kızlar montiyi ramazanda nasıl yapıcaz.. :uhm:
günaydın kızlar,
ben izmirdeyim, bilen bilir bospa pazarı var çok güzel ve büyükçe bir pazar.
bir fırsatını bulup dün oraya gittim annem ve kardeşimle.
aman allahım neler var neler pazarlarda artık. magazalar halt etsin yani.
ben gitmeyeli ne kadar çok çeşit artmış ve modernleşmiş iyice.
neyse..bir elbise aldım kendime gece mavisi. kısa, fırfırlı, kelebekden boncuk işlemeli falan.
tam üstüme yapışıyor likralı bir elbise. eger zayıf olsaydım çok daha güzel dururdu..
12 eylülde kuzenimin düğünü var. ben de o tarihe kadar kendime yeni bir hedef koydum.
bu elbisenin içinde ince ve çok güzel görünmeliyim dedim kendi kendime.
bana " ayy dogumda çok kilo aldın, bir daha mı hamilesin " diyen dangalaklara bir cevap vermeliyim :)))
ayy kızlar umarım verebilirim. ayagımda problem var bu aralar yürüyüşde yapamam.
evde artık spor yapmaya çalışayım. sadece kilo vermek yetmiyor çünkü.
sıkılaşmak çok onemli. eger her gün düzenli spor yapabilsek, insan kilo vermesede inceliyor, ince gorunuyor..
masumcum bildiğim kadarıyla aralarda kuruyemiş yok ama öğlen salatanın yanında ceviz yada fındık bi kaç tane yenilebiliyor die okumuştum burda
yarın cuma kızlar kilo bildirimi yapıcaz sanırım. Sabah aç karına tartılınca çıkan kilomuzu söyleyeceğiz değilmi?
ölemi saol cnmm yaaa
burara aştım kendimi diyorum ya hep
eşimde geçen gidip almış ama ceviz ve fındgın dışında almış herşeyii
aman yemesekte olur tabi ya çok mu lazım sankiii
bn kendimi sopalıycam zaten hadi bu hafta alışma süresiydi deidm
tatilden yeni geldim deidm ama bitti haftaya
tam gaz giricem inşşşşş
ama ne yasak olan şeyleri yemesek bişey olmaz onların tadını zaten biliyoruz . bir kaybımızda yok . bugüne kadar yediklerimize sayalım . beğendiğimz birşeyin üzerimizde güzel durması . aradığımız bir kyafeti hemen bulabilmenin keyfi bunların yanında bir başkadır bence ... ben artık kıyafetlerimi daraltıyorum . bunun keyfini o yiyeceklerle hayatta değişmem şuanda ....
inşş en kısa zamnada kurtulursun kilollarındna cnm ve elbisenin içinde kugu gibi görünürsün
malesef o tarz insalar var
bi gün eşimin iş arkadaşlarıyla piknige gittik benim kuzular daha 9 aylıktı ozman
ark eşi vardı bana deidki aaaa mayalı hamur gibi heryerinn ayyy nasıl bozuldum nasıl anlatamamm birazda patavatsızdır zaten söylememe gerek yok tabii
on laflara inat yaptım 1 yıldır görüşmüyoruz bakalım beni görünce ne diycekkk
ozaman 90 kiloydum(((((
ama ne yasak olan şeyleri yemesek bişey olmaz onların tadını zaten biliyoruz . bir kaybımızda yok . bugüne kadar yediklerimize sayalım . beğendiğimz birşeyin üzerimizde güzel durması . aradığımız bir kyafeti hemen bulabilmenin keyfi bunların yanında bir başkadır bence ... ben artık kıyafetlerimi daraltıyorum . bunun keyfini o yiyeceklerle hayatta değişmem şuanda ....
tabiki le cnm ya 14 kilo verdimm insanların bakışı degişti
bütün kıyafetlerimi ya verdim ya daralttım ama benim yolum uzunn daha var hedefime
naz senin boyun kaç 50 kilo çok zayıf olmazmısın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?