- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ayy çamlıca çok sağol...ara verince böyle oluyo demek...neee karpuz yok haaaa...:sinifsinif:merhaba nevracim menunde karpuzu gorunce hemen yazayim dedim karpuz yiyemiyoruz ne yazikki en azindan ilk asamada biraz sabret ikinci asamada abartmadan yersin canim birde mumkun oldukca her ogunune yogurt ekle tabiiki ayranda olabilirkaydirigubbakcemile5
İnş yaa gerçekten inanıyorum ben öyle olacağına çok mantığıma yattı narinm. opuyorumnanaktan
İrem&Özge sende çok sağol inş bu günü hatasız kapatırım =)
kızlar bende yazayım bugünkü planımı bakalım olacak mı?
sabah 2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost , çay, salatalık domates
öğlen 2 yumurta maydonozlu omlet, söğüş- bide yoğurt filan mı eklemeliyim?
ara:3 kayısı
akşam:etsiz bamya yemeği, yoğurt, 1 ekmek
ara:1 ince dilim karpuz
oldu mu bu?
Selamlar,
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 adet golden elma
Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 kaşık z. ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Dom. Salatalık ve çay
Öğle:
Peynirli yumurta
Salata
Akşam:
Uskumru/Alabalık
Peynirli salata
ayy canım sağolasın tamam yoğurt eklediydim öğlene..akşam ekmeğini çıkarayım tabi karpuzu da unutuyoruz...Rica ederim cnm ne demek.
Nevracım sabah iyi.
Öğlene yoğurt, ayran yada peynir ekleyebilirsin.
Akşam ekmek yok. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyoruz. Eğer yumurta varsa ekmek de yok.
Karpuz, üzüm, muz, kavun cısssss.
:lepi:
kızlar yaa ben her sabah aynı şeyleri yemekten bıktım.z.ezmesi yada zeytin,peynir çeşitleri,ekmek,domates,salatalık çay yumurta.böö geldi walla.yulaf ezmesini sevmiyorum zaten.ne yiyeceğimi şaşırdım valla.siz neler yiyiyorsunuz yaaa?
Kızlar monti de meyvalı soda serbestmiydi bu sıcaklarda bari ondan içeyim eyvahedigeldismile
Yaaa lütfeeen meyvalı soda olsuuuunsimoşum aynı şeyi bende düşündüm ya...emin olamadım sade soda içtim...yoksa sıcaktan çatlayacam vallaakannehirakannehir
Meyveli sodaların içinde şeker olduğu için yasak sidenya .ben arada sodaya sade limon sıkıp içiyorum tabiki şekerlisi gibi olmuyor
Meyveli soda yasak maalesef.
Sade soda serbest içine kendiniz meyve katın
Lipton ice tea light var o acaba içilebilir mi aeben ablaya sormal lazım.
:umursamaz: Banane ice tea yasak deel meyveli soda yasak işte alsanaalsanasmile
http://www.fresa.com.tr/fresher_limon.jpgşeker değil de aroma var zannediyordum ben hatta aromasını bizim şirketin oradaki aromsa dan alıyorlar diye biliyorumyasak demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?