- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın herkese.
Dün yediklerim.
Sabah menemen ve peynir
Öğlen ızgara köfte, salata, yoğurt
Akşam z.yağlı fasulye, cacık, kuru soğan
Ara yarım şeftali
Bu hafta artıda çıkacağım kesin. Regl bitmedi ve şişlikler inmedi. Su ve yeşil çay bol içiyorum ama bakıcaz artık. Haftaya son haftam sonraki hafta izindeyim bir hafta yokum.
Tatile 68 olmuş olarak gitmek istiyorum ama imkansız gibi bu durumda.
:teselli:
Hazır olan herşeyde kesinlikle katkı olduğuna inanıyorum cnm ben. Onlar istediklerini yazsınlar.
soda serbest abla. Soda derken doğal maden suyu yani.
Ketum abla ben yemek yapmaya fırsat bulamıyorum ki :roflol::tomato:
Abla o arkadaş topiğe hiç girmedi bende bişiy yazamadım dolayısıyla. Kilo vermesine çok ama çok sevindim.
Ev içinde geçmiş olsun aman heryer batmadan farketmişsiniz. Allah beterinden korusun.
Abla bu cadılar ice tea içmek istiyor ben yasak diyorum hayır içicez diyorlar bişiy söle şunlara. Bana da aeben abla görmez sende iç diyorlar mafoldumben :dilcikar:
:lepi:
Dün yediklerim.
Sabah menemen ve peynir
Öğlen ızgara köfte, salata, yoğurt
Akşam z.yağlı fasulye, cacık, kuru soğan
Ara yarım şeftali
Bu hafta artıda çıkacağım kesin. Regl bitmedi ve şişlikler inmedi. Su ve yeşil çay bol içiyorum ama bakıcaz artık. Haftaya son haftam sonraki hafta izindeyim bir hafta yokum.
Tatile 68 olmuş olarak gitmek istiyorum ama imkansız gibi bu durumda.
Gelir gelmez misafire dayak atılıyor mafoldumben öleyimde kurtulun bari lülülülülülü
Banane meyvalı soda yasaksa ice tea hepten yasak kaydirigubbakcemile2
:teselli:
BU İCE TEE NİN İÇERĞİ BEN TAM ANLADIM HEM 1 KALORİ HEMDE ŞEKERLE ÜRETİLDİ DİYO .ACABA FRUKTOZ YANİ MEYVE ŞEKERİMİ İÇİNDEKİ bilmiyorumkismile Koruyucu madde içermez Renklendirici ve koruyucu herhangi bir madde içermez, tamamen doğal şeker ile üretilir.
Hazır olan herşeyde kesinlikle katkı olduğuna inanıyorum cnm ben. Onlar istediklerini yazsınlar.
Arkadaşlar asitli içeceklerin hepsi yasak biliyorum ben, sodada da aynı asit mevcut olduğundan onun da yasak olması lazım, içecek olarak en masumu Uludağ şekersiz (tatlandırıcılı) limonata olabilir, asitsiz ve doğal bir tadı var ve değerleri sıfırın altında illa içecek diyenler bunu deneyebilir...
soda serbest abla. Soda derken doğal maden suyu yani.
İrem&Özge icetea yasaksa evde taze çayla kendinde yapabilirsin canım, katkısız miss gibi, kızlarımın icetea krizi tutarsa ben öyle yapıyorum..Bardağın dibine 1 cm. kadar çayı koyup üstüne soğuk suyu basıyorum, tadı yakalayana kadar da limon sıkıyorum, kızlara yaptığımda şeker ilave ediyorum ama bize yasak olduğundan sen tadlandırıcı ile yapabilirsin:))
Ketum abla ben yemek yapmaya fırsat bulamıyorum ki :roflol::tomato:
yeri gelmişken yazayım iremcim geçenlerde hani sana bi arkadaş emanet etmiştim MENÜLERİNE BAK DİYE .HATİCE .. hani kilosu bikaç aydır durmuştu yatdım istiyorsu başka bir topikden .a.s
akadaş o hafta bana özel mesaj yazmış...tavsiyelerime uymuş ve o hafta 2 kilo birden vermiş teşekkür ediyordu ..:içelim:
belki çok güzel bir örnek teşkil etmem ama iyi hocayımdır ..:roflol:sempatiksalakcinni
Abla o arkadaş topiğe hiç girmedi bende bişiy yazamadım dolayısıyla. Kilo vermesine çok ama çok sevindim.
Ev içinde geçmiş olsun aman heryer batmadan farketmişsiniz. Allah beterinden korusun.
Abla bu cadılar ice tea içmek istiyor ben yasak diyorum hayır içicez diyorlar bişiy söle şunlara. Bana da aeben abla görmez sende iç diyorlar mafoldumben :dilcikar:
bugünkü menüm kızlar
sabah : 2 dilim tam tahıllı ekmek ile klasik kahvaltı
öğlen: 2 tane yumurtayı haşladım bol salata ve 1 bardak yoğurtla yedim
akşam: 5-6 kaşık bamya yemeği, salata, ayran
ara: 15 adet kiraz
spor: 40 dk plates + 60 dk yürüyüş
su: 1.5 litre , 2 kupa yeşil çay
iyi geceler fıstıklar
yatmadan hemen menümü vereyim
kahvaltı
2 yumurta ile omlet (içinde 1 domates,azcık peynir,zeytin,maydonoz,biber)
1 salatalık
öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu
ara
1 küçük şeftali
1 erik
3 litre su,1 soda
500 mekik