canım 7 ay olsun ne olacak senin canın sagolsun.(şubat ayını saymazsak o ay diyetten değil hayattan kopmuştum resmen ) benimde 8 ay oldu verdiğim kiloya bak ne yapalım bi şekilde gitsinde insan vücudunu tanır bak mesala şöyle diyeyim ben haftanın 1 günü akşam yemeğini abartıya kaçmadan meyve ve süt ürünüyle yapınca hemen ertesi gün tartıda yüzüm gülüyor.sende olmadı bu perşembe tartıdan bir gün önce akşam yemeğini meyve ardından 20 dk. sonra süt ve ayranla yap bakalım işe yarayacakmı.yerimseniben
canım bugün ikinci günüm gayet iyi gidiyor...tam olarak öğrenmem zamanla olcak şimdilik menümü yazıp yorumlara göre düzeltmeler yapıyorum...
şunu söyleyebilirim hiç zorlanmıyorum..aç kalmıyorum...bu güzelllllzemuszemus
oyy kıyamam canım yaa :1hug:
tatlışım işte sana süper yöntem..kuru kayısıyı bi güzel yıka.suyunu ayarla koy tencereye
güzelce pişir hoşaf yap ama hiç şeker katmican aman..
sonra onu kat kaseye sıcak sıcak iç.aç karnına yemeklerle birlikte yatmadan önce ne zaman istersen..ama sıcağa yakın olucak her içmende ısıtırsın artık..
valla sorunun anında çözülmezse karışla alnımı kaydirigubbakcemile3 o kadar süper yani..
hem kan yapar hem zayıflatır hem bağırsaklarını acaip çalıştırır
iyi akşamlar ....selam kızlar,
sizi yeni keşfettim. ben de bu beslenme şeklini uygulamak ve kilo vermek istiyorum.
kitabı çok aradım ama bulamadım. int.de yanlış bir çok bilgi var. kapsamlı bilgiyi nasıl edinebilirim?
lütfen yardımcı olursanız çoook sevinirim.
herkese günaydın a.s. çok şükür site eski haline dönmüş :teytey:
hemen dünkü menümü yazıyorum:
sabah : 3 kayısı
9:30 kahvaltı : 2 dl.t.b.ekmeği-peynir-zeytin-salatalık-1 bardak yagsız süt.
13:00 öğle : ton balıgı-salatalık domates söğüş-ayran
18:00 ara: 2 salatalık 1 erik kayısı
20:00 akşam : 2 parça tavuk-közlenmiş patlıcan salatası -ayran
aeben abla kızlar bir fikriniz varmı ben son 3 gündür acayip halsizim.ögleden sonra çok halsizleşiyorum elim ayagım kalkmıyor meyveye yükleniyorum bu sefer .ilk monti yaptıgım kaçamaksız haftalardada bunu yaşamıştım.ben dr kontrollerimde düşük şekerli çıkıyorum.enson kan tahlillerimde 66 çıkmıştı.ne yapmalıyım bilmiyorum.ögleden sonraki ara öğünleri miktar olarak az ama sayısı olarak 2 ye mi çıkarsam acaba 16:00 bir salatalık 16:00 meyve gibi çünkü akşam yemeğine kadar takatim kalmıyor.tam tersi daha enerjik olmam gerekmiyormuydu.birde son haftalarda normal uyku düzenimden 2 saat falan daha az uyuyorum sebebi bu olabilir mi acaba
butterim protein sadece ette yok canım . süt ürünleri baklagil hatta ekmek ...kuru yemişler bunlar hep pretein kaynagıdır .Bu protein olayına dikkat çekmen ii oldu narin .ben hiç dikkat etmemiştim .
buna göre bizim günde 400 gram et tüketmemiz lazım en az :2:
olumunekankayizsmileyok meyven çok deyil nevram kahvaltı önceside yememişin zeten .Günaydın kıslar,olumunekankayizsmile
site geri gelmiş ama dünkü mesajlarımı bulamadım. birgün tamamen yok sanki.
ben bugün arkadaşıma gideceğim evde olmayacağım sabahtan gelip bir bakayım dedim. dün akşam çaya misafir vardı kısır yaptım onlara, yemeden atlattım şükür
dünkü menüm;
2 tam ekmeğe peynirli tost, söğüş, çay
4 köfte(ekmeksiz yaptım), ayran,salata
1 şeftali 2 nektarin (biraz fazla oldu ama çok sıcaktı ev ve soğuk soğuk götürdüm valla)
patlıcan yemeği,yoğurt (salata yapmaya üşendim)
olumunekankayizsmilegünaydınlar kızlar
ben dün yediklerimi yazayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
1 adet domates
öğlen
çılbır ( 3 yumurta ile yapıldı )
yoğurt
1 adet domates
1 adet salatalık
ara
1 adet hurma
akşam
2 avuç kadar beyaz leblebi
1 kutu süt
akşam dışardaydım bu şekilde geçiştirmek zorunda kaldım .
menülerin çok dikatle seçiliyor kirazım ...tebrikler ...olumunekankayizsmilegünaydın montici fıstıklar..
bende vereyim dünki menümü
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydonoz
öğle
tavuk döner
salata,ayran
ara
2 elma
akşam
1 tabak mantar sote
salatalık,domates
yoğurt
3,5 litre su,1 şişe maden suyu
2 saat yürüyüş,
mönün güzel narinim ...alkisalkisalkis.herkese günaydın a.s. çok şükür site eski haline dönmüş :teytey:
hemen dünkü menümü yazıyorum:
sabah : 3 kayısı
9:30 kahvaltı : 2 dl.t.b.ekmeği-peynir-zeytin-salatalık-1 bardak yagsız süt.
13:00 öğle : ton balıgı-salatalık domates söğüş-ayran
18:00 ara: 2 salatalık 1 erik kayısı
20:00 akşam : 2 parça tavuk-közlenmiş patlıcan salatası -ayran
aeben abla kızlar bir fikriniz varmı ben son 3 gündür acayip halsizim.ögleden sonra çok halsizleşiyorum elim ayagım kalkmıyor meyveye yükleniyorum bu sefer .ilk monti yaptıgım kaçamaksız haftalardada bunu yaşamıştım.ben dr kontrollerimde düşük şekerli çıkıyorum.enson kan tahlillerimde 66 çıkmıştı.ne yapmalıyım bilmiyorum.ögleden sonraki ara öğünleri miktar olarak az ama sayısı olarak 2 ye mi çıkarsam acaba 16:00 bir salatalık 16:00 meyve gibi çünkü akşam yemeğine kadar takatim kalmıyor.tam tersi daha enerjik olmam gerekmiyormuydu.birde son haftalarda normal uyku düzenimden 2 saat falan daha az uyuyorum sebebi bu olabilir mi acaba
canım bende aynı durumdayım..havalardan mı acaba diye düşündüm ben ondan sormadım..birde tiroid olduğundan zaten çok çabuk yorulan biriyim...daha kötü oldum ptesiden bu yana...bende merak etmeye başladım neden...????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?