- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
inşallah canım ya :Saruboceq:
ben de inşallah görürüm yaa gerçekten yarım kilo verdiğimi görsem bile çok mutlu olacagım :Saruboceq:
arkadaşlar kullandııgnız bir marka varmı ekmekte
ben geçen gün fırından aldım normal ekmek boyutunda ve dilimleri kalın biraz ekmegin ondna 3 dilim yyyesem çokm mu olur
birde öglen ve akşam yemeklerinde ekmek yok sanırım anladıgın kadarıyşla degilmi
canım ben uno nun tam buğday ekmeği ve denge lıght ını dönüşümlü olarak kullanıyorum
ama carfurun tam buğdayını kullananlarda var hatta çok güzel olduğunu duymuştum ama ben ne zaman gitsem bitmiş oluyo...birde bim de ısparta ekmeği,sanırım zilim sölemişti montiye uygun diye,halk ekmektede tam buğday ekmeği varmış abenimde onu kullanıyodu
yani çeşit çok canım,heryerde bulabilirsin...bende 3 dilim hatta 4 dilime kadar yiyorum,ama sadece sabah yeniyo ekmek diğer öğünlerde yokyerimseniben
çok istikrarlı gidiyorsun canım, eminimki meyvelerini alacaksın moral bozmak yok :teselli:
aeben
çok teşk.ederim. en kısa sürede edinicem o kitabı hemen :)
yanlız şunu sorucam. diger kitabı da buldum net de ama 2.el.
onu mu alayım. yoksa kadına özel montignac mı?
olumunekankayizsmileyazmıştım canım ama silinmiş ....butterinde dedigi gibi kadına özel montignacı tavsiye ederim .....selam aeben,
benim yukarda attıgım mesaja cvp gelmedi sanırım sitedeki sorun yuzunden attıysan da gormedim. rica etsem yazarmısın?
:1hug:Daphnelslife abenin yazdığı cevabı ben dün görmüştüm bi ara .bakındım ama bulamadım heralde silinenler arasında .
kadına özel montignac ın daha anlaşılır olduğunu ve bunu almanı tavsiye etmişti .
saglıgında bi problem yoktur inşallah lacey ..:1hug:iyi akşamlar kızlar , hastane sonucumu almak için yürüyerek gittim. 1 saat hızlı yürüyerek gittim. süper oldu. 1 satte 1 litre su içtimkaydirigubbakcemile2
menümüde yazayım
sabah )12:30) 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 5 adet y. zeytin, yeşil çay
öğle: 15 adet kiraz, 1 şeftali
akşam: fırında sebzeli torik balığı , salata , 1 bardak yoğurt
ara: 1 adet meyve
su: 2 litre
spor: 1 saat + 45 dk yürüyüş
öğle yemeği olmadı bugün çünkü uyku düzenim bugünlük böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?