Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy çamlıca çok sağol...ara verince böyle oluyo demek...neee karpuz yok haaaa...:sinifsinif:
neyse Allahın meyvesi bol şükür değiştiririz.
evet yoğurdu bende hatırladım ekliyoduk her öğüne..sağolasın yaa.. kaydirigubbakcemile5

İnş yaa gerçekten inanıyorum ben öyle olacağına çok mantığıma yattı narinm. opuyorumnanaktan
İrem&Özge sende çok sağol inş bu günü hatasız kapatırım =)

Rica ederim cnm ne demek.

Nevracım sabah iyi.
Öğlene yoğurt, ayran yada peynir ekleyebilirsin.
Akşam ekmek yok. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyoruz. Eğer yumurta varsa ekmek de yok.
Karpuz, üzüm, muz, kavun cısssss.

:lepi:

kızlar yaa ben her sabah aynı şeyleri yemekten bıktım.z.ezmesi yada zeytin,peynir çeşitleri,ekmek,domates,salatalık çay yumurta.böö geldi walla.yulaf ezmesini sevmiyorum zaten.ne yiyeceğimi şaşırdım valla.siz neler yiyiyorsunuz yaaa?

ayy canım sağolasın tamam yoğurt eklediydim öğlene..akşam ekmeğini çıkarayım tabi karpuzu da unutuyoruz...
kaydirigubbakcemile5

o zaman şu şekli alacak;
sabah 2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost , çay, salatalık domates
öğlen 2 yumurta maydonozlu omlet, söğüş, yoğurt yedim.
ara:3 kayısı
akşam:etsiz bamya yemeği, yoğurt,
arada da 1 elma yiyeceğim.

Son düzenleme:

zilicim bende hergün ekmek,peynir,yeşllik yemekten bıkmıştımakannehirakannehir
dün geçmiş sayfaları okurken senin kahvaltı için yumurtalı tarifin gözüme takıldı...hani 2 yumurta içine domates,az peynir,maydonoz,biber ve zeytin konulan...sabah onu yaptım,çokta güzel oldu,yanında salatalıkla afiyetle yedim,üstelik ben ekmek yemicem için acıkırım diye düşündüm hiçte öle olmadı,çokta tok tuttu,öğle yemeğimi öğün atlamamak için yedim valla..hiç acıkmadımyerimseniben

bu arada sölemeden geçemicem,senin yazılarını okumak çok büyük zevk,bizi yazılarından mahrum bırakma lütfen...tabi kuzucuk izin verdiği süreceopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zilicim ben bazen haftasonu sabahlarımda 2 yumurta içine biraz yagsız peynirden ve bolca dogranmış maydanoz dan koyup çırpıyorum teflonda az yag döküp omlet olarak altını üstünü çevirip pişiriyorum harika oluyor yanınada söğüş domates salatalık zaytin falan gayet güzel oluyor ve ekmegede hiç ihtiyaç duymuyorum cokacimcoook

Ben de önceki sayfalarda görmüştüm, tam buğday unundan poğaça yapan bir arkadaş vardı, değişiklik adına olabilir, ya da yunan salatası (marul, dom., salatalık, kurusoğan, kalamata zeytin ve beyaz peynirden) ya da nevranın yaptığı gibi light beyaz peynirle yapılacak tost (domatesi yanına değil de içine koyarak ya da seviyorsan biraz acı biber salçası sürerek) bunların montiye aykırı olduğunu düşünmüyorum..sıkılıp da lezzet değişikliğine gidildiğinde denenebilir bence!

Aklıma çocukken komşumuzun yapıp minik pastane sandviçlerinin arasına doldurduğu bir karışım geldi, gerçekten çok lezzetli oluyor, ezilmiş sarmısak, ezilmiş beyaz peynir ve salçadan oluşuyordu, ekmeğinize sürüp yiyebilirsiniz, çalışan arkadaşlar haftasonu uygulayabililer:))

Kızlar monti de meyvalı soda serbestmiydi bu sıcaklarda bari ondan içeyim eyvahedigeldismile

Meyveli sodaların içinde şeker olduğu için yasak sidenya .ben arada sodaya sade limon sıkıp içiyorum tabiki şekerlisi gibi olmuyor

arada bir olmakla birlikte light cola içilebilir bence .çamlıca gazozun ve fantanın lightıda var ve sıfır şeker ..bu sıcaklarda denenebilir diye düşünüyorum ..

ACILI EZME

Malzemeler
2 adet Kuru soğan
2 adet yeşil biber
2 adet domates
1 diş sarımsak
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
1 tutam taze nane
1 ÇK biber salçası
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber, pul biber, limon suyu, zeytinyağı

Yapılışı
Kuru soğanı, yeşil biberi, taze naneyi, maydanozu, dereotunu rondoda karıştırın.
Süzgüye koyup suyunun süzülmesini bekleyin
Domateslerin kabuklarını soyup, incecik doğrayın, yada rondoda parçalayın.
Tüm malzemeleri karıştırın
Üzerine biber salçasını, tuz, karabiber, kekik, pul biber, limon suyu ve zeytinyağını ekleyin.

kızlar bu tarifi ben çok sık yaparım . ayrıca içinde montiye uygun olmayan hiç bir şey yok .acı sevenler için sabah ekmeğe sürüp yemesi çok leziz tavsiye ederim..

bu tarifi denemeden önce hazır alıyordum ben acılı ezmeyi .ama hazırların içinde nişasta ve şeker olduğu için uygun olmaz montiye ..buda onlar gibi olyor tavsiye ederim

simoşum aynı şeyi bende düşündüm ya...emin olamadım sade soda içtim...yoksa sıcaktan çatlayacam vallaakannehirakannehir
Yaaa lütfeeen meyvalı soda olsuuuun (( bari o olsun yaa, zaten kavun karpuz yok ( aeben ablişim bir kıyak yaparmıki bize

Meyveli sodaların içinde şeker olduğu için yasak sidenya .ben arada sodaya sade limon sıkıp içiyorum tabiki şekerlisi gibi olmuyor

şeker değil de aroma var zannediyordum ben hatta aromasını bizim şirketin oradaki aromsa dan alıyorlar diye biliyorum yasak demek

Meyveli soda yasak maalesef.
Sade soda serbest içine kendiniz meyve katın

Lipton ice tea light var o acaba içilebilir mi aeben ablaya sormal lazım.

Meyveli soda yasak maalesef.
Sade soda serbest içine kendiniz meyve katın

Lipton ice tea light var o acaba içilebilir mi aeben ablaya sormal lazım.

ice tea külliyen yasaktır bence kaydirigubbakcemile2 zaten ice tea yasak değil meyvalı soda yasak ise yakarım bu gezegeni

:umursamaz: Banane ice tea yasak deel meyveli soda yasak işte alsanaalsanasmile

Gelir gelmez misafire dayak atılıyor mafoldumben öleyimde kurtulun bari lülülülülülü
Banane meyvalı soda yasaksa ice tea hepten yasak kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…