Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar ' bugun tatilim ilk gunu 1 eylule kadar tatil:lepi:
bir suru planim var ama oncelik bu kilolardan kurtulmak. yuruslerimi arttirmak la ise basliyorum:hulya:

zilicigim ne guzel yazmissin yasadiklarini gecen yillarda verdigim kilolardan biliyorum. daha oncesinde 77 kilolarda bende esimin yaninda hap yasli hissettmistim kendimi , bizde esimin isi geregi verilen kokteylere ve gecelere katildigimizda gece kiyafetlerini bulmakta cok zorlanirdim ve siyah rengi tercih ederdim. (2007 ve 2008 de' 60kiloya indigim donemlerde aldigim gece kiyafetlerimin rengi bile degismisti)
simdi yeniden kilolarimi verip eskiye donmek istiyorum

irmecigim kutlarim canim , kilo vermenin mutlulugu harikadir, butun gun sanki bulutlarda gibi dolasirsin

ketumcugum menulerinden cok iyi gittigingin anlasiliyor, vucudun direnc gosteriyordur. yilmadan devam canim. birde spor yapiyor musun , cunku sadece menulerini goruyorum aslinda sporla olunca kilo verme isi devali oluyor a.s.

kirazcigim sendeki bu azimle eminim sen bu isi kisa zamanda cozersin

kiraz ve iremcim ben bel ölçülerimi yazmamıştım hemen yazıyorum

bel : 85

göbek : 105

bugün tibariyle mekik çekmeye başlıyoruz kızlar

lacey bende senin gibi 1 eylüle kadar tatilde olmak isterdim.dinlen keyfini çıkar ve hepsinden önemlisi işe döndüğünde herkesi şaşırt şeker.içinden ne geliyorsa tatilinde gerçekleştirmek istediğin ne varsa umarım hepsi olur.

ben çıkıyorum kızlar yine gelmeye çalışırım bugün kızımın rahatsızlıgından dolayı evdeyim hazır evdeyken biraz işlerimi azaltayım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan görüşürüz

selam kızlar bayadır gelemiyorum nabersiniz:)
ama ben seni çok merak ediyorum albümüne bi resmini koysana valla çok merak ediyom gözüm açık gidicem he :))
bende artık denemiyorum aldıklarımı çok zevkli darısı hepinizin başına:)

çok teşekkür ederim canımcım.Şeniz..inan bu azimin en büyük nedeni sizlersiniz...bana inanların,başarabilecemi düşünenlerin olması motivemi ikiye katlıyo.a.s.

kiraz ve iremcim ben bel ölçülerimi yazmamıştım hemen yazıyorum

bel : 85

göbek : 105

bugün tibariyle mekik çekmeye başlıyoruz kızlar

bak gördünmü narinim rekor bende,inş.en kısa sürede kurtulucaz göbişlerdenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

takdirin için çok teşekkürler canım...42 yaşımı 28'inde doldurdum, rabbime çok şükür önemli bi hastalığım yok (aile de şeker ve kalp rahatsızlığı olmasına rağmen)...insan önce kendine saygı duyup, kendisi için bişeyler yapacak ki, etrafına da o denli verimli olsun..annende henüz genç ve geç kalmış sayılmaz, biraz ikna ile onu da montici yapabilirsin :))

Birkaçgündür hiç giremedim kızlar taşınma telaşı eve eşyaları attık ordan da ailelerin yanına geldik kendimizi zor attık vallahi yaşadığımız şehirden ve 1 eylüle kadar dönmek yok:)))
Taşınma sırasında biraz bozdum gerçi 2.aşamaya göre düşününce bozmamışta olabilirim ama tavuk dürüm ve lahmacunun hiç kurtuluşu yok sanırım ama gerçekten yiyecek başka hiçbirşey bulamadım ilçede olduğum için ha deyince herşey bulunmuyor ne yazık ki,ama yediklerim kadar da spor yapmışımdır yorgunluktan bittim,kilomu bugün yazayım yarın neti bulamayabilirim şimdiden kilo veren herkezi çok çooook tebrik ediyorum öpüyorum hepinizi
kilom 56.800

ablacım maşallah sanakendimden utandım valla:kedi:

ketum ablacım maşallah ALLAH nazarlardan korusun.maalesef benim annemin en büyük sorunu kendini kandırmaktan başka bişiy değil.inşallah enkısa zamanda ikna edebilirim onu.

kirazcım senin aminle bende azimlendim valla .gidecek bu göbekler inşallah

yazdıklarımın bir parçacıkda olsa sizi motive ettiğini ve hırslandırdığını görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor kızlar...kiraz gerçekten istersen gelin olduğunda kimse gözlerine inanamaz seni görünce cnm benim..birde korseli bir gelinlik alırsan fazlalık kalmışsa bile toparlar seni...fıstık gbi bir gelin olursun..banada yüzün çöktü kemiklerin çıktı diyen o kadar çok insan olduki...(bu arada bunu diyen herkes en az 80-90 kg) kimseyi dinlemedim walla.ben kendimi böyle iyi hissediyordum.ve böyle iken yüzüm gerçekten gülüyordu.onların dediği gibide çökmedim.geçen gün bir davete katılmak durumunda kaldım okulumun son haftasıydı gösteriler için..orda beni çook kiloluyken başka bir şehirde gören bir veli ile karşılaştım.kadını ben tanıdım o beni tanıyamadı.eşlerimizde iş arkadaşı aynı zamanda.kendimi tanıttıktan sonra kadın hayretler içinde kaldı.nerden nereye diye....neydiiiiin ne olmuşsun cnm sen dedi..o gördüğünde 95 civarıydım şu an 57 :) kadın botoks falanmı yaptırdın ,gerdirdinmi kendini yağmı aldırdın diye sorup durdu.yemin et diyor ikide bir::))) sporda yaptığım için (hatta birde doğum yaptım üstüne) hiç sarkmadım.aksine iyice sıkılaştım.kendiime güvenim arttıkça cilt bakımlarına vs.. gittim gitmeyede devam ediyorum.sadece serum ve nemlendirici kullanıyorum herkes gibi.extra hiç bir şey yapmadım ve sürmedim vücuduma yada cildime...sigarada kullanmadığım için (birde soyaçekimde etkili diye düşünüyorum.anne tarafım pırıl pırıl parlak ciltlidir) cildim hiç bozulmadı diyetten sonrada.doğru beslendiğimiz içinde cildimiz matlaşmıyor kızlar...
kadın kalabalığın içinde sık sık yanıma gelip ay bir saattir sana bakıyorum inanamıyorum dedi sürekli...çok hızlı vermediğimiz için kiloları sarkma çok olmaz.ama birde sporla desteklerseniz gerçekten hiç olmaz..tabii mutlaka nem şart cilt için.....
çağlayancım kahvaltı için ben fix aynı yaptım hep.ben klasik türk kahvaltsından başka bir şey yiyemiyorum sabahları.kek meyve suyu cornflex falan yiyemem yani.bir peynir canavarı olarak büyükçe bir parça peynirimi,domatesimi salatalığımı,maydonoz çok tüketmek iyi değil gebelikte idrar söktürücü(diüretik) etkisi olduğundan onun yerine bol semizotu,(semizotunda omega 3-6 var bu arada)zeytin tam buğday ekmeği bir iki parça ceviziçi çok açık bir çay...9 ay boyuncada az kilolu gebelik geçirmek adınada en sevdiğim simidi bile 2 kez yedim...önemli olan nefsini körlemek bence..2 simitle çeyrek simidin arasında tat farkı yok çünki.ama kilo ve kalori farkı çok büyük...hamura yüklenme cnm..bol meyve ye...sebze yemekleri ye z.yağlı..ve haftada en az iki kere et ye mutlaka ama kızartma ve yağlı et olmasın..yanında demir emilimini arttıracak mutlaka c vitamini içerikli sebzeler ye.(salata malzemelerinin hepsi c vitamini deposu zaten.domates,marul,biber,limon hepsi c vit.)et yerken ekmek yeme depo olmasın.sen teferruatlı kahvaltı yapamayacaksanda tam buğdaydan sandviç yap ama meyve suyu yerine süt i. yanında.boş yere şeker yükleme vücuduna.ve gebelik diyabetiyle uğraşma sonra...meyvelerden al şeker ihtiyacını vücudunun...kepek ekmeği pek önerilmiyor gebelikte cnm kansızlığa yol açıyor uzun süreli kullanımda.ama haftada bir iki kere yersen bişey olmaz sanırım....ve içebiliyorsan (tansiyon sonun yoksa) günde bir tane maden suyu iç tatlım.içeriğindeki dğal mineraller ve mağnezyum bebeğinin kemik gelişimi için çok faydalı.bunu doktoruna sorsan o bile söylemez.doktorlar bu kadar detaya inmek istemiyorlar....şimdilik aklıma gelenler bunlar tatlım..takıldığın yer olursa mutlaka sor..
herkese ince ve mutlu günler...................

bu tür şeyleri yaşadıkça ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum canım..allah kem gözlerden sakınsın

evet tek eksiğim spor, mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum ama arttırsam iyi oalacak sanırım...

iyi akşamlar kıslar ......

mesajları okudum maşallah diyim sizlere çç
öncelikle iremcim seni tebrik ederim güzelim ....:teytey:
umarım yarın bende 5'li rakam gördüm diye havai fişekleri patlatırım ..kaydirigubbakcemile3

zilim seni burda sık görmek ne güzel ...yine döktürmüşün nasihatleri....Şeniz

ketun ablam maşallah sana .....

lacey canım hayırlı tatiller .....

kirazım canım bu azimle tez zamnda istedigin kiloya gelecegine eminim ....
bu hafta bireysel derece bekliyorum senden . ama nuroyuda unutma derim ..:jeyyar:hadi bakalım hayırlısı ..aklinialirimsmile

çiçegim daha sık yaz özlüyoruz seni.....olumunekankayizsmile

narinin bu sefer bırakmak yok olumunekankayizsmile

eski cadılar az ugruyorlar ..lmaz:

kıslar yarın 3 günlük tatile gidiyoruz haberiniz olsun yine yokum ....:kedi:
orda net var ama ancak okurum bir merhaba belki...
geçen haftaki kilolarıda ekleyemedim . valla kusuruma bakmayın emi.
artık hafta başı 2 haftalık eklerim .....:1hug:

Son düzenleme:
iyi keceler kızlar,yatmadan menümü vereyim

sabah aç karnına 1 elma

kahvaltı
4 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri
salatalık,domates
marul,yeşil biber

öğle
1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 kase yoğurt

ara
1 elma

akşam
yumurta salatası
yoğurt

3 litre su,1 bardak yeşil çay
40 dakika yürüyüş
700 mekik

hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar monti güzelleri .....opuyorumnanaktan
kilom tam 60 kıslar .... iremcim senin gibi 100 gr aşagı olsun dedim ama olmadı basgül gıcıkkkkkk..

ama olsun hafta başı baya kilo almıştım hem o gitti hemde eski kiloma indim ...:lepi: geçen hafta 60 400 düm galiba ..:uhm:

BEN ARTIK 2. AŞAMAYA GEÇİYORUM KISLAR ...:teytey:
TATİLDE 3 GÜN AÇIK MÖNÜ BAKALIM ZORLANMAM İNŞALLAH ...CADIARZU

Günaydın herkese.

Aeben ablam olsun nasılsa vereceksin.

Bende 69.9 çıktım bu sabah. Akşam geç saatte meyve yemiştik onu yemeseydim daha az çıkardım. Olsun buna da şükür.

Günaydın kızlar ben geldim gene :)))

Ablam bende sizi çok özlüyorum a.s.
Sen bu zinciri kırma işini halletmişsin ablacım 60'lı günleri inş.bir gün bende görebilirim.Azmine hala hayranım.ıyi tatiller bu arada.tatilde 2.aşamada güzel gider ama. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…