- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
iremcim kendime ve sana verdiğim sözü bu defa tutamazsam biliyorumki acayip depresif bi duruma gireceğim.inşallah haftaiçide güzel bir şekilde geçer benim genelde haftaiçi sorunum olmuyor aman nazar değdirmeyim kendime maşallah diyeyim
selam monticiler..bende size katılmak istiyorum...yardım edermisiniz...bilmiyorumkismile
selam monticiler..bende size katılmak istiyorum...yardım edermisiniz...bilmiyorumkismile
bu arada yazmayi unuttum ben sabah kahvaltisini 5:45 ve 6:00 arasi yaptigim icin oglen yemegine kadar
ara yapmadan duramiyorum aebencim de sormustu zaten o yuzden menulerimde biraz fazla meyve var biliyorum ama yemedende olmuyo ogleni zor buluyorum yoksa arkadaslar :uhm:
hoşgeldin sema ablacım.burdaki tüm arkadaşlar seve seve yardım edeceklerdir hiç süphen olmasın.sen günlük menülerini yaz bunun üzerinden sana tafsiyelerde bulunacaklardır.olumunekankayizsmile
tamam canım alışverişe çıkamadığımdan oldu idi. tam ekmeğe dönecez dimi yada entegral ekmeğe?nekuşum ekmek konusunda laceyime yaptıgım uyarı sanda geçerli canım ....a.s
öyleyin salatan eksik olmuş sadece kuru agır gelir ...yerimseniben
menün güzel bacım dahda iyi olacak .....
hatırlıyorsundur senin ilk montiye başlamadan bi diyetin vardı ilk kiloları onla vermiştin ... öylen et türü . akşam sebze .yerimsenibenhatırla bakalım ..
aaa yağmurgözlü selam, hatırladın mı ben de birara 90 kilo topiğinde idim olumunekankayizsmileselam monticiler..bende size katılmak istiyorum...yardım edermisiniz...bilmiyorumkismile
nevram bira mayası bizim bildigimiz maya deyilmiş araştırdım . eczanede satılıyor çok faydalı bir besin, eczacıya sordum emzirem vede kilo almak isteyenler kulanıyo deditamam canım alışverişe çıkamadığımdan oldu idi. tam ekmeğe dönecez dimi yada entegral ekmeğe?
evet et türünü de eksik yemişim farkettim. kitabı okuyorum aebenim tekrar tekrar.salona yanıma aldım zaten sürekli bakıyorum.
birşey daha soracam bira mayası küründen bahsetmiş sayfa 94.te..sen ne düşünüyosun bu konuda canım ?
aaa yağmurgözlü selam, hatırladın mı ben de birara 90 kilo topiğinde idim olumunekankayizsmile
nasılsın?
canım ilk sayfaları bir oku abenim sağolsun amme hizmeti şeklinde neredeyse kitabın özetini geçmiş. menülerimizi uygulamaya çalışıyor ve eleştrilerde bulunuyoruz.
alabilirsen kitabı al .bende yeni aldım Alfa Yayınları Ergenlikten Menopoza Kadına Özel Montignac
anladım canım ben içinde krom olduğunu duyunca atladıydım hemen malum krom iştah kesmede de etkili ya..nevram bira mayası bizim bildigimiz maya deyilmiş araştırdım . eczanede satılıyor çok faydalı bir besin, eczacıya sordum emzirem vede kilo almak isteyenler kulanıyo dedi
.. ilaçlarla alınan birçok vitamin minarel ve krom gibi şeyler içeriyor.hemde dogal yoldan ama almadım .. sıvı şekilde birde tablet... sıvısı ucuz pekmez gibi içemem diye alamadım ..tabletide pahalı 60 cıvarıydı zannedersem pahalı diyede almadım . birde kilo verirdiyede çekindim açıkçası ama aslında alıp seyrek olarak kulanma kçok faydalı ..
ne demek canım ben de sürekli soruyorum ama bilgilerimi paylaşırım mutlaka..ayrıca ilk sayfaları mutlaka oku , çok faydalı .ayrıca yazdıkça herkes yorumlar zaten...olumunekankayizsmilehatırladım canım...opuyorumnanaktankitabı alana kadar başınızı ağrıtıcam canım...:kedi::kedi::kedi:
biraz geç oldu ama menümü yazayım
bugün stres atmak için dağ havası alalım dedik ve şehirin gürültüsünden uzaklaştık
sabah11:00)
2 dilim t buğday ekmek , 1 kk peynir, 3 adet y. zeytin , bol domates salatalık
öğlen( 15:00)
4 adet ızgara köfte, ızgara biber domates, 2 bardak ayran
akşam: meyve
spor: bol bol sebze bahçesinde çalışmaca
su: 2 litre
dimi kitabı okuyunca neden bukadar montici oldugumu anlıyorsunuz dimi.kaydirigubbakcemile3anladım canım ben içinde krom olduğunu duyunca atladıydım hemen malum krom iştah kesmede de etkili ya..
ben şu an ek birşey kullanmayı düşünmüyorum zaten ama doğal ürün olduğundan fikrini alayım dedim, biraz daha araştırayım bakayım,ayy aebencim kitap süper yaaa...kaydirigubbakcemile5
CANINIZIN İSTEMEDİGİ YADA AGIRBİR ÖGLEN YEMEGİNDEN SONRA ...lacey cim akşam yemeği yerine meyve yoğurt yiyebiliyormuyuz? süt ile meyve yok biliyorum ama yoğurt ile meyve var mı ?
dimi kitabı okuyunca neden bukadar montici oldugumu anlıyorsunuz dimi.kaydirigubbakcemile3
bunca senedir dogru bildigimiz ne çok yanlışlar var .... amcam 20 sene önce yazmış bizim beslenmeuzmanları ve diyetisyenler . daha bu yıllarda kl. hesabından kurtulup dogruyu yeni farkdiyorlar ...encokda buna üzlüyorum kısıtlayı diyetleri yaptırıp 3.5 kilo verdirip . sonrasında daha çok yiyen ve verdiginden fazlasını alan bir toplum olduk ...
hatta dünyada genelde bu böyle .. nasıl olmasınki tüm yiyeceklerin üzreinde kl. hesabı var ve insanlar bunu hesaplayıp tüketiyoyor ... .
şunu soran yok aynı kl. deki 1 elmayla , bir muz kilo vermede eşitmidir :umursamaz:
yada günde 3 ekmek yiyen obez birİne 5 dl ekmek verirsen bu adam nasıl dayanır nasıl uzun süre diyet yapar ...
bu yüzden çok sık hatırlatıyorum miktar kişiye özeldir ...kimi 1 dl ekmekle doyarken kimi 3 dl doyar ...
diyeti bıraktıklarındada bu böyle olcaktır ... oyüzden amcamın dedİgi gibi
MONTİ KISITLAYICI BİR REJİM DEYİLDİR SADECE SEÇİÇİDİR ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?