Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy ben bile çok sevindim akrep yaaa ne güzel :Şeniz ver verde yeterki bol diye giyme o cicileri yenilerini alırsın ne olacak şekerim

ayy hafta sonu eşim sen naptın böyle birden bire zayıfladın diyor..ne güzel oldun diyor..
gıcıkk şey önce de zayıflama ben seni bööle daha çok seviyorum diyodu nolduuu şimdi:dilcikar:

işyerinden aman dikkat et hasta olma epey verdin biraz ara ver demeye başladılar

zaten korktum onlar öyle diyince kaçamakımda ondandı ama hemen toparladım çünkü ben aç kalmıyorum monti yapıyorum..ne bilsinler gayet sağlıklı kilo verdiğimi..
ama ben biliyorum ve onun için sonuna kadar devamm şekerler kaydirigubbakcemile5

slm kızlar,evde çok yoğun bir misafir trafiğim var.dünden beri üçüncü kafile gelecek az sonra.kıştn sözleşmiştik bizde buluşacağız diye.hepside uzaktan ve yatılı.koşturmacamın arasında sizide düşünmeden edemiyorum walla.5 dakika aralık buldum şu an dışarı çıktılar misafirlerde bende fırsattan istifade oğlumda uyurken size bakayım dedim..görüşürüz ...zili kaçar...bye...

Bu hafta herkese iyi gelmiş anlaşılan.Narinim başta olmak üzere hepimizde bir azim bir azim =)

Allah bozmasın cuma günü tartıda bol bol sevinelim inş ..

kızlar bu montide öğlen ve akşam öğünlerinde et tüketimi iyimi kötümü sizce ..Proteini ne kadar alırsak vucut o kadar zorlanıp yağlara hucüm eder mantığı bana çok ideal geliyor .Siz ne dersiniz ?

topramm hoşgeldina.s.

aebencim desteğin için saolasın
ama dün akşam 6 kaşık dondurma yedim irademe sahip olamadım büyük bir dleik açtım böylece

ama kendimi üzmeden bugüne başladım
sabah:
akşam ki suçluluk duygusu ve sıcak yüzünden
bir dilim tam buğday ekmeği
bir bardak light süt

öğlen:
2 parça haşlanmış tavuk
salata
ayran

arada:
2 tane kırmızı erik yerim saat 17.00 gibi

benim eşim ne dese begenirsin geçen gün oturuyoruz dedimki sadece 2.5 kilo kaldı 70 rakamını görmeye dedim.senin neren 72 kg. demezmi akannehir ölür müsün öldürür müsün :mymeka: ne yani belli değil mi dedim pis pis gülüyor en kısa zamanda 70 rakamını ona baskülde göstermek istiyorum alsana 72 değil 70 diye alsanaalsanasmile biliyorum herşeyin farkınd asırf bana gıcıklık olsun diye yapıyor :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

zilicim kolay gelsin şekerim opuyorumnanaktan

tülaycım bana mantıklı gelen haftanın 2 günü protein agırlıklı tüm gün beslenilebilir.ama tüm hafta bu şekilde açıkçası ben geçiremem.belki kilo vermem durdugunda olabilir bence en saglıklısı 1 öğün et diger ögün sebze agırlıklı olanı.ilk sayfada zaten günlük menü örnekleri var ben bu ögle tavuk yedim eger aksilik olmazsa akşam yemeğinde mantar soteli spagetti yemeği düşünüyorum sonuçta vücudumuzun karbonhidrata aşırıya kaçmadan tabiki ihtiyacı var öyle değil mi şeker yerimseniben

Topramm sağol canım.nasıl gidiyor monti alışmış görünüyorsun =)

narinim haklısın aslında en sağlıllıs yavaş ve sağlıklı gitmek ama 7 oldu benim diyet marotou başladı artık şu 60 lı rakamları görmek istiyorum .7 lerden gına geldi alsanaalsanasmile
bu haftada böyle giderse haftaya 69 u görürüm inş sonrada 50 lere göz dikermişim ben kaydirigubbakcemile3

Üç temel öz besinler.(karbonhidratlar... proteinler. yağlar.) arasındaki denge gün içerisin yayılmalı ama her ögünde düzenli karbonhidrat ve protein alınmalı ....
ilk sayfada aeben ablanın yazdıklarındna alıntı yaptım şeker.

canım 7 ay olsun ne olacak senin canın sagolsun.(şubat ayını saymazsak o ay diyetten değil hayattan kopmuştum resmen ) benimde 8 ay oldu verdiğim kiloya bak ne yapalım bi şekilde gitsinde insan vücudunu tanır bak mesala şöyle diyeyim ben haftanın 1 günü akşam yemeğini abartıya kaçmadan meyve ve süt ürünüyle yapınca hemen ertesi gün tartıda yüzüm gülüyor.sende olmadı bu perşembe tartıdan bir gün önce akşam yemeğini meyve ardından 20 dk. sonra süt ve ayranla yap bakalım işe yarayacakmı.yerimseniben

canım bugün ikinci günüm gayet iyi gidiyor...tam olarak öğrenmem zamanla olcak şimdilik menümü yazıp yorumlara göre düzeltmeler yapıyorum...
şunu söyleyebilirim hiç zorlanmıyorum..aç kalmıyorum...bu güzelllllzemuszemus

canım akşam tonlu salata yapıcam yanında ne yiyebilirim??

100 GR YİYECEKLERDEKİ PROTEİN MİKTARLARI ......

tavuk eti........20 gr...
koyun eti ......15 gr..
dana eti .........20gr..
sosis ... .............25.gr.
balık . ................20 gr.
1yumurta .........6 gr....
b. peynir............15 gr.
yagsız peynir.... 19gr.
yogurt ...............5.gr.
süt .....................3.5 gr.
soya tanesi.........35.gr.
yulaf gevregi.....13gr..
tam ekmek ........9.gr.
makarna............ 8 gr.
kuru fasulye.........8 gr.
mercimek ...........8.gr.
nohut ................8.gr.
soya unu ...............45.gr..
soya sütü yagı ve filizi...... 4gr.

bunlar kitapta bizimde yedigimiz serbest olan yiyecekler . ayrıca ....
ceviz fındık gibi kuru yemişlerdede bol miktarda var diye yazıyor bir bölümde

günde normal bir insanın beslenmesinde kilo başına 1 gr. alınması uygundur . kilo vermek isteyenlerinde kilo başına 1.2 gr. 1.5 gr almaları tavsiye ediliyor kitapta .....

vede bi önemli ayrıntı bol protein alındıgında mutlaka ama mutlaka günde en az 2 lt civarında su içilmesi gerekiyor ..

ilk sayfadan kopyala yapıştır yaptım aeben ablam sagolsun hazine gibi bilgileri bizim için yazmış.ben buna çokta dikkat etmiyordum bugün kafam dank etti mesala ben 72 kiloyum kilo vermek isteyen biriyim 1.2 gr kilo başına hesap yaptıgımda rakam 86.4 gr.çıkıyor ben akşam yemeğine makarna yogurt eklediğim halde ancak 66 gr. tutturabildim.hadi diyelimki 70 yinede yetersiz .kızlar buna çok dikkat etmemiz gerekiyor bu listedeki proteinlerden kendi kilomuza göre tüketmeliyiz yeterli gr. da. daha çokkk ögrenecek bilgi var hemde çokkkkk

Son düzenleme:
bende sütü peyniri yoğurdu ayranı bimden alıyorum...süt yy var peynirde light ama yoğurt ve ayranda light yok...(

evet canım ama yoğurt yağlı olabilir die okumuştum die başlarken eğer yanlış anlamadıysam o yüzden lightını aramıyorum işyerinden kapalı yoğurt veriyorlar onu tüketiyorum :))) ama tabi ki yağsız olması şartsa sütaşın vardı onlardan alırız

aebene ayranı sormuştum farketmez demişti ama yoğurtta nedir bende bilmiyorum...

Maşallah abla dönüşün muhteşem oldu.

Ahhh bi tek bende yok o azim şekerim nedense. ohaoldumsmile

Kıskananlar çatlasın güzelim boşverrrr zemuszemus

aebene ayranı sormuştum farketmez demişti ama yoğurtta nedir bende bilmiyorum...

Yoğurt yarım yağlı olabilir yazıyordu kitapta canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…