slm monti diyeti nasıl yapılıyor
günaydın akrepçim gelmiş gitmiş tühh yakalayamadım.rakibecim nasıl gidiyor haftasonun diye merak ediyorum sempatiksalakcinni
güzel canm çok güzel.şimdi bana yardım edin hiçbir halt anlamadım pratikle anlamam lazım sabah 2dilim ekmek peynir 1bardak süt domates nasıl
akrepçim üzgünüm şeker yemezler ama bu numaraları lülülülülülü akşama yegenimin dogumgünü var ve benim ensevdiğim çikalatalı frambuazlı pastayı almışlar mafoldumben bende neyapayım sağ elimin üzerine kocaman rakibemin adını akrep33 yazacagım ki çatala uzandıgımda onu görüp yemeyeyim diyeee nasıl fikir ama :jeyyar:
ketum abla kendimden utandım vallla kilo çizelgeni ve azmini görünce.:kedi: maşallah süphanallah diyeyim.benim annem 47-48 yaşında şeker tansiyon bel fıtıgı guatr var.ailesinde genetik olarak kalp problemi var.kendisi 1.70 boyunda ve 110 kilo neredeyse.ama hala tüm hastalıklarına ragmen hırsı yok kilo vermek için.çok üzülüyorum onun için.nasıl azimlendirebilirim bilmiyorum.kilo verse birçok sıkıntısından kurtalacak ama yok asla kadında o azim yok.
öğlen mesela 1-2 kase bezelye yesem yanına yoğurt ölçüleri ne olmalı ekmek yok acımdan ölürüm tel şehriye ve domatesten yapılan şehriye çorbası olurmu ilk aşama ya
merhabalar herkese..
6 ayı geçkin süredir diyetle ve sporla uğraşan biri olarak son zamanlarda vucudum dirence geçtiği için değişik yöntemleri denemeye karar verdim .son 20 gündür k.h diyetini yapıyordum .ama onda sebze ve meyvelerde puanlı olduğu için içim kurudu sebzesizlikten ..
bende montiyi araştırıp buna başladım bugün .2 gündür yazılarınızı ve menülerinizin bi çoğunu okudum .ınş bundan sonra sizlerinde yardımıyla montiyi devam ettirmek istiyorum .Yardımlarınızı esirgemezseniz sevirim ..
Ayrıca 80-90 topiğindede yer alıyorum . 6 aydır onlarlada çok güzel bir birlikteliğimiz var :1
Şımdi müsadenizle ilk acemilik günü menümü yazayım..
Yorumlarsanız sevinirim.
yazamadım bugün kızlar..menümü yazayım hemen..
kalkınca 1 şeftali
kahvaltı 2dilim kızarmış ekmek
6 zeytin
domates ,salatalık
Öğlen
tavuk sote
yoğurtlu patlıcan salatası
ara
6 fındık
akşam
tavuk
1 bardak ayran
salata
arada meyve yerim ..
2 lt su spor yok
merhabalarr
bende 80-89 topigindenim ve monti diyeti yapmaya karar verdim
ama kafamda bazı sorular var
1.istedigimiz kiloaya ulaştıgımızda yine bu listelere uygun mu beslenmek zorundayız
2.süt ürünlrini illaki yemeklerlemi tüketmeliyizz
mesela sütü kahvaltıda degilde
sabah yedigimiz meyveyle tüketsek olur mu?
birde herşey yagsız mı olucak
yarım yaglı diyeti bozuyormu
iyi akşamlar herkesee ..
malum hafta sonu giremdim kızlar .gitti bıraktı diye düşünmeyin :)
menülerime yorum yazabilirseniz daha çabuk bulurum yanlışlarımı .hepinize teşşekür şimdiden
menüm.
KAlkınca 2 kayısı ve 2 erik üzerine bol su
sabah öğlen bir ..
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peyniri ,zeytin
domates salatalık
ara
kayısı ve erik
akşam
1 tabak barbunya yemeği
5-6 küçük köfte
yoğurtlu patlıcan köz
ara
meyve
kiraz erik ve kayısı
2 lt su bolbol koşturma =)
iyi geceler canlarım,.bende yatmadan menülerimi vereyim dedim
kazasız belasız bi haftasonu geçirdim,önüme ne börekler,çörekler,cipsler,patates kızarmaları,sucuklar geldi hiçbirine yüz vermedim,monti amcama ihaneti aklımın ucundan bile geçirmedim..aferin banazemuszemus
cumartesi
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,maydonoz
öğle
tavuk döner
salata,yoğurt
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salata,yoğurt
ara
10-15 ad kiraz
3 litre su,spor maalesef yapamadım (ev çok kalabalıktı)
pazar
kahvaltı
4 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir,salatalık,domates,maydonoz
öğle
mantar soslu spagetti(3dk haşlanmış)
salata,yoğurt
akşam
fırında sebzeli tavuk
patlıcan salatası,yoğurt
3 litre su,1 şişe soda
7 km tempolu yürüyüş,500 mekik
canım doyana kadar yiyebiliyosun..ölçü yok..yeterki doğru besinler olsun..
mesela 1 porsiyon kıymalı bezelye bol salata,yoğurt..öyle tok oluyosunki ve birde süper enerji dolu..
(kendime inanamıyorum..:1shok:rakibime yol gösteriyorum:roflol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?