Zilicim üzme kendini elbette zor ama başka çare yok. Ya çalışmayacaksın yada çalışıp bazı şeyleri de kabulleneceksin. Benim kızıma annem bakıyor daha rahatım ama her şekilde ilk dönem sancılı geçiyor.
Umarım kolayca üstesinden gelirsin. Ama şu da bir gerçek ki biz anneler zorlaştırıyoruz herşeyi. Bebekler bizden daha kolay kabullenebiliyorlar.
Bende şimdi kreşe vericem onu düşünüyorum kara kara. Anlayacağın her anları zor.
Diyar olsun canım önemli değil. monti gitti ama olsun napalım.
Bişiy sorucam bende soda içmek için öğün sonrasında beklememiz lazım mı acaba?
canım kilo bildirmedin cuma ...Selamlar herkesee
cumadan beri çok yoğundum kızlar .anca bugün bu saatte gelebildim eve .
montide cuma bildirimi yaptımmı bilmiyorum .ama ilk haftamda 1.800 gram gitti.şua ana kadarki listelerimde hiç bozulma yok aşağı yukarı dengeliyorum .
ben bu montiyi çok sevdim ..Bunca zamandır değiştiremediğim yeme düzenimi bu diyetle başarıcam inş..
yarından itibaren başlarım listelerimi yazmaya yine .
zombimi diyolar maytabım .sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniSELAM KIZLAR
uzun zaman oldu gelmeyeli
bu haytadan fırsat bulamıyorum artık malum yaz hep dışarda bdurmak istiyo efem
benim kilom fikslendi bu ara 52.7-8 gidip geliyorum
kimisi görünce hayran kalıyo kimiside gargamele benzemişsin 3-5 kilo al yada hortlamış gibisin zombi gibisin diyolar
çokta umurumda değil aynen kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diyorum yok biz senin iyiliğin için falan filan diyolar
ama ben aynaya bakıyorum halimden çok memnunum ve protein ağırlıklı beslendipimden yüzümde çökme olmadı asla
kuzenim tatil haftasını 300 gr vererek atlatmış toplamda 3.5 vermişş herhalde ama bariz belli ben 3 haftadır görmüyodum dün görünce farkı farkettim
oğlumun sınıf arkadaşının annesine liste hazırlıyorum oda başlııcak
kuzenimin eşi, mehtap saraçoğluna danılş diyomuş kuzenime çok güldük dün yaa yandaşlar çoğalıyo:)))
VAVVV menülere bak .. çok güzel menüler ..:lepi: suyuda 2lt içmisin laceyim harikasın .sporda tam .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis küçük bir eksik var yanlız oda meyve yok ...:kedi:iyi akşamlar arkadaşlar .bugün işlerimden dolayı uğrayamadım. aslında dün akşam menümü yazmıştım ama sitedeki garip değişimden sonra hepsi silinmiş
menülerimi yeniden yazıyorum
PAZAR
sabah : yumurta, peynir , maydanoz ve domates ile yaptığım omlet
öğlen : tavuk döner, ayran ve salata
akşam: z. yağlı yeşil fasulye ,cacık , salata
spor : 60 dk
su : 2 litre
PAZARTESİ
2 dilim t. b ekmek, 1 kk yğsız peynir, 4 adet y. zeytin
öğlen: 1 kase yoğurt , salata , 3 kaşık z.y. fasulye
akşam : 5-6 kaşık z. yağlı semizotu, 5 adet minik köfte, 1 bardak yoğurt , salata
spor: 45+60 dk yürüyüş
su : 2 litre
zilim zor ALLAH KOLAYLIK VERSİN ...KONU ÇOÇUKLAR OLUNCA İNSAN GÖZÜNE BİLE GÜVENEMİYOR DİMİ:umursamaz:slm kızlar ,genel olarak verimli bir hafta sonu geçirmişsiniz ,tebrikler ....
aebenim kilo cetveline bakıyorumda ,ablam valla süpersin...üç çocuktan sonra hemde....maşallah diyeyimde nazar değmesin...darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah....resim eklede mahrum etme bizi bu güzellikten....
bu arada benim okula başlama günlerim azalmaya başladı kızlar,bakıcı aramam lazım artık...oğlumla birbirilerine alışmaları lazım...off nasıl bıkraıp gideceğim çocuğumu bir yabancıya....:çok üzgünüm:
düşündükçe bile kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor,gözlerim doldu yine....
çok uzun yürüyüşlerim genelde bi kaç parça nevram .toplayıp yazıyorum .. 1 saati sabah meselasüper menüler aebenim. regl öncesi tatlı yemişsin ama yürüyüşlerle dengelemişsin
o ne yürüyüş ööle ya tabanların ağrımadı mı?
akannehir
diyarcım yaptıgın montiyi bozacak bir yanlış deyil canım üzülme . montiyi ancak yasak yiyecekler bozar . seninde dedigim gibi baklagille et sadece yanlış .yerimseniben ekmekle et olsa baya büyük yanlış derdim ama baklagile et 2. aşamada yeniyor ..keşke salatnda olsaymış o zaman hiç önemsemezdik .kızlar ben büyükkkkkkkkkkkkkk bir yanlış yaptım
biraz önce öğlen yemeğinde nohut vardı etli ve ben baklagil et yasağını unutup 1.5 tabak yedim salatadan böcek çıkmış işyerinde birazcık yoğurt ve havuç yedim o yüzden yeşillikler kaldırılmış
şimdi monti gitti dimi etli nohut yediğim için hemide bir tabak değil ikinci tabağıda aldım((((
sabah ki menüm:
2 dilim tb ekmek
yağsız süt
yapsız peynir
domates
salatalık
öğlen:
yukarıdda saydıklarım
ara:
bir tane elma düşünüyorum
akşam:
balık ve salata yicem yanında süt ürünleri olması şart mı şartsa ayran içerim mecburen
canım kilo bildirmedin cuma ...
henüz listeyede yazmamışım seni ne zaman başadıgını ilk haftaki ve cumaki kilonu yazarsan eklerim ....
kilon içinde tebrikler ...alkisalkisalkis
zombimi diyolar maytabım .sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu dünyada herkesi mennun edemessin etmek zorundada deyilsin bacım . kendini memnun et yeter ...zemuszemuskaydirigubbakcemile5 yandaşlara merhaba ...
VAVVV menülere bak .. çok güzel menüler ..:lepi: suyuda 2lt içmisin laceyim harikasın .sporda tam .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis küçük bir eksik var yanlız oda meyve yok ...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?