Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ya o hapların adı neden yasemin onu da anlamadım ben???

Akrep abla ya ciddi misin. doktor yapmaz dedi. Hatta ödem parçalıyıcı etkisi var dedi.
Ay bilemedim şimdi ne yapacağımı.
Neyse bu ay kullanayım da sonrasına bakıcam artık.

bahsi geçen peynirleri bulamıyorsan (BİM/Aknaz, Carreforsalight) Teksüt'ün light beyaz peynirini de alabilirsin..yağ oranı diğerleri gibi %2.5..

çok sağol canım bugün hemen alıyım bim inkini en yakın orası kaydirigubbakcemile5

c
İrem&Özge ..

Ben ilk evlendiğimde 9 ay hap kullandım .hiç kilo sorunum falanda olmadı o zamanlar .Ama 1 gün unuttuğum halde hamile kalınca doğumdan sonra spiral taktırdım .Spiralden bende korkuyordum ilk başta ama hiç bir yan etkisini görmedim adet günlerimi 2 gün uzatmasından başka .Herkeste aynı etkiyi yapmaya biliyor tabi denemek lazım yerimseniben

Spiral bendede var ama doğum sonrası kilolar takıldı maşallah bana hiç fark yapmadı yanii bünyeye göre değişiyor demkki CADIARZU

Akrep abla ya ciddi misin. doktor yapmaz dedi. Hatta ödem parçalıyıcı etkisi var dedi.
En güzel deneyerek anlarsın bencede .. :kedi:

Sadece 1 gün unuttun ve hamişmi kaldın. eyvahedigeldismile
Çok dikkat etmem lazım demek ki.
Dediğin gibi en iyisi deneyrek görmek :lepi:

komik ama gerçek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zaten hap kullanmanın entrasan tarafıda bu .doktorum öyle söylemişti .arada unutursa üstüne bide ilişkiye denk gelirse hamile kalma riski yüksekmiş .bende hemen kaldım zaten tezi doğrudım kaydirigubbakcemile3
Ama ilacı tamamn kestikten sonrada bir müddet olmayabilirmiş yumurtalılklar tembelleştiği için .Ama bu bilindiğinin aksine asla bi kısırlık değil .sadece tembellik ..

bende bir dönem kullanmıştım. doktorum kilo ile bağlantısının doğrudan alakası olmadığını söylemişti yani herşey yine bizde bitiyor canım. her durumda dikkatli beslenmemiz lazım. mide bulantılarında vücudunun ilaca tepkisi olabilir. birkaç güne kadar alışmış olursun. en önemlisi sakın içmeyi unutmaaa opuyorumnanaktan

bugunkü menüm

sabah : 2 dilim t. buğday ekmeği, 1 kk peynir, 1 adet zeytin, dom , salatalık

öğle: 1 kepçe yoğurt içine nohut ve y. mercimek ve salatalık doğrayıp yedim

ara: yarım portakal

akşam: 1 kepçe z. yağlı barbunya , salata

su: 1.5 litre
spor: 50 + 60 dk hızlı tempo yürüyüş:lepi:

selam kızlar
ben yine ben
bi türlü montiye başlayamayan
düğünlerde fırsat bulup kitabı okuyamayan ben yine geldim

bana bi gaz verin de şu montiye başlayım
bi de ramazanda nasıl olcak acep
perşembe günü oruçlu olmak istiyorum inşallah nasıl yapayım

ketüm ablam menün güzel fakar et türü proteine agırlık ver bu hafta kilon durdu sanırım tetiklememiz lazım .....
bide şu ayran çorbasını fazla uzatma derim eger hala içiyorsan.. ilk başlarda güzel verdirir ama sonrasında takılırsın . duraklaman o nedenlede olabilir ....
laceyim aynı uyarımda sana . ben daha önceleri çok denedim va halada birden kilom artıgında yaparım ama 1 günlügüne ... çünkü deneyimlerimden biliyorum 2 günden fazlası tekrar kilo artırıyor .DıKKAT ..
beraber zamanlarda tatile çıkıp döndümüşüz laceyim kısada olsa .
sonumuzda aynı malesef...kaydirigubbakcemile3
hoş geldin .. ketun ablam cevaplamış sorunu canım ayrıca birde % 1 yaglı lor peynirler var . tavsiye ederim yine bimde ..a.s
iremcim ben 10 sene hap kulandım 3 hamilegimin arasındada . kilo olarak pek etkilendigim söylenemez ama bir arkadaşımın 10 kilo aldıgını biliyorum bu tamamen bünyeyle alakalı ....
3 senedirde spiral var çok rahatım himde korktugum gibi olmadı bende çok çekiniyordum ...
ayrıca biraz özel olacak ama hap kadınların bazı duygularınıda götürüyor .yerimseniben
benim tek şikayetim çok nadir regl öncesi hafif kasık agrısı oda önemli deyil ...
sipralin klioda bi etkisi yok en azından bende öyle ...a.s
laceyim genel anlamda menün güzel ama kilo aldım diyorsun bu durumun arkasından bol proteinli az karbonhidratlı . ve bol suyla beslenmen lazım ama senin bu günkü menün bu yönde pek olmamış 3 ögündede karbonhidrata yönelmişin ..yerimseniben
akşamında yogurta yok yeni yediysen hadi mutfaga yogurt yemege .kaydirigubbakcemile5
yarım et türü proteine agırlık verki yeni aldıkların yag olarak oturmasın .yerimseniben
vın, vın, vın .. trufum işte gaz ...
şaka bir yana canım bunu kendin istemlisin .yoksa kilon sana cazip gelip gereken azmimi bulamıyorsun .:uhm:

Son düzenleme:
kıslar bu haftaki kilolarınızı alıp not edeyim dedim ama bi türlü mesajların içinden çıkamadım .
geçen hafta not etiklerim şöyle
bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ...

geçen haf. cuma ....bu hafta cuma .

aeben ...... 60. 4........ 60...
nazlı........ 60..5...........59 5.
lacey .......69 5........ ??
irem ........70 2.... ...69 9.
ketum .....62 9.. .....62 3..
cueca .....56 7.........????
nuro.........78...........76.... tekrar başladı ...
maytap ...52 8........????
kiraz ......78.8.........75 3..
narin .......????... ...73..4.
truf ........................53 7...
çamlıca .................56 8....

geçen hafta bunları not almışım ayrıca
kirazım ve yeni başlayan arkadaşlar var ...:hulya:başlama tarihlernide yazarlarsa iyi olur ..yerimseniben
tekrar buldum kirazım not aldım .kilonu ...

bu konuda not düşerseniz.sevinirim valla ..:kedi:
geçmişi aramak zor olacak ...

ayrıca monti yapıp kilo bildirmeyen arkadaşarda var .alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
aebencim dediğin gibi kilom çok fazla değil diye sanırım ama ben normalde 48 dim hep
hala 5 kilo kadar fazlam var boyum 158 uzun da değilim

ayrıca kilo almaktan çok korkuyorum
bu aralar sapıtmış durumdayım

kıymalı bezelye yiyormuyuz akrebim ...alsanaalsanasmile

sen neler yapıyorsunakrebim .... farklı bişi sanırım ..geçen gün 2. takımda 1 gün sadece 200gr peynir yedigini okudum akrebim . yanlış yapıyorsun .bilmiyorumkismile
seni yeniden listeye montiye başladıgında yazalım canım bu hafta verdigin kilo montiyle deyil sanırım .a.s
gün boyu sadece 200gr peynirle durana kadar 2 hafta kaçmaksız monti yapsan ne olur akrebim ..:mymeka::mymeka:
öğlen mesela 1-2 kase bezelye yesem yanına yoğurt ölçüleri ne olmalı ekmek yok acımdan ölürüm tel şehriye ve domatesten yapılan şehriye çorbası olurmu ilk aşama ya
zalimicim linkin ilk sayfasını sindirerek okursan baya faydalı bilgiler var 1 haftada menülerin oturur ... ama öylesine tam karar vermeden montiye başlama derim ben .:1hug:
iremcim yorum yapmış menüne canım ....
barbunya bakliyat ve etle aynı ögünde yemiyoruz. birde menünüzde sat yazmayı unutmayın küçük ama önemli bir ayrıntıdır ...yerimseniben
meyveyede bukadar yüklenmeyin derim ..miktar tam yazmamışınız ama .
örnek olarak kirazımın menülerini takip edin ..tam monti yapıyor ...yerimseniben
hafta sonu için harika menüler iremcim o kadar kusur kadı kızındada olur ..
ama bence senin sorun ne biliyormusun aradaki çozutmaların .. 1.2 hafta yapıp bazan coşuyorsun ...sence bu seni tetikliyor diyorsun ama ben öyle düşünmüyorum ..yerimseniben..aklinialirimsmile
kilom 53,7 başlama tarihim 12.07.2010 (inşallah)
opuyorumnanaktannot aldım truf ...
aebencim dediğin gibi kilom çok fazla değil diye sanırım ama ben normalde 48 dim hep
hala 5 kilo kadar fazlam var boyum 158 uzun da değilim

ayrıca kilo almaktan çok korkuyorum
bu aralar sapıtmış durumdayım
yapacagın tek şey canım ıS-TE-MEK ....a.sHEPSı BU buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
BU KONUDADA SÖYLEMEK İSTEDİGİM VAR UNUTMUŞUM . BEN O İLAÇI KULANDIGIM DÖNEMLERDE BAZAN 2 GÜN UNUTUGUM OLURDU hemde üst üste . HEMDE HER AY AŞAGI YUKARI .laelaelaelaelaehiç bişi olmadı ...:kedi:.hapı her bıraktıgımdada 3. ayında hamile kalmiştım ...bi süre yumurtalıkları tebelleştiriyor dogru a.s

kızlar süt içenler varsa kipalarda 1tl günleri varya orda gördüm dün.yağsız sütleri 1 lira kipanın.bizde süt içilmiyor diye almadım ama içenler varsa bilginiz olsun diye söylemeden geçemedim...hatta sabah kahvaltılarınıza alternatif aebenimin dediği yulaf ezmesinin içine katmak için de olabilir....

selamlar herkesee..

bugün kitabı hatmettim sonunda .ama kafama bişey takıldı .ben hiç zeytinle ilgili bişey görmedim kitapta ne yiyin nede yemeyin diyor .acaba ben kaçırmış olabilirmiyim ...
sonuçta zeytinde protein grybynda acaba sabah ekmekle yiyip hatamı yapıyoruz ?
menüm

Kalkınca
8:45 2 kayısı 2 erik bol su

9:30sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peynir zeytin
domates salatalık

12:00Öğlen
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
1 tane salatalık

ara bikaç badem 2-3 fındık

08:00Akşam
bu sefer Kıymalı bamya
peynir

biraz geçti sanırım 10 -10 buçuk gibi biraz leblebi
1 bardak ligth süt tatlancırılı

bimden peynir aldım bugün ama o kadar acele girip çıktımki diğer peynirlere bakmamaşım.lor peyniri salatalada seviyorum ben daha çok onuda mutlaka denerim sağolun yardımlarınız için =)

günaydın kızlar ..

bu gün
sabah
2 yumurta 1 domates 4 zeytin yarım salatalık 2 dlilim peynir

öğlen
şehriyeli domates corbası peynirli salata

aksam
4 köfte salata ayran

carsamba

sabah
1 dilim ekmek 1 domates yarım salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin

öğlen
menemen ayran

aksam
bamya yemeği yoğurt

persembe

sabah
1 dilim ekmek 1 domates yarım salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin

öğlen
fırında tavuk ayran salata

aksam
mercimek corbası 3 köfte salata ayran

nasıl menüler bi incelermisinizzz olmusmu bi hatam varmıı
krema un terbiyesi yok corbaların köfteler ekmeksizz kaydirigubbakcemile2

Günaydın herkese.

Bu sabah iyiyim şükür bulantım falanda yok.

Aeben abla hapla ilgili bilgiler için teşekkür ederim. Cozutma konusunda haklısın. Haftasonları cozutmasam daha hızlı vereceğim. Neyse bir süre böyle gitsin bakalım.

Butterfly86
Canım leblebi ve süt fazla olmuş. Ve geç olmuş saat olarak. Onun dışında gayet iyi.

Merhaba arkadaşlar,
ben ilk 69.8 leri görüp mezun olmuş biri olarak tekrar bu satırları yazmakta zorlanıyorum ama yapacağım..
disiplinsizlik, dışarıda yemek yeme zorunlulukları,spor yapmama, stres, sıkıntı vs vs ne kadar bahane varsa hepsi beni tekrardan 8li rakamlara ulaştırdı. hayatımı en azından kilo konusunda düzene sokmuşken kendi elimle emeklerimi heba ettim. Buna son vermek için tekrardan aranızdayım.
ılk etapta montiyi hatırlama evrem, hatalarım olmasın diye geçmişi tarayacağım sürekli.
aebencim, canım herzaman bize destek oldu, görüyorum ki hala canla başla herkese yardımcısın. Allah kalbine göre versin seninde iyi yürekli arkadaşım.
beni tekrardan listeye 83.9 başlangıçla( dünkü kilom) ekleyebilirsin, bak birgünde 300 gr verdim bile bugün 83.6 yım...
umuyorum bu zorlu yolda isteyen herkes başarılı olur

hepinize günaydın montici güzeller
dünki menümü vereyim hemen

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar peynir,domates
salatalık,yeşil biber,maydonoz

öğle
tavuk döner
salata,ayran

ara
1 kase vişne

akşam
1 tabak mantar sote(etsiz)
1 tabak salata,çok az peynir (yoğurt bitmiş evde)

ara
1 elma
1 küçük şeftali,1 erik

3 litre su,1 bardak yeşil çay,
7 km tempolu yürüyüş,500 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…