Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yağmurgözlü biz neden kastan verelim tatlım?sabah karbonhidratımızı alıyoruz ekmekle...proteinimizi alıyoruz peynirle yada bazı gün yumurtayla..sebze meyvemiz sürekli var.süt ürünlerini tüketiyoruz.et yiyiyoruz protein alıyoruz.bakliyat var.hem karb.hem pro.yani eksik kalan bir şey yok...yukarda yazan şeyler tek tip beslenilen diyetler için geçerli..ve kısıtlama diyetleri için..örneğin karbonhidrat diyeti yada sürekli et yenen diyetler varya onlar için bu yazılanlar.hiç şüphe duyma bence...en sağlıklı diyet bu tatlım..öyle olsa ben geri alırdım verdiğim 40 kiloyu....7 yılda bir gram almadım.üstelik doğum yaptım...

Son düzenleme:

tamam canım teşekkür ederim şimdi içim rahatladı...opuyorumnanaktan

[

]kafam karıştı benim biz kastanmı veriyoruz acaba...bilmiyorumkismile

sema abla biz niye kastan verelimki biz karbonhidrat alıyoruz zaten
yedigimiz herşeyde k.h mevcut ama ekmek,makarna gibi besinlerde daha çok

meyve ,sebze herşeyde var k.h

için rahat olsun k.h diyeti yapmıyoruz[/QUOTE]

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

kızlar bakın ne buldum....

Yoğurt Yağ Yakmaya Yardımcı Oluyor

Yararları saymakla bitmeyen yoğurdun ayrıca yağ yakma özelliğiyle çabuk kilo vermek ve özellikle karın bölgesindeki fazla kilolardan kurtulmak isteyenler için de ideal bir besin olduğu belirlendi.

Japonya’da yapılan ve sonuçları İngiltere’de yayımlanan araştırmalar, şekersiz yoğurdun nefes kokusunu giderdiği, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Araştırma kapsamında 6 hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80’inde nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyinin düştüğünü belirten Japon bilim adamları, yoğurdun içeriğindeki maddelerin bu rahatsızlıkları önlediğini vurguladı.
İngiliz Diş Sağlığı Vakfı yöneticileri de araştırma sonuçlarını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Vakıf yöneticileri, İngiltere’de her dört kişiden birinin nefes kokusu sorunu bulunduğunu ve her 20 kişiden 19’unun hayatlarının bir döneminde diş eti iltihaplarından çektiğini bildirdi.

YAĞ YAKMAYA DA YARDIMCI
ABD’de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
“Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor”
Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin ortalama 7 kg olan kilo verme seviyesinden daha fazla kilo vermekle kalmadıklarını, aynı zamanda kas kütlesini de diğerlerine oranla iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, “Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Bu duruma karşı en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt seçeneği” diye konuştu.
Sonuçları Uluslararası Obezite Dergisi’nin Nisan sayısında yayınlanacak araştırmayla ilgili bilim adamları, düşük yağ oranlı süt ürünlerinden oluşan kalsiyum ve protein ağırlıklı diyetin, yağ yakma ve kilo vermek için ideal olduğunu vurguluyorlar.

zili sen 40 kilomu verdin vala brovo yeni gördüm tebrik edeirm yaa maşallah

menüm
sabah
kaysı ılık su

kah.
peynir
zeytin
dom.sa.
yeşiçay

öglen
1 yumurta
2 yk sote
ayran salata

ara
1 ema

akşam
kabak yemegi
yogurt
1 domates

yagsız süt içicem

nasıl menüm kızlar
ha birde cips 2 tane

yi geceler kızlar...

girmişken bugünki menümü vereyim

sabah aç karnına 2 erik

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,domates,aysberk

öğle
tavuk döner
salata,yoğurt

ara
2 elma

akşam
1 tabak taze fasulye
salatalık,yeşil biber
1 bardak ayran

3,5 litre su,1 şişe soda

ewet masum ben 40 kilo verdim.normalde kilolu değildim öğrencilik zamanımda almıştım.iki yılda aldım bir buçuk yıldada verdim cnm.96 dan fazla geldiğim günler oldu.son halim 56-57 kiloydum.çok aşırı zayıf göründüğüm için 58-59 da sabitledim kilomu. boyumda 180 cm.önceki sayfalarda hikayem vardı aslında....denk gelirsen okursun...umarım sizde azimle istediğiniz kilolara iner ve sabitlersiniz...

selam kızlar,

ben de girip sizi okuyorum sürekli.. daha öğrenemedim tam olarak ama öğrenmeye çalışıyorum.

mesela helva yasakmı? bugun bir parça yedim merak ediyorum, hata mı ettim?

ziligurti,

çok tebrik ediyorum seni..süper kilo vermişsin. bunları okudukça daha da inanıyorum kendime. darısı başımıza :)

bu arada benim de 10 aylık bir kızım var. senin de bebegin var anladıgım kadarıyla. kaç aylık? allah bağaşlasın.
bir de yaşın kaç? bunu da verdigin kiloları kaç yaşında verdin diye merak ettigimden soruyorum sakıncası yoksa.

Son düzenleme:
size birkaç sorum olacak kızlar, yanıtlarsanız sevinirim.

- etin porsiyonu ne kadar olmalı ve günde kaç kez yenilebilir?
- kahvaltıda zeytin kaç tane yiyebilirim? zeytin yiyorum diye peynir vs..yememe durumum var mı?
- süt ürünleri yağsız olmak zorundamı? ve her öğün alınıyormu?
- her ana öğünde mutlaka ne yemek lazım?
- kesinlikle yenmemesi gerekenler ve birlikte tüketilmemesi gereken yiyecekler nelerdir?
- elma sirkesi-su-bal karışımını yapmak işe yaradımı? içenler nasıl tüketiyorsunuz?

kitabı henüz almadım, bu hafta edinicem inş.

bir de 2 tane ticker yapılabiliyormu?

Son düzenleme:
kızlar, bim de ısparta ekmeği satılıyor. içeriğinde " tam buğday unu, tandır unu, su, tuz, maya " varmış. bu ekmek uygun dimi?

çok soru soruyorum, kusura bakmayın..

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin diyeyim arkadaşım ve sorularını elimden geldiği kadar cevaplayayım...
-etin porsiyonu bir porsiyonu geçmese iyi olur.bir porsiyonda hangi gıda olursa olsun bir avuçun alacağı kadar oluyor.örneğin köfte yiyeceksende 6 taneyi geçme.ekmeksiz yeniyor köfte tabii ilk etapta bunuda eklemeden geçmiim..
-kahvaltıda zeytini çok tercih etmiyorlar yağ oranı yüksek olduğu için.zaten hiçbirşeyi yağsız yemiyoruz bu diyette salata yemek vs..z.ezmesi tüketiyor arkadaşlar daha çok,ama zeytin yemek istersende 3-4 tane ile sınırlı kalabilirsin.
-süt ürünleri derken peynir bir kaç marka var yağ oranı %2 -2,5 civarı onları yiyyoruz,yoğurt yarım yağlı,sütte yağsızı makbul...
-her ana öğünde süt ürünü şart.tabii salatada olmassa olmazlardan...
-kesinlikle yenmemesi gereknler ilk etapta patates,pişmiş havuç,mısır,beyaz undan imal olan herşey ve tüm şekerli şeyler(meyve hariç)
-birlikte tüketilmemesi gereken şeyler et ürünleriyle unlu gurubu (makarna,ekmek vs...)aynı öğün yemeyeceksin.haa birde unlu çorbalarda ilk aşamada...
-elme sirkesi konusunda bir şey deyemeyeceğim yapmadığım bişey çünki.ama bal yasak onu biliyorum:))
kitabı alınca daha iyi anlarsın mutlaka,ama elinde kitabı olan arkadaşlar burdanda biligileniyorlar..irtibatı koparma...
ticker konusuda hiç bilmiyorum ama bilenler cvplar mutlaka....

günaydın kızlarr

zilicim bend ebi soru sorcam sana
şimdi diyet yapıyormusun hala
eger diyetin bittiyse hala diyet yapr gibi mi beseniyorsun

sadece tam bugday unu olan yiyeceklermi yiyorsun yani

bu günkü menüm

sabah 2 dilim t.b.ekmeği 1 dilim peynir 5 zeytin 1 domates yarım salatalık

öğlen 2 yumurta bol maydanoz peynir domates

aksam meyve+süt(bulabilirsem kayısı bulamzsam seftali+kuru kayısı)

günaydın kızlar

dün kü menüm:

sabah:
1 dilim tb ekmeği
yağsız peynir
domates salatalık biber
şekersiz çay

öğlen:
bir tabak etli taze fasulye
yoğurtlu salata

ara:
elma

akşam:
önce süt
20 dk sonra yarım armut
30 dk sonra bir dilim peynir domates salatalık
şekersiz çay

akrepcim geçen alkışlarına umarım dün tamamen haketmişimdir:)
evde olan börekleri ve tiramisuyu misafir çağırarak stokları azalttım :) hepsi zayıflardı ama kötülük yapmış olamam dimi:)

Günaydınlar

dün yediklerim

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz beynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
domatesli omlet
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran

ara
1 şeftali

akşam
1 tabaktan az yoğutlu tavuk salatası
yeşil kıvırcık salata

ara
8 adet badem

akşamki bademleri yemem gerekiyordu biliyorum ama nedense çok acıktım ve elimin altında sadece onlar vardı onun için yedim .

bebik85. ........

başlangıç ...... 22 .3 2010

ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11 hafta ....... 57 200 gr.
12 hafta ....... 57 100 gr (kaçamak ).
13 hafta ....... 56 800 gr.
14 hafta .......??????.56,40 falan çıkıyodu
15 hafta ......???????.
16 hafta ??bildirmiyor.....60,00 çıktı

Merhabalar uzun bir aradan sonra ben gene geldim ama çook utanıyorum tatil beni mahvetti valla oğlum çok huyysuz ve 2 yaş sendromunda beni çok strese soktu tatilde ve bende sinirimi yemeklerden çıkardım herzman yaptığımız yanlışa düştüm nede olsa tatildi ve ben tamda olmasa herşeyi giyebiliyor vaziyetteyim die saldım kendimi ama pazartesi 4 elle sarıldım monti amcama gene devam yani birsürü yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler inş. istediğiniz kiloya gelirsiniz kızlar ben 2 günlük mönülerimi yazayım.

PAZARTESİ

08:00
1 şeftali

09:00
2 dl. tam ekmek
peynir

14:30
1 por. tavuk şiş
salata
ayran

19:00
1 tb. taze fasulye
salata
yoğurt

SALI

09:30
1 dl. tam ekmek
salatalık
domates
biber
peynir
3 zeytin
çay

14:00
1 tavuk budu ve az göğüs eti
salata
ayran

20:00
Tavuklu mantar sote
cacık

22:30
Tavuktan sonra biraz erken oldu ama 1 şeftali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…