menülerin güzel canım dahda güzel olacak hatalarını kırmızıyla yazdım bunları düzeltirsen süper olacak .....
şehriye beyaz un güzelim uzak dur ..
birde merçimek baklıyat . etle birlikte tüketme ..ayrı ayrı ögünlerde yiyebilirsin sorun yok .....a.s
menülerin gayet güzel .. birde 1 dl ekmekle yemek zorunda deyilsin doyuyorsan sorun yok ama 2 dl de yiyebilirsin sabah ekmekden kaçınmayın ...yeterki tam bugday olsun mümkünse birde kızarmış ....
MONTıDE AZ YEMEK YOK CANIM MA ÇOK AŞIRIDA DEYıL NORMAL HER ıNSANIN DOYUMU FARKLIDIR . MESELE ZıLıM 1 DL DOYARKEN BEN 3 DL YERıN HERKESıN DOYMASI FAKLIDIR NORMALDA NASIL BESLENıP DOYUYORSAN ÖYLE YEMEGE ÇALIŞ .bilmiyordumm kırmızıları tamam ayarlıcam ekmek aslında 2 dilim yiyordum ama menülerimi azaltayımd edim cok yediğimi düşünüyorum kendimce ondan 1 dilime indi ..
kilo vermemin durmasının sebebi demekki bu küçük hatalarımmıs benmm bundan sonra daha dikkatli olcamm kaydirigubbakcemile2
MONTİDE AZ YEMEK YOK CANIM MA ÇOK AŞIRIDA DEYİL NORMAL HER İNSANIN DOYUMU FARKLIDIR . MESELE ZİLİM 1 DL DOYARKEN BEN 3 DL YERİN HERKESİN DOYMASI FAKLIDIR NORMALDA NASIL BESLENİP DOYUYORSAN ÖYLE YEMEGE ÇALIŞ .
AZ YEDİGİMDE HEP KİLOM DURMUŞTUR .
ayrıca normal deyilde az yiyip kilo verirsen tekrar normal doyuma geçtiginde kilo alman kaçınılmaz .
birde hemen yazıp çıkayım eşim araba göndericek yürümeyin sıcakta diye o yüzden 10 dk kaldım ....
ilk sayfada protein degerleri var ...
bunu çok yazdım ama yeni gelenlen arkadaşlarada yazayım . kilo vermek için protein şart normal bir bayan günlük kilosu başına 1 gr protein almalı bu kilo verirken 1.5 gr kadar olmalı .. yani 70 kiloluk bir bayan . en az 90 .100gr protein almalı . buna dikkat ederseniz kilo vermeniz kolaylaşır .
ilk sayfada protein degerleri var ......
yanlız dikkat etmeniz gereken huhus et türü porotinle sebze yada bakliyattan alnan protein aynı emilimima sahip deyil ... kitapda ayrıntıları var .... et proteini misal % 50 emiliyorsa bu taprakdan gelen proteinleri % 10 ancak emiliyormuş .....akannehir yanı et türü yemege çalışın (tabi inkamlar dahilinde .:kedi:)
birde zeytin kitapda var canım ben kitabi defalarca okudum hem 1.sini hem 2. sini...
ama yeil zeytin tarcihim ..a.sfazla olmamak kaydıyle ekmekle kahvaltıda yiyebilirsiniz ...
Merhaba arkadaşlar,
ben ilk 69.8 leri görüp mezun olmuş biri olarak tekrar bu satırları yazmakta zorlanıyorum ama yapacağım..
disiplinsizlik, dışarıda yemek yeme zorunlulukları,spor yapmama, stres, sıkıntı vs vs ne kadar bahane varsa hepsi beni tekrardan 8li rakamlara ulaştırdı. hayatımı en azından kilo konusunda düzene sokmuşken kendi elimle emeklerimi heba ettim. Buna son vermek için tekrardan aranızdayım.
İlk etapta montiyi hatırlama evrem, hatalarım olmasın diye geçmişi tarayacağım sürekli.
aebencim, canım herzaman bize destek oldu, görüyorum ki hala canla başla herkese yardımcısın. Allah kalbine göre versin seninde iyi yürekli arkadaşım.
beni tekrardan listeye 83.9 başlangıçla( dünkü kilom) ekleyebilirsin, bak birgünde 300 gr verdim bile bugün 83.6 yım...
umuyorum bu zorlu yolda isteyen herkes başarılı olur
hepinize günaydın montici güzeller
dünki menümü vereyim hemen
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar peynir,domates
salatalık,yeşil biber,maydonoz
öğle
tavuk döner
salata,ayran
ara
1 kase vişne
akşam
1 tabak mantar sote(etsiz)
1 tabak salata,çok az peynir (yoğurt bitmiş evde)
ara
1 elma
1 küçük şeftali,1 erik
3 litre su,1 bardak yeşil çay,
7 km tempolu yürüyüş,500 mekik
günaydın arkadaşlar. öğleden sonra kızımın sonuçları için hastanede olacağım. sabah 40 dk plates başlangıç serisini yaptım. daha sonrası ileri seviyedeki cd alacağım. kaslarım oldukça gerildi . yürüyüşlerin yanında vakit buldukça yapmak istiyorum . menümü akşama yazarım görüşmek üzere
günaydın monti güzelleriii.......
günaydın şekerciimm
bugün başlıyorum montiye tekrardan şekerciimzemuszemus
iremcim seni korkutmak istemem inşallah geçer bulantıların. bende ilk evlendiğimde 2 ay falan d.kontrol hapı kullandım.nasıl bir mide bulantısı anlatamam.birde millet yeni evliyiz diye yemege alıyor bense banyolarından gelemiyorum ki sofraya oturayım.herkes hamile gözüyle bakmıştı bana.jinekologa gittigimde bir başka markaya başlayalım demişti bir türlü geçmemişti mide bulantım. ama eşim istemedi .sagolsun bu konuda enazından yükü bana yüklemedi :asigim:
Butterfly86
Canım leblebi ve süt fazla olmuş. Ve geç olmuş saat olarak. Onun dışında gayet iyi.
tülaycım sadece bagırsakların değil tüm metobolizman yoluna girecek canım.olumunekankayizsmile
tülaycım sadece bagırsakların değil tüm metobolizman yoluna girecek canım.olumunekankayizsmile
selamlar herkesee..
bugün kitabı hatmettim sonunda .ama kafama bişey takıldı .ben hiç zeytinle ilgili bişey görmedim kitapta ne yiyin nede yemeyin diyor .acaba ben kaçırmış olabilirmiyim ...
sonuçta zeytinde protein grubunda acaba sabah ekmekle yiyip hatamı yapıyoruz ?
menüm
)
Bu konuda fikri olan varmı :sinifsinif:
Selam montinin güzel hanımları nasılsınız bakalım.Ben geçen hafta ziliye söylediğim gibi 2.aşama olarak yapıyorum montiyi.Arada kaçırdığım zamanlarda oluyor ama onlarıda öğle yada akşam yemekleriyle telafi ediyorum.
Sabah kahvaltılarım ama gene aynı eğer yumurta yersem ekmek yemiyorum.Neden yemiyorum onuda söyliyim ekmek yediğimde kendimi daha şiş ve rahatsız hissediyorum ama ekmeksiz olunca daha iyi doyduğumu anlıyorum.Öğle ve akşamlarımda yine sebze ve et ağırlıklı geçiyor cumartesi günü kontrole gidicem inş.herşey yolundadır.
pardon gözümden kaçmış canım..bende güncel yayınlarından yedikçee zayıfla olan var .. kaçıncı kitap bilmiyorum . kibı 1 kere okumak çok yeterli değil en azından benim için .takıldığım yerlerde bakmaya çalışıyorum herşeye .zeytini göremedim hiç yaa bdaha okurum olmadı çok sağol opuyorumnanaktanbirde zeytin kitapda var canım ben kitabi defalarca okudum hem 1.sini hem 2. sini...
ama yeil zeytin tarcihim ..a.sfazla olmamak kaydıyle ekmekle kahvaltıda yiyebilirsiniz ...
ilk aylardan itibaren dikkat etmeye çalışman çok güzel çiçekçim.:CüvCüv: bebişininde güzel haberlerini almanı dilerimmm opuyorumnanaktan
kızlar bende yazayım bugünkü planımı bakalım olacak mı?
sabah 2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost , çay, salatalık domates
öğlen 2 yumurta maydonozlu omlet, söğüş- bide yoğurt filan mı eklemeliyim?
ara:3 kayısı
akşam:etsiz bamya yemeği, yoğurt, 1 ekmek
ara:1 ince dilim karpuz
oldu mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?