Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kirazzcım harika menün tebrik ederimalkisalkisalkis kaçamaksız nasıl yapabiliyorsun lütfen anlatırmısın hepimiz faydalanalım tecrübelerinden

:roflol:kıs senin olmayabilir ama benle rakip..
onunla da yarıştayım bu hafta:roflol:

iremcim o barbunya bence taze olanıdır..
taze fasulye gibi yani..
o zaman köfte ile yenilir şeker

günaydın montici fıstıklara.s.

narincim kaçamaksız yapmamın en büyük sebebi önümde bi hedefimin olması,kendimi gelinliğin içinde zayıf hayal ediyorum...cıss şeyleri yediğimde aldığım hazmı daha güzel yoksa aynanın karşında kilo vermiş haldeki halimi gördüğümdeki hazmı daha güzel diye düşünüyorum..kesinlikle 2.si,birde ben yeterki karar vereyim iradem güçlüdür...ama maalesef koruma döneminde yapamıyorum bunu...ama bu sefer montiyle bunuda halledicemsositososito

Akrep abla öyleyse sorun yok. Gelince sorarız bakalım.
Yarış var demek ki ben bu hafta yarışmayacağım. Şişkinlik mahfedecek beni biliyorum.

Kiraz C.tesi bi nikaha gittik şeker. Bizden önceki nikahtaki gelin yüzü o kadar güzeldi ki. Ama gel gör ki fazlaca kiloluydu. Fazla dediğimde 70 falandır ama valla yakışmamıştı gelinliği.
Sen eminim başaracak ve prensesler gibi bir gelin olacaksın.
Yalnız benim hatama düşüp evlendikten sonra abartma yemeyi.
Ben 59 la evlendim 6 ay sonra hamile kaldım ve 72 kiloydum.

anladım canım inşallah bu defa koruma döneminde de başarılı olursun.benimde en büyük sıkıntım haftasonları.haftaiçi harika giden düzenim haftasonu bozuluyor.bu 7 aydır böyle maalesef bir türlü beceremiyorum sıfır kaçamaklı bir haftasonu.bende artık kısa günün karı dercesine en az en minimuma indirmeye çalışıyorum.:kedi: bu konuda tafsiyesi olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar

bu arada kızlar sabah 6,50 ta kalktım eşofmanları giydim doğru yürüyüşe,7 km tempolu yürüdüm geldim,sabah sabah pek bi iyi geldi...bu hafta diyetimi sporla desteklicem,kilo vermeye devammmmm:dance:

evet özgecim yüzün ne kadar güzel olursa olsun kilo hiçbi şekilde yakışmıyo...ben gelinliğimi giydiğimde saklayacak kilolarım olsun istemiyorum..önümde 3 ayım var inş.çok iyi şekilde değerlendiricem bu zamanı..yerimseniben.

destediğiniz içinde çok teşekkür ederim,bana inananların olması motivemi ikiye katlıyo..iyiki varsınızŞenizŞenizŞeniz

iremcim seninkide bişiy mi canım.ben eşimle tanıştıgımda 2000 yılında 55 kiloydum.evlenirken 2002 de 65 hamile kaldıgım 2004 de 75 doguma girerken 2005 de 86 kızım 1 yaşındayken 73 kızım 3 yaşındayken 86 kızım şuan 5 yaşında 72-73 arası Allahım ben nerelere gideyim ne yapayım kendimi alsanaalsanasmile bugüne kadar aklım nerdeydi bilmiyorum mafoldumben

kirazcım sadece gelinlik değil canım saten gecelikte hiç yakışmıyor sempatiksalakcinni

amma çene yaptım sabah sabah .kızlar eşimin şikayetlerinden sonra şöyle bir tablo çıktı benimle ilgili.ben normalde pek konuşan biri değilimdir.hatta bazen anlatmak istediğim şeylerden bile vazgeçerim üşengeçliğimden delikafadulden ama yazarken asla böyle bir sıkıntım yok.maşallah klavyem kuvvetli görüyorsunuz.eşimde bu durumu farkettiğinden olacak son zamanlarda bir problemimiz oldugunda msn den yazışıyoruz halbuki adam yan odada çalışıyor sırnaşık şey

bu arada kızlar sabah 6,50 ta kalktım eşofmanları giydim doğru yürüyüşe,7 km tempolu yürüdüm geldim,sabah sabah pek bi iyi geldi...bu hafta diyetimi sporla desteklicem,kilo vermeye devammmmm:dance:
ooo sevgili rakibim spor haa...
yarışı kızıştırıciim diyosun yaneeezemuszemus
hiç sevinme daha cumaya vakit var sempatiksalakcinni çıkmadık candan ümit kesilmezmiş şakkıdı

ya boşver takılıyom canııımmm
tabikii yicen şu üç günlük dünyada yemeyip de gözündemi kalsın dimi ama
sen ye canım ye dediğim gibi takılıyom ben iştedelikafadulden

kirazcım sadece gelinlik değil canım saten gecelikte hiç yakışmıyor sempatiksalakcinni
ayy evet hakılsın yaa iğrenç nefretlik oluyooo ama biz bunu aşıcaz harika olucaz

:roflol::roflol: ayy buna çok güldüm iştee:roflol::roflol: ilahi ya :roflol:
msn de konuşuyonus hemde aynı evde:roflol: demokraside çareler tükenmezmiş demiikaydirigubbakcemile3

Süpersin canım maşallah.

İyi ki sende varsın şekerim. İşallah istediğin herşey gönlünce olur. Gelinlik siparişi vereceğin zamanı teslim zamanını da geç yap. düğüne iki gün kala tesim al gelinliğini mesela. Ben öyle yapmış. bir hafta önce provaya gittim sonra telim almaya gittim bi giydim ana bol geliyor gelinlik hemen düzenlediler yeniden.

Sende maşallah 10 10 almışsın cnm kiloları. Ama vericez zararın neresinden dönersek kardır. İlerde kızlarımızın yanında arkadaşları gibi gezicez.

:roflol:kaydirigubbakcemile5

Yazmak her zaman daha kolaydır ama. Bi ara bene mektup yazardım kızdıysam birine. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…