yazdıklarımın bir parçacıkda olsa sizi motive ettiğini ve hırslandırdığını görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor kızlar...kiraz gerçekten istersen gelin olduğunda kimse gözlerine inanamaz seni görünce cnm benim..birde korseli bir gelinlik alırsan fazlalık kalmışsa bile toparlar seni...fıstık gbi bir gelin olursun..banada yüzün çöktü kemiklerin çıktı diyen o kadar çok insan olduki...(bu arada bunu diyen herkes en az 80-90 kg) kimseyi dinlemedim walla.ben kendimi böyle iyi hissediyordum.ve böyle iken yüzüm gerçekten gülüyordu.onların dediği gibide çökmedim.geçen gün bir davete katılmak durumunda kaldım okulumun son haftasıydı gösteriler için..orda beni çook kiloluyken başka bir şehirde gören bir veli ile karşılaştım.kadını ben tanıdım o beni tanıyamadı.eşlerimizde iş arkadaşı aynı zamanda.kendimi tanıttıktan sonra kadın hayretler içinde kaldı.nerden nereye diye....neydiiiiin ne olmuşsun cnm sen dedi..o gördüğünde 95 civarıydım şu an 57 :) kadın botoks falanmı yaptırdın ,gerdirdinmi kendini yağmı aldırdın diye sorup durdu.yemin et diyor ikide bir::))) sporda yaptığım için (hatta birde doğum yaptım üstüne) hiç sarkmadım.aksine iyice sıkılaştım.kendiime güvenim arttıkça cilt bakımlarına vs.. gittim gitmeyede devam ediyorum.sadece serum ve nemlendirici kullanıyorum herkes gibi.extra hiç bir şey yapmadım ve sürmedim vücuduma yada cildime...sigarada kullanmadığım için (birde soyaçekimde etkili diye düşünüyorum.anne tarafım pırıl pırıl parlak ciltlidir) cildim hiç bozulmadı diyetten sonrada.doğru beslendiğimiz içinde cildimiz matlaşmıyor kızlar...
kadın kalabalığın içinde sık sık yanıma gelip ay bir saattir sana bakıyorum inanamıyorum dedi sürekli...çok hızlı vermediğimiz için kiloları sarkma çok olmaz.ama birde sporla desteklerseniz gerçekten hiç olmaz..tabii mutlaka nem şart cilt için.....
çağlayancım kahvaltı için ben fix aynı yaptım hep.ben klasik türk kahvaltsından başka bir şey yiyemiyorum sabahları.kek meyve suyu cornflex falan yiyemem yani.bir peynir canavarı olarak büyükçe bir parça peynirimi,domatesimi salatalığımı,maydonoz çok tüketmek iyi değil gebelikte idrar söktürücü(diüretik) etkisi olduğundan onun yerine bol semizotu,(semizotunda omega 3-6 var bu arada)zeytin tam buğday ekmeği bir iki parça ceviziçi çok açık bir çay...9 ay boyuncada az kilolu gebelik geçirmek adınada en sevdiğim simidi bile 2 kez yedim...önemli olan nefsini körlemek bence..2 simitle çeyrek simidin arasında tat farkı yok çünki.ama kilo ve kalori farkı çok büyük...hamura yüklenme cnm..bol meyve ye...sebze yemekleri ye z.yağlı..ve haftada en az iki kere et ye mutlaka ama kızartma ve yağlı et olmasın..yanında demir emilimini arttıracak mutlaka c vitamini içerikli sebzeler ye.(salata malzemelerinin hepsi c vitamini deposu zaten.domates,marul,biber,limon hepsi c vit.)et yerken ekmek yeme depo olmasın.sen teferruatlı kahvaltı yapamayacaksanda tam buğdaydan sandviç yap ama meyve suyu yerine süt i. yanında.boş yere şeker yükleme vücuduna.ve gebelik diyabetiyle uğraşma sonra...meyvelerden al şeker ihtiyacını vücudunun...kepek ekmeği pek önerilmiyor gebelikte cnm kansızlığa yol açıyor uzun süreli kullanımda.ama haftada bir iki kere yersen bişey olmaz sanırım....ve içebiliyorsan (tansiyon sonun yoksa) günde bir tane maden suyu iç tatlım.içeriğindeki dğal mineraller ve mağnezyum bebeğinin kemik gelişimi için çok faydalı.bunu doktoruna sorsan o bile söylemez.doktorlar bu kadar detaya inmek istemiyorlar....şimdilik aklıma gelenler bunlar tatlım..takıldığın yer olursa mutlaka sor..
herkese ince ve mutlu günler...................
Narincim aminn canım hepimiz işallah.
Haftaya sen 72.400 bende 68.9 oluruz işallahhhhhhh.
Günaydın herkese.
Aeben ablam olsun nasılsa vereceksin.
Bende 69.9 çıktım bu sabah. Akşam geç saatte meyve yemiştik onu yemeseydim daha az çıkardım. Olsun buna da şükür.
günaydın montici güzelleropuyorumnanaktan
monti mucizesi kendini ilk haftada gösterdi kilom
geçen hafta 78,80
bugün itibariyle 75,30kaydirigubbakcemile2
akrepçim canım benim gelmeni 4 gözle bekliyorum çok mutlu oldum senin adına harikasın tatlım :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kiraz o ne öyle maşallah nazar değmesintebrikler canım :hooray: hakettin sen bunu
inşallah canım.olmamamızın tek nedeni kendi iradesizliğimiz bu ne anlama geliyor herşey bizim elimizde
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
7 günlük bir diyet proğramım var bitsin sonra aranıza dönmeyi düşünüyorum bebikler..
pazartesi görüşürüz inşallah şekercikler
alışkanlık olmuş monti
öyleki hala elim uzanmıyor monti dışı besinlerekaydirigubbakcemile3
e öyleyken de devam edim ben
sağlığa ve sağlığaopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar bu haftaki kilom 69.5 kg , üstelik malum dönemde olmama rağmen kilo almamış görünüyorum,
ziliciğim yazdıkların gerçekten motive edici dilerim bütün arkadaşlarım istedikleri kiloya ulaşırlar.
bügün birkaç gün için şehir dışına çıkacağım dönüşte görüşmek üzere. orada da montiye uygun beslenmeye uymaya çalışacağım
görüşmek üzere:içelim:
aebenim benim bugünkü kilomu ekle şekerim..
BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .
ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bu listeye bakmak hoşuma gidiyorbayanssulusmile
geçen hafta kilom 70.700 gr
bugünkü kilom 68.600 gr
2.100 gr gitmiş:lepi:
ben daha fazla bekledim ama henüz wc ye çıkmadan ve çok erken tartılmak zorunda kaldım mecburen
günaydın montici güzelleropuyorumnanaktan
monti mucizesi kendini ilk haftada gösterdi kilom
geçen hafta 78,80
bugün itibariyle 75,30kaydirigubbakcemile2
tebrikler tatlışım Şeniz
ne kadar vermişsin yani bu hafta
geçen haftayı bilemeyince şettimkaydirigubbakcemile3
sende harikasın şekerim
hadi bakalım haftaya da senden çıkış bekliyorum..biliyorum istersen yaparsın şekerim
bak aklıma ne geldi
haftaya senle yarışalımmıyerimseniben
haftaya derken bugün mü start vereceğiz yarışa nasıl olacak yarış ayyy çok heyecanlandım şimdi bak delikafadulden
vaaoooooooovv 3.5 kilo harikasın tatlışım
akrepçim canım benim gelmeni 4 gözle bekliyorum çok mutlu oldum senin adına harikasın tatlım :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kiraz o ne öyle maşallah nazar değmesintebrikler canım :hooray: hakettin sen bunu
sende harikasın şekerim
hadi bakalım haftaya da senden çıkış bekliyorum..biliyorum istersen yaparsın şekerim
bak aklıma ne geldi
haftaya senle yarışalımmıyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?