Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam fıstık hatunlar ...

şimdi öglen yemegi yiycem dünden kalan sote var iki kaşık
yanına bide ymurta haşlasam çok olmaz dimi
salata ve ayran tabii
geç oldu ama örnek teşkil etsin diye yazıyoru m.
yemeklerinizin çeşitli olması daha iyi canım niye fazla olsun .illa tek çeşit yemek yenecek diye bişi yok ki.
peki hep sorucam unutuyorum
bu diyette verdiklerimi geri alma gibi bir sıkıntı varmı
yani ilerde tatlı,pirinç,beyaz un yedigimiz zaman tabi abartmadan normal sınırlar içinde
yaklaşık 2 haftaya yaklaştım2.aşamada ..
her şeydende yiyorum . ölcülü ve dengeleyerek tabi..kilom ise hala 5 li rakamlarda . 500g aralıkla gelip gidiyor ...zemuszemus
daha önce 2.aşama yapanlar da oldu (bende ) 2.aşama kurallarına göre yapılırsa kilo alınmıyor canım . ama önceki yemene dönüp çozutursan tabiki kilo alırsın ....

şimdilik iyi gidiyor 2. aşama yanlız eskisi kadar yiyemiyorum kıslar önceden daha iştahlıydım .:kedi:
teşekkürler zilim ...Şeniz
zilim sag olasın ben yokken kıslara çok yardımcı olmuşun ..Şeniz
mobilyalar yerleşti ,ama içini henüz yerleştirebildim ...akannehir

tatilede aşimin işi yüzünden yer ayırtmamıştık . amanın 3 gündür eşim deli olacak heryer dolu ne yapıcaz bilmiyorum ..sempatiksalakcinni

menülerinize şöyle bir baktım iyi gidiyorsunuz ..olumunekankayizsmile
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler...a.s.

kıslar geçen haftanın mesajları silinmiş . kilolarınız gitti bu haftaki kilolarınızı vede yeni bailayan arkadaşların başlangıç tarih ve kilolarını . bir mesajda toplaya bilirmisiniz lütfen .. :kedi:

abencm tşk ederim yorumun için

ben menüşerime uyuyorum ama
anladmadgım bir olay var atıştırıyorum

mesela kaşık ucu ile pilav ,çocuklara yemek hazırlarken
1 lokma ekmek

yani salakça şeyler tatil bana yaramadı hala adepte olamaım yaa

slm kızlar ben karbonhidrat diyeti yapıyorum 1 ayda 7.30 kilo oldu sizin diyetiniz nasıl bilgi verirmisiniz

bak o yaptıklarım kilo vermeni engeller masumum ..egerki gerçekten kilo vermek istiyorsan elin gitmez o lokmalara . birde ögünlerde karnını güzelce doyurki aralarda açıkma .. .boshayallersmile
kaşık ucuda olsa yasaklar vede atıstırma bu beslenmenin etkisini bozar bunu unutma ..
gözünde büyütma canım gerçekden diyet yapıyormuş gibi hissetme kendini .yiyebildiklerin serbest . takılma ..
slm kızlar ben karbonhidrat diyeti yapıyorum 1 ayda 7.30 kilo oldu sizin diyetiniz nasıl bilgi verirmisiniz
merhaba ...
bu diyet deyil canım. aslında saglıklı vede dengeli beslenme... yavaş ama emin adımlarla geri almamak üzere kilolar veriyoruz ....a.s.

ben çizelgemi degiştirmiştim ....??
evet ya geçen haftaki kk.. yapılan herşey silinmiş...

merhaba ...
bu diyet deyil canım. aslında saglıklı vede dengeli beslenme... yavaş ama emin adımlarla geri almamak üzere kilolar veriyoruz ....a.s.[/QUOTE]

k. diyetide diyet deqil cnm ama ismi diyet diye geçiyor bilginiz varmı bilmiyorum ama hiç aç kalmıyorsunuz ve her gün 200 ile 600 qr arası kilo veriyorsunuz ben çok çektim bu kilolardan kolay olduqu için önermiştim cnm

abencim cnm haklısın sonuna kadar
aslında bukadar kaçırmıyordumda hiç
bu tatil beni böle yaptııı
toparlıycam ama en kısa zannda
zaten ögünlerim hep besleyici oluyor
salata ayran veya yogurt yiyorum düznli olarak

14 kiloyuda böyle verdim aradaki tek fark arada bir sütlü tatlıyiiyordum
birde süt ve süt ürüleirni ymek aralarında meyve ile yerdim
ama bu monti daha doyurucu tabi en azındna gramla ugraşmıyorsun

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemen .

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
2 avuç kadar beyaz leblebi
1 kutu süt

ara
3 adet erik

akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
yoğurt

günaydın fıstıklar

bende yazayım dünki menümü

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,maydonoz,yeşil biber

öğle
2 parça tavuk ızgara
patlıcan salatası,yoğurt

ara
2 elma

akşam
200 ml lıght süt
1 kase leblebi

3,5 litre su
1 saat tempolu yürüyüş

akşam işten 9,30 da çıktım eve gitmem 10 u buldu,çokta yoğundum,o yüzden kurtarıcım leblebi ve sütle akşamı geçiştirdim

bu arada kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım,ve tartıda gördüğüm rakam beni fazlasıyla mutlu etti,inş.yarına değişmez

günaydın kızlar

kilo bildrimini nereye yapıcaz aeben cim ben bir türlü çözemedim bu kiloyu nereye yazılacağını dimi listeye girmenk için:)

dün ki menüm:

sabah:
bir dilim tb ekmeği
2 kk diyet peynir
domates salatalık biber
yarım yağlı süt bir bardak

öğlen:
bir tabak kurufasulye etlerini çıkardım içinden
salata
yoğurt

ara:
yarım simit
bir bardak ayran

ara:
bir nektar

akşam:
bir bardak yarım yağlı süt
bir saat sonra biraz haşlanmış tavuk

yemeklerin pişip pişmediğini kontrol için birer kaşık tadına baktığımda gece 11 di

gece 2 de yattığım için 12 de bir tane şeftali yedim

böyle yazınca epey yemişim utandım

günaydın herkeseee
diyarcım bende snein gibiyim ya çocuklara yemek hazırlarken 1 kaşık ısıtıren 1 kaşık
akşam eşimin yanında 2 lokma
3-5 fıstıkk

sonra bi bakıyosun dünya kadar yeömişsin
konsantre olamıyorum bende diyetime bu aralar

kızlar ögün atlamak zorund akalıyoruz ya bazen ozaman diyetimizn etkisi bozuluyormu
mesela ben bugün dişimi çektircem ve mecburen atlıycam nasıl yapıyorsunuz bu durumlarda

günaydın kızlar,masumcum dün soruna güzelce cvp yazdım tam yollayacakken hoop net bağlantım gitti ve ancak bu sabah geldi.önce dünki sorunu yanıtlayayım cnm.
monti bir yaşam şekli olduğundan bir süre sonra istesende bırakamıyorsun.montiye yasak olan şeyler normaldede insan sağlığı için zararlı şeyler olduğundan yiyesim gelmiyor.(örneğin: cips çikolata,pasta,kola vs...)
ama bende arada sırada börek çörek patates kızartması(yağsız kızarmış) yiyiyorum tabii.insan nefsi sonuçta,çokta zorlamamak lazım:)) ama hem öğlene hem akşama yakaları doldurmuyorum.hala dikkat ediyorum anlayacağın.mesela sabah güzelce kahvaltımı ettim,öğlen sebze yemeğimi yoğurdumu ve varsa salatamı yedm diyelim.akşamada köftemi(ben artık ekmekle yoğuruyorum köfteyi 2.aşama olduğumdan) salatayla ayranla yiyiyorum.yada dışardaysak yine ızgara bişeyler ve salata yiyiyorum.yada hafta sonu kahvaltıda yağsız kızarmış patatesimi yedim ,öğlenede gidip hamurlu bişey yemiyorum.yada hafta sonu öğlen dışarda pizza yediysem(ölçülü olarak tabii) akşam ya meyveyle ya salata yada çok hafif bir sebze yemeğiyle geçiştiriyorum.ve tabii sürekli bool su..
bir misafirliğe gittiysek 6 çeşit ikram varsa içinden en düşük kalorili olanları şeçip iki tane falan yiyyorum.salata türü soğuk bişey mutlaka oluyor onu ve yanında bir parça börek olabilir mesela..o şekilde geçiştiriyorum.şekeri hayatımdan çıkarttım zaten,çay kahve şekersiz içiyorum uzun zamandır.yalnışlıkla bir seferinde çayıma şeker atmışlar karıştırılmamış olan halini bile içemedim tuhaf geldi tadı..
ekmeği hep tam buğday yiyyorum zaten,sağlıksız çünki beyaz ekmek...bu şekilde beselenerek korudum kilomu.almadım geri....

gelelim diyer soruna: öğün atlamak zorunda kaldığında montini bozmuş olmuyorsun cnmda zora sokuyoprsun kilo verme işini.ama şu atıştırmalar seni tamamen montinin dışına itiyor tatlım.bir kaşıkta olsa bozmuş oluyorsun diyeti.montiye uygun olmayan şeylerle...onları bitir bak nasıl gidiyor kilolar..yoksa şu an kendini kandırmış gibi oluyorsun tatlım.monti bir çok şeyi serbest kılan bir beslenme şekli zaten o sebeplede kaçamağı kabul etmiyor.zaten yasak çok az şey vvar tatlım.ekmek serbest yani aç kalmıyorsun,et serbest,sebze serbest,süt serbest meyve serbest..niye kaçamak yapalımki değilmi?? azıcık sık dişini...
bu gün karnını doyurda git doktora gelincede yoğurt falan yersin acıtmazda canını.....geçmiş olsun şimdiden cnm.
aebenim güle güle kullan mobilyalarını,tatil içinde inşallah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz.bende büyük ihtimal hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı gidiyorum.o arada kızlar birbirlerine yardımcı olurlar.bende girebildiğim sürece girerim yine....

menüm...
sabah 1 şişe su ( uyuyakalmışım alelacele fırladım evden meyvesiz kaldım )

KAHVALTI ( klasik )
3 dlm tb ekmek,peynir,zeytin,söğüş,çay

ARA
1 şekersiz cappuccino ???

ÖĞLE
tavuk döner,salata,ayran

ARA
kiraz

AKŞAM
kabak,yoğurt,salata

yeterince su,bitki çayı
yarın tartı günü bu hafta sabrettim hiç tartılmadım...

ahhh zilicimm ahhhh valla ne kadar tatlı dillisin ve bıkmadna usunmadan yanıtlıyorsun sorularımıda saol cnmm

valla diyorum ya nerden çıktı bu atıştırma anlamadım ama kesicme en kısa zmanda sporada başladım ya tekrardam bu beni motive ediyor

bende korumak zorundayım kilomu çünkü çok çabuk alıyorum kilolalrı tekradan

zilicim birde sebzeyii öglen etide akşam yiyorsun dimi anladıgım kadarıyla bende tam tersini yapıyorum

bu arada şimdi k.valdem aradı bana gelicekelr dolma yaptım deidii(((((

ban zor gelen onu yememek degilde
laf anlatmak milletee bitaneden bişiy olmazzz dr keisn ((((

zilicim birde şu kuruyemiş olayı nasıl oluyor
valla bu son soru çok soruyorum farkındayım :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…