tamam canım sende gel hep birlikte yarışalımsende harikasın akrebimmmŞeniz
teşekkür ederim fıstığımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benide benide alın yarışayerimsenibenyerimseniben
ee hadi bakalım akrepçim yarış başlasın guclubacismile sen şimdiden mızıkcılık mı yapıyorsun bana mı öyle geliyor.ben bu hafta çok verdimde haftaya az veririmde falanda filan.bahane yok bugün başladık tamam mılmaz: vereliniortak
kirazcım sende gel şeker yarış başlıyorrrrr :jeyyar:
akrep evine yerleşmene sevindim.bak bahanende kalmadı :dilcikar: bende de bahane edecek sebep kalmadı tatil bitti reglide yarın bilemedin pazar günü biter adil bir yarış olacak gibi bu defa .geçen sefer agız tadıyla yarışamamıştık :smiley-cool:
selam arkadaşlar içecek bağımlısı olan varsa eğer benim gibi :)) diye size bir alternatif getirdim....
lipton ice tea light
0 karb var bir kaç gündür kullanıyorum..
selin bu arada kitabı alabildin mi erak ettim çok güzel bilgiler var tavsiye edrim mutlaka....
kirazıımm iradene azmine hayranım ben yaaaaa...
kirazcım sende gel şeker yarış başlıyorrrrr :jeyyar:
akrep evine yerleşmene sevindim.bak bahanende kalmadı :dilcikar: bende de bahane edecek sebep kalmadı tatil bitti reglide yarın bilemedin pazar günü biter adil bir yarış olacak gibi bu defa .geçen sefer agız tadıyla yarışamamıştık :smiley-cool:
Selamlar,
Monti'de 1 ayı geride bıraktım.. Şu anki kilom 62.300... Bu hafta sadece 200 gr. verebilmişim...
Bu hafta rekor kilolar verilmiş, hepinizi tebrik ediyorum...İremcimmm senle ben sınıfın bu haftaki en tembeli çıkmışız kaydirigubbakcemile3
ketum abla kendine haksızlık etme ben artı 400 gr. dayım :kedi: kimseye kaptırmam sondan birinciliği :1ninca:
canımsın sen ŞenizŞeniz...nuromm bende seni tebrik ederim,2 kilocuk gitmiş,sende çabuk toparladın canım,aynen devammm:lepi::lepi:
tamam canım başlasın yarış..bu haftasonu içinde çok güzzel olucakyerimseniben
ketum abla öle düşünme...bizim verilecek kilolarımız çok fazla,senin şu anki kilon benim hayal bile edemediğim hedef kilomdelikafadulden
Muayyen gününden dolayıdır canım, bi kaç güne kalmaz tartı gerçek rakamı gösterecektir..Bu arada adın Deniz mi? eğer öyle ise adaşız:))
evet ablacım ismim deniz adaşız seninle demek ki olumunekankayizsmile. ben seninle enkısa zamanda kilodaşta olmak istiyorum delikafadulden
selam arkadaşlar içecek bağımlısı olan varsa eğer benim gibi :)) diye size bir alternatif getirdim....
lipton ice tea light
0 karb var bir kaç gündür kullanıyorum..
selin bu arada kitabı alabildin mi erak ettim çok güzel bilgiler var tavsiye edrim mutlaka....
amanınn benim şekerim gelmişşşŞenizBende varım yarışa millet beni unutmayınnnnnnnnnnn.
Şimdi kaçıyorum p.tesi görüşürüz.
heheheebaşıkları karıtırmışım bu gün aceleden yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?