ayy ben bile çok sevindim akrep yaaa ne güzel :Şeniz ver verde yeterki bol diye giyme o cicileri yenilerini alırsın ne olacak şekerim
Bu hafta herkese iyi gelmiş anlaşılan.Narinim başta olmak üzere hepimizde bir azim bir azim =)
Allah bozmasın cuma günü tartıda bol bol sevinelim inş ..
kızlar bu montide öğlen ve akşam öğünlerinde et tüketimi iyimi kötümü sizce ..Proteini ne kadar alırsak vucut o kadar zorlanıp yağlara hucüm eder mantığı bana çok ideal geliyor .Siz ne dersiniz ?
aranızda yarım yaglı peynir,süt tüketen varmı
bende araızdayım inşşşş haftaya
ayy hafta sonu eşim sen naptın böyle birden bire zayıfladın diyor..ne güzel oldun diyor..
gıcıkk şey önce de zayıflama ben seni bööle daha çok seviyorum diyodu nolduuu şimdi:dilcikar:
işyerinden aman dikkat et hasta olma epey verdin biraz ara ver demeye başladılar
zaten korktum onlar öyle diyince kaçamakımda ondandı ama hemen toparladım çünkü ben aç kalmıyorum monti yapıyorum..ne bilsinler gayet sağlıklı kilo verdiğimi..
ama ben biliyorum ve onun için sonuna kadar devamm şekerler kaydirigubbakcemile5
Topramm sağol canım.nasıl gidiyor monti alışmış görünüyorsun =)
narinim haklısın aslında en sağlıllıs yavaş ve sağlıklı gitmek ama 7 oldu benim diyet marotou başladı artık şu 60 lı rakamları görmek istiyorum .7 lerden gına geldi alsanaalsanasmile
bu haftada böyle giderse haftaya 69 u görürüm inş sonrada 50 lere göz dikermişim ben kaydirigubbakcemile3
bende sütü peyniri yoğurdu ayranı bimden alıyorum...süt yy var peynirde light ama yoğurt ve ayranda light yok...ben tüketiyorum masumcum
% 50 yağı azaltılmış süt ile bim den alınan light peyniri tüketiyorum artık hep
canım bugün ikinci günüm gayet iyi gidiyor...tam olarak öğrenmem zamanla olcak şimdilik menümü yazıp yorumlara göre düzeltmeler yapıyorum...Topramm sağol canım.nasıl gidiyor monti alışmış görünüyorsun =)
narinim haklısın aslında en sağlıllıs yavaş ve sağlıklı gitmek ama 7 oldu benim diyet marotou başladı artık şu 60 lı rakamları görmek istiyorum .7 lerden gına geldi alsanaalsanasmile
bu haftada böyle giderse haftaya 69 u görürüm inş sonrada 50 lere göz dikermişim ben kaydirigubbakcemile3
Üç temel öz besinler.(karbonhidratlar... proteinler. yağlar.) arasındaki denge gün içerisin yayılmalı ama her ögünde düzenli karbonhidrat ve protein alınmalı ....
ilk sayfada aeben ablanın yazdıklarındna alıntı yaptım şeker.
canım akşam tonlu salata yapıcam yanında ne yiyebilirim??
bende sütü peyniri yoğurdu ayranı bimden alıyorum...süt yy var peynirde light ama yoğurt ve ayranda light yok...(
evet canım ama yoğurt yağlı olabilir die okumuştum die başlarken eğer yanlış anlamadıysam o yüzden lightını aramıyorum işyerinden kapalı yoğurt veriyorlar onu tüketiyorum :))) ama tabi ki yağsız olması şartsa sütaşın vardı onlardan alırız
ya pazarla dün kaçtı acıcık ama bugün acaip toparlanmış durumdayım..
ayy süper olan ne biliyomusun..içine hiç giremediğim pantolonumu denedim hafta sonu hatta etiketi bile üstündeydi hala..ayy cukk oturdu..üç gündür sevindirik bi şekilde onu giyiyorum.yürüdükçe düşmeye başladı yaa..önce olmuyor diye giyemediğim cicileri şimdide bol diye giyemicem galibakaydirigubbakcemile3
Bu hafta herkese iyi gelmiş anlaşılan.Narinim başta olmak üzere hepimizde bir azim bir azim =)
Allah bozmasın cuma günü tartıda bol bol sevinelim inş ..
kızlar bu montide öğlen ve akşam öğünlerinde et tüketimi iyimi kötümü sizce ..Proteini ne kadar alırsak vucut o kadar zorlanıp yağlara hucüm eder mantığı bana çok ideal geliyor .Siz ne dersiniz ?
benim eşim ne dese begenirsin geçen gün oturuyoruz dedimki sadece 2.5 kilo kaldı 70 rakamını görmeye dedim.senin neren 72 kg. demezmi akannehir ölür müsün öldürür müsün :mymeka: ne yani belli değil mi dedim pis pis gülüyor en kısa zamanda 70 rakamını ona baskülde göstermek istiyorum alsana 72 değil 70 diye alsanaalsanasmile biliyorum herşeyin farkınd asırf bana gıcıklık olsun diye yapıyor :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
aebene ayranı sormuştum farketmez demişti ama yoğurtta nedir bende bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?