Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kilo almadan atlata bilmişmiydin bu süreyi..

narinim aynı geçen hafta gelen misafirime oldu bizdeyken.kadın doğumcuma götürdüm onu.travazol diye bir krem verdi iki kere sürdü geçti dedi....istersen al eczaneden bir dene....

ayy alırım canım almazmıyım .bendede bi krem var o an geçiriyor sonra yine aynı.bide bunu deneyeyim bakayım sagol zilicim

ya ben cuma tartılıcağım günler perşembe günü çok yiyorum manyaklık var sanırım bende

2 bardak ayran 2 porsiyon köfte yedim(artık içinde ekmek varmıydı bilmiyorum)

bir haftadır alıştım az yiyip doymaya bu perşembeleri kendimi tanıyamıyorum

garip gelir mi size bilmiyorum ama tartıda rakam düştükçe ben korkuyorum tuhaf biliyorum seviniyorum da ama endişeleniyorum

sema abla sorma ben kendim ettim kendime.geçen perşembe arkadaşlarla toplandıydık namaz kılanlar akıntının namazı bozup bozmayacagını konuşuyorlardı bende dedimki çok şükür bende akıntı olmaz dedim.demez olaydım ertesi gün bi başladı kaşıntı ardındanda akıntı nerdeyse bir hafta olacak gündüz fena değilim ama gece öldürüyor beni.birde aşırı temizlikte tetiklermiş ben bunu okuyunca şok oldum.ben afedersinizde biraz fazla titizim namazda kılmaya çalıştıgım için vesveseleniyorum .meger aşırı temizlikte yararlı bakterileri öldürüyor ve mantarın oluşmasına zemin hazırlanıyormuş normal bi şekilde temizlenmesi gerekiyormuş abartmadan

ayy alırım canım almazmıyım .bendede bi krem var o an geçiriyor sonra yine aynı.bide bunu deneyeyim bakayım sagol zilicim

canım funit die bi mantar hapı var bende de oluyor aynısı beyaz kesilmiş süt tarzında akıntın varmı ..
o ilacı verio dr lar genelde sana neden fitil vermiş anlamadım fitil pek vermiyorlr.
bende sen hastaneye git yada aynı dr tekrar bi git..dayanılacak bişi değil cünkü.bu ara antibiyotik falan kullandıysan o yapmıs olabilir bide iç camasırlarını ütüle sürekli giymeden..

herkese merhaba sema ablacım çok mutlu oldum senin adına yakında ikili rakamlara düşeceğine hiç süphem yok harikasın tatlım.olumunekankayizsmile

sağol tatlım yaa inş..bende 95 bile güzel duruyor boyum 170 ama kilomu göstermiyormuşum...90 lardayken bile kimse inanmıyordu..80 tahmin ediyolardı...ilk defa kaçamaksız ve aç kalmadan diyet yapıyorum..bu haftaki tek kaçamağım 1 tane közlenmiş mısır oldu oda mecburiyetten....(((((((((
dün akşam iş çıkışı arkadaşla buluştuk gülhanede sarayburnunda çay bahçesinde kahve içtik ( türkkahvesi şekersiz ) ordan eminönüne yürüdük..( akşam yürüyüşü oldu ) tutturdu mısır yiyelim diye..ki ben artık kimseye diyette olduğumu söylemiyorum...yorumlardan sıkıldığım için..onada ben yemem diyemedim..işte böyle çok uzun oldu ama napimmm çenem açıldımı yazdıkça yazıyorum..:kedi::kedi:

canım son 2 aydır diş tedavisi görürken antibiotik kullandım dr.bundanda olabileceğini söyledi.bu fitil 1 tane 1 hafta sonra 1 tane daha yazacakmış.önce beyaz akıntıydı dediğin gibi ama şimdi sarı akıntı geliyor ama kokusuz hiç koku yok.kasıklarımda agrıda yok.dediğin gibi dayanılacak bişiy değil acayip sinir yaptı bana hiçbirşeye konsantre olamıyorum

bekle sen o zaman cnkü dediğim hapta bile 1 haftadan önce gecmio bu illet ben artık kendimi biliom az bi sikayetim olsun hemen alıyorum hapı yoksa senin durumun gibi oluyorum vulvamın yara olduğunu bilirim cok kötü yaa allah yardımcın olsun tatlımm..

amin canım inşallah

canım benim antibiyotik yapar...biraz sabır geçecek...olumunekankayizsmile

meyvenull kilo almadan atlatmıştım ramazanı cnm inşallah sizlerinde öyle olur.abartmadım tabi iftardan yatana kadar olan yeme işini.
narinim o bölgenin ph seviyesini bozuyor fazla temizlik cnm.ben üniv.deyken tuvaletler toplu kullanılıyor diye deli gib sıvı el sabunlarıyla yıkardım wc de kendimi.ve kaşıntıdan ölürdüm.dr.sölediğimde sakın sudan başka bişey kullanma ve kurularken arkadan öne değil önden arkaya doğru sil dedi.makattan vajene mikrop taşıyabilirmişiz diğer türlü.buda aklında bulunsun.ve o bölgeyi sudan başka ne ile temizlersen ph seviyesini bozup mantar vs..biçok rahatsızlığı yapabiliyormuş.geçer inşallah cnm en kısa sürede.çamaşırlarının ağ kısımlarını ütüle bu süre içinde istersen.deterjan kalıntılarıda tahrişe sebep olabilir.şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kızlar şimdide benim sizin yardımınıza ihtiyacım var.oğlumun doğum gününü yapıcaz yazlığa gidince.ben normalde misafir gelincede pek bilindik şeyleri yapmam hep netten araştırıp çok değişik şeyler yaparım ama oğlumun ilk doğumgünü söz konusu olunca dahada bir titizleniyorum.bildiğiniz çok değişik ve güzel tarifler varsa yazarsanız sevinirim.biraz fazla mükemmeliyetçi bi tipim buda beni acaip yoruyor.kfamdan ne geçse onu yapmıştım daha önce diyorum. hadi kurcalayın biraz beyninizi ve bana yardım edin arkadaşlar lütfen...beynim durdu ancak beş çeşit çıkartabildim ama daha beş çeşit falan lazım pastadan hariç....fikirlerinizi bekliyorum....

ziliciğim bu tarifi biliyormusun bilmiyorum ama çok güzel oluyor . denemeni tavsiye ederim .

İncirli Tatlı

Malzemeler:

Kek:

6 adet kuru incir, suda ıslatılmış, ufak doğranmış
1 su bardağı ceviz içi
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
3 yumurta
1 paket (1tatlı kaşığı) kabartma tozu
Şerbeti:

1,5 su bardağı su
1 yemek kaşığı nescafe
yarım su bardağı toz şeker
Muhallebi:

2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1lt süt
5 yemek kaşığı toz şeker
inmeye yakın 50gr tereyağı
piştikten sonra 1 poşet toz krem şanti
Hazırlanması:

Kek için yumurta ve şekeri çırpın, cevizi, unu, kabartma tozunu ekleyip karıştırın. En son inciri ekleyip dikdörtgen borcama dökün ve 160C de pişirin (incirden dolayı düşük ısıda pişmesi gerekiyor).
Pişerken krem şanti haricindeki malzemelerle muhallebiyi yapın. Piştikten 5 dakika sonra 1 poşet toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın.
Kek piştikten sonra 3-4 dak. havalandırın.
Şerbet malzemelerini karıştırıp (pişirmeden) kekin üzerine dökün. 5 dakika sonra muhallebiyi üzerine yayın, buzdolabında 2-3 saat bekletin.

zili sucugu öle esti yeidm aslında çokta aramam

bende bimden aknaz lıgyht yogurt alıyorum
sütüde bimden alıyorum dost lıgyt süt
0,15 yaglı diyor süt içinn

yogurtta alayım artık ozman sütçüden alıp yapıyor yani dediign gibi oda yaglı oluyor

bende ogluşları bezden kurtarmaya çalışıyorum çiş ögreniyorlar ama zor olacak naırım biraz

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Etiketler
PASTA
Malzemeler
2 PAKET HALLEY(10 LU PAKET)
2 PAKET KREM ŞANTİ
1 PAKET ÇİKOLATALI SOS
3 BARDAK SÜT
Yapılışı
HALLEYİ KÜÇÜK PARÇALIYORUZ KREM ŞANTİYİ 1,5 BUÇUK BARDAK SÜTLE ÇIRPIYORUZ İÇERİSİNE HALLEYİMİZİ KARIŞTIRIYORUZ BİR KALIBIN İÇİNE STREÇLE KAPLAYIP KARIŞIMI DÖKÜYORUZ BUZLUKTA BEKLETİYORUZ SERVİS YAPARKEN ÜZERİNE 1,5 BARDAK SÜTLE PİŞİRDİĞİMİZ ÇİKOLATA SOSUNU DÖKÜP SERVİS YAPIYORUZ

[/URL]

PUDİNGLİ KEK

*4 yumurta
*Yarım su bardağı sıvıyağ
*1 paket kakaolu puding
*2 su bardağı un
*Yarım su bardağı süt
*1 su bardağı tozşeker
*1 paket kabartma tozu
Yapılışı
Şeker ve yumurtalar köpük verinceye kadar çırpılır. Süt ve yağ eklenip bir süre karıştırılır. Sırasıyla Puding, un, kabartma tozunu da ekleyip çırpmaya devam edilir. Yağlanmış ve unlanmış kek kalıbına dökülüp 175 derecede yaklaşık 40 dakika pişirilir.
(Ben üzerine pudra şekeri tarçın serptim)

bir de ben pek pilav ve patates sevmem. kuruyemiş olmasa aklıma gelmez. ama işte türk mutfagının olmazsa olmazı pilav mesela. ben sevmem ama eşim bayılır. e annelere gidince onlardan da eksik olmaz. hadi azcık alayım, ortama ayak uydurayım derken ne hale geldim..allahtan farkettim de bu gidişe bir dur dedim.
sizleri okumak bana çok iyi geliyor.
zili, senin yazdıklarınsa beni acayip motive ediyor valla sagolun varolun :))

[/URL]

ÇİKOLATALI GOFRETLİ KEK
Malzemeler
3 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
Çeyrek çay kaşığı tuz
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı ayçiçek yağı
1 paket vanilya
1,5 paket kabartma tozu
3 su bardağı un
6-7 adet ülker çikolatalı gofret
Yapılışı
Yumurtanın beyazları ve sarıları birbirinden ayrılır.
Beyazların üzerine şeker konur, mikserle 4-5 dakika çırpılır.
Sarıların üzerine tuz katılır, dağılana kadar karıştırılır.
Daha sonra yumurta beyazı ve sarısı birleştirilir.
Üzerine süt ve sıvı yağ konur, çırpılır.
Elenmiş un, kabartma tozu ve vanilya katılır, fazla karıştırmadan pürüzsüz bir karışım elde edilir.
Çikolatalı gofretler ronda da hafifi diri kalıcak şekilde parçalanır.
Hamura ilave edilir.
Kek önceden ısıtılmış fırında 170 derece fırında 50-55 dakika pişirilir.
Fırından çıkınca 10 dakika dinlendirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…