Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın herkese.

Dün yediklerim.
Sabah menemen ve peynir

Öğlen ızgara köfte, salata, yoğurt

Akşam z.yağlı fasulye, cacık, kuru soğan

Ara yarım şeftali

Bu hafta artıda çıkacağım kesin. Regl bitmedi ve şişlikler inmedi. Su ve yeşil çay bol içiyorum ama bakıcaz artık. Haftaya son haftam sonraki hafta izindeyim bir hafta yokum.
Tatile 68 olmuş olarak gitmek istiyorum ama imkansız gibi bu durumda.

Gelir gelmez misafire dayak atılıyor mafoldumben öleyimde kurtulun bari lülülülülülü
Banane meyvalı soda yasaksa ice tea hepten yasak kaydirigubbakcemile2

:teselli:

Hazır olan herşeyde kesinlikle katkı olduğuna inanıyorum cnm ben. Onlar istediklerini yazsınlar.

soda serbest abla. Soda derken doğal maden suyu yani.

Ketum abla ben yemek yapmaya fırsat bulamıyorum ki :roflol::tomato:

Abla o arkadaş topiğe hiç girmedi bende bişiy yazamadım dolayısıyla. Kilo vermesine çok ama çok sevindim.
Ev içinde geçmiş olsun aman heryer batmadan farketmişsiniz. Allah beterinden korusun.
Abla bu cadılar ice tea içmek istiyor ben yasak diyorum hayır içicez diyorlar bişiy söle şunlara. Bana da aeben abla görmez sende iç diyorlar mafoldumben :dilcikar:

:lepi:

:lepi:

Günaydın kızçeler amanınnnnn dün aeben ablam ne tarifler vermişte ben kaçırmışım.Siz böyle güzel yemek tarifleri yazınca canım hepsininden yemek istiyor. :)))

Ablam gene coşmusun valla o tarifler ne öyle sende ne güzel 2.aşama tarifleri varmışta bizden saklıyormuşsun :))
Yazdıklarının hepsiciğini not aldım.Bende yapıyım bebişimle yiyelim bir güzel :))
Bu arada ben 1.40kg vermişim bu 2.aşamaya başladığımdan beri aldım derken benden kilo gidiyor iyimi kötümü anlamadım gitti ya.
bu hafta birde hep zilinin dediği gibi beslendim ama aklım karıştı siz ne dersiniz bu duruma iyimi kötümü sizce

günaydın şekerler

dün ne yedim

7:30
1 kayısı

8:30
yarımdilim t ekmek,2 çatal peynir,5 zeytin

12:00
1 yeşil elma

13:30
bir porsiyon taze fasulye, bir kase cacık

18:00
1 yeşil elma

20:00
yarım fırında patlican,2 küçük kıyma köfte,2 bardak ayran, bir tane yeşil biber

3,5 lt su

herkese merhaba ancak gelebildim.kızımın kontrolü vardı maalesef idrarda hale enfeksiyon var başka bir antibitotik denencek.2 gün önce çektirdiğim dişimin yeri dünden beri beni mahvetti.hiç keyfim yok canım yemek bile yemek istemiyor.saglıklı olmak gerçekten çok büyük zenginlik insan hastalanınca ancak anlıyor bunu

bende seni yukarıda görüyorum tatlım maşallah montiye ayak uydurmuşsun harikasın tatlım

Çok geçmiş olsun narininm .Çok doğru Allah sağlığımızı sıhatimizi korusun zor gerçekten.hele bide çoçuklar hastalanınca kendi hastalığının 2 katı zor oluyor malesef ..boshayallersmile

cumaya ne olacak çok merak ediyorumbenim baskül dengesizleşmeye başladı ardı ardına 2 kere çıkıldıgında farklı gösterebiliyor 300 -400 gr. ne olmuş olabilir acaba genelde hep aynı yerinde durur kıpırdatmamda ama inşallah bozulmuyordur

Sayenizde İyi gidiyor inş böyle devam ederim opuyorumnanaktan

est. ne demek.nasıl tartıldın mı hiç va rmı basküldede bir fark canım .başka bir yeme düzeninden bu yeme düzenine geçince bazen artı bile görünülebiliyormuş biliyormusun fisfisfis

canım çok geçmiş olsun ikinizede
allah şifa versin :teselli:

sagol akrepçim sen bugün montiye başladın galiba değil mi canım inşallah hedeflediğin kiloya hiç kaçamak yapmadan saglıklı bir şekilde ulaşırsın olumunekankayizsmile

Günaydın montici güzel hanımlar,

amanin bu tarif hem pratik hem güzel ilk fırsatta denemeli..:hulya:

ayy bu tarif de nefis görünüyor hemde hiç zararlı birşey de yok, yazan ellerine sağlık, ilk fırsatta deneyeceğim notunu aldım..:hulya:

aaa valla mı varsa piyasada hemen aılrım çok sağol aebenciğim yaaa...
dur bi internetten de bakayım ben...

canım çok geçmiş olsun..kısa sürede toparlanırsınız inşallah..olumunekankayizsmile

Narincim msj yeni gördüm tatlım çok geçmiş olsun.İnş bir anca iyileşir kuzucun.Senide diş konusunda çok iyi anlıyorum o dişlerden bende çok çektim.çok zor bir durum.

Selam Hanımlar,

Narincimm sana ve kızına geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..

Bugünkü Menüm;

Sabah:
1 küçük boy şeftali, 1 Kayısı

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğd. ekmek
2 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Dom. Salatalık ve çay

Öğle:
Fırında Somon
Peynirli Salata

Akşam:
Izgara tavuk göğüs
Salata
Ayran

canım çok geçmiş olsun..kısa sürede toparlanırsınız inşallah..olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım.
Narincim msj yeni gördüm tatlım çok geçmiş olsun.İnş bir anca iyileşir kuzucun.Senide diş konusunda çok iyi anlıyorum o dişlerden bende çok çektim.çok zor bir durum.

sagol çiçekçim.diş tedavisine başladım.bir ay önce falan ne var ne yok bi bakılsın istedim.geçecek inşallah agrı kesici aldım biraz önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…