- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bu günki yediklerim ve yiyeceklerimi yazıyım yorum bekliyorum kızlar...
SABAH
su ve tiroid ilacımla güne başladım..
yolda
5 kuru kayısı+ 1 küçük şişe su
ARA
1 yeşilçay
ÖĞLE
zyağlı taze fasülye,biber kavurması ( yoğurtlu ),salata
ARA
armut
AKŞAM
ton balıklı salata ( yanında ne yiyebilirim fikir verirmisiniz )
ketum abla bendede var aynı sorun bende proteine agırlık verdim ama maalesef benimde bagırsaklar felç bi durumda :1ninca:
ketum abla bendede var aynı sorun bende proteine agırlık verdim ama maalesef benimde bagırsaklar felç bi durumda :1ninca:
dün geberdim kabızlıktan protyini fazla kaçırdım bnde 3 gündür ama feci kabız olmuştum kabus gibi
dün geberdim kabızlıktan protyini fazla kaçırdım bnde 3 gündür ama feci kabız olmuştum kabus gibi
Narincim bu ay bir ilaç kullanmaya başladım cnm. Ondan dolayı zorlanıyorum. Artı çıkmayayım yeter diyorum. Ama sen verince inan kendim vermiş gibi seviniyorum.
Canım ben şimdilik doğadan'ın form çayında buldum çözümü, o da bi kaç saat sonra etkisini gösteriyor ve acaip karın ağrısı yapıyor, içinde sinameki olduğundan sadece günde 1 kere içiyorum, sinamekinin zararlı olduğunu okumuştum, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonraa:)
Aebencimmm ben de kızlardan izin alıp giriyorum pc'ye yoksa hiç uğrayamayacağım buralara:)
ben 1 haftadır geberik durumdayım, mecbur destek almak zorunda kaldım, bukonuda doğal bir yöntem bilen varsa yazsın hayrınaa:sinifsinif:
akrepçigim bu haftan nasıl gidiyor geçen hafta harika kilo verdin inşallah darısı hepimizin başına
iremcim sen merak etme tartılmamaya kararlıyım .lütfen kendine haksızlık etme bugünle birlikte 3 gün var önünde 3 günde neler olmazki geçen hafta ben sadece 3 gün montiye birebir uydum ve 1.300 verdim şeker . okadarda ümitsiz olmama ragmen.ben bu hafta senin 69 lu rakamı göreceğine yürekten inanıyorum . lütfen sende önyargılarından sıyrıl ve kendine inan olumunekankayizsmile
kirazcım herşey maşallah çok yolunda gidiyor.cuma gününü merakla belkliyorum zemuszemus
ya pazarla dün kaçtı acıcık ama bugün acaip toparlanmış durumdayım..
ayy süper olan ne biliyomusun..içine hiç giremediğim pantolonumu denedim hafta sonu hatta etiketi bile üstündeydi hala..ayy cukk oturdu..üç gündür sevindirik bi şekilde onu giyiyorum.yürüdükçe düşmeye başladı yaa..önce olmuyor diye giyemediğim cicileri şimdide bol diye giyemicem galibakaydirigubbakcemile3
işte bu alkisalkisalkisalkisalkisalkis süpersin canım alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?