meyvenull cnm mecburen araları iftardan sonra yapıcaz cnm.iftar erken oluyor zaten daha hava kararmadan.iftarda birden yüklenmeden az az yiyip şişmeden doyup bırakıp.meyvemizi çerezimizide akşam yatmadan önce yiyip kan şekeri seviyemizi koruyacağız mecburen.ben öyle yapmıştım diyet dönemimde.geç yatıyordum yatmazdan 2 saat öncesine kadar hafif hafif besleniyordum ve mutlaka sahura kalkıyordum yiyip yatmazdım yanii açlık süresi uzamasın diye....
narinim aynı geçen hafta gelen misafirime oldu bizdeyken.kadın doğumcuma götürdüm onu.travazol diye bir krem verdi iki kere sürdü geçti dedi....istersen al eczaneden bir dene....
ayy alırım canım almazmıyım .bendede bi krem var o an geçiriyor sonra yine aynı.bide bunu deneyeyim bakayım sagol zilicim
herkese merhaba sema ablacım çok mutlu oldum senin adına yakında ikili rakamlara düşeceğine hiç süphem yok harikasın tatlım.olumunekankayizsmile
canım funit die bi mantar hapı var bende de oluyor aynısı beyaz kesilmiş süt tarzında akıntın varmı ..
o ilacı verio dr lar genelde sana neden fitil vermiş anlamadım fitil pek vermiyorlr.
bende sen hastaneye git yada aynı dr tekrar bi git..dayanılacak bişi değil cünkü.bu ara antibiyotik falan kullandıysan o yapmıs olabilir bide iç camasırlarını ütüle sürekli giymeden..
canım son 2 aydır diş tedavisi görürken antibiotik kullandım dr.bundanda olabileceğini söyledi.bu fitil 1 tane 1 hafta sonra 1 tane daha yazacakmış.önce beyaz akıntıydı dediğin gibi ama şimdi sarı akıntı geliyor ama kokusuz hiç koku yok.kasıklarımda agrıda yok.dediğin gibi dayanılacak bişiy değil acayip sinir yaptı bana hiçbirşeye konsantre olamıyorum
bekle sen o zaman cnkü dediğim hapta bile 1 haftadan önce gecmio bu illet ben artık kendimi biliom az bi sikayetim olsun hemen alıyorum hapı yoksa senin durumun gibi oluyorum vulvamın yara olduğunu bilirim cok kötü yaa allah yardımcın olsun tatlımm..
canım son 2 aydır diş tedavisi görürken antibiotik kullandım dr.bundanda olabileceğini söyledi.bu fitil 1 tane 1 hafta sonra 1 tane daha yazacakmış.önce beyaz akıntıydı dediğin gibi ama şimdi sarı akıntı geliyor ama kokusuz hiç koku yok.kasıklarımda agrıda yok.dediğin gibi dayanılacak bişiy değil acayip sinir yaptı bana hiçbirşeye konsantre olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?