bahsi geçen peynirleri bulamıyorsan (BİM/Aknaz, Carreforsalight) Teksüt'ün light beyaz peynirini de alabilirsin..yağ oranı diğerleri gibi %2.5..
cNarincim saçmalama ayol ne özeli. Neler neler yaplaşmıyoruzki burada.
Aslında onu düşündüm ama korkuyorum ondan da Deniz ya.
Ne biliyim yabancı bi madde olması orda garip geliyor.
Hap denicem bakalım. Eğer yan etki yapmazsa kilo vs gibi devam yoksa spiral.
tatlımm delimisiin acaip kilo yapar haplar..
arkadaşın biri 1 yılda 10 kilodan fazla aldı o haplar yüzüne.şimdi spiral taktırdı.her ay kilosunun düştüğünü söylüyor..
spiralse tam tersi kilo verdirir..
artık seçim senin canım
En güzel deneyerek anlarsın bencede .. :kedi:Akrep abla ya ciddi misin. doktor yapmaz dedi. Hatta ödem parçalıyıcı etkisi var dedi.
Ay bilemedim şimdi ne yapacağımı.
Neyse bu ay kullanayım da sonrasına bakıcam artık.
komik ama gerçek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Sadece 1 gün unuttun ve hamişmi kaldın. eyvahedigeldismile
Çok dikkat etmem lazım demek ki.
Dediğin gibi en iyisi deneyrek görmek :lepi:
Akrep abla ya ciddi misin. doktor yapmaz dedi. Hatta ödem parçalıyıcı etkisi var dedi.
Ay bilemedim şimdi ne yapacağımı.
Neyse bu ay kullanayım da sonrasına bakıcam artık.
ketüm ablam menün güzel fakar et türü proteine agırlık ver bu hafta kilon durdu sanırım tetiklememiz lazım .....Tünaydın hanımlar,
rekabet kızışmış, kuyu kazma durumları başlamış..eh ne diyelim centilmenlik kazansın (yani ben) lülülülülülü:roflol:
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 şeftali
Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı z.ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Domates, Salatalık ve çay
Öğle:
Kabak gondol (b.peynir, 1 yum. ve domates karışımı ile)
Salata
Akşam:
Nohut
Salata
Yoğurt
bu hafta hepimiz için verimli geçsin inşallah:))
beraber zamanlarda tatile çıkıp döndümüşüz laceyim kısada olsa .günaydın monti güzelleri kısa bir tatilin ardından döndm. hafta sonu kaçamakları ile tartıda artıları gördüm malesef. ama bugünden itibaren yine sıkı bir şekilde başladım.
tatile gitmeme 15 gün var. en azından geçen yaz giydiklerimi giyebirsem çok mutlu olacağım
klasik kahvaltı ile güne başladım. menümü akşama yazarım görüşmek üzere
hoş geldin .. ketun ablam cevaplamış sorunu canım ayrıca birde % 1 yaglı lor peynirler var . tavsiye ederim yine bimde ..a.sSelam kızlar .
bikaç ay önce aldığım ama okumadığım monti kitabımı okuyorum bugün .ondan aktif değilim pek kusura bakmayın lütfen ..
benim sormak istediğim bişey var .o yağlı peyniri nerden alıyorsunuz .ben çevre marketlere baktım ama malesef bulamadım..süt ve yoğurt tamam onları aldımda peynir yok malesef
iremcim ben 10 sene hap kulandım 3 hamilegimin arasındada . kilo olarak pek etkilendigim söylenemez ama bir arkadaşımın 10 kilo aldıgını biliyorum bu tamamen bünyeyle alakalı ....Narincim saçmalama ayol ne özeli. Neler neler yaplaşmıyoruzki burada.
Aslında onu düşündüm ama korkuyorum ondan da Deniz ya.
Ne biliyim yabancı bi madde olması orda garip geliyor.
Hap denicem bakalım. Eğer yan etki yapmazsa kilo vs gibi devam yoksa spiral.
laceyim genel anlamda menün güzel ama kilo aldım diyorsun bu durumun arkasından bol proteinli az karbonhidratlı . ve bol suyla beslenmen lazım ama senin bu günkü menün bu yönde pek olmamış 3 ögündede karbonhidrata yönelmişin ..yerimsenibenbugunkü menüm
sabah : 2 dilim t. buğday ekmeği, 1 kk peynir, 1 adet zeytin, dom , salatalık
öğle: 1 kepçe yoğurt içine nohut ve y. mercimek ve salatalık doğrayıp yedim
ara: yarım portakal
akşam: 1 kepçe z. yağlı barbunya , salata
su: 1.5 litre
spor: 50 + 60 dk hızlı tempo yürüyüş:lepi:
vın, vın, vın .. trufum işte gaz ...selam kızlar
ben yine ben
bi türlü montiye başlayamayan
düğünlerde fırsat bulup kitabı okuyamayan ben yine geldim
bana bi gaz verin de şu montiye başlayım
bi de ramazanda nasıl olcak acep
perşembe günü oruçlu olmak istiyorum inşallah nasıl yapayım
kıymalı bezelye yiyormuyuz akrebim ...alsanaalsanasmilecanım doyana kadar yiyebiliyosun..ölçü yok..yeterki doğru besinler olsun..
mesela 1 porsiyon kıymalı bezelye bol salata,yoğurt..öyle tok oluyosunki ve birde süper enerji dolu..
(kendime inanamıyorum..:1shok:rakibime yol gösteriyorum:roflol:)
zalimicim linkin ilk sayfasını sindirerek okursan baya faydalı bilgiler var 1 haftada menülerin oturur ... ama öylesine tam karar vermeden montiye başlama derim ben .:1hug:öğlen mesela 1-2 kase bezelye yesem yanına yoğurt ölçüleri ne olmalı ekmek yok acımdan ölürüm tel şehriye ve domatesten yapılan şehriye çorbası olurmu ilk aşama ya
iremcim yorum yapmış menüne canım ....iyi akşamlar herkesee ..
malum hafta sonu giremdim kızlar .gitti bıraktı diye düşünmeyin :)
menülerime yorum yazabilirseniz daha çabuk bulurum yanlışlarımı .hepinize teşşekür şimdiden
menüm.
KAlkınca 2 kayısı ve 2 erik üzerine bol su
sabah öğlen bir ..
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peyniri ,zeytin
domates salatalık
ara
kayısı ve erik
akşam
1 tabak barbunya yemeği
5-6 küçük köfte
yoğurtlu patlıcan köz
ara
meyve
kiraz erik ve kayısı
2 lt su bolbol koşturma =)
hafta sonu için harika menüler iremcim o kadar kusur kadı kızındada olur ..Günaydın bayanlar.
Haftasonum kaçamaksız geçti ama pazar regl oldum. Bir fil yemiş gibi karnım şu an. Cumaya 5 kilo almış çıkarsam şaşırmam bu şişkinlikle.
Narinim merak etme burdayım artık şekerim.
Bende eklemek istiyorum haftasonu mönülerimi
Cumartesi
Sabah
Domatesli biber kavurma, peynir, zeytin, buğday ekmek, domates, salatalık, maydanoz
Öğlen
2 şeftali
Akşam
Karışık ızgara, salata, ayran
Pazar
Sabah
1 yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin
Öğlen
Kiraz
Akşam
Sebzeli tavuk çorba, bezelye, salata, yoğurt
(Bezelye ve tavuk çorba aynı öğünde olmaz ama ben bunu sonradan hatırladım.)
Ara
kiraz.
opuyorumnanaktannot aldım truf ...kilom 53,7 başlama tarihim 12.07.2010 (inşallah)
yapacagın tek şey canım ıS-TE-MEK ....a.sHEPSı BU buyrunnnnnnnnnaebencim dediğin gibi kilom çok fazla değil diye sanırım ama ben normalde 48 dim hep
hala 5 kilo kadar fazlam var boyum 158 uzun da değilim
ayrıca kilo almaktan çok korkuyorum
bu aralar sapıtmış durumdayım
BU KONUDADA SÖYLEMEK İSTEDİGİM VAR UNUTMUŞUM . BEN O İLAÇI KULANDIGIM DÖNEMLERDE BAZAN 2 GÜN UNUTUGUM OLURDU hemde üst üste . HEMDE HER AY AŞAGI YUKARI .laelaelaelaelaehiç bişi olmadı ...:kedi:.hapı her bıraktıgımdada 3. ayında hamile kalmiştım ...bi süre yumurtalıkları tebelleştiriyor dogru a.sSadece 1 gün unuttun ve hamişmi kaldın. eyvahedigeldismile
Çok dikkat etmem lazım demek ki.
Dediğin gibi en iyisi deneyrek görmek :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?