- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
herkese merhaba benim gibi konuşmaya bile hali olmayan varmı aranızda.bu halsizlik beni mahvetti.eşimde şikayetçi bu halimden lütfen bana bir akıl verin kuruyemiş yememe ragmen meyve yememe ragmen çok güçsüz hissediyorum kendimi.
herkese merhaba benim gibi konuşmaya bile hali olmayan varmı aranızda.bu halsizlik beni mahvetti.eşimde şikayetçi bu halimden lütfen bana bir akıl verin kuruyemiş yememe ragmen meyve yememe ragmen çok güçsüz hissediyorum kendimi.
bu günki yediklerim ve yiyeceklerim....)))
sabah
yarım şeftali+1 elma+1 şişe su
KAHVALTI
3 dilim tb ekmek,söğüş tabağı,peynir,zeytin,çay
ARA
yeşilçay
ÖĞLE
döner,yoğurtlu kabak salatası,ayran
ARA
kiraz
AKŞAM
peynirli omlet,salata,yoğurt
acıkırsam süt içerim
yoğurtlu kabak salatası tarifi ( deneyin çok güzel oluyor )
2 kabak
2 salatalık
yeterince yoğurt
dereotu ,pul biber,tuz, sarımsak (isteğe göre )
kabakları güzelce yıkayıp kabuğuyla beraber rendeleyin....
teflon tavaya koyup istenirse azcık sıvıyağ ekleyin ben koymuyorum...
2,3 dk kavurun...soğumaya bırakın...
soğuyunca içine salatalıkları rendeleyin..yoğurdu dereotunu baharatlarını ekleyip karıştırın..dolaba kaldırın...sıcaklarda soğuk soğuk güzel oluyor...( orjinalinde içine cevizde konuyor montide yasakmı ceviz )
ceviz yasak değil canım . öğünlerde salataların içinde kullanıyor arkadaşlarımız. ama aşırıya kaçmamak kaydıyla . sadece ara öğünlerde kuruyemiş yiyemiyoruz canım .
ziligurti,
benim oğlum bi yaşına girmek üzre teyzesi,allah hepimizinki bağışlasın inşallah...yaşım 28.ama insan kaç yaşında olursa olsun isterse veriyor fazla kilosunu arkadaşım..burda her yaştan insan var.yani metabolik hızımız her on yılda bir derece yavaşlıyormuş okuduğum kadarıyle.ama arkadaşımın 52 yaşında annesi bile menapoza girerken aldığı kiloları verdikten sonra.....istersen elde edemeyeceğin kadar büyük bir başarı değil yanii....yeterki iste...burdaki herkeste birbirine son derece yardımcı...kolaylıkla üstesinden geleceğine eminim...sen kaç yaşındasın bu arada??
maşallah maşallah :) allah bağaşlasın.
ben de 27 yaşındayım canım. kızım var benim de eylül de 1 yaşına girecek.
bimin ısparta ekmeği bu diyet için uygun ekmek bu arada ....
yaşasın o zaman ekmek temini çok kolay zemuszemus
öncelikle hoşgeldin diyeyim arkadaşım ve sorularını elimden geldiği kadar cevaplayayım...
-etin porsiyonu bir porsiyonu geçmese iyi olur.bir porsiyonda hangi gıda olursa olsun bir avuçun alacağı kadar oluyor.örneğin köfte yiyeceksende 6 taneyi geçme.ekmeksiz yeniyor köfte tabii ilk etapta bunuda eklemeden geçmiim..
-kahvaltıda zeytini çok tercih etmiyorlar yağ oranı yüksek olduğu için.zaten hiçbirşeyi yağsız yemiyoruz bu diyette salata yemek vs..z.ezmesi tüketiyor arkadaşlar daha çok,ama zeytin yemek istersende 3-4 tane ile sınırlı kalabilirsin.
-süt ürünleri derken peynir bir kaç marka var yağ oranı %2 -2,5 civarı onları yiyyoruz,yoğurt yarım yağlı,sütte yağsızı makbul...
-her ana öğünde süt ürünü şart.tabii salatada olmassa olmazlardan...
-kesinlikle yenmemesi gereknler ilk etapta patates,pişmiş havuç,mısır,beyaz undan imal olan herşey ve tüm şekerli şeyler(meyve hariç)
-birlikte tüketilmemesi gereken şeyler et ürünleriyle unlu gurubu (makarna,ekmek vs...)aynı öğün yemeyeceksin.haa birde unlu çorbalarda ilk aşamada...
-elme sirkesi konusunda bir şey deyemeyeceğim yapmadığım bişey çünki.ama bal yasak onu biliyorum:))
kitabı alınca daha iyi anlarsın mutlaka,ama elinde kitabı olan arkadaşlar burdanda biligileniyorlar..irtibatı koparma...
ticker konusuda hiç bilmiyorum ama bilenler cvplar mutlaka....
çok tşk. ederm canım cevapların için.
elma sirkesi-bal-su olayında zaten benim aklımı bal çok karıştırmıştı.
opuyorumnanaktan
2 haftada 4 kg çok iyi bence
ben o kadar uymaya çalıştım tabi ki 2 haftası salmıştım kendimi biliyorum 1 kg bile vermedim 1.5 ayda
spor da yapamıyorum ayağım sakat olduğu için ama yediklerime dikkat ediyorum o kadar
bence çok şanslısın demek ki tam uygulasan neler olacak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?