Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nevroşumm gel sana bi sarılayımmŞenizŞenizŞeniz çok eski arkadaşımı görmüş kadar çok sevindim seni görünce...canım sen azmli hatunsun,çok güzel kilolar verdin,yine vericeksin...bak bende doğru yolu buldum montici oldum...beraber üstesinden gelicez canıma.sa.s

Ayyy kirazzım aynen bende öyle... valla bende o kadar sevindim ki anlatamam dünden beri eşime anlatıyorum bu internet bana şart diye....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sağol hayatım inşallah veririm tekrardan..sende doğru yolu bulmuşsun evet monti uyguladığında süper yarı yolda bırakmaz ben kendi yaşam tarzım ve hatalarımla tekrar bu noktaya geldim ..iyi yapmışsın canım...süpersin yaaaa...çok mutluyum burada olmaktan beeee iyiki varsınız...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

nevracımm seni görmek ne güzel hatırladın mı beni 80-89 topicinden hatta bi ara 6. takımda yazışıyorduk.daha bikaç gün önce ilk sayfada mezunlarda senin adını gördüğümde ne yaptı acaba çalışmaya devam mı diye düşünüyordum.işe başladıgında bırakmıştınyaa kk ya girmeyi :Şeniz

günaydın arkadaşlar. öğleden sonra kızımın sonuçları için hastanede olacağım. sabah 40 dk plates başlangıç serisini yaptım. daha sonrası ileri seviyedeki cd alacağım. kaslarım oldukça gerildi . yürüyüşlerin yanında vakit buldukça yapmak istiyorum . menümü akşama yazarım görüşmek üzere

canım yaa bende buna benzer bi tecrübe yaşadıktan sonra kk ya üye oldum.83 kilodan 74 inip dahada fazla kilo alıp kendimi 86 kg.çıkmış görünce solugu burda aldım.tebrikler canım hatalarından ders çıkartıp yine buradasın aklına koymuşsun ve başarmışsın.harikasın canım vereliniortak kaydirigubbakcemile5

yeniden hoşgeldin canım a.s. bu işi bir kere başarmışsın eminim kısa süreede yeniden yapabilirsin. malesef benim hikayemde aynı . geçen yıl 63 kilo idim :sinifsinif:

]

yeniden hoşgeldin canım a.s. bu işi bir kere başarmışsın eminim kısa süreede yeniden yapabilirsin. malesef benim hikayemde aynı . geçen yıl 63 kilo idim :sinifsinif:

:teselli: hedeflediğin kiloya enkısa zamanda saglıklı birşekilde ulaşman dileğiyle tatlım

şimdilik çıkmam gerek fıstıklar bi merhebe diyim dedim .. dışarı çıkmam lazım . öyleden sonrada belki yetişirsem yasine gidicem . bakalım ... akşama gelmeye çalışırım hayırlı günler yeni arkadaşlara yardımcı olun emi iremcim bu konuda sana güveniyorum ....
kirazım seninde bilgilerin yerleşti monti konusunda maşalah diyim .yeni arkadaşlara yardımcı olursunuz ...hatta dügüne giderken leblebi ve sütü ügün yapmışın çok güzel demekki sayfaları ve kitabı tam anlamıyla anlamışın ....maşalah maşalah .tü tü

menülerin güzel canım dahda güzel olacak hatalarını kırmızıyla yazdım bunları düzeltirsen süper olacak .....
şehriye beyaz un güzelim uzak dur ..
birde merçimek baklıyat . etle birlikte tüketme ..ayrı ayrı ögünlerde yiyebilirsin sorun yok .....a.s

menülerin gayet güzel .. birde 1 dl ekmekle yemek zorunda deyilsin doyuyorsan sorun yok ama 2 dl de yiyebilirsin sabah ekmekden kaçınmayın ...yeterki tam bugday olsun mümkünse birde kızarmış ....

Son düzenleme:
valla kalkasım gelmiyor ama çıkmam lazım ..... mucuk .

hayal cadısı yinemi monti.. ömrümü yedin abla dedigini duydum ama cevap yazmıycam . ha hayyy ....
hoş geldin sende hayalim ..

hatırlamaz mıyım tabiki hatırladım canım nasılsın? ayy ne güzel ya eski dostları bulmak..olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
iş hayatı mecburiyettendi nihayetleniyor eşim işini toparladı şükür ben yıllardır ev hanımı olan biri olarak iş tecrübem yoktu zaten.. böyle daha iyi olacak..

sağol canım moral verdin yaaa..evet aynı şeyleri yaşıyoruz hep.ben hep diyorum korumak en zoru.bu koruma dönemini yapmayınca balon misali aynı şeye sil baştan oluyor neyse inşallah bu sefer daha iyi olur herşey ..
senin iyi gidiyor anladığım kadarı ile maşallah canım devam et...

çok teşekkürler ayy canım 63 kilo haaaa ne kadar güzelmiş. ama sende yapabilirsin..hep birlikte bu işi çözeceğiz kızlar. bu işin arası molası stresim vardısı yok ben bunu anladım.hayat boyu devam...

kirazzz ben senin günlük çektiğin mekiğin 5/1 ini anca çekebiliyorum yaaa akannehir maşallah canım sende yakında göbek falan kalmaz canım senin azmin bana da bulaşsın inşallah :Saruboceq:

sevgili rakibem akrep nerelerde kaldı acaba sengözlerimebaksanab

iremcim seni korkutmak istemem inşallah geçer bulantıların. bende ilk evlendiğimde 2 ay falan d.kontrol hapı kullandım.nasıl bir mide bulantısı anlatamam.birde millet yeni evliyiz diye yemege alıyor bense banyolarından gelemiyorum ki sofraya oturayım.herkes hamile gözüyle bakmıştı bana.jinekologa gittigimde bir başka markaya başlayalım demişti bir türlü geçmemişti mide bulantım. ama eşim istemedi .sagolsun bu konuda enazından yükü bana yüklemedi :asigim:

Son düzenleme:
nevracım eşinin işlerinin toparlanmasına ve yeniden eski düzenine döneceğine senin adına sevindim canım.kilo almana üzüldüm ama seni yeniden gördüğüm içinde çok sevindim tatlım :Şeniz merak etme sıkma canını burada hep beraber üstesinden geleceğiz bu kiloların guclubacismile

günaydın ablacım...fırsat buldukça eski sayfaları okuyorum...şu anda mesala 450 lerdeyim daha öğrenecek şeylerim var mutlaka ama kafamda çözdüm artık montiyi
:lepi::lepi:

narincimm inan çok zor değil,bi kere alıştınmı gerisi geliyo...dün akşam mesala misafir falan ev kalabalıktı ben çekemedim mekik ama içim rahat etmedi gece 12 de 500 mekik çekip öle yattım

sağol canım yaaa. evet düzenime döneceğim... verecem kiloları ama azimliyim hele ki sizi bulmuşum...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…