yanlışını anlamışın zaten narincim ama okadarda üstünde durma akşam ögününde et yokmuş ...a.sbende dünkü menümü vereyim
sabah :4 küçük kayısı
kahvaltı : 2 dlm.t bugday ekmeği
zeytin ,yagsız peynir,yagsız süt
salatalık ,acıka
öğle : karnıyarık - ton balığı- salatalık-ayran
ara : 1 şeftali 3 kayısı
akşam : 1 tabak z.yaglı bamya -yogurt -2 yemek kaşıgı bulgur
su ve spor yönünden sıkıntım yok stepper var zayıflatıcı masaj kemeri var ve 3 lt su içiyorum
iyi akşamlar arkadaşlar
bugünkü menüm
sabah : 2 dilim ekmekli ( tam t. ekmek) klasik kahvaltı
öğlen: ton balıklı salata ve yoğurt
akşam: közde yapılmış patlıcanlı karnıyarık , salata , yoğurt
ara: 1 elma
su: 1 litre
spor: 60 dk yürüyüş
aebenciğim malesef su içemiyorum. ne kadar zorlasamda içemiyorum isteksiz içincede midem bulanıyor offf
yarın bende başlıcam ewet silerinde desteğiyle işe yarar umarım
yarın yiyebileceklerim
barbunya var domates peynir meyvem yok süt yoğurt var ekmek salata yapmaya malzemem yok bütün güne bir liste hazırlayabilirmisiniz sabahlarıda sirkeli su içiyorum polen kullanıyorum bide
bugünki menüm
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık kadar domatesli ezme
azcık peynir,salatalık
öğle
et döner
salata,ayran
ara
2 küçük şeftali
akşam
1 tabak mantar sote
salatalık,yoğurt
3,5 litre su(belkide daha fazla),1 bardak yeşil çay
500 mekik
lacey bnm sırrım ameliyat
komik oldu demi ameliyat ne alaka şimdi
liseye kdr üstüme zayıflıktan kıyafet bulunamazdı
sürekli hasta olan biriydim antibiyoktikler sınırı aşınca kilo yapmaya başladı birde şu 1 aya kdr kimseye söyleyemediğim rahatsızlığım var
pika adı doktorumun demir eksikliğini vücudun bas bas bağırması olarak söylediği şey bende toz yemek
bademciklerimi aldırdım ve içi mikrop dolu çıktı patolojide
20 tane iğne yemeden iyileşmez 1 hafta kadar iyi kalır yine yatak döşek hastalanırdım
metabolizmam yavaşmış aslında normalde şimdi hızlandı çünkü
27sinde 3 ay bitecek ameliyat olalı çok çektim tabi günlüğümde yazıyor daha hastalanmadım
hedefime yılbaşında ulaşmış olmayı umuyorum ve başaracağıma inanıyorum artık
suyumu düzenli şekilde şişeye koyar oradan takipli içerim dışarıya çıkmayı hiç sevmediğim için stepper çok işime yaradı
çok kötü durumdayım ruhsal açıdan
patlama noktasına geldim artık
kilo vermeme bazen yardımcı oluyor bazen de kilo aldırıyor
bu haftada büyük sıkıntılarla boğuşuyorum ve diyetin kaçmaması için çabalıyorum
bu diyette her hafta mutlaka verilmesi dikkatimi çekti geri de almıyorsun ne gzl
sabahları unutmazsam ki haftada 1-2 defa belki sirkeli su içiyorum
birde kimsenin bilmediği küçük tatlı bir desteğim var
arı poleni
geçen haftalarda 1-2 hafta falan oluyor bir yazı buldum
ve evet gerçekten verdiriyor
nasıl diceksiniz mesela kahvaltıya oturduğumda çay bardağının dibine azcık su koyuyor eritip içiyorum
taneleri kalıyor onları bardağı çalkalayıp yine içiyorum
28inde başladım kullanmaya
83,5 kiloydum 79,5 kiloyum ama tabi psikolojik sorunlarında etkisi vardır diye düşünüyorum
herşeyi denedim bnd işe yaramıyor
sandaloz,yeşilçay,5li çay,biberiye
hiç biri fayda etmedi
sadece spor ve diyetle
delikafaduldençok geçmiş olsun zilim . insanlık diye bişi yok artık Allahından bulsun .....herkese günaydın kızlar.benim için kötü başlayan bir sabah oldu.sabah oğlumun erken uyanacağı tuttu ve erken kahvaltımı etmek için balkona büyük bir keyifle masayı hazıradım oğlumuda oturttum tam yemeğe başladıkki çok büyük bir gümbürtü koptu.aşağı baktığımda arabama arkasından çarptıklarını gördüm.yolda durup duran arabama arkasından vurduğu yetmedi çarpmanın şiddetiyle aracım önünde duran araca vurdu düşünün....oğlumu mama sandalyesinden çözüp götürene kadar kaçmış birde hıyar....
pijamalarımla sokağın ortasında kalakaldım.telefonumu almamıştım anahtarımı almamıştım aceleyle çıkarken...çocuk kucağımda kaldım sokak ortasında...adamın gittiğinemi yanayım,4 yerinden kapanan çelik kapının anahtarının yanımda olmayışınamı,telefonumu bile almadığımamı....apartmanın alt katındaki dükkanların hepsi kapalı(giyim satan yerler hepsi 10da açılıyor) nereye gitsem eşimşi nerden arasam derken apartmanın birinden yaşlı bi adam kızım gel bizden ara nereyi arayacaksan falan dedi.aldım ben plakasını burda oturuyordum sigara içmek için çıkmıştım dedi.titreyerek gittim eşi açtı kapıyı oğlumu aldı elimden su falan verdiler sakinleştim eşimi aradım (ama korku ve heyecandan numarayı zor hatırladım walla) hemen geldi polisi aradık adamın verdiği plaka çalıntı çıktı((( yani çarpanı bulmak mümkün değil...onada yanmıyorum benim arabama çarpmasının şiddetiyle öndeki aracada çarptı demiştimya onun sahibine bir sürü masraf çıkartmışlar serviste onuda ödeyeceğiz....ikisi yaklaşık olarak 6500 tl.şu an yazarken bile titriyor ellerim kızlar.güzel başlayan günümü kendini bilmezin biri ( belkide alkollüydü )berbat etti...allah beterinden korusun diyerek teselli ediyorum kendimi.ya içinde oğlumla birlikte olsaydık diye düşünüp üzülmemeye çalışıyorum....
yarın tartı gününüz kızlar,inşallah bütün haftanın mükafatını alırsınız....emekleriniz boşa çıkmaz....
herkese günaydın kızlar.benim için kötü başlayan bir sabah oldu.sabah oğlumun erken uyanacağı tuttu ve erken kahvaltımı etmek için balkona büyük bir keyifle masayı hazıradım oğlumuda oturttum tam yemeğe başladıkki çok büyük bir gümbürtü koptu.aşağı baktığımda arabama arkasından çarptıklarını gördüm.yolda durup duran arabama arkasından vurduğu yetmedi çarpmanın şiddetiyle aracım önünde duran araca vurdu düşünün....oğlumu mama sandalyesinden çözüp götürene kadar kaçmış birde hıyar....
pijamalarımla sokağın ortasında kalakaldım.telefonumu almamıştım anahtarımı almamıştım aceleyle çıkarken...çocuk kucağımda kaldım sokak ortasında...adamın gittiğinemi yanayım,4 yerinden kapanan çelik kapının anahtarının yanımda olmayışınamı,telefonumu bile almadığımamı....apartmanın alt katındaki dükkanların hepsi kapalı(giyim satan yerler hepsi 10da açılıyor) nereye gitsem eşimşi nerden arasam derken apartmanın birinden yaşlı bi adam kızım gel bizden ara nereyi arayacaksan falan dedi.aldım ben plakasını burda oturuyordum sigara içmek için çıkmıştım dedi.titreyerek gittim eşi açtı kapıyı oğlumu aldı elimden su falan verdiler sakinleştim eşimi aradım (ama korku ve heyecandan numarayı zor hatırladım walla) hemen geldi polisi aradık adamın verdiği plaka çalıntı çıktı((( yani çarpanı bulmak mümkün değil...onada yanmıyorum benim arabama çarpmasının şiddetiyle öndeki aracada çarptı demiştimya onun sahibine bir sürü masraf çıkartmışlar serviste onuda ödeyeceğiz....ikisi yaklaşık olarak 6500 tl.şu an yazarken bile titriyor ellerim kızlar.güzel başlayan günümü kendini bilmezin biri ( belkide alkollüydü )berbat etti...allah beterinden korusun diyerek teselli ediyorum kendimi.ya içinde oğlumla birlikte olsaydık diye düşünüp üzülmemeye çalışıyorum....
yarın tartı gününüz kızlar,inşallah bütün haftanın mükafatını alırsınız....emekleriniz boşa çıkmaz....
günaydın ......
15 dk burdayım kilo ekliyorum ilk sayfaya ....
tam bitti dedim ana birde baktımki yanlış tuz hepsi eski haline .. hadi bidaha yap .hehe . ekledim 2 haftalık kilolarınızı.. kıslar herkes baksın varsa eksik tatamlayım ....
merhaba lacey, canım su içememenin sebebi belki suyun ısısıdır. Buna hiç dikkat ettin mi? Mesela bazı insanın oda sıcaklığındaki sudan midesi bulanır, bazısı soğuk olmazsa asla içemez. Kendinde farklı ısılardaki sularla (oda sıcaklığı, az soğuk, soğuk, ılık vs ) gibi birkaç deney yap, eminim sevdiğin ısıyı bulursun. Ben mesela eskiden çok soğuk su içiyodum midem kesiliyo gibi olup birdaha içemiyodum. Şimdi çok sıcak hava olmadıkça oda sıcaklığında su olursan bardak bardak içmeye alıştırdım bünyemi.hoşgeldin canım, bende yeni sayılırım. ilk sayfadan başlayarak okursan gerçekten çok işe yarıyor. 2 haftadan beri bütün sayfaları okudum. örnek menüleri inceledim
spor ve su işini çözmüşsün zaten gerisini kolayca halledersin menüler çok güzel ve doyurucu .
malesef ben su içemiyorum işin sırrı nedir mafoldumben
merhabalar..çok geçmiş olsun..olumunekankayizsmileherkese günaydın kızlar.benim için kötü başlayan bir sabah oldu.sabah oğlumun erken uyanacağı tuttu ve erken kahvaltımı etmek için balkona büyük bir keyifle masayı hazıradım oğlumuda oturttum tam yemeğe başladıkki çok büyük bir gümbürtü koptu.aşağı baktığımda arabama arkasından çarptıklarını gördüm.yolda durup duran arabama arkasından vurduğu yetmedi çarpmanın şiddetiyle aracım önünde duran araca vurdu düşünün....oğlumu mama sandalyesinden çözüp götürene kadar kaçmış birde hıyar....
hoş bulduk canikomŞenizharika şeker ......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
tekrar hoş geldin montiye .....olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?