- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
akrepçim zalimi rakibimiz değil tatlım yeni geldi montiyi ögrenmeye çalışıyor.ona yardımcı olmazsak aeben ablamın sopasını yeriz mazallah.bakıyorumda yarışma hırsından dolayı herkesi rakiben olarak görmeye başladın sen kaydirigubbakcemile3
kirazzcım harika menün tebrik ederimalkisalkisalkis kaçamaksız nasıl yapabiliyorsun lütfen anlatırmısın hepimiz faydalanalım tecrübelerinden
günaydın montici fıstıklara.s.
narincim kaçamaksız yapmamın en büyük sebebi önümde bi hedefimin olması,kendimi gelinliğin içinde zayıf hayal ediyorum...cıss şeyleri yediğimde aldığım hazmı daha güzel yoksa aynanın karşında kilo vermiş haldeki halimi gördüğümdeki hazmı daha güzel diye düşünüyorum..kesinlikle 2.si,birde ben yeterki karar vereyim iradem güçlüdür...ama maalesef koruma döneminde yapamıyorum bunu...ama bu sefer montiyle bunuda halledicemsositososito
kaçamak yapılmışşşş:jeyyar:
Akrep abla öyleyse sorun yok. Gelince sorarız bakalım.
Yarış var demek ki ben bu hafta yarışmayacağım. Şişkinlik mahfedecek beni biliyorum.
Kiraz C.tesi bi nikaha gittik şeker. Bizden önceki nikahtaki gelin yüzü o kadar güzeldi ki. Ama gel gör ki fazlaca kiloluydu. Fazla dediğimde 70 falandır ama valla yakışmamıştı gelinliği.
Sen eminim başaracak ve prensesler gibi bir gelin olacaksın.
Yalnız benim hatama düşüp evlendikten sonra abartma yemeyi.
Ben 59 la evlendim 6 ay sonra hamile kaldım ve 72 kiloydum.
Akrep abla öyleyse sorun yok. Gelince sorarız bakalım.
Yarış var demek ki ben bu hafta yarışmayacağım. Şişkinlik mahfedecek beni biliyorum.
Kiraz C.tesi bi nikaha gittik şeker. Bizden önceki nikahtaki gelin yüzü o kadar güzeldi ki. Ama gel gör ki fazlaca kiloluydu. Fazla dediğimde 70 falandır ama valla yakışmamıştı gelinliği.
Sen eminim başaracak ve prensesler gibi bir gelin olacaksın.
Yalnız benim hatama düşüp evlendikten sonra abartma yemeyi.
Ben 59 la evlendim 6 ay sonra hamile kaldım ve 72 kiloydum.
kirazcım sadece gelinlik değil canım saten gecelikte hiç yakışmıyor sempatiksalakcinni
ooo sevgili rakibim spor haa...bu arada kızlar sabah 6,50 ta kalktım eşofmanları giydim doğru yürüyüşe,7 km tempolu yürüdüm geldim,sabah sabah pek bi iyi geldi...bu hafta diyetimi sporla desteklicem,kilo vermeye devammmmm:dance:
hiç sevinme daha cumaya vakit var sempatiksalakcinni çıkmadık candan ümit kesilmezmiş şakkıdı
ayy evet hakılsın yaa iğrenç nefretlik oluyooo ama biz bunu aşıcaz harika olucazkirazcım sadece gelinlik değil canım saten gecelikte hiç yakışmıyor sempatiksalakcinni
amma çene yaptım sabah sabah .kızlar eşimin şikayetlerinden sonra şöyle bir tablo çıktı benimle ilgili.ben normalde pek konuşan biri değilimdir.hatta bazen anlatmak istediğim şeylerden bile vazgeçerim üşengeçliğimden delikafadulden ama yazarken asla böyle bir sıkıntım yok.maşallah klavyem kuvvetli görüyorsunuz.eşimde bu durumu farkettiğinden olacak son zamanlarda bir problemimiz oldugunda msn den yazışıyoruz halbuki adam yan odada çalışıyor sırnaşık şey
ooo sevgili rakibim spor haa...
yarışı kızıştırıciim diyosun yaneeezemuszemus
yok akrepcim siz rahat olun,keyfinize bakınsempatiksalakcinni ben değişiklik olsun deyi şeyittim sporudelikafadulden
bu arada kızlar sabah 6,50 ta kalktım eşofmanları giydim doğru yürüyüşe,7 km tempolu yürüdüm geldim,sabah sabah pek bi iyi geldi...bu hafta diyetimi sporla desteklicem,kilo vermeye devammmmm:dance:
evet özgecim yüzün ne kadar güzel olursa olsun kilo hiçbi şekilde yakışmıyo...ben gelinliğimi giydiğimde saklayacak kilolarım olsun istemiyorum..önümde 3 ayım var inş.çok iyi şekilde değerlendiricem bu zamanı..yerimseniben.
destediğiniz içinde çok teşekkür ederim,bana inananların olması motivemi ikiye katlıyo..iyiki varsınızŞenizŞenizŞeniz
iremcim seninkide bişiy mi canım.ben eşimle tanıştıgımda 2000 yılında 55 kiloydum.evlenirken 2002 de 65 hamile kaldıgım 2004 de 75 doguma girerken 2005 de 86 kızım 1 yaşındayken 73 kızım 3 yaşındayken 86 kızım şuan 5 yaşında 72-73 arası Allahım ben nerelere gideyim ne yapayım kendimi alsanaalsanasmile bugüne kadar aklım nerdeydi bilmiyorum mafoldumben
kirazcım sadece gelinlik değil canım saten gecelikte hiç yakışmıyor sempatiksalakcinni
amma çene yaptım sabah sabah .kızlar eşimin şikayetlerinden sonra şöyle bir tablo çıktı benimle ilgili.ben normalde pek konuşan biri değilimdir.hatta bazen anlatmak istediğim şeylerden bile vazgeçerim üşengeçliğimden delikafadulden ama yazarken asla böyle bir sıkıntım yok.maşallah klavyem kuvvetli görüyorsunuz.eşimde bu durumu farkettiğinden olacak son zamanlarda bir problemimiz oldugunda msn den yazışıyoruz halbuki adam yan odada çalışıyor sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?