeceğim. Hatta dur mezura varsa çantamda hemen ölçeyim.Geçen ikeadan almıştım sanırım

Aeben ablam mujukkkkkkkkkkk

iremcim 1 temmuz start verelim göbişlerimiz için.ilk ben yazabilirim mesala

başlangıç 1 temmuz

başlangıç cm: 105 mafoldumben ohaoldumsmile :kedi: :1ninca: :mymeka: :tomato:

Kilo çizelgesi oluşturmak istiyorum ama takıldığım yerler var
1. privacy yazan yerde hangi kutucuğu işaretliyoruz
2. weight date'e başlangıç tarihini mi yazıyoruz acaba...

hoşgeldin aeben ablacım.yoklugun nasılda belli oluyor.senin geldiğini görür görmez sevindirik oluyorum ben sositososito

Ketum abla date kısmına ben bişiy girmedim.

Narincim sıkı dur ölçülerimi veriyorum.
Bel 81 Göbek 96

irem rekor bende holeyyyy sositososito senağlama kaydirigubbakcemile3 mafoldumben ben gene abiye kuzulaştım bir aglam bir gülme bir dengesizlik varki üzerimde anlatamam.regli oldum ve acayip sancım var hiç böyle olmazdı eve gidip tv karşısında keyif yapmak istiyorum boshayallersmile

narincim bende yarın sabah ölçer bildiririm canım...ama rekorunu elinden alabilirm haberin olsunnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar
bugunki menumu yazayim
sabah 2 dilim tam bugdaydan tost hazirladim
ara 2 seftali
oglen spagetti,ayran ,salata
ara 2 seftali
aksam 1 parca tavuk biftek izgarada,ayran bol salata ve su
1 saat yuruyus

arkadaslar pek baglanamiyorum bu ara kusura bakmayin dedigim gibi hem pc arizali hemde evde bi kosusturmacadir gidiyo nasil aksam oluyo anlayamiyorum.kaydirigubbakcemile5
simdi pc daha iyi durumda insallah kotu sakalar bi daha yapmaz da bende sizin guzel muhabbetlerinizden olmam. kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlar
bugünki menümü yazayım

sabah aç karnına 1 elma

kahvaltı
3 dilim denge lıght
lor peyniri
marul,salatalık,domates,biber

öğle
büyük tabak yumurta salatası(2 yumurtadan)
1 kase cacık

ara
2 elma

akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak salata
1 kase yoğurt

3 litre su
1 saat yürüyüş...600 mekiksositososito

bu arada fıstıklar göbişimi belimi ölçtümakannehir

üzügünüm narincim rekorunu elinden alıcam

bel 95
göbek 110

durum facia ötesi yani,ben gideyim biraz daha mekik çekeyim en iyisidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…