Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

birde şu bimde satılan ısparta ekmegi varya ben ondan almıştım geçen
onun o büyk dilimleirnden bir tane yiyorum ben kahvaltıda acaba

çok mu yemş oluyorum?

saol tarfi için zilicim

naz benim boyumda 1.60 ama ben 65 omak isiityoru m balık etli olcam yeni benim ideal kilomda 55 sanırımm

k.valdemler gelmeden yiyim deidm yemegimi yoksa şimdi kim ugraşcak onlaaa
3 dilim sucukla 2 yumurtayı pişiridm
ayran ve sögü yanında nasıl?

menün güzel canım . bu hafta alışma haftası oldu senin haftaya kaçamaksız yapacağına eminim . bu benim yapıp bozduklarımdan sonra 2. kaçamaksız haftam oldu .

naz sayenizde valla yaa çok motive oldum bu diyete

zilinin de yazdıkları beni ayrıca motive ediyor tabiki

ben senin diyete başladıgınkiloya bilem razıyımm

inşallah canım hep birlikte
bende öğlen çok kaçırdım artık eskisi gibi yediğimde midem bulanıyor yağ yemiş gibi oluyorum ama daha minik porsiyonlarla doyduğumuz halde bunu beynimiz anlamıyor şuanda

minik minik atıştırmakta gözümüze az görünüyor eskiden istediğimizde istediğimiz kadar yediğimiz için şimdi gçemişi düşünüyorum da wooper yediğim yetmiyor double woper peynirli yiyordum :))

bravo size alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis o kadar güzel anlatıyorsunuzki zevkle okuyorum yazdıklarınızı...inş bende yaşarım o güzel duyguyu...ikinci haftam montide ve gözle görülür derecede incelme var böyle giderse bir iki haftaya eteklerimi giyemicem belden acayip bollaştı basenlerim varda tutuyor ....benim sorunum bacak ve basen zaten..

diyarrr

evet ya insna bi tuhaf oluyor çok kaçırınca dimi
böle çöp kutusu gibi oluyor midee bide ben dün ögle ile akşam arası çok atıştırıdm akşam yemek yiyemeidm tabiki

birde ben şöle yapıyorum yemek yerken salata ve ayran şişiriyor insanı
ve bitiremiyorum genelde ama zorla bitiriyoumki acıkmayım diye
çünkü biliyorum onları bitirmezsem atıştırcammm

ya çok konuştum fakındayım bunu söleyim bidaha yazmıycma
ben sütü ve peyniri bimden alıyorum ama 0 yaglı degil azda olsa yag var içinde

yogurt ta k.valdemin yaptıgı yogurtu yiyorummm

meyvenull cnm ramazandada sahurda ve iftarda bu şekilde beslenebilir tatlım...sormak istediğini tam anlamadım biraz açarsan daha iyi anlarım ve cvplayabilirim cnm....

demek istediğim tam olarak aslında..
iftarla sahur arasında kac öğün yicez yada yemiceksek ara öğün nasıl olucak yapıcakmıyız..ben ramazanda da yalız olacağım için tatlı pilav vs yapmam o yüzden sorun yasamıcam diyetle ilgili ama işte aklıma takılan durum buu :uhm:

bu sene ramazanda bende yalnızım oğlum askerde benim için daha rahat olacak sanırım...çünki oğlum tam bir pilav düşkünü...

herkese merhaba sema ablacım çok mutlu oldum senin adına yakında ikili rakamlara düşeceğine hiç süphem yok harikasın tatlım.olumunekankayizsmile

bana gelince bu hafta montidende hayattanda koptum resmen .:1ninca: maalesef hiç başıma gelmeyen bişey oldu.vajinal kaşıntı öldürdü beni.:bbo: gece uykusu yok özellikle akşam olunca başlıyor gündüzde resmen ruh gibiyim zaten halsizlik vardı.Allahım beterinden sakınsın.dün aile hekimime gittim bi fitil verdi maşallah bıldırcın yumurtası kadardı neredeyse kaydirigubbakcemile3 onu attıktan sonra dahada şiddetlendi yarında şehir dışına gidiyoruz pazartesiye kadar geçmezse bi jinelologa gitmek farz oldu bu kaşıntı deli etti beniiii sempatiksalakcinni delikafadulden

masum bimin ısparta ekmeğini biliyorum ebat olarak daha evvelde burda tavsiye ettiğim ekmeklerden biriydi.bimin aknaz lıght peynirini yiyyor zaten burdaki bi çok kişi.sütde yarım yağlı işini görür cnm.bulabilirsen yağsız daha iyi tabii ama yağlının yanında yarım yağlıda iyidir. yoğurtta kayınvalidenin yağtığı yoğurt tam yağlı yoğurt oluyor.çünki evde sütü yağından ayıramadığımız için yağlı oluyor.marketlerde satılan yarım yağlı yoğurtlardan al cnm.yani yağ oranı az olsun yediğin yoğurdunki yaptığın diyet etkisini göstersin cnm..az yense belki sorun olmaz ama bolca yiyiyoruz bu diyette yoğurdu.
ilk etaptada sucuğu pek yemesen iyi olur çok tuzlu ve su tutan bir yiecek ama bir kaç dilimde bişey olacağını sanmıyorum.zaten her gün yediğin bişey değil sonuçta..aklında bulunsun diye yaqzım sadece...

bu sene ramazanda bende yalnızım oğlum askerde benim için daha rahat olacak sanırım...çünki oğlum tam bir pilav düşkünü...

bende tam anlamıyla pilav canavarıyım en cok zorlayanda pilav yiyememek her cesidini her seklini cok severim pilav olsun baska yemek istemem o derece...

narinim aynı geçen hafta gelen misafirime oldu bizdeyken.kadın doğumcuma götürdüm onu.travazol diye bir krem verdi iki kere sürdü geçti dedi....istersen al eczaneden bir dene....

meyvenull cnm mecburen araları iftardan sonra yapıcaz cnm.iftar erken oluyor zaten daha hava kararmadan.iftarda birden yüklenmeden az az yiyip şişmeden doyup bırakıp.meyvemizi çerezimizide akşam yatmadan önce yiyip kan şekeri seviyemizi koruyacağız mecburen.ben öyle yapmıştım diyet dönemimde.geç yatıyordum yatmazdan 2 saat öncesine kadar hafif hafif besleniyordum ve mutlaka sahura kalkıyordum yiyip yatmazdım yanii açlık süresi uzamasın diye....

canım geçmiş olsun ne fenadır..travazol kullan tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…