Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi aksamlar arkadaslar , yogun bir gun gecirdim
bugunku menum

sabah: 2 dilim t. bugday ekmegi, yagsiz peynir, 3 adet zeytin , dom ve sal

oglen: yagsiz domates soslu spagetti, yogurt, salata

ara: 1 adet seftali

aksam: kiymali yogurtlu kabak yemegi , salata

ara: 15 adet kiraz

su: 1.5 litre

spor: 60 dk yuruyus

ben girene kadar herkes dağılıp gitmiş,hatta uyumuşsunuzdur bile:) ancak vakit bulup yazabiliyorum.tüm güm elimde dikiş dikmekten gözlerim kaydı resmen sempatiksalakcinni belim bacaklarım dökülüyor walla...cuma yaklaşırken rekabet iyiden iyiye artmış durumda...sizi böyle görünce seviniyorum valla..umarım cumaya herkes mutlu olarak başlar tartıdan sonra...ve bu motivasyonla haftasonunu kaçamaksız atlatırsınız...yarın görüşmek üzre herkese iyi geceler....

Günaydın herkese.
Çok keyifliyim bugün çünküüüü Bu sabah tartı 69.9 dedi kızlar. Yani parti zamanıııııııııııııııııııııııııı

Dün yediklerim.
Sabah
Domates, salatalık, peynir, zeytin, maydanoz, buğday ekmek

Öğlen
3 küçük tavuk şiş ızgara, salata

Ara
3 tatlı kaşığı light yoğurt

Akşam
tavuklu ve peynirli salata, yarım bardak ayran

merhaba arkadaslar
bugunki menumu yazayim
sabah 2 dilim tam bugdaydan tost hazirladim
ara 2 seftali
oglen spagetti,ayran ,salata
ara 2 seftali
aksam 1 parca tavuk biftek izgarada,ayran bol salata ve su
1 saat yuruyus

Mikemmel :lepi:

bu arada fıstıklar göbişimi belimi ölçtümakannehir

üzügünüm narincim rekorunu elinden alıcam

bel 95
göbek 110

durum facia ötesi yani,ben gideyim biraz daha mekik çekeyim en iyisidelikafadulden

Abla 1 ay sonra 7 cm inceleceğine kalıbı basarım. Bu düzende gidersen :lepi:

Zilimmmmmm :1hug:

günaydın montici güzelleropuyorumnanaktan

iremcim çok sevindim canım 6 lı rakamları görmüşsün,geriside gelicektir mutlaka:lepi:

bende dayanamadım tartıldım bu sabah,üstelik wc den önce,gördüğüm rakam fazlasıyla mutlu etti beni,inş yarına biraz daha gider,bu hafta kesinlikle bireyselde olmak istiyorum:Saruboceq:

ayrıca nerdeyse 1 aydır salaş bi şekilde işe geliyodum,bu sabah erkenden kalktım mekiğimi çektim,cici şeyler giydim,saçımı makyajımı yaptım,kendimi dahada mutlu hissettimbayanssulusmile

kilo=mutsuzluk muş,bunu çok daha iyi anladım ...artık kendime bunu yapmıcam,dahada mutlu edicem,şımartcam kendimizemuszemus

Kirazcım çok sevindim senin içinde. Bireyselde görmekten mutluluk duyacağım canım seni.
Dediğin gibi kilo mutsuzluk. Kendime geldim valla kilo verikçe. Artık 69 kiloyum ya 70 değil. Arada 100 gr oynadı ama sanki dünyalar varmış gibime geliyor.

günaydın iremim sabah sabah benide neşelendirdin wallahi...kendimi gördüm sende..bende tartıdan inerken oynayarak inerdim.o gün seivnçten yiyeceğim varsada yiyemez olurdum...insan bir çok sevindiğinde birde çok üzüldüğünde boğazı düğümlenir su bile içemezya walla sevinçten mutluluktan o gün su içmeyi bile unutacak hale gelirdim kilolar gittikçe.canım benim inşallah buradaki herkes aynı mutluluğu yaşar...ilk başta biraz dişini sıkınca sonrası gerçekten daha kolay oluyor.hiç kimse için kolay değil yeme alışkanlıklarını değiştirmek,bunu kabul ediyorum...fakat bir kaç hafta içinde alışıyor insan ve kilo verdiğini görüncede dahada hevesle sarılıyor diyetine...zaten kilo verme bir hızlandığı zaman istesenizde durduramıyorsunuz.bunu size gaz olsun diye söylemiyorum.gerçekten öyle..zaman zaman takılmalar oluyor tabii..buda insanın morali bozuyor ama o direnç noktasını bir kırılıncada birer ikişer gidiyor kilolar.lütfen kızlar.özellikle ilk başlayan arkadaşlar..ilk başta bir kaç hafta kaçamak yapmayın...kaçamak kaldırmayan bir beslenme şekli çünki monti..zaten bir çok şey serbest..kaçamak yaptığınızdada kilo vermeniz çok az oluyor buda sizi yıldırıp diyetten uzaklaştırıyor...azıcık sabredin,sonunda zafet sizin olsun...tıpkı irem arkadaşımız gibi sevincinizi burda kutlayalaım...hepinizi seviyorum kızlar...opuyorumnanaktan

Zilimmmm çok saol canım.
Aynen dediğin gibi ilk haftalar hatırlarsan nasılda ümitsizdim. Gitmiyordu bir türlü kilolarım ama sonra alıştı bünye. ınanamıyorum şu an 6 lı rakam gördüğüme hala. Ve asla eski kiloma dönmeyeceğim.

Günaydınlar efem... ben geldim biraz mahçubum size karşı biliyorum gelmedim bir kaç gündür buraya geliyorum ama monti topiğine uğrayamadım.Bu hamilelik beni çok değiştirdi.Çok etkiledi.Ama bundan sonra gelmeye çalışacağım valla hepinizi çok özledim.

bu arada kirazcım çok haklısın cnm,şişmanların hep kendini avutmak için söylediği bir yalandan ibarettir.tombullar daha sempatik olur diye :umursamaz: hiç öyle değil malesef.bende şişman olduğum dönem kendimi hiç beğenmezdim.aksine çok kötü hissederdim kendimi,kabinlerden kan ter içinde bu olmadı bir beden büyüğü varmı diye çıktığımda ağlamak gelirdi içimden..ve bundan 7-8 yıl ewwel giyim kuşam şimdiki kadar modern değildi.anne kıyafetleri getirirlerdi.şimdi robadan penyeler var,elbisalar var yine bir parça saklanabiliyor kilolar.ve şık olunabiliyor.düşünsenize ben 20-21 yaşındayım satıcı bayan bana içli dışlı tiriko takın getiriyor ..bu size olur diye.ağlıyacaktım..kıpkırmızı oldum gözlerim doldu..benim pek tarzım değil diyerek çıktım dışarı...arabaya girer girmez sesimi sala sala ağlamıştım...annem o zaman 47-48 yaşında o bile giymiyordu öyle şeyler...ama bana olan modern bir kıyafet tarzı yoktu o zamanlar...
ama şimdi denemeden alıyorum bir çok şeyi.üç gün önce arkadaşla LCW.'ye gittik.kargo kapri ve bir kaç üst aldım kendime hiç birini denemeden..36 beden kapri şu anda belimde olması gereken kısmı kalçama indirip düşükbel olarak giyiyorum bolluktan..kışın hırka aldım aynı yerden çocuk reyonundan 15-16 yaş olanlar bol bol oluyor üstüme...eskiden olsa.......
herşeyden önemlisi özgüveniniz artıyor.bak bu sabah ciclerimi giyip geldim yazmışsın..daha başındayken bile kendini ne kadar iyi hissediyorsun birde çıtır çıtır olduğunu düşün cnm....ben eskiden evden çıkmak istemezdim,şimdi makyajsız ve bakımsız sokağa çıkmıyorum...geçen gün yeni taşındığımız sitede kapıda yaşlı bir teyzeyle karşılaştım..kızım babana söylede bir akşam size hoşgeldine geleceğiz dedi..kadının bebi biriyle karıştırdığını anladım ama bozuntuyada veremedim.birine benzettiniz herhalde dedim.sen şu yeni taşınan doktorun kızı değilmisin dedi...allahım kafamdan kaynar sular döküldü...yok eşiyim desem kadın bozulacak,demesem yalnış anlama devam edecek.ne yapacağımı bilemez halde bizde yeni taşındık benim eşimde doktor dedim kadının ayaklar suya erdi oda kıpkırmızı oldu((
eşim benden üç yaş büyük altı üstü ve bakımsız bir adamda değil...kilolu değil saçı ağarmamış ..neden bu kadın böyel dedi diye düşüne düşüne yolu tuttum çıktım.ve yanımda çocuk var düşünün...ve öyle hoptirik züptirikte giyinen bi insan değilim...eski kilolu halimdeykende eşimi oğlum sanacakları kadar büyük duruyordum ...eşim mesleği gereği giydiği kıyafetten ve sanki dr.olunca illa yaşın kemale ermesi şartmış gibi olduğundan dolayı olgun duruyordu ve bende hem kilomdan hemde bakımıma özen gösterdiğimden dolayı daha küçük gösterdiğimden dolayı böyle bir kanı oluşmuş yeni taşındığımız yerdeki insanların kafasında...ve çouktan dolayı (bebek arabası olunca el ele dolaşılamıyor malum) evli olduğumuzu farkedememişlerdi...(bunu eşime anlattığımdan beri ayna karşısından ayrılamıyor adam:))durmadan saçına başına dişine bakım yapıp duruyor beni yaşlımı sanmışlar diyerek:))
kilo insanı gerçekten olduğun daha fazla yaşta gösteriyor kızlar...ince olunca daha genç ve bakımlı oluyorsunuz bunu unutmayın...ben şu anki okuluma evraklarımı ilk vermeye geldiğim gün beni öğrenci sanmıştı müdür muavinimiz,kızım sivil gelmenin yasak olduğunu bilmiyormusun diye azarlamıştı beni koridorda görünce....
bu başımdan geçenleri sizinle örnek olsun diye paylaşıyorum.motivasyonunuz düşecek olursa okuyun gayretiniz yerine gelsin diye....isteyin ve başarın...herşey sizin elinizde....

Zilicim senin yazdıklarını okuyunca.ınsan çok farklı duyguların içine giriyor,ben buraya ilk başladığımdada sen vardın.Menülerim hep çok düzensiz ve bozuk olurdu.Yalnış seçimler yapardım sürekli.Sen gelir buraya bizim için birşeyler yazardın.Kendi yaptığın tarifleri paylaşırdın yeri geldiği zaman çoğunu yapıyorum hala.Canım hafif birşey istediğinde.Şimdi bu yazdıklarını gözlerim dolarak okudum.Sanki aynı beni anlatıyormussun gibi.Kıyafetler olmaz üzerime göre satıcı kızların hepsi zayıf yaşlı anne kıyafetleri getirirler size göre ancak bunlar olur diye.Ama çok şükür montiyle tanıştım seninle ve aeben ablamı tanıdım burda.Ne kadar kararlı ve azimli olduğunuzu gördüm.Bu beni hep şevke getirmiştir.şu anda hamilelik dolayısıyla tam anlamıyla 1.aşamayı yapamıyorum 2.aşama gibi besleniyorum bazen kaçamaklar artıyor ama bıraktığım günden beri kilomda hiç bir değişiklik olmadı eşim bile şaşıyor bu duruma yediklerinin sayısı arttı ama sen kilo almıyorsun neden diye.Bende dedim dengeyi biliyorum ne ile ne yenir ne yenmez öğrendim artık diyorum.Bazen karıştırdığımda kendime çok kızıyorum ama sonra toparlıyorum.Şu aylarımda kilo almadan devam ediyorum inş.Bundan sonrada böyle devam eder.

Zilicim bu arada sana birşeyler sormak istiyorum.Ben şimdi bazı zamanlar kahvaltı edemiyorum ekmek arası yapıyorum.Kepek ekmeğiyle bir sandviç yapıp yesem yanında meyve suyuyla beraber yada yumurta gibi şeyler eklesem olur mu.Sen nasıl kahvaltı yapıyordun hamişken şimdi benim iş yerinde çok zorlu geçiyor pratik birşeyler önerebilirmisin acaba benim için

canım benim yazdıklarını büyük bi keyifle okuyorumopuyorumnanaktan..ilk sayfalardaki aeben ablamın koyduğu yazıyı defalarca okudum....dahada motive oluyorum seni okuyunca ,bu sefer bende başaracağıma inanıyorum..
.kilo sana çok yakışıyor,böle iyisin,zayıflarsan yüzün çöker çirkinleşirsin diyenlerede aldırmıyorum bile artık,çünkü ben mutlu olduğumu zannederek kendimi kandırmışım,bi kaç kilo verince bile ne kadar mutlu oldum,bide 60 lara indiğimde üstelik istediğim gelinliğin içinde olduğumdaki halimi düşünemiyorum bilebayanssulusmile

bu arada dün akşam annemle carfura gittik,tam buğday ekmeği almak için,gezerken küçük ev aletlerine baktık,fritözler indirimdeymiş annem dedi almıyomusun,yok dedim almıcam,ihtiyacım yok,çünkü kızartma yapmıcam,aklıma sen geldin zilicim,dedim sebzelerimi hafif yağlayıp fırında yapcam benzemuszemus...
aşkımada söledim evlenince montiye uygun beslenicez ona göre diye,beyaz ekmeği unut dedim,oda şaşırdı tabi biraz ama sen nasıl istersen öle olsun gülüm dedi:asigim::asigim:

Günaydın Hanımlar,

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 adet nektarin

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı zeytin
1 tatlı kaşığı cevizli ezme
1/2 k.k. kadar peynir
1/2 dom., 1/2 salatalık ve çay

Öğle:
Mantar sote
Salata
Ayran

Akşam:
Bamya
Salata
Yoğürt

Bu hafta benim için pek verimli geçmiyor, kilomda bi değişiklik olmadı.. kaçamak ve ara yapmadığım halde...şu ana kadar verdiğim kilolar en az 1 yıllık olanlardı, bundan sonrakiler taaa M.Ö. ye dayanıyor, sanırım direnç noktasına geldim ve bundan sonrası benim için daha zor olacak gibi...umarım bu durum uzun sürmez..

Ketum abla montinin ilk zamanları direnç gösteriyor vücud. Ama devam et vermeye başlayacaksın eminim. Aynısı bende de olmuştu

iremcim canım benim inanki kendim vermiş kadar sevindim ve duygulandım.son zamanlarda çok duygusalım yaa böyle güzel bir haberde bile hemen gözlerim doluyor.canım benim darısı benim başıma inşallah.ve seninde 69.900 daki o 9.900 lük küsuratı en kısa zamanda atacagına inanıyorum tatlım

zilicim yine bir solukta okudum yazdıklarını.bende böyle bi durum yaşadım.fakat tam tersi olarak :sinifsinif:.alt komşumun oglu eşimle beni görünce bu ablanın yanındaki kim diye sormuş eşi demiş komşum hayatta inanmam demiş o ablanın eşi olduguna çünkü adam kadının kardeşi gibi duruyor demiş ve bunu bana gelip annesi anlattı ve gayet rahat bir şekilde acı bir durumdu ama en acısıda bunun gerçektende böyle olduguydu ozamanlar 86 kiloydum eşim 80 kilo ve boyu uzun.şuan 72-73 kiloyum eşimse 86 kilo.oradan taşındık tabiki sebep bu olay değildi yanlış anlaşılmasın.bu olay geçen sene oldu ben taşınalı 2 ay oldu.herneyse ben 65-60 olunca eşimi koluma takıp o komşuma çaya gitmek istiyorum.guclubacismile bayanssulusmile

kirazcım başaracaksın tatlım olacak bu iş inşallah.ve o gelinliğin içinde kugu gibi dolanacaksın hayatım bayanssulusmile

kirazcım başaracaksın tatlım olacak bu iş inşallah.ve o gelinliğin içinde kugu gibi dolanacaksın hayatım bayanssulusmile

inş.narincim...buna bende çok inanıyorum,aslında daha öncede güzel kilolar verdim ama kalıcı olmadı hiçbiri,koruma evresini beceremiyorum bi türlü,o yüzden monti tam bana göre
2 ay hiç kaçamaksız yapıp ondan sonra 2.aşamaya geçmeyi düşünüyorum

ketum abla kendimden utandım vallla kilo çizelgeni ve azmini görünce.:kedi: maşallah süphanallah diyeyim.benim annem 47-48 yaşında şeker tansiyon bel fıtıgı guatr var.ailesinde genetik olarak kalp problemi var.kendisi 1.70 boyunda ve 110 kilo neredeyse.ama hala tüm hastalıklarına ragmen hırsı yok kilo vermek için.çok üzülüyorum onun için.nasıl azimlendirebilirim bilmiyorum.kilo verse birçok sıkıntısından kurtalacak ama yok asla kadında o azim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…