geç oldu ama örnek teşkil etsin diye yazıyoru m.şimdi öglen yemegi yiycem dünden kalan sote var iki kaşık
yanına bide ymurta haşlasam çok olmaz dimi
salata ve ayran tabii
yaklaşık 2 haftaya yaklaştım2.aşamada ..peki hep sorucam unutuyorum
bu diyette verdiklerimi geri alma gibi bir sıkıntı varmı
yani ilerde tatlı,pirinç,beyaz un yedigimiz zaman tabi abartmadan normal sınırlar içinde
teşekkürler zilim ...Şenizslm kızlar...ağrıyan tabanlarımı dinlendirmek için otururken buraya bakayım dedim.oğlum iyi şükür fakat iştahı tam yerine gelmedi,dişlerinin acısından hiç bişey yemek istemiyor umarım en kısa sürede bu durumda iyileşir...
aebenim iyi tatiller ablacım.bizim yerimizede güneşlen,yüz,gez,toz...yeni mobilyalarınıda güle güle kullan..
sabah görüşürz kızlar....
bak o yaptıklarım kilo vermeni engeller masumum ..egerki gerçekten kilo vermek istiyorsan elin gitmez o lokmalara . birde ögünlerde karnını güzelce doyurki aralarda açıkma .. .boshayallersmileabencm tşk ederim yorumun için
ben menüşerime uyuyorum ama
anladmadgım bir olay var atıştırıyorum
mesela kaşık ucu ile pilav ,çocuklara yemek hazırlarken
1 lokma ekmek
yani salakça şeyler tatil bana yaramadı hala adepte olamaım yaa
merhaba ...slm kızlar ben karbonhidrat diyeti yapıyorum 1 ayda 7.30 kilo oldu sizin diyetiniz nasıl bilgi verirmisiniz
bak o yaptıklarım kilo vermeni engeller masumum ..egerki gerçekten kilo vermek istiyorsan elin gitmez o lokmalara . birde ögünlerde karnını güzelce doyurki aralarda açıkma .. .boshayallersmile
kaşık ucuda olsa yasaklar vede atıstırma bu beslenmenin etkisini bozar bunu unutma ..
gözünde büyütma canım gerçekden diyet yapıyormuş gibi hissetme kendini .yiyebildiklerin serbest . takılma ..
merhaba ...
bu diyet deyil canım. aslında saglıklı vede dengeli beslenme... yavaş ama emin adımlarla geri almamak üzere kilolar veriyoruz ....a.s.
klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?