Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar ,genel olarak verimli bir hafta sonu geçirmişsiniz ,tebrikler ....
aebenim kilo cetveline bakıyorumda ,ablam valla süpersin...üç çocuktan sonra hemde....maşallah diyeyimde nazar değmesin...darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah....resim eklede mahrum etme bizi bu güzellikten....
bu arada benim okula başlama günlerim azalmaya başladı kızlar,bakıcı aramam lazım artık...oğlumla birbirilerine alışmaları lazım...off nasıl bıkraıp gideceğim çocuğumu bir yabancıya....:çok üzgünüm:
düşündükçe bile kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor,gözlerim doldu yine....

zilicim bende kızımı çok küçük yaşta kreşe verdim.çok yıprandım çok üzüldüm agladım ama buda bir süreç geçiyor alıştım.kızımın beni bırakmak istemeyip aglayışları onu bıraktıgım anda merdivenlerden inerken gözümden akan yaşlar neler neler.seni çok iyi anlıyorum şuan bile gözlerim doldu.sonuçta çalışmaya devam etmeye karar verdiysen bu kaçınılmaz bi durum.ilk zamanlar çok zor gelecek fakat emin ol alışacaksın.inşallah hayırlı birisi çıkar karşına canım.keşke bir formülü olsada al uygula zili işe yarıyor için sızlamadan bırakabiliyorsun diyebilsem.zamanla herşey rutine dönecek canım.hele hele emin ellerde oldugunu inanınca daha rahat edecek için :teselli:

Zilicim üzme kendini elbette zor ama başka çare yok. Ya çalışmayacaksın yada çalışıp bazı şeyleri de kabulleneceksin. Benim kızıma annem bakıyor daha rahatım ama her şekilde ilk dönem sancılı geçiyor.
Umarım kolayca üstesinden gelirsin. Ama şu da bir gerçek ki biz anneler zorlaştırıyoruz herşeyi. Bebekler bizden daha kolay kabullenebiliyorlar.
Bende şimdi kreşe vericem onu düşünüyorum kara kara. Anlayacağın her anları zor.

irem aebenin önceki yazılarına baktım şekersiz olursa ve çok su tüketiyorsanız soda içilebilir demiş sanırım sade sodayı kastediyor

Özgecim soda serbest cnm biliyorum ama acaba öğünlerden sonra şu kdr saat bekleyin sonra için gibi bir kural varmı onu bilemedim.
Saol canımcım.

canım ben bir açıdan annemin baktıgı dönemden daha rahat ettim kreşe verdiğimde.benim annem fazla detaycıdır çocugun üzerine okadar çok titriyorduki yorulup yıpranıp akşamda benden çıkarıyordu.çocuk bakımını mükemmeliyetçiliğinden dolayı okadar zorlaştırıyorduki akşamda deniz dinlesin artık ne var ne yoksa.inşallah güzel bir kreş bulursun canım olumunekankayizsmile

İşallah Narincim. Haftasonu gittim bir tanesine 650 dedi ama hiç beğenmedim. Halbuki çok beğenilen bir kreşmiş. Bikaç tane daha var ama bakıcaz bakalım.

Çıkıyorum kızlar iyi akşamlar.

iyi akşamlar arkadaşlar .bugün işlerimden dolayı uğrayamadım. aslında dün akşam menümü yazmıştım ama sitedeki garip değişimden sonra hepsi silinmiş
menülerimi yeniden yazıyorum

PAZAR
sabah : yumurta, peynir , maydanoz ve domates ile yaptığım omlet

öğlen : tavuk döner, ayran ve salata

akşam: z. yağlı yeşil fasulye ,cacık , salata

spor : 60 dk

su : 2 litre

PAZARTESİ

2 dilim t. b ekmek, 1 kk yğsız peynir, 4 adet y. zeytin

öğlen: 1 kase yoğurt , salata , 3 kaşık z.y. fasulye

akşam : 5-6 kakış z. yağlı semizotu, 5 adet minik köfte, 1 bardak yoğurt , salata

spor: 45+60 dk yürüyüş
su : 2 litre

SELAM KIZLAR
uzun zaman oldu gelmeyeli
bu haytadan fırsat bulamıyorum artık malum yaz hep dışarda bdurmak istiyo efem
benim kilom fikslendi bu ara 52.7-8 gidip geliyorum
kimisi görünce hayran kalıyo kimiside gargamele benzemişsin 3-5 kilo al yada hortlamış gibisin zombi gibisin diyolar
çokta umurumda değil aynen kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diyorum yok biz senin iyiliğin için falan filan diyolar
ama ben aynaya bakıyorum halimden çok memnunum ve protein ağırlıklı beslendipimden yüzümde çökme olmadı asla
kuzenim tatil haftasını 300 gr vererek atlatmış toplamda 3.5 vermişş herhalde ama bariz belli ben 3 haftadır görmüyodum dün görünce farkı farkettim
oğlumun sınıf arkadaşının annesine liste hazırlıyorum oda başlııcak
kuzenimin eşi, mehtap saraçoğluna danılş diyomuş kuzenime çok güldük dün yaa yandaşlar çoğalıyo:)))

Selamlar herkesee

cumadan beri çok yoğundum kızlar .anca bugün bu saatte gelebildim eve .
montide cuma bildirimi yaptımmı bilmiyorum .ama ilk haftamda 1.800 gram gitti.şua ana kadarki listelerimde hiç bozulma yok aşağı yukarı dengeliyorum .
ben bu montiyi çok sevdim ..Bunca zamandır değiştiremediğim yeme düzenimi bu diyetle başarıcam inş..
yarından itibaren başlarım listelerimi yazmaya yine .

canım kilo bildirmedin cuma ...
henüz listeyede yazmamışım seni ne zaman başadıgını ilk haftaki ve cumaki kilonu yazarsan eklerim ....
kilon içinde tebrikler ...alkisalkisalkis
zombimi diyolar maytabım .sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu dünyada herkesi mennun edemessin etmek zorundada deyilsin bacım . kendini memnun et yeter ...zemuszemuskaydirigubbakcemile5 yandaşlara merhaba ...
VAVVV menülere bak .. çok güzel menüler ..:lepi: suyuda 2lt içmisin laceyim harikasın .sporda tam .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis küçük bir eksik var yanlız oda meyve yok ...:kedi:

zilim zor ALLAH KOLAYLIK VERSİN ...KONU ÇOÇUKLAR OLUNCA İNSAN GÖZÜNE BİLE GÜVENEMİYOR DİMİ:umursamaz:
FOTODA KOYARIM HELEBİ SON DEME GELEYİMDE ...olumunekankayizsmile AMA HALA MAYTABIM SENİN FOTOLARI BEKLİYOR HABERİN OLSUN ...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
BU GÜNKÜ MÖNÜM ...

9 30. .
2 dl ekmek ...1 dl peynir...
sögüş..2 zeytin .

13 30.
1 tb sıpagetti .(2 kş.yogurt .domates ve mantar sosla .yagsız )
1 salatalık..

16 30.
1 br.taze. portakal suyu
20 dk sonra .5 kaju fıstıgı.

19.00.
1 karnıyarık ( patlıcan fırında )..1 kase cacık ..

gece taze incir yiycem ...

20 dk yürüyüş..
2.5 lt su

süper menüler aebenim. regl öncesi tatlı yemişsin ama yürüyüşlerle dengelemişsin
o ne yürüyüş ööle ya tabanların ağrımadı mı?
akannehir
çok uzun yürüyüşlerim genelde bi kaç parça nevram .toplayıp yazıyorum .. 1 saati sabah mesela
bazanda tüm gün dışarda oldugum zamanlar oluyor yürüdügüm yerleri ayıklıyorum mesafeye göre ..yavaşda yürümem ha alışkanlık olmuş kaydirigubbakcemile3
diyarcım yaptıgın montiyi bozacak bir yanlış deyil canım üzülme . montiyi ancak yasak yiyecekler bozar . seninde dedigim gibi baklagille et sadece yanlış .yerimseniben ekmekle et olsa baya büyük yanlış derdim ama baklagile et 2. aşamada yeniyor ..keşke salatnda olsaymış o zaman hiç önemsemezdik .
. hiç moralini bozma canım . devam ...Şeniz

bu aksaklık dışında menün çok güzel ....alkisalkisalkis
balıgın yanında eger takılıyorsanız yemeyin süt ürünü... ben her zaman yiyyorum. hiç bir sorun yaşamadım .a.s

iremcim sodayı ne zaman istersen içebilirsin ..sorun olacagını sanmam ...:içelim:

biliyorum canım kimseyi memnun edemem sadece 1-2 daha vermek istiyordumya ondan vazgeçtim çeneler durmuyıo maalesef
neyse bunada şükürler olsun rabbime bu günleri görebileceğimi asla tahmin etmezdim
önce Allahıma şükredi,yorum
sonra sana minnettarım aebencim
ve tüm destek olaan arkadaşlarıma minnettarım
iyiki varsınız kızlar
darısı hepinizin başına

bu arada zillimden resim bekliyorum hala evet lütfen profil albümüne
çünkü buraya koyarsa kaçırabilirim

bugünkü menümü yazayım unutmadan

09:30 kahvaltı : zeytin-peynir-salatalık-yagsız süt-maalesef ekmeğim çekmecede küflenmiş buyüzden ekmek yiyemedim

13:00 öğle : 2 köfte büyüklüğünde tavuk -salata-ayran

18:00 ara : 9 küçük kayısı

20:00 akşam :fırında 3 köfte 2 parça tavuk- salata-ayran-yogurtlu semizotu

2 lt.su- yeşilçay

bugün protein agırlıklı bir menü oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…