:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisbugünki menüm...
SABAH
su+ilaç ,yolda 3 kuru kayısı+1 küçük su
KAHVALTI
3 dilim denge light ekmek tost+2 salatalık+maydanoz+ çay
ARA
1 yeşilçay
ÖĞLE
hindi döner+söğüş salata+ayran ( paketin içeriğine baktım nişasta içermiyor )
ARA
1 tabak kiraz
AKŞAM
lor peynirli salata +omlet+ ayran
pek içmiyoruz canım gece süt ara yamamız gerekirsede meyve yiyoruz ama çogumuz yapmıyoruz gece ara....kızlarr akşam ögününden sonra süt içiyormusunuzz
ben akşamları tarçınlı süt içiyordum montide de içilebiliyormu acaba
layt ekmekler tam bugday deyil ... bimde var tam bugday (köy ekmegi ) diye geçiyor ama tadsız bişi.ben bimden lıgyht ekmek yiyordum
ama çeriginde bugday unu varmı bilmiyorum bugün bi bakayımm
gişdince
halk ekmekte güzel oluyor ben dip frize atayım alıp çocuklardan çıkamıyorum ha diyince çünkü
tülaycım nasılsın inşallah yarın şu 7 li rakamın yanındaki küsüratları atmış olursun canım benim opuyorumnanaktan
narinim markette tam buğday kalmamıştı mecbur tam buğday yedim ama dün bulup hemen stıkladım tam buğday ekmeklerini. 2 gündür onları yiyorum =)tülay bu arada sabahları çavdar ekmeği yeme tatlım tam bugday yada unonun denge light ekmeğinden yiyebilirsin zili zaten bu ekmek olayını epey bi açıklayıcı şekilde sagolsun yazmış bizler için
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
pek içmiyoruz canım gece süt ara yamamız gerekirsede meyve yiyoruz ama çogumuz yapmıyoruz gece ara....
yenisin hatırlatayım sütün yagsızını kulanıyoruz ...olumunekankayizsmile
layt ekmekler tam bugday deyil ... bimde var tam bugday (köy ekmegi ) diye geçiyor ama tadsız bişi.
zilimin dedigi gibi tam bugday sert ve koyu renkte ..
belediyenin ekmegide güzel ama . ben bazan ondanda kulanıyorum ..
Daphnelslife abenin yazdığı cevabı ben dün görmüştüm bi ara .bakındım ama bulamadım heralde silinenler arasında .
kadına özel montignac ın daha anlaşılır olduğunu ve bunu almanı tavsiye etmişti .
saglıgında bi problem yoktur inşallah lacey ..:1hug:
menün harika canım afiyet olsun ....:lepi:
ne oldu bu sayfalara anlamadım yazdıklarımız uçmuş gitmiş
denizicm snei görüyorum
bişiy sorcam acaba bakliyatı nasıl yiyoruz bu diyette
serbestmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?