- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
NEVKUŞUM SENİN KİTABIM YOKTU BULAMAMIŞTIN AMA SENDEN SONRA BAŞKA BİR KİTAP BULDUK MONTİGNAC AMCANIN AYNI BESLENMEBU KİTAPDADA VAR HEM DAHA SONRA YAZILMIŞ DAHA AYRINTILI .....ayy çamlıca çok sağol...ara verince böyle oluyo demek...neee karpuz yok haaaa...:sinifsinif:
neyse Allahın meyvesi bol şükür değiştiririz.
evet yoğurdu bende hatırladım ekliyoduk her öğüne..sağolasın yaa.. kaydirigubbakcemile5
HARİKAA .....:lepi:menüm ..
Kalkınca
5 kuru kayısı bol su
10:30 Kahvaltı
3 dlm tam buğday ekmeği
domatesli biber kavurma
beyaz peynir,1 çay kaşığı kadar zeytin ezmesi
Öğlen00
tavuk döner
salata
yoğurt
19:00 akşam
yemek hazırlarken bikaç badem
kıymalı soğanlı yumurta
yoğurt
domates
arada meyve yerim
spor = bugün yüzme var 1 buçuk saat
ZıLıM MENEMEN YAPSAN EKMEGıNı BANA BANA HEMDE SEN 2. AŞMADASIN YUMURTADA KIR MENEMENıNE ...cokacimcoookkızlar yaa ben her sabah aynı şeyleri yemekten bıktım.z.ezmesi yada zeytin,peynir çeşitleri,ekmek,domates,salatalık çay yumurta.böö geldi walla.yulaf ezmesini sevmiyorum zaten.ne yiyeceğimi şaşırdım valla.siz neler yiyiyorsunuz yaaa?
BANA KARŞIaeben abla senin bizim için iki arada bir deredede olsa bu şekilde ögretici paylaşımların için çok teşekkür ediyorum.eger bu haftada kilo veremezsem _ki bu montinin değil tamamen benim hatalarımdan kaynaklanır_ sana karşı kendimi çok mahcup hissedeceğim.:kedi:
SÜPER ABLAM YİNE NE DENİRKİ SENİN MENÜLERİNE ...:lepi:Selamlar,
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 adet golden elma
Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 kaşık z. ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Dom. Salatalık ve çay
Öğle:
Peynirli yumurta
Salata
Akşam:
Uskumru/Alabalık
Peynirli salata
Dışarıda satılan normal ayranlarda yağlı mesela onlar yasak değilmi ablacığım[/QUOTE
gözdem baktım onlarada yag oranları en fazla % 2 mecbur kalınca içilebilir ....
montiye ilk başladıgımızda yani ilk kitapda yogurdun normaline izin vardı . sonraki kitapda yagsız kulanın demiş amcam .. özelliklede karbon hidratlarla .....etle zaten içile bilir protein le yani...
Günaydın bayanlar.
Haftasonum kaçamaksız geçti ama pazar regl oldum. Bir fil yemiş gibi karnım şu an. Cumaya 5 kilo almış çıkarsam şaşırmam bu şişkinlikle.
Narinim merak etme burdayım artık şekerim.
Hoşgeldin arkadaşım.
Monti doğru bir seçim eminim kiloların kurtulacaksın tam uyarsan.
İlk zamanlar biraz artış yada durma söz konusu olabilir.
Metabolizmanın kendine gelmesi lazım ama sonra haftada 1 kilo vereceksin.
Sabah ki ekmek tam buğday ekmeğiyse sorun yok.
Öğlen iyi. Aralarda genelde fındık fıstık vs yemiyoruz. Ama öğünlerle birlikte fındık yenebiliyor.
Akşam süper mümkünse akşamdan sonra ara yapmıyoruz.
Ama geç yatıyor ve acıkıyorsan sorun yok.
Merhaba hoşgeldin şeker.
Bu beslenme şekli 2 aşamalı. İstediğin kiloya geçince 2. aşamaya geçiyor ve öyle besleniyorsun. Ama monti dışı eski beslenmene dönersen kilo alırsın. Çünkü sağlıklı beslenmeye alışmış bünyen eski düzende sağlıksız bir şekilde kilo alacaktır.
Ben geçen sene idela kiloma 3 kilo kala bıraktım ve en başa döndüm. Şimdi asla aynı hatayı yapmam.
Süt ürünlerini mümkünse öğünlerle yada ara öğün olarak tek yiyebilirsin. Süt ve peynir yağsız yoğurt yağlı olabilir.
Kahvaltıda peynir öğlen yoğurt akşam ayran olabilir.
Ben bazen akşam öğününde yoğurt ve meyve yiyorum sadece mesela.
Canımcım akşam barbunya ve köfte bir arada olmaz. Biri bakliyat diğeri et. Et ürünleri ve bakliyatları bir arada yemiyoruz.
İki günde süper canım.
Bende eklemek istiyorum haftasonu mönülerimi
Cumartesi
Sabah
Domatesli biber kavurma, peynir, zeytin, buğday ekmek, domates, salatalık, maydanoz
Öğlen
2 şeftali
Akşam
Karışık ızgara, salata, ayran
Pazar
Sabah
1 yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin
Öğlen
Kiraz
Akşam
Sebzeli tavuk çorba, bezelye, salata, yoğurt
(Bezelye ve tavuk çorba aynı öğünde olmaz ama ben bunu sonradan hatırladım.)
Ara
kiraz.
hazır bebelerden fırsat varken bu günkü menümü yazayım malum bikaç gün 1.aşama takılacagım . eski kiloma inmek için ..
6.00.. 10 kiraz ....erken kalkmıştım ...
9.00
2 dl kız.ekmek ...2 k.k peynir (. yagsız )..sögüş .... 3 zeytin ...
14 00.
tavuk ızg.. domates ve kırmızı biberle... salatalık..... 2 br .ayran .
18 .15 ..
1 tb ..tonlu, lorlu .salata ...3 ceviz ....
gecede duruma göre belki tarçınlı sür yada az meyve yerim ...
4 lt su ..:içelim:1 de soda
bu sıcakda 120 dk yürüyüş ...delimiyim neyim ....sempatiksalakcinni
ayrıca çatıda kan ter içinde yarım saat su temizleme ....:roflol:.
ne oldu biliyormusunuz 5 katta çatıyı su basmışş.delikafadulden 2 gün önce yagan yagmur çatıya dolmuş ... mutfak baca yanından kırlent kadar yaşlıgı görünce eyvahh dedim . hemen görevliyi cagırdım çıktık dama .kaydirigubbakcemile3 izocamları kaldırdıkkı altı su ....-tatlicadiarzu-
bıraksam evde tavandan iz olacak yeniden boya . görevliyle topladık izocamları paspaslarla 3 kova su çıktı çatıdan .... bendende yarım kilo kadar ter çıktı tabi :roflol:ALLAHIM neyseki suyu sadece çatıyı bassın diye bize sunmamış ..duş diyede kulanımımıza sunmuş ...:roflol::roflol:
...
Aben ..
Çok teşekkürler canım .bence harika olan senin tariflerin :lepi:
Afiyet olsun kirazcım.opuyorumnanaktan bende yapıcaktım bugün domatesm bitti yarına artık boshayallersmilecanımcım bu arada ezme tarifini akşam gelince hemen yaptım.delikafadulden..çokta güzel oldu...herkes bayıldı..bana bırakmıcaklar galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?