Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın akrepçim gelmiş gitmiş tühh yakalayamadım.rakibecim nasıl gidiyor haftasonun diye merak ediyorum sempatiksalakcinni

slm kızlar...yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz.benim laptop tamirde bende telefonumdan nete bağlanarak yazıyorum size.umarım gönderebilirim .kk'ya erişmek için demokraslerdeki çağreleri bile zorluyorum walla kızlar görüyorsunuz.(ama tel.de smile için ikon yok o sebeple gülen surat falan ekleyemiyorum.dokunmatik ekrandan zorla yazıyorum zaten.yeni gelip karbonhidrat diyetinden çıkan arkadaşım monti çok doğru bir seçim tebrikler.ama ilk etapta karb.diyetiyle şaşkına dönen metabolizmanız tepki verebilir ve artış gözleyebilirsiniz bu çok normaldir.ne yapsanız ne yeseniz bu olacaktır.o sebeple sakın endişelenip vazgeçmeyin doğru yerdesiniz.umarım kısa sürede tüm arkadaşlar hızla kilo kaybı gözlemler ve sıkı birer montici olurlar.yarın sabah görüşmek üzre bye......

günaydın akrepçim gelmiş gitmiş tühh yakalayamadım.rakibecim nasıl gidiyor haftasonun diye merak ediyorum sempatiksalakcinni

tatlışım nasıl geçsin süpeer..
pastalar börekler herşeylerden yiyorum..sizlerde çook rahat yiyebilirsiniz yaneedelikafadulden

oo benim rakip buradaymış naber kız yicem pastalarıda bir süre sonra bu hafta 1. olmalıyım

şimdi bana yardım edin hiçbir halt anlamadım pratikle anlamam lazım sabah 2dilim ekmek peynir 1bardak süt domates nasıl

akrepçim üzgünüm şeker yemezler ama bu numaraları lülülülülülü akşama yegenimin dogumgünü var ve benim ensevdiğim çikalatalı frambuazlı pastayı almışlar mafoldumben bende neyapayım sağ elimin üzerine kocaman rakibemin adını akrep33 yazacagım ki çatala uzandıgımda onu görüp yemeyeyim diyeee nasıl fikir ama :jeyyar:

zilicim harikasın sen .senin ve aeben ablamın bize verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim a.s.

san akatılıyorum canım.karbonhidrat diyetinin insan metobolizmasına çokta uygun olduguna inanmıyorum dogrusu.evet bikaç gün vücut kendine gelsin diye agır kaçamaklardan sonra yapılabilir fakat uzun soluklu uygulandıgında zararları mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.yeni gelen canım arkadaşlarıma yeniden hoşgelmişler diyorummm olumunekankayizsmile

şimdi bana yardım edin hiçbir halt anlamadım pratikle anlamam lazım sabah 2dilim ekmek peynir 1bardak süt domates nasıl
güzel canm çok güzel.

anacıım napıyosun hiç doğumgününde diyet yapılarmı..güzelim pastaya yazık dimibayanssulusmile yiceksin tabi hemde bol bol
pasta diyetine girdim say kendinisırnaşık şey

öğlen mesela 1-2 kase bezelye yesem yanına yoğurt ölçüleri ne olmalı ekmek yok acımdan ölürüm tel şehriye ve domatesten yapılan şehriye çorbası olurmu ilk aşama ya

cnm kendini örnek gösterebilirsin ilk sayfadaki evlenip kilo alan ve sonra veren arkadaşımızın çizelgesini okuyabilirsin hem ayrıca kilo fazlası olduğu için çabuk verir çok çok verir ve bu onu motive eder

öğlen mesela 1-2 kase bezelye yesem yanına yoğurt ölçüleri ne olmalı ekmek yok acımdan ölürüm tel şehriye ve domatesten yapılan şehriye çorbası olurmu ilk aşama ya

canım doyana kadar yiyebiliyosun..ölçü yok..yeterki doğru besinler olsun..
mesela 1 porsiyon kıymalı bezelye bol salata,yoğurt..öyle tok oluyosunki ve birde süper enerji dolu..
(kendime inanamıyorum..:1shok:rakibime yol gösteriyorum:roflol:)

iyi akşamlar herkesee ..

malum hafta sonu giremdim kızlar .gitti bıraktı diye düşünmeyin :)
menülerime yorum yazabilirseniz daha çabuk bulurum yanlışlarımı .hepinize teşşekür şimdiden
menüm.

KAlkınca 2 kayısı ve 2 erik üzerine bol su

sabah öğlen bir ..

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peyniri ,zeytin
domates salatalık

ara
kayısı ve erik

akşam
1 tabak barbunya yemeği
5-6 küçük köfte
yoğurtlu patlıcan köz

ara
meyve
kiraz erik ve kayısı

2 lt su bolbol koşturma =)

iyi geceler canlarım,.bende yatmadan menülerimi vereyim dedim
kazasız belasız bi haftasonu geçirdim,önüme ne börekler,çörekler,cipsler,patates kızarmaları,sucuklar geldi hiçbirine yüz vermedim,monti amcama ihaneti aklımın ucundan bile geçirmedim..aferin banazemuszemus

cumartesi

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,maydonoz
öğle
tavuk döner
salata,yoğurt
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salata,yoğurt
ara
10-15 ad kiraz

3 litre su,spor maalesef yapamadım (ev çok kalabalıktı)

pazar

kahvaltı
4 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir,salatalık,domates,maydonoz
öğle
mantar soslu spagetti(3dk haşlanmış)
salata,yoğurt
akşam
fırında sebzeli tavuk
patlıcan salatası,yoğurt

3 litre su,1 şişe soda
7 km tempolu yürüyüş,500 mekik

herkese günaydınnn a.s. haftasonum hiç fena geçti sayılmaz diger haftasonlarıma göre. fakat pazar günü şekerim bayag bir düşük oldugundan eşim tarafından azar ve bir parça çikolata yeme durumum var

iremcim nerelerdesin sen lütfen daha sık ugra seni burda görmek bana motivasyon oluyor canım arkadaşım olumunekankayizsmile

Günaydın bayanlar.
Haftasonum kaçamaksız geçti ama pazar regl oldum. Bir fil yemiş gibi karnım şu an. Cumaya 5 kilo almış çıkarsam şaşırmam bu şişkinlikle.

Narinim merak etme burdayım artık şekerim.

Hoşgeldin arkadaşım.
Monti doğru bir seçim eminim kiloların kurtulacaksın tam uyarsan.
ılk zamanlar biraz artış yada durma söz konusu olabilir.
Metabolizmanın kendine gelmesi lazım ama sonra haftada 1 kilo vereceksin.

Sabah ki ekmek tam buğday ekmeğiyse sorun yok.
Öğlen iyi. Aralarda genelde fındık fıstık vs yemiyoruz. Ama öğünlerle birlikte fındık yenebiliyor.
Akşam süper mümkünse akşamdan sonra ara yapmıyoruz.
Ama geç yatıyor ve acıkıyorsan sorun yok.

Merhaba hoşgeldin şeker.
Bu beslenme şekli 2 aşamalı. ıstediğin kiloya geçince 2. aşamaya geçiyor ve öyle besleniyorsun. Ama monti dışı eski beslenmene dönersen kilo alırsın. Çünkü sağlıklı beslenmeye alışmış bünyen eski düzende sağlıksız bir şekilde kilo alacaktır.
Ben geçen sene idela kiloma 3 kilo kala bıraktım ve en başa döndüm. Şimdi asla aynı hatayı yapmam.
Süt ürünlerini mümkünse öğünlerle yada ara öğün olarak tek yiyebilirsin. Süt ve peynir yağsız yoğurt yağlı olabilir.
Kahvaltıda peynir öğlen yoğurt akşam ayran olabilir.
Ben bazen akşam öğününde yoğurt ve meyve yiyorum sadece mesela.

Canımcım akşam barbunya ve köfte bir arada olmaz. Biri bakliyat diğeri et. Et ürünleri ve bakliyatları bir arada yemiyoruz.

ıki günde süper canım.

Bende eklemek istiyorum haftasonu mönülerimi
Cumartesi
Sabah
Domatesli biber kavurma, peynir, zeytin, buğday ekmek, domates, salatalık, maydanoz

Öğlen
2 şeftali

Akşam
Karışık ızgara, salata, ayran

Pazar
Sabah
1 yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin

Öğlen
Kiraz

Akşam
Sebzeli tavuk çorba, bezelye, salata, yoğurt
(Bezelye ve tavuk çorba aynı öğünde olmaz ama ben bunu sonradan hatırladım.)

Ara
kiraz.

akrepçim zalimi rakibimiz değil tatlım yeni geldi montiyi ögrenmeye çalışıyor.ona yardımcı olmazsak aeben ablamın sopasını yeriz mazallah.bakıyorumda yarışma hırsından dolayı herkesi rakiben olarak görmeye başladın sen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…