ögle yemeklerinde doyuyormusun bu şekilde sema abla kaşık hesabı yapmana gerek yok montide yeterki yasak olmayan serbest yiyeceklerden oluşan menün olsun
yagmurcum diger ögünlerin . güzel fakat kahvaltın derde.:uhm:dünki menümü yeniden yazayım...
sabah
su+ tiroid ilacım
evden çıkmadan
1 kuru kayısı+1 çb yy süt ( aeben bunun yanlış olduğunu yazmıştı )
ara
yeşilçay
öğle
yağsız tuzsuz bol salata ( karışık )+ 1 kaşık domates soslu patlıcan +1 kaşık zyağlı taze fasülye+2 kaşık yoğurt
ara
1 tabak kiraz
akşam
arkadaşlarla buluştuk..yemekte dışardaydım
1 porsiyon tavuk şiş + 1 bardak ayran+ 1,2 çatal acılı ezme ( yanında gelen pilava patatese lavaş ekmeğe elimi bile sürmedim canım hiç istemedi....bu benim için büyük başarı...bu sefer olucak galiba çok mutluyum
su yeterli
spor yok ben sadece hafta sonu yürüyüş yapıyorum...
KENDİNE BİRAZ ZAMAN VER ..
BENCE SEN ,İLK KEZ BU SEFER MONTİYE TAM OLARAK START VERDİN .VE MEYVELERİNİ TOPLAMAN YAKINDIR NARİNCİM ...olumunekankayizsmile
ben sabah erken kalmakdan bahsettim narincim gece uykun gelmemesinden deyil eger öyle bir sorunun varsa bunun başka bir kaynagı vardır ...aeben abla söylediklerin mantıklı bende hatırladım kitapta okumuştum bu halsizlik için kuruyemiş olayını. bundan sonra öyle yapayım bari öğle ve akşam ögünlerime uygun miktarda kuruyemiş ekleyeyim birde ögleden sonraki aralarımı 2 ara şeklinde yapayım. yaa uyumak istiyorum ama gözüm 2 den önce kapanmıyor tüm gün bezgin bekir misali geziyorum eşim isyanlarda azıcık kendine gel ne bu halin diyelmaz: aeben abla ne kadar sürer bu durum bir fikrin varmı sende yaşadınmı bunları abla
yagmurcum diger ögünlerin . güzel fakat kahvaltın derde.:uhm:
geçen gün okudugum menünde böyleydi. sanırım 1 günlük yeyemedi herhalde diye ses etmedim ama kahvaltı olmassa olmazımız montide helede ekmek ....bilmiyorumkismile.
ayrıca salaten neden tuzsuz ve yagsız anlamadım ...:uhm:unutmayınki yeşiligin içindeki A vitamini yagda eriyen emilen vitaminlerdir miktarını abarmadan z. yag koymalısınız salatanıza yagsız tuzsuz nasıl yenirki ??montide damak tadından vaz geçmek yok ...
kıslar birde eger sabah karbonhidrat alamıyorsanız günün diger ögünlerinde bunu degerlendirmeniz lazım .(spagetti .baklagil vs )vucudun saglıklı karbonhidrata da ihtiyacı var bunlar bizim enerji kaynagımız . sadece protein deyil tüm besinleri almak önemli ...
halsiz olan arkadaşlar kahvaltıda ekmek yemege çalışsınlar . ve meyvelerinide unutmasınlar . 1kayısıyla mevde şekerini alamassınız ... montide şeker ihtiyacı meyveden unutmayın ....
narıncim sende bunları çok iyi biliyorsunki . şu durumda yapcagın en güzelşey böyle yoluna devam etmek sakın baskülün az gitmesi vs seni yanıltmasın . uzun süredir burdadasın ve sende en az benim kadar biliyorsun önemli olan varacagın yerdir .olumunekankayizsmilesende yazmışın bünyenin şu an direnişte oldugunu ...aeben abla seni gördüğüme çok sevindim lütfen bana bi akıl ver halsizlikle enerji versin diye montiye aykırı kaçamaklar yapmaktan korkuyorum.bi kısır döngü içine girmek istemiyorum.kaçamaksız bir hafta olmasına ragmen pek bi kilo vermedim ama inanıyorum haftaya fazlasıyla gidecek şuan vücut direnişe geçti.ve baskülde rakam düşmesede incelme var vücudumda bunun farkındayım nasıl bir yol izlemeliyim ablacım
evet abla ilkkez haftasonuda dahil olmak üzere kaçamaksız bir montili hafta geçiriyorum ve gerçekten bu hafta olmazsa haftaya mutlaka gideceğine eminim kilolarımın iremin dediği gibi sadece 1 hafta sloganıyla başlasamda ramazana kadar kendime söz verdim artık şu 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorumm delikafadulden
narıncim sende bunları çok iyi biliyorsunki . şu durumda yapcagın en güzelşey böyle yoluna devam etmek sakın baskülün az gitmesi vs seni yanıltmasın . uzun süredir burdadasın ve sende en az benim kadar biliyorsun önemli olan varacagın yerdir .olumunekankayizsmilesende yazmışın bünyenin şu an direnişte oldugunu ...
sen böyle yazında maytabın ilk montiye başladıgı hafta geldi aklıma .kaydirigubbakcemile3
hatta eşi dalga geçmişti ...haftada bu gr. larlamı gidecek kiloların diye .
sonra ne oldu .aklinialirimsmile. maytap yoluna devam etti hiç fire vermeden ve sonucu görüyoruz dimi..
sakın yılma hedfine bak bu dereceye gelmişken kendini güçsüz hisetme .Şeniz
hep yanındayız nasıl bu yola beraber çıktık seninde zaferini görmeden burdan gitmek yok .:lepi:
inş olmak istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın canım..bende şu ikili rakamları görmek istiyorum..
daha önce hiç olmadığım kadar rahatım bu diyette aslında diyet demek yanlış sağlıklı beslenme demek daha doğru olur..
ben dün sabah dayanamadım tartıldım..inanılmaz sevindim zaten eteklerimden hemen farketti bariz belli incelme var...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
akrepçim harikasın tatlım yarın inşallah bu istikrarının meyvesini alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?