Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar,

ben izmirdeyim, bilen bilir bospa pazarı var çok güzel ve büyükçe bir pazar.
bir fırsatını bulup dün oraya gittim annem ve kardeşimle.
aman allahım neler var neler pazarlarda artık. magazalar halt etsin yani.
ben gitmeyeli ne kadar çok çeşit artmış ve modernleşmiş iyice.
neyse..bir elbise aldım kendime gece mavisi. kısa, fırfırlı, kelebekden boncuk işlemeli falan.
tam üstüme yapışıyor likralı bir elbise. eger zayıf olsaydım çok daha güzel dururdu..
12 eylülde kuzenimin düğünü var. ben de o tarihe kadar kendime yeni bir hedef koydum.
bu elbisenin içinde ince ve çok güzel görünmeliyim dedim kendi kendime.
bana " ayy dogumda çok kilo aldın, bir daha mı hamilesin " diyen dangalaklara bir cevap vermeliyim :)))
ayy kızlar umarım verebilirim. ayagımda problem var bu aralar yürüyüşde yapamam.
evde artık spor yapmaya çalışayım. sadece kilo vermek yetmiyor çünkü.
sıkılaşmak çok onemli. eger her gün düzenli spor yapabilsek, insan kilo vermesede inceliyor, ince gorunuyor..

kızlar, salataya koyulan limon miktarı onemlimi? yani o da bir çeşit meyve gibi.. ben bir tane sıkıyorum her salataya.

masumcum bildiğim kadarıyla aralarda kuruyemiş yok ama öğlen salatanın yanında ceviz yada fındık bi kaç tane yenilebiliyor die okumuştum burda

yarın cuma kızlar kilo bildirimi yapıcaz sanırım. sabah aç karına tartılınca çıkan kilomuzu söyleyeceğiz değilmi?

inşş en kısa zamnada kurtulursun kilollarındna cnm ve elbisenin içinde kugu gibi görünürsün
malesef o tarz insalar var
bi gün eşimin iş arkadaşlarıyla piknige gittik benim kuzular daha 9 aylıktı ozman
ark eşi vardı bana deidki aaaa mayalı hamur gibi heryerinn ayyy nasıl bozuldum nasıl anlatamamm birazda patavatsızdır zaten söylememe gerek yok tabii

on laflara inat yaptım 1 yıldır görüşmüyoruz bakalım beni görünce ne diycekkk
ozaman 90 kiloydum(((((

masumcum bildiğim kadarıyla aralarda kuruyemiş yok ama öğlen salatanın yanında ceviz yada fındık bi kaç tane yenilebiliyor die okumuştum burda

ölemi saol cnmm yaaa
burara aştım kendimi diyorum ya hep
eşimde geçen gidip almış ama ceviz ve fındgın dışında almış herşeyii
aman yemesekte olur tabi ya çok mu lazım sankiii

bn kendimi sopalıycam zaten hadi bu hafta alışma süresiydi deidm
tatilden yeni geldim deidm ama bitti haftaya
tam gaz giricem inşşşşş

ama ne yasak olan şeyleri yemesek bişey olmaz onların tadını zaten biliyoruz . bir kaybımızda yok . bugüne kadar yediklerimize sayalım . beğendiğimz birşeyin üzerimizde güzel durması . aradığımız bir kyafeti hemen bulabilmenin keyfi bunların yanında bir başkadır bence ... ben artık kıyafetlerimi daraltıyorum . bunun keyfini o yiyeceklerle hayatta değişmem şuanda ....

aynen cnm sana katılıyorum. darısı başımıza :)

masumcum sen aklında hiç soru kalmayana kadar sor tatlım,sormadan olacak şey değil bu.inan bana zevkle yanıtlıyorum.benim diyet yaptığım dönemde bana ışık tutacak kimse yoktu.hatta köstek olacak çok insan vardı.bulunduğum yerde net bağlantımda yoktu ozaman girip bilgi edineyim..bir kitapla başladım bu diyete sonra çözdüm işin sırrını.ne ile neyi yemeliyim yada yememeliyim diye..ama sizin en azından burası gibi bir şansınız var.benim gibi deneye yanıla öğrenmiyorsunuz doğruları.sor aklına ne takılıyorsa,doğrusunu yanılmadan öğren...
canım sebze et işi bizde şöyle oluyor.eşim öğlen eve yemeğe pek gelemiyor o sebeple o sebze sevmediği içinde ben sebzemi öğlen yiyiyorum:) akşam o varkende onun sevdiği gibi et türü bişey oluyor.tabii yanında yine salata yada sebze ile.yada ona kuru-pilav yaptıysam ben sadece kuru yiyorum salata ve yoğurta gibi... yani evde illa montiye uyan bişey oluyor her öğünde.benim eşimde bu şekilde beslenerek 22 kg verdi.evlendiğimizde hünerlerimi göstericem diye adamcağızıda kendimide mahvettim:))şiştik durduk:))) sonra ikimizide söndürmenin tek yolu bu şekilde beslenmek oldu.o köfteyi çok sever mesela ,eskiden köfte yapınca yanına mutlaka ama mutlaka patates olurdu diyet söneminde salata ve ayranla yedik köfteyi.sevdiği şeylerden çok mahrum etmeden zayıflattım onu anlayacağın.şimdi arada sırada patates yapıyorum ama mutlaka yağsız kızartıyorum.buraya daha evelde yazdığım usulde..
ama sen hangi öğüne et denk geliyorsa öyle ye.birde diyet listelerinde farkındaysan hep eti akşam öğününe koyarlar.daha uzun süre tok tuttuğu için gece atıştırmalarını engelliyor diye..ama senin bileceğin şey sonuçta illa o yada bu öğün diye bişey yok cnm...
kuruyemişide abartmadan öğlenle akşam arası yiyebilirsin ara diye...ve akşam yemeğini erken yediysende akşam olabilir.ama tabağı önüne çekip hapır hupur değil tabii,5-6badem yada 3-4 parça ceviz yada 7-8 fındık gibi.onların içindede yağ var ve yağlar tok tutar insanı.yada akşam üstü için ezildi bir bardak ayran yada sütle bir küçük avuç leblebi yersin....
meyvenull cnm ramazandada sahurda ve iftarda bu şekilde beslenebilir tatlım...sormak istediğini tam anlamadım biraz açarsan daha iyi anlarım ve cvplayabilirim cnm....

aynı şekilde sen de canım. o arkadaşında gerçekten patavatsızmış ve onlardan o kadar çok var ki.. onlara inat tam gaz devam kaydirigubbakcemile

tabiki le cnm ya 14 kilo verdimm insanların bakışı degişti
bütün kıyafetlerimi ya verdim ya daralttım ama benim yolum uzunn daha var hedefime

naz senin boyun kaç 50 kilo çok zayıf olmazmısın yaa

köfte olayını atlamışım ekmeksiz yapıcam kendime bende artık

yagsız pataesini merak ettim açıkçasıı bulmaya çalışıyım tarifini eski sayfalarda

kendini degil birde eşini zayıflatmmmışsın valla bravo sana zili

kuruyemişe aslınd atakıntım yoktur biliyormusun 6 ayda ya 2 dir yada 3 yedigim ama bu ara hep karşıma çıkıyor benimde malesef
kuruyemişi meyve ile yesek sıkıntı olmaz dimii

kesinlikle katılıyorum yerden göğe kadar doğru söylüyorsun nazım...eskiden bir mağazaya gittiğimde kaç beden giyiyorsunuz dediklerinde kulaklarıma kadar kızarırdım.ve verdikleri şeyi kabinde kan ter içinde deneyip bu olmadı daha büyüğü varmıydı acaba diyerek çıktığımda çalışan bayan bundan büyük yok elimizdeki en büyük beden bu dediğinde içimden kızı parçalamak gelirdi onun ne kabahati varsa:))(sen ye ye sonra çalışan bayana kız)
ve o dönem genç kıyafetlerinde şimdiki kadar çeşit yoktu.birde şimdi bir çok şey bol kesim yada robalı kesim yani kamufle etme şansınız yüksek..o zaman badiler falan modaydı ama nerde giyeceksiiiin.her yerin ayrı pırtlar sağdan soldan:)) hatta bir arkadaş sende tik var dedi bir gün ..yoooo ne tiki dedim.bende var seninkine benzer bir tik dedi.ben yazın tişörtümün yakası enseme değecek diye omzumu silkeler yakamı durmadan artkaya çekerim dedi.ee bende ne tiki varki dedm merakla.oda sende durmadan tişörtünün eteklerini çekiştiriyorsun dedi.tişötün iki yandan uzamış dedi ,bir baktım hakikaten de öyle olmuş ve hiç farkında değildim.bu bir tik de değildi.sürekli bir yerlerimi gizlemeye çalışma dürtüsüydü.oram buram açılmasında bir şeyler fışkırmasın telaşıydı.eve geldim tüm gardırabu yıktım baktım hepsi uzamış tişörtlerim kulak kulak:))
içimden bundan sonra çekiştirmemek için bu boğazı tutacaksın diye kazıdım beynime elim ne zaman oraya gidecek olsa çektim elimi ve boğazımı tutucam içimden yeminler ettim. ve sözümü yemedim tuttum ....
şimdi her dışarı çıkışımda özellikle LCW ye uğramadan geçemiyorum.ve hiç bir şeyi denemeden alıyorum inanın kızlar.hatta geçen gün aldığım penye M bedendi ve büyük geldi S ile değiştirdim.aldığım tünm 38 bedenleri kemersiz kullanamıyorum kaprilerimdede.sıkıp kemeri öyle giyiyorum.ve iki taneside şu an terzide bir beden darltsın diye..ne giysen cuk diye oluyor üstüme hatta bol geliyor...sizde konsantre olun bu işe ve bitirin bunu beyninizde.yiyeceğiniz iki lokma sizi doyurmayacağı gibi kan şekeri dengenizi alt üst edip dahada acıktırıp saldıracak hale getirecek.yiyip dahada mutsuz olacaksınız.bu kötülüğü yapmayın kendinize ve bedeninize.burdaki hemen herkes genç ve bunu yapabilecek kapasitede insanlar.isteyin ve başarın lütfen.....bir daha istesenizde yemek istemeyeceksiniz görüntinizden bir şey kaybetmemek adına....:enbuyukkk:

zili yazılarını pür diikat okuyorum sen kaç kilosun şimdi ne kadar sürede verdin bu kiloyu cnm

tabiki le cnm ya 14 kilo verdimm insanların bakışı degişti
bütün kıyafetlerimi ya verdim ya daralttım ama benim yolum uzunn daha var hedefime

naz senin boyun kaç 50 kilo çok zayıf olmazmısın yaa

benim boyum 1,58 canım kısayım yani . Aslında 52 ideal kilom ama 2 kiloda al ver tarafına kalsın inşallah . Hele hedefime bir varayımda .. Insan kiloluyken yaşından daha büyük gösteriyor . Kendine hiç bakmak istemiyor . Bir mağzaya girdiğinde bişeyler denediğinde ve yakışmadığında hayal kırıklığına uğrayıp daha çok üzülüyor . önemli olan istemek ve kafada tam olarak bitirmek . Ben bu sefer çok kararlı başladım ve öyle devam edeceğim . Kaynanamın laf sokması beni dahada hırslandırdı . Ben kendimi bildim bileli diyet yaparım zayıflarım sonra tekrar alırım . Geçen bana laf dokundurmak manasında bir tanıdığını örnek gösteriyor . Hep diyet yapıyormuş akapunktura falan gitmiş ( bende akapunktura gidiyorum bu arada ) ama yinede hap aynı hep aynı diyor . Bende göstereceğim onlara bakalım hep aynımı oluyormuş.

kuruyemişi meyve ile yediğinde bir dsakınca olacağını sanmıyorum.sonuçta bir kaç yemişin ne zararı olurki meyve ile yenince..yağsız kızartmayıda şöyle yapıyorum cnm.
ne kızartacaksan (patlıcan kabak patates biber vs...)fırın tepsisine yağlı kağıdı yay,kızartacağın malzemeyi doğra nasıl istiyorsan derin bir kasenin içine 3-4 yemek kaşığı z.yağı biraz tuz at diyelim kabak doğradın koy onlarıda harmanla yağla birlikteki bulaşsın hepsine yağ.sonra gelişigüzel dök tepsiye.elinle yaydır çok üst üste olmasınlar.200 derecede pişir kızarana kadar.kabak hemen pişiyor zaten 15-20 dk da.patatesi mutlaka baharatlı yap acaip güzel oluyor ama sen yeme:)çocuklara ve eşine yap.aynı bu şekilde fakat sevdiğiniz baharatlarıda ekle yağa.gene 200 de pişir.o 25-30 da pişiyor.patlıcanıda doğradıktan sonra elinle krem sürer gibi sür yağı.o kadifemsi yapısından dolayı karıştırarak emmiyor yağı çünki.diz tepsiye yine üzerlerine tuz serp 200 de pişir.çıkınca bi sarmısaklı yoğurt ooooh mis mis:) yaz kızartmasız geçmez cnm.patates hariç hepsinden yiyebilirsin.biberleride patlıcan gibi krem sürer gibi yağla tuz serp pişir ama onlar çok çabuk pişiyor 15 dk falan sanırım.ben diğerleri pişme süresinin yarısına gelince biberleride atıveriyorum üzerlerine hepsini aynı anda çıkarınca hem biberler hemde patlıcanlar pişmiş oluyor.ben köfteyide fırında pişieiyorum mis gibi oluyor.off acıktım gidip bişeyler yiyiyim bari:))
bu arada dün yazdım ama okumadın sanırımboyum 180 cnm kilom 58-59 arası gidip geliyor.önceki kilom 96 -98 arasıydı.40 kg vererek 56 yı gördüm.ama o çok aşırı zayıf duruyordu bende .şimdi iyiim.bu kadar kiloyu 1,5 yılda verdm.

Son düzenleme:
zili benmde alt komşum kendine tişört almış dün sanada alayımd eid bende al deidm
mazadan aradakı m var diye deidm al olur bana olmasada sonra giyerim
ayy hemen içine girdim süper yaaaaa:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…