saol tarfi için zilicim
naz benim boyumda 1.60 ama ben 65 omak isiityoru m balık etli olcam yeni benim ideal kilomda 55 sanırımm
k.valdemler gelmeden yiyim deidm yemegimi yoksa şimdi kim ugraşcak onlaaa
3 dilim sucukla 2 yumurtayı pişiridm
ayran ve sögü yanında nasıl?
ölemi saol cnmm yaaa
burara aştım kendimi diyorum ya hep
eşimde geçen gidip almış ama ceviz ve fındgın dışında almış herşeyii
aman yemesekte olur tabi ya çok mu lazım sankiii
bn kendimi sopalıycam zaten hadi bu hafta alışma süresiydi deidm
tatilden yeni geldim deidm ama bitti haftaya
tam gaz giricem inşşşşş
kesinlikle katılıyorum yerden göğe kadar doğru söylüyorsun nazım...eskiden bir mağazaya gittiğimde kaç beden giyiyorsunuz dediklerinde kulaklarıma kadar kızarırdım.ve verdikleri şeyi kabinde kan ter içinde deneyip bu olmadı daha büyüğü varmıydı acaba diyerek çıktığımda çalışan bayan bundan büyük yok elimizdeki en büyük beden bu dediğinde içimden kızı parçalamak gelirdi onun ne kabahati varsa:))(sen ye ye sonra çalışan bayana kız)
ve o dönem genç kıyafetlerinde şimdiki kadar çeşit yoktu.birde şimdi bir çok şey bol kesim yada robalı kesim yani kamufle etme şansınız yüksek..o zaman badiler falan modaydı ama nerde giyeceksiiiin.her yerin ayrı pırtlar sağdan soldan:)) hatta bir arkadaş sende tik var dedi bir gün ..yoooo ne tiki dedim.bende var seninkine benzer bir tik dedi.ben yazın tişörtümün yakası enseme değecek diye omzumu silkeler yakamı durmadan artkaya çekerim dedi.ee bende ne tiki varki dedm merakla.oda sende durmadan tişörtünün eteklerini çekiştiriyorsun dedi.tişötün iki yandan uzamış dedi ,bir baktım hakikaten de öyle olmuşve hiç farkında değildim.bu bir tik de değildi.sürekli bir yerlerimi gizlemeye çalışma dürtüsüydü.oram buram açılmasında bir şeyler fışkırmasın telaşıydı.eve geldim tüm gardırabu yıktım baktım hepsi uzamış tişörtlerim kulak kulak:))
içimden bundan sonra çekiştirmemek için bu boğazı tutacaksın diye kazıdım beynime elim ne zaman oraya gidecek olsa çektim elimi ve boğazımı tutucam içimden yeminler ettim. ve sözümü yemedim tuttum ....
şimdi her dışarı çıkışımda özellikle LCW ye uğramadan geçemiyorum.ve hiç bir şeyi denemeden alıyorum inanın kızlar.hatta geçen gün aldığım penye M bedendi ve büyük geldi S ile değiştirdim.aldığım tünm 38 bedenleri kemersiz kullanamıyorum kaprilerimdede.sıkıp kemeri öyle giyiyorum.ve iki taneside şu an terzide bir beden darltsın diye..ne giysen cuk diye oluyor üstüme hatta bol geliyor...sizde konsantre olun bu işe ve bitirin bunu beyninizde.yiyeceğiniz iki lokma sizi doyurmayacağı gibi kan şekeri dengenizi alt üst edip dahada acıktırıp saldıracak hale getirecek.yiyip dahada mutsuz olacaksınız.bu kötülüğü yapmayın kendinize ve bedeninize.burdaki hemen herkes genç ve bunu yapabilecek kapasitede insanlar.isteyin ve başarın lütfen.....bir daha istesenizde yemek istemeyeceksiniz görüntinizden bir şey kaybetmemek adına....:enbuyukkk:
ekemk konusunu yazdım ama gördünüzmü acab arkadaşlarrr
meyvenull cnm ramazandada sahurda ve iftarda bu şekilde beslenebilir tatlım...sormak istediğini tam anlamadım biraz açarsan daha iyi anlarım ve cvplayabilirim cnm....
sema abla nasılsın
bu sene ramazanda bende yalnızım oğlum askerde benim için daha rahat olacak sanırım...çünki oğlum tam bir pilav düşkünü...
herkese merhaba sema ablacım çok mutlu oldum senin adına yakında ikili rakamlara düşeceğine hiç süphem yok harikasın tatlım.olumunekankayizsmile
bana gelince bu hafta montidende hayattanda koptum resmen .:1ninca: maalesef hiç başıma gelmeyen bişey oldu.vajinal kaşıntı öldürdü beni.:bbo: gece uykusu yok özellikle akşam olunca başlıyor gündüzde resmen ruh gibiyim zaten halsizlik vardı.Allahım beterinden sakınsın.dün aile hekimime gittim bi fitil verdi maşallah bıldırcın yumurtası kadardı neredeyse kaydirigubbakcemile3 onu attıktan sonra dahada şiddetlendi yarında şehir dışına gidiyoruz pazartesiye kadar geçmezse bi jinelologa gitmek farz oldu bu kaşıntı deli etti beniiii sempatiksalakcinni delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?