Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ögle yemeklerinde doyuyormusun bu şekilde sema abla kaşık hesabı yapmana gerek yok montide yeterki yasak olmayan serbest yiyeceklerden oluşan menün olsun

canım şöyle oldu evde yemeklik bişey kalmamıştı..bugün iş çıkışı semt pazarımıza uğrayıp alıcam..markette çok taze bulmak mümkün olmuyor...
ben evden sadece salata getirmiştim...yanına burdan marketten hazır paket döner veya köfte bişey almayı düşünmüştüm..
sonra müdürümüz domates soslu kızartma ve fasülye getirmiş biraz fazla olunca paylaşalım dedi..bende kızartma olduğundan çok az aldım..kızartma yasak değilmi?? bilmiyorum...

( bizim şirkette herkes yemeğini evden getiriyor sağlıklı beslenme açısından dışardan yediklerinde mide sorunu yaşıyolar..)

aeben abla söylediklerin mantıklı bende hatırladım kitapta okumuştum bu halsizlik için kuruyemiş olayını. bundan sonra öyle yapayım bari öğle ve akşam ögünlerime uygun miktarda kuruyemiş ekleyeyim birde ögleden sonraki aralarımı 2 ara şeklinde yapayım. yaa uyumak istiyorum ama gözüm 2 den önce kapanmıyor tüm gün bezgin bekir misali geziyorum eşim isyanlarda azıcık kendine gel ne bu halin diye lmaz: aeben abla ne kadar sürer bu durum bir fikrin varmı sende yaşadınmı bunları abla

yagmurcum diger ögünlerin . güzel fakat kahvaltın derde.:uhm:
geçen gün okudugum menünde böyleydi. sanırım 1 günlük yeyemedi herhalde diye ses etmedim ama kahvaltı olmassa olmazımız montide helede ekmek ....bilmiyorumkismile.
ayrıca salaten neden tuzsuz ve yagsız anlamadım ...:uhm:unutmayınki yeşiligin içindeki A vitamini yagda eriyen emilen vitaminlerdir miktarını abarmadan z. yag koymalısınız salatanıza yagsız tuzsuz nasıl yenirki ??montide damak tadından vaz geçmek yok ...

kıslar birde eger sabah karbonhidrat alamıyorsanız günün diger ögünlerinde bunu degerlendirmeniz lazım .(spagetti .baklagil vs )vucudun saglıklı karbonhidrata da ihtiyacı var bunlar bizim enerji kaynagımız . sadece protein deyil tüm besinleri almak önemli ...

halsiz olan arkadaşlar kahvaltıda ekmek yemege çalışsınlar . ve meyvelerinide unutmasınlar . 1kayısıyla mevde şekerini alamassınız ... montide şeker ihtiyacı meyveden unutmayın ....

KENDİNE BİRAZ ZAMAN VER ..
BENCE SEN ,İLK KEZ BU SEFER MONTİYE TAM OLARAK START VERDİN .VE MEYVELERİNİ TOPLAMAN YAKINDIR NARİNCİM ...olumunekankayizsmile

evet abla ilkkez haftasonuda dahil olmak üzere kaçamaksız bir montili hafta geçiriyorum ve gerçekten bu hafta olmazsa haftaya mutlaka gideceğine eminim kilolarımın iremin dediği gibi sadece 1 hafta sloganıyla başlasamda ramazana kadar kendime söz verdim artık şu 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorumm delikafadulden

aeben abla kayısı 1 tane değil 1 tane erik yedim kayısı 8 tane falan galiba yazmayı unutmuşumm

ben sabah erken kalmakdan bahsettim narincim gece uykun gelmemesinden deyil eger öyle bir sorunun varsa bunun başka bir kaynagı vardır ...
biraz özel bu durum ama elimden geldimce yardımcı olmaya çalışayım ..
uykuya yatınca başka şeylermi düşünüyorsun .yani sürekli takıldıgın konularmı var.?
birde ben eger normal yatma zamanını geçirdiysem, yani treni kaçırdıysam ondan sonra zor uyurum .
normalda kaçta yatıyorsan o satte yatmaya çalış.. ve münkün mertebe bişi düşünmemeye gayret et.yerimseniben bazan benimde başıma gelir döner dururum yatakta. sonra bi kaç kere içimden bişi düşünüyorum derim ve işe yarar uyumuş olurum ...aklinialirimsmile
halsizlik durumunu geçiçi oldugu yazmış amcam ..
sendede hipoglisemi var iremcim buu yüzden kendini iyi kontrol et eger baktınki şeker dengen düşüyorki hemen anlarsın ... agzına bir iki bişi atmayı ihmal etme ..
ama kendi tecrübelerimden biliyorum ...egerki ögünlerde karnımızı güzel doyurursak bu hiç başımıza gelmez .a.s arken acıkmanın nedeni bir önceki ögünde iyi karbonhidratlardan ya hiç yada az almışın demekdir .boshayallersmile

kahvaltıyı yazmayı unutmuşum düzelttim..:))) kahvaltım klasik domates salatalık peynir maydanoz bunlar olmassa olmazım vazgeçemem....)) kahvaltıda peynir yoksa bir yanım eksik kalır....((

Selamlar herkesee ..
Çok şükür kk. eski şeklini almış :enbuyukkk:
Yazdıklarımızda güme gitmiş ama napalım =) biz yeniden yazarız kaydirigubbakcemile3

Dünki menüm ...

kalkınca 1 elma bol su

Kahvaltı..
peynir zeytin .
3dilim tam çavdar ekmeği
fındıklı kayısı marmelatı
domates ,marul yaprağı

Öğlen
domatesli biberli kıymalı yumurta
1 kase yoğurt
bol salata

arada
1 elma

akşam
1 tabak semizotu
yoğurt
salata
1 avuç kadar fındık

arada
2 elma

yeteri kadar su .. Spor =Parkta oğlumun peşinden 2 saat koşturmak =)

narıncim sende bunları çok iyi biliyorsunki . şu durumda yapcagın en güzelşey böyle yoluna devam etmek sakın baskülün az gitmesi vs seni yanıltmasın . uzun süredir burdadasın ve sende en az benim kadar biliyorsun önemli olan varacagın yerdir .olumunekankayizsmilesende yazmışın bünyenin şu an direnişte oldugunu ...
sen böyle yazında maytabın ilk montiye başladıgı hafta geldi aklıma .kaydirigubbakcemile3
hatta eşi dalga geçmişti ...haftada bu gr. larlamı gidecek kiloların diye .
sonra ne oldu .aklinialirimsmile. maytap yoluna devam etti hiç fire vermeden ve sonucu görüyoruz dimi..
sakın yılma hedfine bak bu dereceye gelmişken kendini güçsüz hisetme .Şeniz
hep yanındayız nasıl bu yola beraber çıktık seninde zaferini görmeden burdan gitmek yok .:lepi:

inş olmak istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın canım..bende şu ikili rakamları görmek istiyorum..
daha önce hiç olmadığım kadar rahatım bu diyette aslında diyet demek yanlış sağlıklı beslenme demek daha doğru olur..
ben dün sabah dayanamadım tartıldım..inanılmaz sevindim zaten eteklerimden hemen farketti bariz belli incelme var...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın kızlar...dün sitede yapılandırma çalışması vardı giremedim...ve misafirlerimi yolcu ettim.akabinde çamaşır faslı ve ev temizliğine giriştim.akşam saat 10da sızdım kaldım:))sabahta dinlenmiş olarak uyanadım...
kızlar bu arada ramazan tam olarak kaçında başlıyor???tatil planımı ona göre yapıcamda ....yarınki tartı gününüz bayram olsun inşallah....sıkın dişinizi bir gün kaldı.....

varlıgınız desteğiniz dostlugunuz bana güç veriyor olumunekankayizsmile sayenizde kendime inancım güvenim yerine geldi inşallah mutlu sonuda birlikte göreceğiz desteklerinizden dolayı enbaşta aeben abla sana sonra diger tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum a.s. a.s. a.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

merhabalar
tatilim bitti evimdeyim ve yarından itibaren aranızdayımm inşşşş

slm kızlar hurması serbestmi (ramazan ayında yediğimiz yada hacdan gelenlerin getirdikleri) az önce 2 tane yedim ..üstüne yeşil cay içtim ama sorayım yinede dedim yasaksa bidahakine yememiş olurum..

bu arada gelmişken menümüde yazayım..

sabah ikisi kızarmıs 3 dilim t.t ekmeği peynir 5 zeytin
ara: 2 hurma
öğlen patlıcan yemeği yoğurt
ara elma
aksam meyve salatası tarcınlı süt

Kızlar dün marketten tam buğday unu aldım ..

bu unu tuz ve suyla yoğurup peynirli gözleme türü şeyler yapsam sabah kahvaltıya nasıl olur sizce Çokmu düşkünüm boğazıma yaa :S

dünkü menüm

8:30
peynir,3 zeytin,1 dilim ekmek,salatalık,çay

13:10
bir porsiyon güveçte etli taze fasulye,bir kase yoğurt

20:30
üç küçük tavuk but,iki kase cacık,bir salatalık

22:30
bir kase ahududu

sabah ve akşam 10 ar mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…