yağmurgözlü biz neden kastan verelim tatlım?sabah karbonhidratımızı alıyoruz ekmekle...proteinimizi alıyoruz peynirle yada bazı gün yumurtayla..sebze meyvemiz sürekli var.süt ürünlerini tüketiyoruz.et yiyiyoruz protein alıyoruz.bakliyat var.hem karb.hem pro.yani eksik kalan bir şey yok...yukarda yazan şeyler tek tip beslenilen diyetler için geçerli..ve kısıtlama diyetleri için..örneğin karbonhidrat diyeti yada sürekli et yenen diyetler varya onlar için bu yazılanlar.hiç şüphe duyma bence...en sağlıklı diyet bu tatlım..öyle olsa ben geri alırdım verdiğim 40 kiloyu....7 yılda bir gram almadım.üstelik doğum yaptım...
[
]kafam karıştı benim biz kastanmı veriyoruz acaba...bilmiyorumkismile
size birkaç sorum olacak kızlar, yanıtlarsanız sevinirim.
- etin porsiyonu ne kadar olmalı ve günde kaç kez yenilebilir?
- kahvaltıda zeytin kaç tane yiyebilirim? zeytin yiyorum diye peynir vs..yememe durumum var mı?
- süt ürünleri yağsız olmak zorundamı? ve her öğün alınıyormu?
- her ana öğünde mutlaka ne yemek lazım?
- kesinlikle yenmemesi gerekenler ve birlikte tüketilmemesi gereken yiyecekler nelerdir?
- elma sirkesi-su-bal karışımını yapmak işe yaradımı? içenler nasıl tüketiyorsunuz?
kitabı henüz almadım, bu hafta edinicem inş.
bir de 2 tane ticker yapılabiliyormu?
ziligurti,
çok tebrik ediyorum seni..süper kilo vermişsin. bunları okudukça daha da inanıyorum kendime. darısı başımıza :)
bu arada benim de 10 aylık bir kızım var. senin de bebegin var anladıgım kadarıyla. kaç aylık? allah bağaşlasın.
bir de yaşın kaç? bunu da verdigin kiloları kaç yaşında verdin diye merak ettigimden soruyorum sakıncası yoksa.[/
benim oğlum bi yaşına girmek üzre teyzesi,allah hepimizinki bağışlasın inşallah...yaşım 28.ama insan kaç yaşında olursa olsun isterse veriyor fazla kilosunu arkadaşım..burda her yaştan insan var.yani metabolik hızımız her on yılda bir derece yavaşlıyormuş okuduğum kadarıyle.ama arkadaşımın 52 yaşında annesi bile menapoza girerken aldığı kiloları verdikten sonra.....istersen elde edemeyeceğin kadar büyük bir başarı değil yanii....yeterki iste...burdaki herkeste birbirine son derece yardımcı...kolaylıkla üstesinden geleceğine eminim...sen kaç yaşındasın bu arada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?