Günaydın herkese.
Ketum abla ben yemek yapmaya fırsat bulamıyorum ki :roflol::tomato:
est. ne demek.nasıl tartıldın mı hiç va rmı basküldede bir fark canım .başka bir yeme düzeninden bu yeme düzenine geçince bazen artı bile görünülebiliyormuş biliyormusun fisfisfis
amanin bu tarif hem pratik hem güzel ilk fırsatta denemeli..:hulya:
ayy bu tarif de nefis görünüyor hemde hiç zararlı birşey de yok, yazan ellerine sağlık, ilk fırsatta deneyeceğim notunu aldım..:hulya:
narinim bendeki kitapta bulgurun yasak olduğu yazıyor canım .
bu ne hız diyeceksiniz ama kitabın siparişini verdim internetten yuppiiiiiiiiiiiiiiii
bayanssulusmile
çok sağol canım..evet ara verince topiği her ne kadar okusamda zor oluyor.açar arada kitaba da bakarım. çabucak gelir inşallah...
hayırlı olsunn =) kitap elinin altında olunca daha ii oluyor .
narincim ben tartımı evin en ücra köşesine kaldırdım gözüm görmesin diye .gördüğüm zaman bende dayanamayıp tartılıyorum çünki :sinifsinif: kendimi en hafif hissettiğim zaman tartılıcam bundan sonra kaydirigubbakcemile3
bulguru kaçamak olarak yedinse bişey olmaz . etkisi yoktur onun sempatiksalakcinni
eeee evde yemekleri kim yapıyor pekiii? :)
bende dünkü menümü vereyim
sabah :4 küçük kayısı
kahvaltı : 2 dlm.t bugday ekmeği
zeytin ,yagsız peynir,yagsız süt
salatalık ,acıka
öğle : karnıyarık - ton balığı- salatalık-ayran
ara : 1 şeftali 3 kayısı
akşam : 1 tabak z.yaglı bamya -yogurt -2 yemek kaşıgı bulgur
herkese merhaba ancak gelebildim.kızımın kontrolü vardı maalesef idrarda hale enfeksiyon var başka bir antibitotik denencek.2 gün önce çektirdiğim dişimin yeri dünden beri beni mahvetti.hiç keyfim yok canım yemek bile yemek istemiyor.saglıklı olmak gerçekten çok büyük zenginlik insan hastalanınca ancak anlıyor bunu
Günaydın kızçeler amanınnnnn dün aeben ablam ne tarifler vermişte ben kaçırmışım.Siz böyle güzel yemek tarifleri yazınca canım hepsininden yemek istiyor. :)))
Ablam gene coşmusun valla o tarifler ne öyle sende ne güzel 2.aşama tarifleri varmışta bizden saklıyormuşsun :))
Yazdıklarının hepsiciğini not aldım.Bende yapıyım bebişimle yiyelim bir güzel :))
Bu arada ben 1.40kg vermişim bu 2.aşamaya başladığımdan beri aldım derken benden kilo gidiyor iyimi kötümü anlamadım gitti ya.
bu hafta birde hep zilinin dediği gibi beslendim ama aklım karıştı siz ne dersiniz bu duruma iyimi kötümü sizce
Haftaiçi akşam anneme geçiyorum ben. Kızıma annem baktığı için. Genelde yemek yapmıyoruz evde. Eşime 7 gün makarna yap hayır demez. Arada salata yada meyve yiyoruz sadece sorun olmuyor.
yine süper menü ablam .....alkisalkisalkismenülerine hayranım ancak bukadar olur .:teytey:..Selam Hanımlar,
Narincimm sana ve kızına geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..
Bugünkü Menüm;
Sabah:
1 küçük boy şeftali, 1 Kayısı
Kahvaltı:
2 dlm. tam buğd. ekmek
2 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Dom. Salatalık ve çay
Öğle:
Fırında Somon
Peynirli Salata
Akşam:
Izgara tavuk göğüs
Salata
Ayran
dogru iremcim ben onları içerken görmem ama cuma sabahı yazdıkları kiloları onlarda görür bende ...alsanaalsanasmileGünaydın herkese.
Dün yediklerim.
Sabah menemen ve peynir
Öğlen ızgara köfte, salata, yoğurt
Akşam z.yağlı fasulye, cacık, kuru soğan
Ara yarım şeftali
Abla o arkadaş topiğe hiç girmedi bende bişiy yazamadım dolayısıyla. Kilo vermesine çok ama çok sevindim.
Ev içinde geçmiş olsun aman heryer batmadan farketmişsiniz. Allah beterinden korusun.
Abla bu cadılar ice tea içmek istiyor ben yasak diyorum hayır içicez diyorlar bişiy söle şunlara. Bana da aeben abla görmez sende iç diyorlar mafoldumben :dilcikar:
yap yap ye çiçegim .afiyet olsun ....Günaydın kızçeler amanınnnnn dün aeben ablam ne tarifler vermişte ben kaçırmışım.Siz böyle güzel yemek tarifleri yazınca canım hepsininden yemek istiyor. :)))
Ablam gene coşmusun valla o tarifler ne öyle sende ne güzel 2.aşama tarifleri varmışta bizden saklıyormuşsun :))
Yazdıklarının hepsiciğini not aldım.Bende yapıyım bebişimle yiyelim bir güzel :))
Bu arada ben 1.40kg vermişim bu 2.aşamaya başladığımdan beri aldım derken benden kilo gidiyor iyimi kötümü anlamadım gitti ya.
bu hafta birde hep zilinin dediği gibi beslendim ama aklım karıştı siz ne dersiniz bu duruma iyimi kötümü sizce
harika şeker ......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5günaydın şekerler
dün ne yedim
7:30
1 kayısı
8:30
yarımdilim t ekmek,2 çatal peynir,5 zeytin
12:00
1 yeşil elma
13:30
bir porsiyon taze fasulye, bir kase cacık
18:00
1 yeşil elma
20:00
yarım fırında patlican,2 küçük kıyma köfte,2 bardak ayran, bir tane yeşil biber
3,5 lt su
çok geçmiş olsun sanada kızınada narincim ...herkese merhaba ancak gelebildim.kızımın kontrolü vardı maalesef idrarda hale enfeksiyon var başka bir antibitotik denencek.2 gün önce çektirdiğim dişimin yeri dünden beri beni mahvetti.hiç keyfim yok canım yemek bile yemek istemiyor.saglıklı olmak gerçekten çok büyük zenginlik insan hastalanınca ancak anlıyor bunu
çok güzel laceyim evet kapmışın sen ...:lepi:suyunu biraz artır laceyim ...bugünkü menüm kızlar
sabah : 2 dilim tam tahıllı ekmek ile klasik kahvaltı
öğlen: 2 tane yumurtayı haşladım bol salata ve 1 bardak yoğurtla yedim
akşam: 5-6 kaşık bamya yemeği, salata, ayran
ara: 15 adet kiraz
spor: 40 dk plates + 60 dk yürüyüş
su: 1.5 litre , 2 kupa yeşil çay
süper menüler kıslar harikasınız .....:lepi:alkisalkisalkisiyi geceler fıstıklar
yatmadan hemen menümü vereyim
kahvaltı
2 yumurta ile omlet (içinde 1 domates,azcık peynir,zeytin,maydonoz,biber)
1 salatalık
öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu
ara
1 küçük şeftali
1 erik
3 litre su,1 soda
500 mekik
çamlıcam menülerim güzel ama ilk gün çok meyve yemişin baya fazla omuş .....merhaba arkadaslar valla firsat bulup menulerimi eskisi kadar yazamiyorum kusuruma bakmayin bu ara biraz telasim var :bbo:
hemen dunki menumu yazayim
sabah 2 dilim t.b ekmekten hazirladigim tost ve capuccino
ara 2 seftali ve 1 yesil elma
oglen 1 tavuk biftek,salata ve ayran
ara 3 seftali
aksam az kavurma,salata ve ayran
yatmadan once 1 yesil elme,1 seftali
bugunki menum
sabah 2 dilim t.b ekmekten tost vw capuccino
ara 1 elma
oglen ton balik(yagini iyice suzdum) ve 2 domates ve bol yogurt
ara 1 elma
aksam ???
afiyet olsun menün güzel canım akşam et biraz agır olur sanki ama yemende bir sakınca yak yanlız etin mümkün oldukça yagsız olması lazım ....kızlar bu akşam evde olmıcam .belki geceyede annemde kalırım .giremezsem merak etmeyin =)
bugün öğlene kadar olan menümü yazayım .akşam için bol et yesem sakıncası varmı bana fikir verin lütfen .
tabi et salata yoğurt şeklinde ..
Kalkınca=
1 şeftali
2 yeşil erik
kahvaltı=
3 dilim t.b ekmeği
zeytin ezmesi,peynir ,2 tanede biber
tam öğlen vakti eşim pazara gidicenmi diye arayınca 2 kayısı 9-10 fıtık yiyip gittim.
öğlen
kıymalı kabak yemeği
yoğurtlu salatalık nane ,kırmızı biber,sarımsak dereotu doğradım yoğurdun içine güzel oldu tavsiye edilir =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?