Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

BU ıCE TEE NıN ıÇERĞı BEN TAM ANLADIM HEM 1 KALORı HEMDE ŞEKERLE ÜRETıLDı DıYO .ACABA FRUKTOZ YANı MEYVE ŞEKERıMı ıÇıNDEKı bilmiyorumkismile Koruyucu madde içermez Renklendirici ve koruyucu herhangi bir madde içermez, tamamen doğal şeker ile üretilir.

Arkadaşlar asitli içeceklerin hepsi yasak biliyorum ben, sodada da aynı asit mevcut olduğundan onun da yasak olması lazım, içecek olarak en masumu Uludağ şekersiz (tatlandırıcılı) limonata olabilir, asitsiz ve doğal bir tadı var ve değerleri sıfırın altında illa içecek diyenler bunu deneyebilir...

ırem&Özge icetea yasaksa evde taze çayla kendinde yapabilirsin canım, katkısız miss gibi, kızlarımın icetea krizi tutarsa ben öyle yapıyorum..Bardağın dibine 1 cm. kadar çayı koyup üstüne soğuk suyu basıyorum, tadı yakalayana kadar da limon sıkıyorum, kızlara yaptığımda şeker ilave ediyorum ama bize yasak olduğundan sen tadlandırıcı ile yapabilirsin:))

heyt ülen yine yiyecek içeçek araştırmasına girilmiş...kaydirigubbakcemile
neyinize yEtmiyo canım AYRAN ....sempatiksalakcinnialsanaalsanasmile
BEN HıÇ ıÇMEDıM O BUZLU CAYDAN . AMANINNNNNN Bı YERıMMı EKSıLDı??? EVET KıLOLARIM ...kaydirigubbakcemile3

MEYVELı SODALAR ŞEKER DOLU UZAK DURUNN ..
SADE SODA SERBEST .......

ZEHıR GıBı SAGLIKSIZ (DıET BıLE OLSA) KOLA'DANDA UZAK DURUN ...ıÇıNDE NE KADAR TATLANDIRICI VAR BıLıYORMUSUNUZ .EN AZ ŞEKER KADAR ZARARLIDIR KENDıLERı.
..akannehir O KOLADAKı LARVALARIN KANINIDA SAYMıYORUM BıLE .lmaz:BEN 2 SENEDıR AGZIMA KOLA SÜRMEDıM ..EVEDE ALDIRMIYORUM ..
BELKı BU 2 SENE ıÇıNDEDE 3 KEREDE FANTA ıÇMıŞıMDıR ...boshayallersmileASıTLı ıÇEÇEKLERDEN UZAK DURUN ....

CANIM SU ,AYRAN ,SODA, SÜT . taze sıkılmış meyve suyu ,,NEYıMıZE YETMıYO SABREDıN FISTIKLAR KıLOLARDAN KURTULUN ARADA BıR ıÇERSıNıZ ...

ŞıMDıYE KADAR ıÇTıNıZ NE OLDUKı ?????:hulya:

Son düzenleme:
menüm ..

Kalkınca
5 kuru kayısı bol su

10:30 Kahvaltı
3 dlm tam buğday ekmeği
domatesli biber kavurma
beyaz peynir,1 çay kaşığı kadar zeytin ezmesi

Öğlen00
tavuk döner
salata
yoğurt

19:00 akşam
yemek hazırlarken bikaç badem
kıymalı soğanlı yumurta
yoğurt
domates

arada meyve yerim

spor = bugün yüzme var 1 buçuk saat

NEVKUŞUM SENİN KİTABIM YOKTU BULAMAMIŞTIN AMA SENDEN SONRA BAŞKA BİR KİTAP BULDUK MONTİGNAC AMCANIN AYNI BESLENMEBU KİTAPDADA VAR HEM DAHA SONRA YAZILMIŞ DAHA AYRINTILI .....

bu kitabı edin ve oku canım ...PİYASADA VAR ..

KADINA ÖZEL MONTİGNAC ..
ERGENLİKDEN .MENOPOZA ....

HARİKAA .....:lepi:

ZıLıM MENEMEN YAPSAN EKMEGıNı BANA BANA HEMDE SEN 2. AŞMADASIN YUMURTADA KIR MENEMENıNE ...cokacimcoook

ARKADAŞLAR EZMA TARıFı VERMıŞ .EKMEGE ONUDA SÜREBıLıRSıN ....

BıBERLE DOMATESDE KAVURA BıLıRSıN . EKMEKLE . AMANIN CANIM ıSTEDı....naniknanik
SEN 2. AŞAMDASIN SANA BıRÇOK ŞEY SERBEST ARADA BıR ...a.s

SENıN ŞU LORLU YAZ SALATALARINA NE OLDU ...yerimseniben

ARADA BıR TAM BUGDAY UNUNDAN KREP YAP .....
BAZAN TOST .. ıÇıNE MANTAR, DOMATES ,KIRMIZI BıBER ..AZ KAŞAR(( 2. AŞMADASIN DıYE )..
ARADA BEBELERE YAPIYORUM BAYILIYORLAR .....kaydirigubbakcemile5
BıRDE BENıM PAZAR KAHVALTILARINA ÇOCUKLARA YAPTIGIM Bı EKMEK VARDIR FIRINDA ...

BÜYÜK DıLıMLENMıŞ EKMEGı ıKı TARAFINIDA HAFıF YAGLAYIP ÜST KISMINA yumurta sürüyorum ... sonra ALLAH ne vardiyse kaşar yada beyaz peynir . biber. mantar . salam vs tarzı ama sen bunları koyma etle ekmek yanlış )))
harika bir ekmek pizzası oluyor kapışa kapışa yiyorlar benimkiler ...tabi bende kızarmış ekmegimi...::))))))

birde şunu dene ekmekle .... domatesleri rendele yada çok küçük dogra tabi kabuklarını soyduktan sonra ... içine bi kaç diş sarımsak... önce sarımsakları kavur az zeytin yagında ... sonra domatesleri ekle . bi güzel pişir kara biber biraz tuz ... ben bu sosa ekmek batırmaya bayılıyorum .... çoçuklarada patatesin üstüne döküyorum ....

Son düzenleme:
BANA KARŞI lmaz: HAYIR NARİNİM ÖNEMLİ OLAN KENDİNİZSİNİZ ..boshayallersmile
SÜPER ABLAM YİNE NE DENİRKİ SENİN MENÜLERİNE ...:lepi:
ablam tavsiyeme uymana sevindim.. balıkdan daha güzel ve saglıklı yiyecek varmı ???olumunekankayizsmile

yeri gelmişken yazayım iremcim geçenlerde hani sana bi arkadaş emanet etmiştim MENÜLERİNE BAK DİYE .HATİCE .. hani kilosu bikaç aydır durmuştu yatdım istiyorsu başka bir topikden .a.s
akadaş o hafta bana özel mesaj yazmış...tavsiyelerime uymuş ve o hafta 2 kilo birden vermiş teşekkür ediyordu ..:içelim:
belki çok güzel bir örnek teşkil etmem ama iyi hocayımdır ..:roflol:sempatiksalakcinni

hazır bebelerden fırsat varken bu günkü menümü yazayım malum bikaç gün 1.aşama takılacagım . eski kiloma inmek için ..

6.00.. 10 kiraz ....erken kalkmıştım ...

9.00
2 dl kız.ekmek ...2 k.k peynir (. yagsız )..sögüş .... 3 zeytin ...

14 00.
tavuk ızg.. domates ve kırmızı biberle... salatalık..... 2 br .ayran .

18 .15 ..
1 tb ..tonlu, lorlu .salata ...3 ceviz ....

gecede duruma göre belki tarçınlı sür yada az meyve yerim ...

4 lt su ..:içelim:1 de soda
bu sıcakda 120 dk yürüyüş ...delimiyim neyim ....sempatiksalakcinni
ayrıca çatıda kan ter içinde yarım saat su temizleme ....:roflol:.

ne oldu biliyormusunuz 5 katta çatıyı su basmışş.delikafadulden 2 gün önce yagan yagmur çatıya dolmuş ... mutfak baca yanından kırlent kadar yaşlıgı görünce eyvahh dedim . hemen görevliyi cagırdım çıktık dama .kaydirigubbakcemile3 izocamları kaldırdıkkı altı su ....-tatlicadiarzu-
bıraksam evde tavandan iz olacak yeniden boya . görevliyle topladık izocamları paspaslarla 3 kova su çıktı çatıdan .... bendende yarım kilo kadar ter çıktı tabi :roflol:ALLAHIM neyseki suyu sadece çatıyı bassın diye bize sunmamış ..duş diyede kulanımımıza sunmuş ...:roflol::roflol:
...

Son düzenleme:
Dışarıda satılan normal ayranlarda yağlı mesela onlar yasak değilmi ablacığım

slm kızlar ben şuan istanbuldayım
ama buuraya girip okuyorum dönüşte başlıycam ama henüz birşey anlayamadımm

peki ideal kiomuza ulaştıktan sonra
yine montideki gibimi beslencez
yani hayatın boyunca devammı ettirmek zorundasınn

menün süper canım:lepi: (bende çözdüm bu işi kaydirigubbakcemile3) çatı için ne desemki spor adına iyi olmuş ama fark edilmeseydi kötü olacaktıkaydirigubbakcemile3

bugünkü menüm kızlar
sabah : 2 dilim tam tahıllı ekmek ile klasik kahvaltı

öğlen: 2 tane yumurtayı haşladım bol salata ve 1 bardak yoğurtla yedim

akşam: 5-6 kaşık bamya yemeği, salata, ayran

ara: 15 adet kiraz

spor: 40 dk plates + 60 dk yürüyüş

su: 1.5 litre , 2 kupa yeşil çay

iyi geceler fıstıklar
yatmadan hemen menümü vereyim

kahvaltı
2 yumurta ile omlet (içinde 1 domates,azcık peynir,zeytin,maydonoz,biber)
1 salatalık

öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu

ara
1 küçük şeftali
1 erik

3 litre su,1 soda
500 mekik

canımcım bu arada ezme tarifini akşam gelince hemen yaptım.delikafadulden..çokta güzel oldu...herkes bayıldı..bana bırakmıcaklar galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun kirazcım.opuyorumnanaktan bende yapıcaktım bugün domatesm bitti yarına artık boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…