Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iremcim sen merak etme tartılmamaya kararlıyım .lütfen kendine haksızlık etme bugünle birlikte 3 gün var önünde 3 günde neler olmazki geçen hafta ben sadece 3 gün montiye birebir uydum ve 1.300 verdim şeker . okadarda ümitsiz olmama ragmen.ben bu hafta senin 69 lu rakamı göreceğine yürekten inanıyorum . lütfen sende önyargılarından sıyrıl ve kendine inan olumunekankayizsmile

kirazcım herşey maşallah çok yolunda gidiyor.cuma gününü merakla belkliyorum zemuszemus

bu günki yediklerim ve yiyeceklerimi yazıyım yorum bekliyorum kızlar...

SABAH
su ve tiroid ilacımla güne başladım..
yolda
5 kuru kayısı+ 1 küçük şişe su
ARA
1 yeşilçay

ÖĞLE
zyağlı taze fasülye,biber kavurması ( yoğurtlu ),salata

ARA
armut

AKŞAM
ton balıklı salata ( yanında ne yiyebilirim fikir verirmisiniz )

bence akşamın yanında süt ürünüde tüketsen süper olur.

Selamlar hanımlarrr,

Çok işim var çooookkkk, dün yazamadım...

Dünkü menümü yazayım önce:

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dlm. peynir
3 adet yeşil zeytin

Öğle:
180 gr.'lık ton balığı (yağı süzülmüş)

Akşam:
Izgara tavuk göğüs
Taze soğanlı, maydanozlu kıvırcık salata
1 dlm. beyaz peynir ve 6-7 dilim meksika biberi turşusu

Bugün ise:

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dlm. peynir
5 yeşil zeytin
domates

Öğle:
Ton balık
Peynirli salata

Akşam:
Tavuk döner
Salata
Yoğurt

Evde meyve kalmamış, bi ara çıkıp almam lazım....

Protein ağırlıklı beslendiğim halde kilomda bi değişiklik görünmüyor, kilo durmasından bahsedebilmek için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor acaba...

Bu arada protein ağırlıklı beslenmeden dolayı sindirim sistemim durdu resmen, istemeyerek de olsa form çayı içiyorum (içinde sinameki olduğundan tuvalete çıkmama büyük etkisi var)...

Şimdilik kaçtım hanımlar, kendinize cici bakın :)

iyi günler kıslar .....
bana sıra gelmiyor ya çoçuklardan ...

ketum abla bendede var aynı sorun bende proteine agırlık verdim ama maalesef benimde bagırsaklar felç bi durumda :1ninca:

Narincim bu ay bir ilaç kullanmaya başladım cnm. Ondan dolayı zorlanıyorum. Artı çıkmayayım yeter diyorum. Ama sen verince inan kendim vermiş gibi seviniyorum.

aranızda yarım yaglı peynir,süt tüketen varmı
bende araızdayım inşşşş haftaya

ketum abla bendede var aynı sorun bende proteine agırlık verdim ama maalesef benimde bagırsaklar felç bi durumda :1ninca:

Canım ben şimdilik doğadan'ın form çayında buldum çözümü, o da bi kaç saat sonra etkisini gösteriyor ve acaip karın ağrısı yapıyor, içinde sinameki olduğundan sadece günde 1 kere içiyorum, sinamekinin zararlı olduğunu okumuştum, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonraa:)

Aebencimmm ben de kızlardan izin alıp giriyorum pc'ye yoksa hiç uğrayamayacağım buralara:)

dün geberdim kabızlıktan protyini fazla kaçırdım bnde 3 gündür ama feci kabız olmuştum kabus gibi

geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

Narincim bu ay bir ilaç kullanmaya başladım cnm. Ondan dolayı zorlanıyorum. Artı çıkmayayım yeter diyorum. Ama sen verince inan kendim vermiş gibi seviniyorum.

canım benim :Şeniz :Şeniz :Şeniz

ketum abla bende lipton form plus içiyorum pek karın agrısı yapmadı bana aynı zmanada yeşilçayda içiyorum bikaç fincan olmak üzere bakalım geçecek inşallah :teselli:

ketum abla kuru kayısı içip üzerine ılık su içmekte fayda ediyor

bazıları süt içincede çıkabiliyorlarmış ben denemedim bunu aklıma kuru kayısı geliyor

akrepçigim bu haftan nasıl gidiyor geçen hafta harika kilo verdin inşallah darısı hepimizin başına

ben 1 haftadır geberik durumdayım, mecbur destek almak zorunda kaldım, bukonuda doğal bir yöntem bilen varsa yazsın hayrınaa:sinifsinif:

oyy kıyamam canım yaa :1hug:

tatlışım işte sana süper yöntem..kuru kayısıyı bi güzel yıka.suyunu ayarla koy tencereye
güzelce pişir hoşaf yap ama hiç şeker katmican aman..
sonra onu kat kaseye sıcak sıcak iç.aç karnına yemeklerle birlikte yatmadan önce ne zaman istersen..ama sıcağa yakın olucak her içmende ısıtırsın artık..
valla sorunun anında çözülmezse karışla alnımı kaydirigubbakcemile3 o kadar süper yani..
hem kan yapar hem zayıflatır hem bağırsaklarını acaip çalıştırır

akrepçigim bu haftan nasıl gidiyor geçen hafta harika kilo verdin inşallah darısı hepimizin başına

ya pazarla dün kaçtı acıcık ama bugün acaip toparlanmış durumdayım..
ayy süper olan ne biliyomusun..içine hiç giremediğim pantolonumu denedim hafta sonu hatta etiketi bile üstündeydi hala..ayy cukk oturdu..üç gündür sevindirik bi şekilde onu giyiyorum.yürüdükçe düşmeye başladı yaa..önce olmuyor diye giyemediğim cicileri şimdide bol diye giyemicem galibakaydirigubbakcemile3

YENİ SOYGUN YÖNTEMİ...! DİKKATLİ OLALIM....! UYARALIM....!

Bir benzin istasyonunda, arabasina benzin doldurmakta
olan bir BAYANın yanina gelen birisi, BOYACI oldugunu
söyleyerek, hizmet amaciyla kibarca KARTını sunuyor.
Karti aldiktan sonra arabasina biniyor bayan. Adam da, baskasinin kullandigi bir arabaya giriyor. Bayan, istasyondan çikmaya hazirlanirken, arkadaki
arabanin da ayni anda istasyondan çiktigini ve KENDİSİNİ TAKİP ETTİĞİNİ farkediyor. Tam aninda da bir BAŞ DÖNMESİ ve ZOR NEFES ALMAKTA
oldugunu hissediyor bayan. Camı açmak isterken, adamın verdigi KARTI ALAN ELİNDEN TUHAF BİR KOKU alıyor Arkadakilerin de nerdeyse kendi arabasina yapisircasina yaklastiklarini görüyör. Kaybedecek zaman olmadigini düsünerek basiyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine daliveriyor.
Sert bir frenle durduruyor arabayi, ayni anda da kisa aralarla bastigi
klaksonla imdat isareti verircesine durmadan velvele saçiyor ortaliga.
Baskalarinin da bulundugu park yerine gelen ikinci araba var hiziyla çikis yönünü alarak uzaklasip gidiyor.
Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya basliyor ancak. Bayani böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüs oldugu anlasiliyor. Adi, "BURUNDANGA" olan bu UYUŞTURUCU MADDE, bir kisinin üstündekileri çalmak veya baska kötülükler yapmak için kullaniliyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu
uyusturucu, cinsel taciz amaçli kullanilan uyusturucuya nazaran dört defa daha tehlikleli. Yolda, disarda tanimadiginiz birisinden ve hele yalnizken
asla böyle bir kart almayin sakin. Ikametgâhlara kadar gelerek hizmet sunanlarin da kullandiigi bir yöntem bu.
Uyanik olun .
Yeni teknolojinin yararli hizmetlerini kullanarak, bu
bilgileri çok genis bir dagitimla çevrenize duyurabilme çabaniz için
tesekkürler.

Emniyet Genel Md.

kızlar bana gelen yazıyı paylaşmak istedim..Allah hepimizi böylesi iğrenç insanların elinden korusun.amiin..

işte bu alkisalkisalkisalkisalkisalkis süpersin canım alkisalkisalkis

ayy ben bile çok sevindim akrep yaaa ne güzel :Şeniz ver verde yeterki bol diye giyme o cicileri yenilerini alırsın ne olacak şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…