Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilicim ya iyiki varsın canım.yazdıklarını okuyunca çoğu şeyi yalnış yaptığımın farkına vardım biliyormusun ben annemlerin sözlerine göre hareket ediyordum herşeyden yeki bebekte iyi olsun sağlıklı olsun diye ama herşeyi yalnış yapıyormuşum okuyunca yazdıklarını resmen moralmen çöktüm sağlıksız besleniyormuşum ben yarından itibaren sil baştan yapıyorum herşeyi.Saol canım verdiğin bilgiler için bunları not aldım.yeni bir hamilelik dönemine başlıyorum artık.a.s.

çiçekçim telaş yapma tatlım herşey zamanla rayına oturacak.heleki kendine ziliyi örnek almışken emin ol herşey düzene girer şeker.huzurlu saglıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim tatlım opuyorumnanaktan

iremcim harikasın tatlım bunlar senin için a.s.

kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum veremeyenlerde haftaya inşallah fazlasıyla verirler :Saruboceq:

Narincim aminn canım hepimiz işallah.

Haftaya sen 72.400 bende 68.9 oluruz işallahhhhhhh.

aeben ablacım bu sefer bırkmak yok demişsin.

ablacım bu sabah öyle bir hırslandımki anlatamam.bune yaa dedim kendime 1 ileri 2 geri.ölürmüsün dedim kaçamak yapmazsan.hangi yiyecek baskülde gördüğün giden kilonun verdiği zevki mutlulugu verebilir ki sana .deniz kendine gel artık kandırma kendini monticiyim diye dedim.takvim tutuyorum ben bir baktım hiçbir ay hedeflediğim kiloyu tutturamamışım.ki hedeflerim okadarda abartılı olmamasına ragmen. erman kuzu gibi yeter yaaa yav yeter yaaa diye isyan ettim içimdeki iradesizliğe.bundan sonra günü gününe menü vereceğim.kendime not defteri buldum.hergün yazacagım.kiraza söz verdiğim mekiklerimin sayısınıda arttıracagım.valla acayip hırs var kendime karşı ablacım.daha ne kadar vakit kaybedeceğim.kışın dedimki yaz gelsin yaz gelir haziran sonu gelsin yok ramazan gelsin.ertele babam ertele.kendime saygım kalmıyor bu yüzden.23 temmuzda üniversiteden ev arkadaşımın düğününde 70 rakamını görmek istiyorum.guclubacismile Allahın izniyle :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
7 günlük bir diyet proğramım var bitsin sonra aranıza dönmeyi düşünüyorum bebikler..
pazartesi görüşürüz inşallah şekercikler
alışkanlık olmuş monti
öyleki hala elim uzanmıyor monti dışı besinlerekaydirigubbakcemile3
e öyleyken de devam edim ben
sağlığa ve sağlığaopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar bu haftaki kilom 69.5 kg , üstelik malum dönemde olmama rağmen kilo almamış görünüyorum,
ziliciğim yazdıkların gerçekten motive edici dilerim bütün arkadaşlarım istedikleri kiloya ulaşırlar.
bügün birkaç gün için şehir dışına çıkacağım dönüşte görüşmek üzere. orada da montiye uygun beslenmeye uymaya çalışacağım
görüşmek üzere:içelim:

aebenim benim bugünkü kilomu ekle şekerim..
BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .

ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .

bu listeye bakmak hoşuma gidiyorbayanssulusmile

geçen hafta kilom 70.700 gr

bugünkü kilom 68.600 gr

2.100 gr gitmiş:lepi:

ben daha fazla bekledim ama henüz wc ye çıkmadan ve çok erken tartılmak zorunda kaldım mecburen

günaydın montici güzelleropuyorumnanaktan

monti mucizesi kendini ilk haftada gösterdi kilom

geçen hafta 78,80
bugün itibariyle 75,30kaydirigubbakcemile2

Günaydın herkese.

Aeben ablam olsun nasılsa vereceksin.

Bende 69.9 çıktım bu sabah. Akşam geç saatte meyve yemiştik onu yemeseydim daha az çıkardım. Olsun buna da şükür.

tebrikler tatlışım Şeniz
ne kadar vermişsin yani bu hafta
geçen haftayı bilemeyince şettimkaydirigubbakcemile3

geçen hafta 78,80

vaaoooooooovv 3.5 kilo harikasın tatlışım

akrepçim canım benim gelmeni 4 gözle bekliyorum çok mutlu oldum senin adına harikasın tatlım :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kiraz o ne öyle maşallah nazar değmesin tebrikler canım :hooray: hakettin sen bunu

sende harikasın şekerim
hadi bakalım haftaya da senden çıkış bekliyorum..biliyorum istersen yaparsın şekerim
bak aklıma ne geldi
haftaya senle yarışalımmıyerimseniben

inşallah canım.olmamamızın tek nedeni kendi iradesizliğimiz bu ne anlama geliyor herşey bizim elimizde

vereliniortak

Ablacım gel özledik seni. opuyorumnanaktan

Sevindim cnm senin adına maşallah.

Süpersin ablacım süper :lepi:

geçen hafta 78,80

süpersin :lepi:

tebrikler tatlışım Şeniz
ne kadar vermişsin yani bu hafta
geçen haftayı bilemeyince şettimkaydirigubbakcemile3

300 gr gitti ablam.

bu arada kızlar size bişiy itiraf edeyim bu pazar tatilden döndüğümde pazartesi sabahı tartıldıgımda kilom 75.200 dü bu sabah 73.400 bende aslında güzel kilo vermişim en azından tatil yükünü üzerimden atmışım dün sabah 72.500 dü kilom. reglimin 3. günü yani bugün 73.400 çıktım. bundan sonra zaten haftada 2 kere tartılacagım 1.side haftasonundan çıktıgımızda pazartesi sabahı 2.cide cuma sabahı kilo bildirimi için.

sende harikasın şekerim
hadi bakalım haftaya da senden çıkış bekliyorum..biliyorum istersen yaparsın şekerim
bak aklıma ne geldi

haftaya derken bugün mü start vereceğiz yarışa nasıl olacak yarış ayyy çok heyecanlandım şimdi bak delikafadulden

haftaya derken bugün mü start vereceğiz yarışa nasıl olacak yarış ayyy çok heyecanlandım şimdi bak delikafadulden

evet bugün veriyoruz startı
hafta sonu kaçamak yapmayız en azından
cumaya bakalım ne olucak
hadi şansın büyük ben bu hafta fazla verdim haftaya daha az olabilir ama zorlicaz artık delikafadulden

vaaoooooooovv 3.5 kilo harikasın tatlışım

sende harikasın akrebimmmŞeniz

teşekkür ederim fıstığımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sende harikasın şekerim
bak aklıma ne geldi

benide benide alın yarışayerimsenibenyerimseniben

ee hadi bakalım akrepçim yarış başlasın guclubacismile sen şimdiden mızıkcılık mı yapıyorsun bana mı öyle geliyor.ben bu hafta çok verdimde haftaya az veririmde falanda filan.bahane yok bugün başladık tamam mı lmaz: vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…