Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben haklısın kusura bakma canım.aceleden burda bildirim yapmayı unutmuşum ..

geçen hafta 73.7

bu hafta 71.9

boy 1.71

hedef - 68

narinim sağol canım yaa bende sizi özledim .eşimin il dışından arkadaşları geldi .sürekli onlarlayız kaç akşamdır .onlar gidene kadar biraz seyrek girebilirim .haberiniz olsun beni atmayın listeden =)

Şenizolumunekankayizsmile
valla maytabım bende 59 'u ilkokul son sınıfta görmüştüm galiba .ohaoldumsmileama ben hala kendimi şişko hisediyorum ..bilmiyorumkismile
annem beni enson gördügünde 65 dim sanırım ,o zaman yeter diyordu şimdi ne diycek valla tırsıyorum ..laelaelaelaelae
dün yeni ciçiler aldım . eskiler hepsi bol geliyor ..darttıklarımın bile bi dahaki giyişimde yine bol geliyor ..bilmiyorumkismile dün 2 de etek aldım biri 40 biri 38 beden ...o şakira totoda küçüldü iyce.kaydirigubbakcemile3ama bana kalsa bi 5 kilom daha var...bilmiyorumkismile
:lepi:narinim bu sefer başaracaksın güzelim seni hiç bukadar motive görmemiştim .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

evet aeben abla bende kendimi hiç bukadar azimli kararlı hissetmemiştim.inşallah cuma günü güzel bir sonuç elde ederimde bu azim ve kararlılıgım aynen böyle tam gaz devam eder.zemuszemus

Günaydın kıslar, bugün işlerim var bu sebeple hemen yazıp menümü çıkmam lazım..

dünkü menüm;
tam ekmeğe beyz peynirli tost, söğüş,yeşil çay
2 yumurta, 1 peynirli omlet,söğüş,yoğurt
Taze fasulye,yoğurt,2 salatalık,
2 nektarin, 1 kırmızı erik hepsi çok çok minik olanlardan

olmuş mu?
herkese selamlar,

Günaydın herkese.

Benim dün yediklerim şöyle. Aşağıdaki listeye rağmen bu sabah yine 70.5 çıktım. :sinifsinif: Cumaya Allah büyük.
Sabah
domates, peynir, zeytin, buğday ekmek

Öğlen
Tavuklu salata

Ara
1 şeftali

Akşam
Tavuk biftek yağsız tavada pişmiş, salata, yoğurt

Ara
1 şeftali, 1 kırmızı erik

VAVVV menülere bak .. çok güzel menüler ..:lepi: suyuda 2lt içmisin laceyim harikasın .sporda tam .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis küçük bir eksik var yanlız oda meyve yok ...:kedi:

evet canım haklısın meyve yemek gün içinde aklıma gelmiyor bugün dikkat edeceğimolumunekankayizsmile

günaydın kkeyifli bir gün geçirmenizi diliyorum. akşama yemekli misafirim var . bugün çok yoğunum yine. görüşmek üzereolumunekankayizsmile

günaydın fıstıklar bende vereyim menümü

kahvaltı
3 dilim denge lıght
peynir,marul,salatalık

öğle
2 ad tavuk pirzola(ızgara)
bol salata,yoğurt

ara
1 nektari
3 kayısı

akşam
200 ml yağsız süt
1 avuç leblebi

gece
3 erik
10 ad kiraz

3 litre su

akşam iş çıkışı kuaföre gitmiştim boyaya,eve geç gideceğimden kurtarıcım leblebi ve sütle öğün yaptım ama gecede midem kazındı,o yüzden 2.defa ara yaptım

Günaydınlar kızlar

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 bardak lıght süt

öğlen
1 kase cacık

akşam
1 tabak menemen ( içinde sucuk vardı )
kk kadar beyaz peynir
3 adet zeytin

Kiraz süper mönü. Bu hafta senin kilonu merak ediyorum.

Nazcım çok az değil mi cnm bu yediklerin. Öğlen bişiy yok sabah sadece ekmek nerdeyse.

kiraz süper mönü. Bu hafta senin kilonu merak ediyorum.

Nazcım çok az değil mi cnm bu yediklerin. öğlen bişiy yok sabah sadece ekmek nerdeyse.

yediklerim az biliyorum canım tatil dönüşü işyerinde bişeyim kalmamışı tı dünü en az hasarla bu şekilde atlatabildim

Kiraz süper mönü. Bu hafta senin kilonu merak ediyorum.

Nazcım çok az değil mi cnm bu yediklerin. Öğlen bişiy yok sabah sadece ekmek nerdeyse.

bende çok merak ediyorum özgecim...bu hafta sonu nişanlım gelecek,en çokta onun tepkisini merak ediyorum,4 haftadır görmüyo benidelikafadulden

birde şu anda bile arkadaşlarımdan güzel tepkiler almaya başladım,inceldiğimi ne yaptığımı söleyip duruyolarkaydirigubbakcemile3

kiraz ben bile heyecanlandım bana ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3 eminimki nişanlın çok şaşıracaktırrrr akannehir

iremcim menün çok güzel şekerim yerimseniben bakalım bu hafta kilo durumumuz ne olacak.bugün tartılmamak için kendimi zor tuttum.4 gündür tartılmıyorummm gerçekten çok merak ediyorum.şuan için bi kabızlık durumum var ama cumaya kadar inşallah düzelir.çok teşekkür ederim beni motive edip sadece 1 hafta diyerek bana kaçamaksız bir hafta geçirmemem konusunda ikna ettiğin için..gerçekten bana müthiş bi doping oldu cuma günü güzel bir rakam görürsem dünyalar benim olur herhalde :dance:

yediklerim az biliyorum canım tatil dönüşü işyerinde bişeyim kalmamışı tı dünü en az hasarla bu şekilde atlatabildim

Anladım cnm bugün daha güzel beslen olur mu.

Ay adam aşık olacak sana tekrar şeker :)
Maşallah çok iyi gidiyorsun ama.

Narinim ben bişiy yapmadım şeker kendin istedin ve başardın. Bu hafta senin kiloyuda merakla bekliyorum. Ama sakın tartılma cumaya kadar sakın. Söz ver bak bana.
Bende ümit yok. Ya aynı çıkarım ya artıda. Bu sabah 70.5 çıktım çünkü.
Haftaya tatildeyim zaten veremicem biliyorum. Ama geldikten sonra Ramazana kadar 67 olmayı hedefliyorum. yerimseniben

saolun kızlar valla sizin destediğiniz motivemi ikiye katlıyo...aslında aşkıma kalsa hiç istemiyo diyet yapmamı neymiş o beni böle beğeniyomuş,yermiyim ben,CADIARZUkorkuyo tabi zayıflayım güzelleşicem diyebayanssulusmile
en çokta yüzümün zayıflamasından korkuyo,ama protein ağırlıklı besleniyorum zaten böle bişi olmıcaka.s

bu arada narincim maşallah diyim sanada çok motive gördüm seni,inş cumaya çok güzel sonuçlar alıcaksınopuyorumnanaktan

özgecim sende eminim ramazana istediğin kiloyla giricen,aslında benimde en çok korktuğum ramazan
ama bende 60 lı rakamlarla girmek istiyorum,kilo vermeyi bırak o kilolarda kalsam bile süper olur benim içinkaydirigubbakcemile2

Kirazcım benim eşimde aynen öyle. Zayıflayınca çok çirkin oluyorsun, yeter bu kdr, ben böyle seviyorum diyip duruyor. Ama zayıfladıkça da arada bi başka güzelleştin sen diyiveriyor arada. :)
Erkek milleti işte kıskanç şeyler nolcak.

Şu anda kitabı okuyorum.Bitirince başlamaya karar verdim.Bu arada kuralları kısmen uyguluyorum, yani kitap bitene kadar tozutmuyorum.Tam buğday ekmeğimi yiyorum,meyve yeme saatlerine uyuyorum, kötü glusidlerden kaçınıyoyorum, yani kuralları uygulamaya çalışıyorum.Şuanda bana uygun menü ve tarifleri geliştiriyorum, çok kısa süre sonra resmi başlangıcımı ilan edeceğim.Kuralları kısmen uygulamama rağmen 69 kg dım şimdi 68,650 olmuşum.Benim için harika bir başlangıç sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…