Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kirazzcım iraden için seni ayakta alkışlıyorum tatlım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ketum abla istikrarına hayranımmm başladıgın günden beri maşallah hiç montiye ihanet etmedin inşallah güzel sonuçlarıda göreceksin ablacım opuyorumnanaktan

Maşallah maşallah canım. Haftasonunu atlattın ya haftaiçi kolay.

selam monticiler..bende size katılmak istiyorum...yardım edermisiniz...bilmiyorumkismile

Hoşgeldin. Geçmişi okusan sana çok faydalı olacaktır.

herkeze gunaydin umarim hepiniz guzel bir hafta sonu gecirdiniz
hafta sonu kacamak yapmadan atlattim menulerimi yazayim
CUMARTESI
2 dilim t.b ekmekten tost ve capuccino
ara 2 seftali
oglen taze fasulye,yogurt
ara 1 elma
aksam tavuk izgara ,salata,ayran
yatmadan once 1 elma

PAZAR
2 dilim t.b ekmekten tost ve capuccino
ara 1 yesil elma 2 seftali
oglen 3 yumurtadan cilbir salata
ara 1 kase kiraz
aksam balik izgara salata
yatmadan once 1 elma

bu arada yazmayi unuttum ben sabah kahvaltisini 5:45 ve 6:00 arasi yaptigim icin oglen yemegine kadar
ara yapmadan duramiyorum aebencim de sormustu zaten o yuzden menulerimde biraz fazla meyve var biliyorum ama yemedende olmuyo ogleni zor buluyorum yoksa arkadaslar :uhm:

selam monticiler..bende size katılmak istiyorum...yardım edermisiniz...bilmiyorumkismile

hoşgeldin sema ablacım.burdaki tüm arkadaşlar seve seve yardım edeceklerdir hiç süphen olmasın.sen günlük menülerini yaz bunun üzerinden sana tafsiyelerde bulunacaklardır.olumunekankayizsmile

ben olsam bende dayanamazdım canım akannehir

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar olsun...
kızlar geçmişi okumadan hemen menümü yazayım. Ben kitabı okumaya başladım bazı hatalarım var herhalde sizler de eleştrilerinizi yazar mısınız lütfen?

CUMARTESİ
2 tam ekmek,2 kk peynir,domates,salatalık,çay
1 kahve YASAK MI?
1 tabak etsiz türlü,yoğurt,ızgara patlıcan salata ile
1 maden suyu YASAK MI?
1 şeftali
1 çupra, yeşil salata YOĞURT YADA PEYNİR Mİ EKLEMELİYDİM?
yeşil çay
1 nektarin, 1kırmızı erik

PAZAR
2 ekmek,1 kk peynir,çay,domates,salatalık,biber,maydonoz
1 kahve
1 tabak barbunya,salata,yoğurt
yeşil çay, 1 şeftali
ton balığı,semizotu salatası, YOĞURT YADA PEYNİR Mİ EKLEMELİYDİM?
yeşil çay

hoşgeldin sema ablacım.burdaki tüm arkadaşlar seve seve yardım edeceklerdir hiç süphen olmasın.sen günlük menülerini yaz bunun üzerinden sana tafsiyelerde bulunacaklardır.olumunekankayizsmile

tamam canım hemen yazıyorum...

sabah tiroid ilacım+ su
yolda 1 şeftali

kahvaltı
3 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,zeytin,diyet peynir ,çay ( şekersiz )

ara yok biliyorum

öğle yemeğimi evden getiriyorum
zyağlı taze fasulye,havuç salatası ( yağsız limonlu ) ayran

ara
elma ve armut var yanımda

akşam
kabak yemeği ,yoğurt,salata

havuç yasakmı bilmiyorum yoğurtla değiştirebilirim

Son düzenleme:
tamam canım alışverişe çıkamadığımdan oldu idi. tam ekmeğe dönecez dimi yada entegral ekmeğe?
evet et türünü de eksik yemişim farkettim. kitabı okuyorum aebenim tekrar tekrar.salona yanıma aldım zaten sürekli bakıyorum.
birşey daha soracam bira mayası küründen bahsetmiş sayfa 94.te..sen ne düşünüyosun bu konuda canım ?

aaa yağmurgözlü selam, hatırladın mı ben de birara 90 kilo topiğinde idim olumunekankayizsmile
nasılsın?
canım ilk sayfaları bir oku abenim sağolsun amme hizmeti şeklinde neredeyse kitabın özetini geçmiş. menülerimizi uygulamaya çalışıyor ve eleştrilerde bulunuyoruz.
alabilirsen kitabı al .bende yeni aldım Alfa Yayınları Ergenlikten Menopoza Kadına Özel Montignac

günaydın monti güzelleri.......

her açıdan güzel bir hafta sonum oldu sizlerin nasıl geçti bakayım .....
kirazım takımda okudum zorlamalara ragmen süper geçirmişsin tebrikler fıstık ...

nevram bira mayası bizim bildigimiz maya deyilmiş araştırdım . eczanede satılıyor çok faydalı bir besin, eczacıya sordum emzirem vede kilo almak isteyenler kulanıyo dedi
.. ilaçlarla alınan birçok vitamin minarel ve krom gibi şeyler içeriyor.hemde dogal yoldan ama almadım .. sıvı şekilde birde tablet... sıvısı ucuz pekmez gibi içemem diye alamadım ..tabletide pahalı 60 cıvarıydı zannedersem pahalı diyede almadım . birde kilo verirdiyede çekindim açıkçası ama aslında alıp seyrek olarak kulanma kçok faydalı ..

hatırladım canım...opuyorumnanaktankitabı alana kadar başınızı ağrıtıcam canım...:kedi::kedi::kedi:

anladım canım ben içinde krom olduğunu duyunca atladıydım hemen malum krom iştah kesmede de etkili ya..
ben şu an ek birşey kullanmayı düşünmüyorum zaten ama doğal ürün olduğundan fikrini alayım dedim, biraz daha araştırayım bakayım,ayy aebencim kitap süper yaaa...kaydirigubbakcemile5

hatırladım canım...opuyorumnanaktankitabı alana kadar başınızı ağrıtıcam canım...:kedi::kedi::kedi:
ne demek canım ben de sürekli soruyorum ama bilgilerimi paylaşırım mutlaka..ayrıca ilk sayfaları mutlaka oku , çok faydalı .ayrıca yazdıkça herkes yorumlar zaten...olumunekankayizsmile

lacey cim akşam yemeği yerine meyve yoğurt yiyebiliyormuyuz? süt ile meyve yok biliyorum ama yoğurt ile meyve var mı ?

dimi kitabı okuyunca neden bukadar montici oldugumu anlıyorsunuz dimi.kaydirigubbakcemile3
bunca senedir dogru bildigimiz ne çok yanlışlar var .... amcam 20 sene önce yazmış bizim beslenmeuzmanları ve diyetisyenler . daha bu yıllarda kl. hesabından kurtulup dogruyu yeni farkdiyorlar ...encokda buna üzlüyorum kısıtlayı diyetleri yaptırıp 3.5 kilo verdirip . sonrasında daha çok yiyen ve verdiginden fazlasını alan bir toplum olduk ...
hatta dünyada genelde bu böyle .. nasıl olmasınki tüm yiyeceklerin üzreinde kl. hesabı var ve insanlar bunu hesaplayıp tüketiyoyor ... .
şunu soran yok aynı kl. deki 1 elmayla , bir muz kilo vermede eşitmidir :umursamaz:

yada günde 3 ekmek yiyen obez birİne 5 dl ekmek verirsen bu adam nasıl dayanır nasıl uzun süre diyet yapar ...
bu yüzden çok sık hatırlatıyorum miktar kişiye özeldir ...kimi 1 dl ekmekle doyarken kimi 3 dl doyar ...
diyeti bıraktıklarındada bu böyle olcaktır ... oyüzden amcamın dedİgi gibi
MONTİ KISITLAYICI BİR REJİM DEYİLDİR SADECE SEÇİÇİDİR ....

lacey cim akşam yemeği yerine meyve yoğurt yiyebiliyormuyuz? süt ile meyve yok biliyorum ama yoğurt ile meyve var mı ?
CANINIZIN İSTEMEDİGİ YADA AGIRBİR ÖGLEN YEMEGİNDEN SONRA ...
myveyle geçiştire bilirsiniz ...

küçük fakat önemli ayrıntı (geçen gün yamıştım )
meyveyi 15.20 dk önce yemek ve ardından süt yogurt yada biraz ceviz fındık yenebilirki bu tok tutar.

bunları altın harflerle beynimize kazımamız lazım... Özellikle de işaretli olanlar aebencim..
Bizim diyetisyenler ve dünyada birçok diyetisyen hala kısıtlama ile uğraşıyor dediğin gibi ve diyet bitince herşey eskiye dönüyor, çünkü bıkıyor insan ve hop gelsin fazla yeme huyu çünkü kısıtlanmışlıktan kıtlıktan bıkmış vücut. Mesela ben şu an o kadar mutluyum ki diyorum ki -abartmadan- istediğimi yiyebilirim. Bir tabak barbunya yemeği ile tıka basa doyabilmenin, bunu zararı olmadığını bilmenin keyfini çıkarabilirim ...Mesela yumurta mucize yaa... Yıllarca insanlar yumurta yemedi sonra aaa yiyin dendi.. Monti ömür boyu uygulanabilir umzarım bu yolda bizde anlımız ak bir şekilde başarılı oluruz. Alışkanlıkları değiştirmek zor helede al vere alışmış bünyelerde ama kararlı olup BAŞARMAYA SÖZ VERİYORUM KENDİ ADIMA...:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…