Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar,
bugün gecikmeli gelebildim..sabah kahvaltısına misafirler vardı, biraz önce yolladım..
diyetimi bozmadım şükür..herhalde alıştım artık

önce dün yediklerimi yazayım
2 tam buğday ekmeğe tost, söğüş,çay
pirzola 2 parça, ayran,salata
1 armut
fasulye yemeği etsiz, salata, yoğurt
2 şeftali

herkese merhaba benim gibi konuşmaya bile hali olmayan varmı aranızda.bu halsizlik beni mahvetti.eşimde şikayetçi bu halimden lütfen bana bir akıl verin kuruyemiş yememe ragmen meyve yememe ragmen çok güçsüz hissediyorum kendimi.

narincim benimde ilk haftalar öle olmuştu,ama sonra geçti,şimdi çok iyiyim,alıştımda bu düzene,sen yinede geçmezse bi tahlil falan yaptır canım

bu günki yediklerim ve yiyeceklerim....)))
sabah
yarım şeftali+1 elma+1 şişe su
KAHVALTI
3 dilim tb ekmek,söğüş tabağı,peynir,zeytin,çay

ARA
yeşilçay

ÖĞLE
döner,yoğurtlu kabak salatası,ayran

ARA
kiraz

AKŞAM
peynirli omlet,salata,yoğurt

acıkırsam süt içerim

yoğurtlu kabak salatası tarifi ( deneyin çok güzel oluyor )
2 kabak
2 salatalık
yeterince yoğurt
dereotu ,pul biber,tuz, sarımsak (isteğe göre )

kabakları güzelce yıkayıp kabuğuyla beraber rendeleyin....
teflon tavaya koyup istenirse azcık sıvıyağ ekleyin ben koymuyorum...
2,3 dk kavurun...soğumaya bırakın...
soğuyunca içine salatalıkları rendeleyin..yoğurdu dereotunu baharatlarını ekleyip karıştırın..dolaba kaldırın...sıcaklarda soğuk soğuk güzel oluyor...( orjinalinde içine cevizde konuyor montide yasakmı ceviz )

denizcim bende biraz düzelme oldu ilk günlerdeki halsizliğim kalmadı gibi...istersen bir dr git cnm...

narinciğim selam canım halsizlik yok bende..
birşey sorucam canım kırmızı et tüketimin çok mu az?
kırmızı et kan yapar demir sebebi ile, yemiyorsan yağsız olarak azar azar yesen?
birde aklıma kayısı geliyor halsizliğe karşı..

ceviz yasak değil canım . öğünlerde salataların içinde kullanıyor arkadaşlarımız. ama aşırıya kaçmamak kaydıyla . sadece ara öğünlerde kuruyemiş yiyemiyoruz canım .

düşündümde kırmızı et az yiyorum evet daha çok beyaz et yiyorum.haftada 1 kırmızı et yemek az mı acaba .bilmiyorumkismile

sema ablacım ben daha 2 ay oldu olmadı birsürü tahlil yaptırdım sonuç kan şekeri düşük diger herşey normal dedi dr.

açıkçası bu hafta bikaç kaçamagım oldu.sıfır kaçamaksız geçmedi geçen hafta gibi.cuma gününden itibaren pazartesi gününe kadar şehir dışında olacagım.elimden geldiğince dikkat etmeye devam.ben sporsuz ve hareketsiz masa başı işim olduguna bağlıyorum bu halsizliğimi.acaba kaslarım çokmu güçsüz ve zayıflar.resmen etlerimin agrıdıgını hissediyorum .adımsayar sipariş ettim netten kendimi pasif yaşantımı önce bi ortaya sericem günde kaç adım atıyorum ona dikkat edeceğim.bakalım yapacagız bişeyler bu kilolar gidecekler başka sansları yok sadece birazcık sıkıldım nede olsa uzun soluklu bi mücadele ben çok yavaş kilo veriyorum.bu haftasonu tatili inşallah iyi gelecektir.

zilicim,

bu arada gerçekten istiyorum çok kilo vermeyi. bu defa baya kararlıyım. tam olarak montiye uygun beslenmiyorum ama öğrenmeye çalışıyorum. öğrendiklerimi uyguluyorum yaklaşık 2 haftadır. en azından soyledigin yasaklıların hepsini bildigim icin hiç birini yemedim ve dikkat ettim bütün yediklerime. bu bile iyi benim için cunku şu an 78,8 kilo çıkıyorum. başladığımda 82,8 çıkıyordum. 4 kilo vermişim. henüz anlamıyorum verdigimi ama tartıda görünce çook mutlu oldum :)))

2 haftada 4 kg çok iyi bence
ben o kadar uymaya çalıştım tabi ki 2 haftası salmıştım kendimi biliyorum 1 kg bile vermedim 1.5 ayda
spor da yapamıyorum ayağım sakat olduğu için ama yediklerime dikkat ediyorum o kadar
bence çok şanslısın demek ki tam uygulasan neler olacak :))))

evet ya ben de çok mutlu oldum. bir hafta kadar evde degildim, kaygananın :) yazlıgındaydık. eve gelince ilk işim tartılmak oldu, görünce iyice gaza geldim. tatildeyken o kadar çok tuttum ki kendimi...iyiki de tutmuşum...bu arada benim de ayagımda 1 aydır problem var. yürürken agrıyor. dr.yürümemi yasakladı. hoş zaten pek gidemiyordum eskisi gibi izmir sıcagından ve kızımdan ötürü yürüyüşe. yazlıkda günde 40 dk kadar yüzdüm. sanıyorum onun da faydası çok oldu. sakın sen de yılma. burada hep okudum ben, çogu arkadaş uzun vadede sonuç almış. eger bu beslenme düzenini oturtabilirsek eminim istedigimiz kiloya ulaşacagız. bu kiloları 1 ayda almadık ki 1 ayda verelim. kaydirigubbakcemile5

sorma aslında garip olan nasıl kilo verileceğini sağlıklı beslenmenşn yollarını biliyorum hatta iş yerinde ki kızlar bana akıl danışıyor 5 kg fazlam var nasıl veririm die :) kelin ilacı olsa başına sürer demiyorum öğrendiklerimi anlatıyorum ama gel gör ki ben uygulıyamıyorum
yani sorunumuz sanırım pratiğe geçirememek
benim gibi işi gücü yemek yapmak insanları beslemek olan biri için sanki kilo vermek imkansız gibi
ben düşünüyorum bu 20 kg nereye gidecek ?? inanasım gelmiyor

ayağım alçıdna çıktı şimdi eylülde tekrar spora başlıcam sporsuz olmuyor
evet yüzme iyi gelmiş ben ancak 10 gidicem ağustosta o yüzden düzenli spora başlamam gerekiyor
zaten yürüyüş yapıyorum birazda bisiklet ve mekik hareketi o kadar

aeben, sen kuru maya demişsin geçmiş yazılarında.. hala kullanıyormusun? tam olarak nasıl bir işe yarıyor? bir de acaba tadı nasıl? hiç bilmiyorum kolay yenilebilirmi? :)

selam kıxlarr elektirikler yoktu sabahtan beri yeni girebildim

nazzzzzcnm ara ögünlerde kuruyemiş yasak demişsin ya
ben ara ögün olarakk bazen yiyorumm yanlış yapıyormuşum demek

merhaba arkadaşlar . geşmişi okuyamadım. dilerim herkesin montisi güzel gidiyordur.
aebenciğim bu hafta beni izinli yazarmısın . tatil dönüşü tam gaz aranızdayım . sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…