Merhaba arkadaşlar,
ben ilk 69.8 leri görüp mezun olmuş biri olarak tekrar bu satırları yazmakta zorlanıyorum ama yapacağım..
disiplinsizlik, dışarıda yemek yeme zorunlulukları,spor yapmama, stres, sıkıntı vs vs ne kadar bahane varsa hepsi beni tekrardan 8li rakamlara ulaştırdı. hayatımı en azından kilo konusunda düzene sokmuşken kendi elimle emeklerimi heba ettim. Buna son vermek için tekrardan aranızdayım.
İlk etapta montiyi hatırlama evrem, hatalarım olmasın diye geçmişi tarayacağım sürekli.
aebencim, canım herzaman bize destek oldu, görüyorum ki hala canla başla herkese yardımcısın. Allah kalbine göre versin seninde iyi yürekli arkadaşım.
beni tekrardan listeye 83.9 başlangıçla( dünkü kilom) ekleyebilirsin, bak birgünde 300 gr verdim bile bugün 83.6 yım...
umuyorum bu zorlu yolda isteyen herkes başarılı olur
Ayyy kirazzım aynen bende öyle... valla bende o kadar sevindim ki anlatamam dünden beri eşime anlatıyorum bu internet bana şart diye....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2nevroşumm gel sana bi sarılayımmŞenizŞenizŞeniz çok eski arkadaşımı görmüş kadar çok sevindim seni görünce...canım sen azmli hatunsun,çok güzel kilolar verdin,yine vericeksin...bak bende doğru yolu buldum montici oldum...beraber üstesinden gelicez canıma.sa.s
Merhaba arkadaşlar,
ben ilk 69.8 leri görüp mezun olmuş biri olarak tekrar bu satırları yazmakta zorlanıyorum ama yapacağım..
disiplinsizlik, dışarıda yemek yeme zorunlulukları,spor yapmama, stres, sıkıntı vs vs ne kadar bahane varsa hepsi beni tekrardan 8li rakamlara ulaştırdı. hayatımı en azından kilo konusunda düzene sokmuşken kendi elimle emeklerimi heba ettim. Buna son vermek için tekrardan aranızdayım.
İlk etapta montiyi hatırlama evrem, hatalarım olmasın diye geçmişi tarayacağım sürekli.
aebencim, canım herzaman bize destek oldu, görüyorum ki hala canla başla herkese yardımcısın. Allah kalbine göre versin seninde iyi yürekli arkadaşım.
beni tekrardan listeye 83.9 başlangıçla( dünkü kilom) ekleyebilirsin, bak birgünde 300 gr verdim bile bugün 83.6 yım...
Merhaba arkadaşlar,
yeniden hoşgeldin canım a.s. bu işi bir kere başarmışsın eminim kısa süreede yeniden yapabilirsin. malesef benim hikayemde aynı . geçen yıl 63 kilo idim :sinifsinif:
günaydın monti güzelleriii.......
menülerin güzel canım dahda güzel olacak hatalarını kırmızıyla yazdım bunları düzeltirsen süper olacak .....günaydın kızlar ..
bu gün
sabah
2 yumurta 1 domates 4 zeytin yarım salatalık 2 dlilim peynir
öğlen
şehriyeli domates corbası peynirli salata
aksam
4 köfte salata ayran
carsamba
sabah
1 dilim ekmek 1 domates yarım salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin
öğlen
menemen ayran
aksam
bamya yemeği yoğurt
persembe
sabah
1 dilim ekmek 1 domates yarım salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin
öğlen
fırında tavuk ayran salata
aksam
mercimek corbası 3 köfte salata ayran
nasıl menüler bi incelermisinizzz olmusmu bi hatam varmıı
krema un terbiyesi yok corbaların köfteler ekmeksizz kaydirigubbakcemile2
hatırlamaz mıyım tabiki hatırladım canım nasılsın? ayy ne güzel ya eski dostları bulmak..olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilenevracımm seni görmek ne güzel hatırladın mı beni 80-89 topicinden hatta bi ara 6. takımda yazışıyorduk.daha bikaç gün önce ilk sayfada mezunlarda senin adını gördüğümde ne yaptı acaba çalışmaya devam mı diye düşünüyordum.işe başladıgında bırakmıştınyaa kk ya girmeyi :Şeniz
sağol canım moral verdin yaaa..evet aynı şeyleri yaşıyoruz hep.ben hep diyorum korumak en zoru.bu koruma dönemini yapmayınca balon misali aynı şeye sil baştan oluyor neyse inşallah bu sefer daha iyi olur herşey ..canım yaa bende buna benzer bi tecrübe yaşadıktan sonra kk ya üye oldum.83 kilodan 74 inip dahada fazla kilo alıp kendimi 86 kg.çıkmış görünce solugu burda aldım.tebrikler canım hatalarından ders çıkartıp yine buradasın aklına koymuşsun ve başarmışsın.harikasın canım vereliniortak kaydirigubbakcemile5
çok teşekkürler ayy canım 63 kilo haaaa ne kadar güzelmiş. ama sende yapabilirsin..hep birlikte bu işi çözeceğiz kızlar. bu işin arası molası stresim vardısı yok ben bunu anladım.hayat boyu devam...yeniden hoşgeldin canım a.s. bu işi bir kere başarmışsın eminim kısa süreede yeniden yapabilirsin. malesef benim hikayemde aynı . geçen yıl 63 kilo idim :sinifsinif:
teşekkür ederim canım, hepimiz aynı amaç için burdayız dilerim kısa zamanda bu amacımıza ulaşırızkaydirigubbakcemile5]
:teselli: hedeflediğin kiloya enkısa zamanda saglıklı birşekilde ulaşman dileğiyle tatlım
şimdilik çıkmam gerek fıstıklar bi merhebe diyim dedim .. dışarı çıkmam lazım . öyleden sonrada belki yetişirsem yasine gidicem . bakalım ... akşama gelmeye çalışırım hayırlı günler yeni arkadaşlara yardımcı olun emi iremcim bu konuda sana güveniyorum ....
kirazım seninde bilgilerin yerleşti monti konusunda maşalah diyim .yeni arkadaşlara yardımcı olursunuz ...hatta dügüne giderken leblebi ve sütü ügün yapmışın çok güzel demekki sayfaları ve kitabı tam anlamıyla anlamışın ....maşalah maşalah .tü tü
kirazzz ben senin günlük çektiğin mekiğin 5/1 ini anca çekebiliyorum yaaa akannehir maşallah canımsende yakında göbek falan kalmaz canım senin azmin bana da bulaşsın inşallah :Saruboceq:
sevgili rakibem akrep nerelerde kaldı acaba sengözlerimebaksanab
iremcim seni korkutmak istemem inşallah geçer bulantıların. bende ilk evlendiğimde 2 ay falan d.kontrol hapı kullandım.nasıl bir mide bulantısı anlatamam.birde millet yeni evliyiz diye yemege alıyor bense banyolarından gelemiyorum ki sofraya oturayım.herkes hamile gözüyle bakmıştı bana.jinekologa gittigimde bir başka markaya başlayalım demişti bir türlü geçmemişti mide bulantım. ama eşim istemedi .sagolsun bu konuda enazından yükü bana yüklemedi :asigim:
sağol canım yaaa. evet düzenime döneceğim... verecem kiloları ama azimliyim hele ki sizi bulmuşum...olumunekankayizsmilenevracım eşinin işlerinin toparlanmasına ve yeniden eski düzenine döneceğine senin adına sevindim canım.kilo almana üzüldüm ama seni yeniden gördüğüm içinde çok sevindim tatlım :Şeniz merak etme sıkma canını burada hep beraber üstesinden geleceğiz bu kiloların guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?