Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar dün akşam yediklerimi listeledim ama sitede biraz sorun vardı yine yollamıştım şimdi bakıyorum geçmişe silinmiş dün gece yazdıklarım ?
bilginiz var mı acaba ?

ben yinede yazayım

cuma gününden beri montiyi bozmadım
bu benim 4 . günüm olucak inşallah

dün yediklerim:
sabah:
2 tb ekmekli klasik kahvaltı
sınavda olduğum için öğlen gibi 3 adet kuru kayısı ve biraz fındık yedim sınav esnasında

akşama doğru:

haşlanmış tavuk
biraz mantar
kızarmış 4 tane domatesli biber
yoğurt
salata

gece:
bir tane kırmızı erik

herkese iyi haftalarrr
1 tane erik

çok saol canım ben hep birlikte tüketiyordum artık önce meyvemi yerim ardından 20 dk sonra sütümü içerim

okadar zamanda ara yapman normal hatta mecburi camlıcam . 4.5. saatten fazla aç kalmayın kan şekeriniz düşer ki bu yükselmesi kadar tehlikeli ...
benim uyarım aran deyil camlıcam meyvenin mıktarındakşi çok luk geçenlerde bir menuzde çok fazla (miktar olarak ) meyve vardı ..
birde küçük bir ayrıntı 2. kitapda hanı biz protein agırlıklı kahvaltı yapıyoruzy abazan . yumurtalı vs. o kahvaltıdan önce meyve meyve suyu içmeyi pek önermemiş amcam o bölüme dikkat edin .. bunun sebebi şuki ... veyvelerde şeker oldugundan .hemen arkasından gelen ögünde protein agırlıklıyse meyveyi riskli görmüş nede olsa proteinlerde yag miktarı fazla hatta doymuş yaglar ...
bu tür meyveli aralarınızdan sonra ögününz protein agırlıklı ise .. meyveden sonra 1.5,,2 saat geçsinki kan şekeri aşagıya düşsün ...
morla yazdım nekuşum ...

menülerin güzel nevram ...alkisalkisalkis çukük aksaklıklar ama yinede çok güzel olmuş hafta sonun ...
kırmızılı yadım yagmur.. hoş geldin ...a.s.

Güzel cnm maşallah afiyet olsun.

Canım c.tesi günki türlü etki olabilir sorun yok. Patates ve havuç olmasın yeter.
Kahve yasak kafeinsiz kahve serbest illa istiyorsan.
Maden suyu serbest ama meyvesiz.
Balıkla süt ve süt ürünü zorunlu değil ama normal her öğünde yemek lazım.

Havuç bana göre her şekilde yasak ama kızlara göre sadece pişmiş yasak kaydirigubbakcemile3

Kızarmış biber yağda mı kızarmıştı canım. Değilse sorun yok. vereliniortak

morla yazdım nekuşum ...

menülerin güzel nevram ...alkisalkisalkis çukük aksaklıklar ama yinede çok güzel olmuş hafta sonun ...
aebencim kahve şekersiz türk kahvesi, madensuyu da şekersiz.
hmm yoğurt ve süt balıkla aklıma takılıyo evet belki alışırım ama ..
semizotunu yoğurtlu severim ama yine balık var diye yapmamıştım..:bbo:
sağol canımcım...Şeniz

İrem&Özge, çok sağol yorumlar içim.
türlü patlıcan ve kabak yok patates ve havuç koymuyorum türlüye..

iyi ozaman az biraz eklemelerle çok da kötü değilmiş kaydirigubbakcemile2

:lepi:hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nereye gitiniz laceyim dag havasına ankarada ...kızılca hamam tarafınamı ..olumunekankayizsmile
meyvenul canım monti 2 gün yapıp ara verilip tekrar yapılacak bir beslenme deyildir bu şekilde etkisini göremessin helede daha yeni başlamışken ..
kilonda armamış olabilir ama acısı bazan sonrada çıkyor ...
kahvaltında yeşillik eksik ekmegi dengelemek lazım ....
öglenine salata lazım ....
bezelye baklagil sınıfında etle baklagil yemiyoruz ...
yani bugünün menüsü pek montiye uymuyor ...

kırmızılı yadım yagmur.. hoş geldin ...a.s.

hoşbuldum...teşekkür ederim...sabah menümdeki peynir light peynirdi..ekmek tam buğday olmalı dediniz..denge ekmekte olabilirmi?

öğle yemeğime 1 bardak ayran eklemeliyim sanırım o zaman olacak...
akşam menüme salata ekliyorum...
bir sorum var ben hazır ayran tüketiyorum...yanlışmı?

dün regl olmuşum kıslar biraz erken geldi beklemiyordum ...

menülerimi yazayım yoksa kalıyor ..

cumartesi..

8.00..
yürüyüş öncesi.
5 kuru kayısı 1 incir .

9 30.
1 kase yulaf 1 br. yagsız sütle ....

14 00.
yeşil fasulye 1 kase yogurt 4 ceviz .....

17 30
1 yeşil elma....

19 .00
cılbır 2 yum ....yogurtlu semizotu salatsı ...5 fıstık ....

60 dk sabah tempolu yürüyüş ...
90 dk sonra yürüyüş ...sempatiksalakcinni
2.5 ltde su ...

pazar.....

7.30.
5 kuru kayısı (çanım çok tatlı çekiyorsu . sebebi belli oldu)kaydirigubbakcemile3.

8 30.
1 kase yulafla süt ( 2 gün üst üste yulaf yedim sebebide şu kıslar . çoçuklar çok geç kalkıyoralr hafta sonu . bende erkenci olunca onları beklemdim ...çok uyumak adetim deyildir...

11 30.
3 dl ekmek ...1 dl peynir...(yagsız)
sögüş . az marmelad....

16.00. 1 elma .
dışardaydım ...

18 00.
tavuk döner ..bol domates . 1 br ayran ....

120 dk yürüyüş ..
1 .5 lt su .

su az oldu .

menünde ekmek yada sıpagetti yada baklagil yoksa ayranındaki yag okadar önemli deyil yagmurcum ...
onu denge layt ekmegi diyorsan zaten tam bugday hatta dahada iyi çünki içinde ek olarak kepekte var ...

:içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
kızlar aranıza gimek için sabırsızlanıyorum çarşamba evimdeyim en kısa zamnada diyete dönücem tekrardan
a.s.

menünde ekmek yada sıpagetti yada baklagil yoksa ayranındaki yag okadar önemli deyil yagmurcum ...
onu denge layt ekmegi diyorsan zaten tam bugday hatta dahada iyi çünki içinde ek olarak kepekte var ...

çok tşkler...ekmeğimi değiştiricem bundan sonra..denge ve tam buğday ekmeğini dönüşümlü alırım...
tam buğday ekmeğini alırken pakettekilerimi almak gerekiyor..ben semt fırınımızdan alıyorum..
spagetti yiyebiliyormuyuz...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Allahım ben yaklaşık 1 yıldır makarnanın tadını unuttum...

fırındanda alabilirsin canım paket şart deyil ...

spagetti avet haftada 1.2 yenebilir . yanlız spagetide kuralımız var az haşlanmış . hatta 4. dk haşlanan ince spagetiler var .....yogurtlu yapabilirsin .ama yagsız olsun yogurdun . sos yaparsan yag koyma derim ... ben mantar ve domates sosluya bayılıyorum ...

:teytey::teytey::teytey:

maşallah sema ablacım ne güzel paylaşımların başlamış bile arkadaşlar herşeyi söylemişler buyüzden ben menüne yorum yapmıyorum ablacım olumunekankayizsmile

süper menüler aebenim. regl öncesi tatlı yemişsin ama yürüyüşlerle dengelemişsin
o ne yürüyüş ööle ya tabanların ağrımadı mı?
akannehir

canım yaa nasılda sevindi.sema ablacım monti gerçekten çok güzel bir beslenme şekli inşallah sende bunun zevkine varacaksın.benim kadar geç olmasın inşallah :kedi:

canım benim nasıl sevinmeyeyim...

sen biliyorsun nasıl çaba sarfedipte karşılığını alamadığımı...yağsız tuzsuz yiyorum...hem aç kalıyorum hemde kilo veremiyorum...
hiç vermedim değil tabiki ama çoookkk yavaş gidiyor...

hipotiroid hastasıyım biliyorsun...çok rahatsız olduğum ödem sorunum var..doktorlar tiroide bağlıyorlar ama daha tam bir çözüm bulmuş değilim...bir günüm diğerine benzemiyor şişiyorum...

kızlar ben büyükkkkkkkkkkkkkk bir yanlış yaptım

biraz önce öğlen yemeğinde nohut vardı etli ve ben baklagil et yasağını unutup 1.5 tabak yedim salatadan böcek çıkmış işyerinde birazcık yoğurt ve havuç yedim o yüzden yeşillikler kaldırılmış

şimdi monti gitti dimi etli nohut yediğim için hemide bir tabak değil ikinci tabağıda aldım ((((

sabah ki menüm:
2 dilim tb ekmek
yağsız süt
yapsız peynir
domates
salatalık

öğlen:
yukarıdda saydıklarım

ara:
bir tane elma düşünüyorum

akşam:
balık ve salata yicem yanında süt ürünleri olması şart mı şartsa ayran içerim mecburen

Diyar olsun canım önemli değil. monti gitti ama olsun napalım.

Bişiy sorucam bende soda içmek için öğün sonrasında beklememiz lazım mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…