Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sende harikasın akrebimmmŞeniz

teşekkür ederim fıstığımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benide benide alın yarışayerimsenibenyerimseniben
tamam canım sende gel hep birlikte yarışalım
isteyen katılsın tabi

aman aman şunada bakyerimseniben
ben senin umudun şimdden kırılmasın diye ölee şettim..hani beden tırsma diyekaydirigubbakcemile3
ee bu sefer ev de taşımıyorum geçen yarışta şansıma evtaşımıştıksempatiksalakcinni
e o zaman kork bendn diyelim bacuummsengözlerimebaksanab

kirazcım sende gel şeker yarış başlıyorrrrr :jeyyar:

akrep evine yerleşmene sevindim.bak bahanende kalmadı :dilcikar: bende de bahane edecek sebep kalmadı tatil bitti reglide yarın bilemedin pazar günü biter adil bir yarış olacak gibi bu defa .geçen sefer agız tadıyla yarışamamıştık :smiley-cool:

evet canım tam bir yarış olucak bu sefer
iremcim sende gel şekerkaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar içecek bağımlısı olan varsa eğer benim gibi :)) diye size bir alternatif getirdim....

lipton ice tea light

0 karb var bir kaç gündür kullanıyorum..

selin bu arada kitabı alabildin mi erak ettim çok güzel bilgiler var tavsiye edrim mutlaka....

Şenizne kitabıymış bu bakiim:uhm:

Selamlar,

Monti'de 1 ayı geride bıraktım.. Şu anki kilom 62.300... Bu hafta sadece 200 gr. verebilmişim...

Bu hafta rekor kilolar verilmiş, hepinizi tebrik ediyorum...ıremcimmm senle ben sınıfın bu haftaki en tembeli çıkmışız kaydirigubbakcemile3

ketum abla kendine haksızlık etme ben artı 400 gr. dayım :kedi: kimseye kaptırmam sondan birinciliği :1ninca:

kirazıımm iradene azmine hayranım ben yaaaaa...

canımsın sen ŞenizŞeniz...nuromm bende seni tebrik ederim,2 kilocuk gitmiş,sende çabuk toparladın canım,aynen devammm:lepi::lepi:

tamam canım başlasın yarış..bu haftasonu içinde çok güzzel olucakyerimseniben

ketum abla öle düşünme...bizim verilecek kilolarımız çok fazla,senin şu anki kilon benim hayal bile edemediğim hedef kilomdelikafadulden

Neden hayal olsun ki, burada bu topikde olman bile bir adım değil mi, yeterki isteyelim, herşey mümkün:))

Muayyen gününden dolayıdır canım, bi kaç güne kalmaz tartı gerçek rakamı gösterecektir..Bu arada adın Deniz mi? eğer öyle ise adaşız:))

evet ablacım ismim deniz adaşız seninle demek ki olumunekankayizsmile. ben seninle enkısa zamanda kilodaşta olmak istiyorum delikafadulden

slm kızlar...genel anlamda mutlu bir cuma olmuş bu gün...özellikle kiraz...tebrikler...montinin meyvelerini toplamaya erken erken başlamışın cnm..inşallah böyle kolayca gider tüm fazlalıkların..
narin ve ketum sizde hiç üzülmeyin bazı haftalar takılma olması çok normal dünde yazığım gibi...biraz proteini arttırarak ve kaçamakları sıfıra indirerek bunu hiç zorlanmadan halledersiniz..yeterki haftasonu gerçekten kaçamak yapmayın,hafta içide tabii..arkadaşlar monti bir çok şeyi kısıtlamadan zayıflatan bir beslenme proğramı.ama tek su götürmeyen yanı kaçamak kabul etmiyor olması.bunu başardığınızda montiyi başarmış oluyorsunuz zaten..bir kaç haftacık kaçamak yapmayın ,sizde çok kilo veren arkadaşlar kervanına katılın....yazın beslenme seçeneği kışa göre çok çok fazla zaten...işimiz daha kolay yani...
çağlayanım anneler ve aile büyükleri kendi gebelik geçirdikleri dönemlerdeki kulaktan duyma bilgileri aktarıyorlar çocuklarına.annem annanem de bana bunlara benzer şeyler söylediler.özellikle annanem.sen zaten çok zayıfsın bebek durmaz bu zayıfla sende yemiyorsun içmiyorsun dedi durdu telefonlarda.ben ilimin,bilimin,tıbbın uygun gördüğ şekilde bir gebelik geçirdim.doktorumda çok tatlı bir doktordu(eşimin arkadaşıydı ve aile dostumuzdu) bana sen zaten çok bilinçli bir gebesin sana tavsiye edebileceğim hiç bir şey yok.hatta diğer gebelerime tavsiye etmek için öğreneceğim çok şey var dedi sürekli.hatta bir keresinde kontrole gittiğimde orda bir ayda 4 kg almış bir hastasına beni örmek göstererek bak buda gebe ve senden 2 ay önce gidiyor gebeliği dedi.ben 7 aylık ordaki bayanda 5 aylık gebeydi.ben toplam 3,5 kilo almıştım o zamana kadar o bayan 5 ayda 11 kg almış.normaldede kiloluymuş zaten hepten şişmişti eli yüzü.bende bir gram ödemde olmadı.kirazı çok yemiştim ve bol su içmiştim yaza denk geldiği için.böyle devam edersen normal yolla doğum imkansız hale gelecek demişti o kadına.ben ilk doğumum olduğu halde doğumhanede toplamda bir saat kaldım ve bu bir saatte sancı,doğum,dikilmem vs... hepsi dahildi,doktorumuz bile çok şaşırmıştı ilk doğum olupta bu kadar kolay doğuran görmedim diye...hamuru hiç yemedim desem yalan olmaz.sadece sabah kahvaltılarında bir dilim ekmek.öğlen akşam ekmek yemedim.çok canım isterse karbonhidrat içerikli başka birşeyler yedim.mesela boool yeşillikli ve ekşi kısır.bulgurda çok faydalı bir besin özelllikle gebelikte.tuzu minimuma azalttım.sabah peynirin zaytin tuzu kafi geliyor zaten domatesi salatalığı tuzlamadım.bebek 7.aydan sonra senin yediklerine ortak cnm bunu unutma.geçen bir arkadaşım doğum yaptı.oda bana sen ne yaptıysan bende öyle yapacağım dedi.6 kilo alarak doğuma gitti.3,750gr bir bebek doğurdu.son derecede sağlıklı görseniz doğduğunda bile fincan gibi açıktı gözleri.benim oğlum daha bir kez hastalanmadı.yani diyeceğim o ki çok yemek çok sağlıklı bir gebelik değil,sağlıklı bir bebek doğuracaksın demekte değil.sana yetecek kadarını ve sağlıklı şeyleri yemek.fazlası zarar.doğum kanalın yağ bağlıyor ve daralıyor normal doğumun zora giriyor.arkadaşımın biri 26 kg aldı 6,5 saatte doğurdu bebeğin kafası kanalda sıkıştı kanalın yağlanması nedeniyle ve bostlarla doğdu bebek.kafası deve hörgücü gibi tümsek tümsekti.15-20 günde indirler.kanalda sıkışınca su tupladı kafası yani.bunlara hiç gerek yok tatlım.aç kal asla demiyorum bu zaten sağlıklı değil.ama gereğinden fazla yeme,hamura ,ekmeğe,tatlıya,pilav makarnaya yüklenme.onlardan tadımlık,sebzeden meyveden yağsız etten doyumluk ye.suyunuda bolca iç ..bu kadar......9 ay göz açıp kapayana kadar geçecek ve sen dünyanın en tatlı meyvesini tadacaksın inşallah canım....(yine kafanızı şişirdim:))
aebenim tatile gitmiş,iyi yapmış....biz tıkıldık eve bari o gezsin tozsun....bende tatilde olacaktım şimdi ama gidemedik,eşimin izni uymadı.gün verilmiş ameliyatları var diye izni erteledik.çocukla bende tek başıma rahat edemeyeceğim diye onu bekliyorum becburen ve taa kıştan sözleştiğimiz arkadaşlar gelecek yurtdışından.mecburen onların ardından çıkacağız tatile.olsun ne yapalım.burda sizinle olmakta çok güzel.iyiki varsınız kızlar,hepinizi çok seviyorum.....

:1shok:anammm bu ne usun mesaj
zilim napmışın senŞeniz

bizde seni çok seviyoruz zilim
iyiki varsın valla
ah keşke bunları ben hamile kalmadan önce okusaydım da şimdi hala o kiloları verme çabasına girmeseydim ne olurdu
çiçek ne şanslısın bacım.uygula bak bunları.süper fikirler bunlaropuyorumnanaktan

Bende varım yarışa millet beni unutmayınnnnnnnnnnn.

Şimdi kaçıyorum p.tesi görüşürüz.

hehehee başıkları karıtırmışım bu gün aceleden yahuu

Bende varım yarışa millet beni unutmayınnnnnnnnnnn.

Şimdi kaçıyorum p.tesi görüşürüz.
amanınn benim şekerim gelmişşşŞeniz
bende şimdiye kadar nerde kaldı diyodumyerimseniben
hehehee başıkları karıtırmışım bu gün aceleden yahuu

ilahi şekerim benim..
şimdi ben boşunamı merak yaptımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…