merhaba arkadaslar
bugunki menumu yazayim
sabah 2 dilim tam bugdaydan tost hazirladim
ara 2 seftali
oglen spagetti,ayran ,salata
ara 2 seftali
aksam 1 parca tavuk biftek izgarada,ayran bol salata ve su
1 saat yuruyus
iyi geceler kızlar
bugünki menümü yazayım
sabah aç karnına 1 elma
kahvaltı
3 dilim denge lıght
lor peyniri
marul,salatalık,domates,biber
öğle
büyük tabak yumurta salatası(2 yumurtadan)
1 kase cacık
ara
2 elma
akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak salata
1 kase yoğurt
3 litre su
1 saat yürüyüş...600 mekiksositososito
bu arada fıstıklar göbişimi belimi ölçtümakannehir
üzügünüm narincim rekorunu elinden alıcam
bel 95
göbek 110
durum facia ötesi yani,ben gideyim biraz daha mekik çekeyim en iyisidelikafadulden
iyi aksamlar arkadaslar , yogun bir gun gecirdim
bugunku menum
sabah: 2 dilim t. bugday ekmegi, yagsiz peynir, 3 adet zeytin , dom ve sal
oglen: yagsiz domates soslu spagetti, yogurt, salata
ara: 1 adet seftali
aksam: kiymali yogurtlu kabak yemegi , salata
ara: 15 adet kiraz
su: 1.5 litre
spor: 60 dk yuruyus
ben girene kadar herkes dağılıp gitmiş,hatta uyumuşsunuzdur bile:) ancak vakit bulup yazabiliyorum.tüm güm elimde dikiş dikmekten gözlerim kaydı resmen sempatiksalakcinni belim bacaklarım dökülüyor walla...cuma yaklaşırken rekabet iyiden iyiye artmış durumda...sizi böyle görünce seviniyorum valla..umarım cumaya herkes mutlu olarak başlar tartıdan sonra...ve bu motivasyonla haftasonunu kaçamaksız atlatırsınız...yarın görüşmek üzre herkese iyi geceler....
bu arada kirazcım çok haklısın cnm,şişmanların hep kendini avutmak için söylediği bir yalandan ibarettir.tombullar daha sempatik olur diye :umursamaz: hiç öyle değil malesef.bende şişman olduğum dönem kendimi hiç beğenmezdim.aksine çok kötü hissederdim kendimi,kabinlerden kan ter içinde bu olmadı bir beden büyüğü varmı diye çıktığımda ağlamak gelirdi içimden..ve bundan 7-8 yıl ewwel giyim kuşam şimdiki kadar modern değildi.anne kıyafetleri getirirlerdi.şimdi robadan penyeler var,elbisalar var yine bir parça saklanabiliyor kilolar.ve şık olunabiliyor.düşünsenize ben 20-21 yaşındayım satıcı bayan bana içli dışlı tiriko takın getiriyor ..bu size olur diye.ağlıyacaktım..kıpkırmızı oldum gözlerim doldu..benim pek tarzım değil diyerek çıktım dışarı...arabaya girer girmez sesimi sala sala ağlamıştım...annem o zaman 47-48 yaşında o bile giymiyordu öyle şeyler...ama bana olan modern bir kıyafet tarzı yoktu o zamanlar...
ama şimdi denemeden alıyorum bir çok şeyi.üç gün önce arkadaşla LCW.'ye gittik.kargo kapri ve bir kaç üst aldım kendime hiç birini denemeden..36 beden kapri şu anda belimde olması gereken kısmı kalçama indirip düşükbel olarak giyiyorum bolluktan..kışın hırka aldım aynı yerden çocuk reyonundan 15-16 yaş olanlar bol bol oluyor üstüme...eskiden olsa.......
herşeyden önemlisi özgüveniniz artıyor.bak bu sabah ciclerimi giyip geldim yazmışsın..daha başındayken bile kendini ne kadar iyi hissediyorsun birde çıtır çıtır olduğunu düşün cnm....ben eskiden evden çıkmak istemezdim,şimdi makyajsız ve bakımsız sokağa çıkmıyorum...geçen gün yeni taşındığımız sitede kapıda yaşlı bir teyzeyle karşılaştım..kızım babana söylede bir akşam size hoşgeldine geleceğiz dedi..kadının bebi biriyle karıştırdığını anladım ama bozuntuyada veremedim.birine benzettiniz herhalde dedim.sen şu yeni taşınan doktorun kızı değilmisin dedi...allahım kafamdan kaynar sular döküldü...yok eşiyim desem kadın bozulacak,demesem yalnış anlama devam edecek.ne yapacağımı bilemez halde bizde yeni taşındık benim eşimde doktor dedim kadının ayaklar suya erdi oda kıpkırmızı oldu((
eşim benden üç yaş büyük altı üstü ve bakımsız bir adamda değil...kilolu değil saçı ağarmamış ..neden bu kadın böyel dedi diye düşüne düşüne yolu tuttum çıktım.ve yanımda çocuk var düşünün...ve öyle hoptirik züptirikte giyinen bi insan değilim...eski kilolu halimdeykende eşimi oğlum sanacakları kadar büyük duruyordum ...eşim mesleği gereği giydiği kıyafetten ve sanki dr.olunca illa yaşın kemale ermesi şartmış gibi olduğundan dolayı olgun duruyordu ve bende hem kilomdan hemde bakımıma özen gösterdiğimden dolayı daha küçük gösterdiğimden dolayı böyle bir kanı oluşmuş yeni taşındığımız yerdeki insanların kafasında...ve çouktan dolayı (bebek arabası olunca el ele dolaşılamıyor malum) evli olduğumuzu farkedememişlerdi...(bunu eşime anlattığımdan beri ayna karşısından ayrılamıyor adam:))durmadan saçına başına dişine bakım yapıp duruyor beni yaşlımı sanmışlar diyerek:))
kilo insanı gerçekten olduğun daha fazla yaşta gösteriyor kızlar...ince olunca daha genç ve bakımlı oluyorsunuz bunu unutmayın...ben şu anki okuluma evraklarımı ilk vermeye geldiğim gün beni öğrenci sanmıştı müdür muavinimiz,kızım sivil gelmenin yasak olduğunu bilmiyormusun diye azarlamıştı beni koridorda görünce....
bu başımdan geçenleri sizinle örnek olsun diye paylaşıyorum.motivasyonunuz düşecek olursa okuyun gayretiniz yerine gelsin diye....isteyin ve başarın...herşey sizin elinizde....
Ketum abla montinin ilk zamanları direnç gösteriyor vücud. Ama devam et vermeye başlayacaksın eminim. Aynısı bende de olmuştu
kirazcım başaracaksın tatlım olacak bu iş inşallah.ve o gelinliğin içinde kugu gibi dolanacaksın hayatım bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?