Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bilmiyordumm kırmızıları tamam ayarlıcam ekmek aslında 2 dilim yiyordum ama menülerimi azaltayımd edim cok yediğimi düşünüyorum kendimce ondan 1 dilime indi ..
kilo vermemin durmasının sebebi demekki bu küçük hatalarımmıs benmm bundan sonra daha dikkatli olcamm kaydirigubbakcemile2

MONTıDE AZ YEMEK YOK CANIM MA ÇOK AŞIRIDA DEYıL NORMAL HER ıNSANIN DOYUMU FARKLIDIR . MESELE ZıLıM 1 DL DOYARKEN BEN 3 DL YERıN HERKESıN DOYMASI FAKLIDIR NORMALDA NASIL BESLENıP DOYUYORSAN ÖYLE YEMEGE ÇALIŞ .
AZ YEDıGıMDE HEP KıLOM DURMUŞTUR .
ayrıca normal deyilde az yiyip kilo verirsen tekrar normal doyuma geçtiginde kilo alman kaçınılmaz .

birde hemen yazıp çıkayım eşim araba göndericek yürümeyin sıcakta diye o yüzden 10 dk kaldım ....

ilk sayfada protein degerleri var ...
bunu çok yazdım ama yeni gelenlen arkadaşlarada yazayım . kilo vermek için protein şart normal bir bayan günlük kilosu başına 1 gr protein almalı bu kilo verirken 1.5 gr kadar olmalı .. yani 70 kiloluk bir bayan . en az 90 .100gr protein almalı . buna dikkat ederseniz kilo vermeniz kolaylaşır .
ilk sayfada protein degerleri var ......

yanlız dikkat etmeniz gereken huhus et türü porotinle sebze yada bakliyattan alnan protein aynı emilimima sahip deyil ... kitapda ayrıntıları var .... et proteini misal % 50 emiliyorsa bu taprakdan gelen proteinleri % 10 ancak emiliyormuş .....akannehir yanı et türü yemege çalışın (tabi inkamlar dahilinde .:kedi:)

birde zeytin kitapda var canım ben kitabi defalarca okudum hem 1.sini hem 2. sini...
ama yeil zeytin tarcihim ..a.sfazla olmamak kaydıyle ekmekle kahvaltıda yiyebilirsiniz ...

aeben abla senin bizim için iki arada bir deredede olsa bu şekilde ögretici paylaşımların için çok teşekkür ediyorum.eger bu haftada kilo veremezsem _ki bu montinin değil tamamen benim hatalarımdan kaynaklanır_ sana karşı kendimi çok mahcup hissedeceğim.:kedi:

Tekrar başaracığna eminim. Bende senin gibi bir kez başarmış sonra tekrar almış biriyim.
Hayırlı olsun tekrar montin.

:lepi:

Hayırlı haberler gelmeni dilerim. opuyorumnanaktan

günaydın monti güzelleriii.......

Şeniz

günaydın şekerciimm
bugün başlıyorum montiye tekrardan şekerciimzemuszemus

Şeniz

Canımcım bu sabah bulantı yapmadı. dün sabah fenaydı ama bugün iyiyim. Böyle giderse devam ederim. Kilo yapmazsa tabi.

çok sağolasın ırem&Özge..topiği hatmediyorum unutmuşum da....sana da başarılar diliyorm

Butterfly86
Canım leblebi ve süt fazla olmuş. Ve geç olmuş saat olarak. Onun dışında gayet iyi.

canım çok sağol yorumun için .evet farkındayım geç oldu süt ve leblebi ama çok midem kazındı eşimde işte olduğundan 2 ye kadar onu bekledim .

gece geç yatınca kahvaltıda biraz geç kaldı 1o buçukta yaptım . boshayallersmile

bugün 4. günüm montide bikaç hata dışında iyi gidiyor gibi .ve en önemlisi çok şükür bağırsaklarım düzene girdi :lepi:

Son düzenleme:
tülaycım sadece bagırsakların değil tüm metobolizman yoluna girecek canım.olumunekankayizsmile

Selamlar,

Bugünkü menüm;

Sabah:
1 adet golden elma

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 kaşık z. ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Dom. Salatalık ve çay

Öğle:
Peynirli yumurta
Salata

Akşam:
Uskumru/Alabalık
Peynirli salata

kızlar bende yazayım bugünkü planımı bakalım olacak mı?
sabah 2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost , çay, salatalık domates
öğlen 2 yumurta maydonozlu omlet, söğüş- bide yoğurt filan mı eklemeliyim?
ara:3 kayısı
akşam:etsiz bamya yemeği, yoğurt, 1 ekmek
ara:1 ince dilim karpuz
oldu mu bu?

tülaycım sadece bagırsakların değil tüm metobolizman yoluna girecek canım.olumunekankayizsmile

İnş yaa gerçekten inanıyorum ben öyle olacağına çok mantığıma yattı narinm. opuyorumnanaktan
İrem&Özge sende çok sağol inş bu günü hatasız kapatırım =)

Bu konuda fikri olan varmı :sinifsinif:

Aebencimm, uyarını dikkate aldım canım, bugün ve yarın balık yiyeceğim, ayran aşını yaklaşık 10 gündür yemiyorum..kırmızı et desen altından kıymetli, hergün tüketmek mümkün değil...tavuk, balık, yumurta idare edeceğiz artık:))

Selam montinin güzel hanımları nasılsınız bakalım.Ben geçen hafta ziliye söylediğim gibi 2.aşama olarak yapıyorum montiyi.Arada kaçırdığım zamanlarda oluyor ama onlarıda öğle yada akşam yemekleriyle telafi ediyorum.
Sabah kahvaltılarım ama gene aynı eğer yumurta yersem ekmek yemiyorum.Neden yemiyorum onuda söyliyim ekmek yediğimde kendimi daha şiş ve rahatsız hissediyorum ama ekmeksiz olunca daha iyi doyduğumu anlıyorum.Öğle ve akşamlarımda yine sebze ve et ağırlıklı geçiyor cumartesi günü kontrole gidicem inş.herşey yolundadır.

tülaycım zeytin yada zeytin ezmesi yiyebilirsin tatlım hiçbir sakıncası yok yerimseniben

ilk aylardan itibaren dikkat etmeye çalışman çok güzel çiçekçim.:CüvCüv: bebişininde güzel haberlerini almanı dilerimmm opuyorumnanaktan

birde zeytin kitapda var canım ben kitabi defalarca okudum hem 1.sini hem 2. sini...
ama yeil zeytin tarcihim ..a.sfazla olmamak kaydıyle ekmekle kahvaltıda yiyebilirsiniz ...
pardon gözümden kaçmış canım..bende güncel yayınlarından yedikçee zayıfla olan var .. kaçıncı kitap bilmiyorum . kibı 1 kere okumak çok yeterli değil en azından benim için .takıldığım yerlerde bakmaya çalışıyorum herşeye .zeytini göremedim hiç yaa bdaha okurum olmadı çok sağol opuyorumnanaktan

merhaba nevracim menunde karpuzu gorunce hemen yazayim dedim karpuz yiyemiyoruz ne yazikki en azindan ilk asamada biraz sabret ikinci asamada abartmadan yersin canim birde mumkun oldukca her ogunune yogurt ekle tabiiki ayranda olabilirkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…