Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hayatım aynı evdeyken değil işteyken msn de konuşuyoruz.biz eşimle işte evde 7/24 beraberiz birlikte çalışıyoruz odası yan tarafta geçen seneye kadar işyerindede odalarımız aynıydı akannehir şükür ki bu sene ben kendi odama geçtim.yani ben aslında 7 değilde 14 yıllık evli sayılırım değil mi :bbo:

yanii bide o var dimi narincim

canım bide o var değil asıl o var akannehir gelinlik sadece bir gün giyiliyor tatlım ya o satenler... hala içimde ukdedir ertesi sabah saten geceliğimin üzerinde sabahlıgımı giyip etekleri uçuşa uçusa bir kahvaltı hazırlamak isterdim boshayallersmile ahh ahh 65 kiloydum ve koca bir göbeğim vardı gelde o şekilde hazırla bakalım kahvaltıyı senağlama

benimkilerde 1 kere bile giyilmeden duruyolar.. evlenirken 62 kiloydum şimdiyse 76 :) hayatta olmaz onlar bana..

ahh iremcim 10 ara 10 ar aldım kiloları gram gram vercem diye canım çıkıyorrr :sinifsinif:

benimkilerde 1 kere bile giyilmeden duruyolar.. evlenirken 62 kiloydum şimdiyse 76 :) hayatta olmaz onlar bana..

hayatta olmaz değil canım şimdilik olmaz diyecektin galiba sengözlerimebaksanab 4-5 ay sonra biraz dikkatle onları giyebileceğine eminim canım bayanssulusmile

gittim denedim pijamaları ve sabahlığı oldu :) geri kalanlarının hiçbiri olmadı :)

günaydın hayırlı haftalar monti güzelleri ........:1hug:

bi merhaba diyip kaçayım çokkk işim var . gelirim sonra .....Şeniz

irem sen benim albümü gördün mü tatlım bak bakalım biraz far var mı

Canım inanılmaz bir fark var maşallah. Yakında 63 olduğun resimleri de göreceğiz.

gittim denedim pijamaları ve sabahlığı oldu :) geri kalanlarının hiçbiri olmadı :)

Bende denicem akşam merak ettim :roflol:

günaydın hayırlı haftalar monti güzelleri ........:1hug:

bi merhaba diyip kaçayım çokkk işim var . gelirim sonra .....Şeniz

Günaydın ablam :1hug:

irem beni mutlu etmek için mi diyorsun gerçekten fark var mı yaa aslında 86 lık resmim olsaydı daha iyi olurdu ama yoktu

Narin deli misin bariz fark var. Acayip belli oluyor. Resmen içinden başka bir deniz çıkmış gibi.

HERKEZE MERHABA ARKADASLAR
umarim iyibir hafta sonu gecirdiniz benim icin pek oyle soylenemez ama neden derseniz
pazar gunu kacamaklarim oldu abartmadim ama inanin yiyicek baska bisey bulamadim havada felaket sicakti biseyler yemesem kotu olurdum neyse artik telafi etmeye calisam ama kilomda bi degisiklik olmadi kaydirigubbakcemile2 bu arada ben cuma gunu kilo bildirmeyi unuttum cuma gunki kilom 56 800
arkadaslar 400 gr. cik gitmis sadece ne yapalim artik gitsinde, aebencim in dedigi gibi bu son kilolar zor gidiyo.sabirla yola devam ama yilmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…