- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Şenizolumunekankayizsmilebiliyorum canım kimseyi memnun edemem sadece 1-2 daha vermek istiyordumya ondan vazgeçtim çeneler durmuyıo maalesef
neyse bunada şükürler olsun rabbime bu günleri görebileceğimi asla tahmin etmezdim
önce Allahıma şükredi,yorum
sonra sana minnettarım aebencim
ve tüm destek olaan arkadaşlarıma minnettarım
iyiki varsınız kızlar
darısı hepinizin başına
bu arada zillimden resim bekliyorum hala evet lütfen profil albümüne
çünkü buraya koyarsa kaçırabilirim
:lepi:narinim bu sefer başaracaksın güzelim seni hiç bukadar motive görmemiştim .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:bugünkü menümü yazayım unutmadan
09:30 kahvaltı : zeytin-peynir-salatalık-yagsız süt-maalesef ekmeğim çekmecede küflenmiş buyüzden ekmek yiyemedim
13:00 öğle : 2 köfte büyüklüğünde tavuk -salata-ayran
18:00 ara : 9 küçük kayısı
20:00 akşam :fırında 3 köfte 2 parça tavuk- salata-ayran-yogurtlu semizotu
2 lt.su- yeşilçay
bugün protein agırlıklı bir menü oldu .
VAVVV menülere bak .. çok güzel menüler ..:lepi: suyuda 2lt içmisin laceyim harikasın .sporda tam .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis küçük bir eksik var yanlız oda meyve yok ...:kedi:
kiraz süper mönü. Bu hafta senin kilonu merak ediyorum.
Nazcım çok az değil mi cnm bu yediklerin. öğlen bişiy yok sabah sadece ekmek nerdeyse.
Kiraz süper mönü. Bu hafta senin kilonu merak ediyorum.
Nazcım çok az değil mi cnm bu yediklerin. Öğlen bişiy yok sabah sadece ekmek nerdeyse.
yediklerim az biliyorum canım tatil dönüşü işyerinde bişeyim kalmamışı tı dünü en az hasarla bu şekilde atlatabildim
bende çok merak ediyorum özgecim...bu hafta sonu nişanlım gelecek,en çokta onun tepkisini merak ediyorum,4 haftadır görmüyo benidelikafadulden
birde şu anda bile arkadaşlarımdan güzel tepkiler almaya başladım,inceldiğimi ne yaptığımı söleyip duruyolarkaydirigubbakcemile3
iremcim menün çok güzel şekerim yerimseniben bakalım bu hafta kilo durumumuz ne olacak.bugün tartılmamak için kendimi zor tuttum.4 gündür tartılmıyorummm gerçekten çok merak ediyorum.şuan için bi kabızlık durumum var ama cumaya kadar inşallah düzelir.çok teşekkür ederim beni motive edip sadece 1 hafta diyerek bana kaçamaksız bir hafta geçirmemem konusunda ikna ettiğin için..gerçekten bana müthiş bi doping oldu cuma günü güzel bir rakam görürsem dünyalar benim olur herhalde :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?