herkese merhaba sema ablacım çok mutlu oldum senin adına yakında ikili rakamlara düşeceğine hiç süphem yok harikasın tatlım.olumunekankayizsmile
bana gelince bu hafta montidende hayattanda koptum resmen .:1ninca: maalesef hiç başıma gelmeyen bişey oldu.vajinal kaşıntı öldürdü beni.:bbo: gece uykusu yok özellikle akşam olunca başlıyor gündüzde resmen ruh gibiyim zaten halsizlik vardı.Allahım beterinden sakınsın.dün aile hekimime gittim bi fitil verdi maşallah bıldırcın yumurtası kadardı neredeyse kaydirigubbakcemile3 onu attıktan sonra dahada şiddetlendi yarında şehir dışına gidiyoruz pazartesiye kadar geçmezse bi jinelologa gitmek farz oldu bu kaşıntı deli etti beniiii sempatiksalakcinni delikafadulden
bende ogluşları bezden kurtarmaya çalışıyorum çiş ögreniyorlar ama zor olacak naırım biraz
senin oğluşlar ne kadarlık oldu? allah bağışlasın hepsini.. daha sıra bize gelecek bakalım..senden tiyolar alırım artık zamanı gelince canım :)
herkese merhaba sema ablacım çok mutlu oldum senin adına yakında ikili rakamlara düşeceğine hiç süphem yok harikasın tatlım.olumunekankayizsmile
bana gelince bu hafta montidende hayattanda koptum resmen .:1ninca: maalesef hiç başıma gelmeyen bişey oldu.vajinal kaşıntı öldürdü beni.:bbo: gece uykusu yok özellikle akşam olunca başlıyor gündüzde resmen ruh gibiyim zaten halsizlik vardı.Allahım beterinden sakınsın.dün aile hekimime gittim bi fitil verdi maşallah bıldırcın yumurtası kadardı neredeyse kaydirigubbakcemile3 onu attıktan sonra dahada şiddetlendi yarında şehir dışına gidiyoruz pazartesiye kadar geçmezse bi jinelologa gitmek farz oldu bu kaşıntı deli etti beniiii sempatiksalakcinni delikafadulden
ben bu montignac olayını araştırmak için kurcalıyorum topiği
gaza gelmeye çalışıyorum bir yandan
okurken senin yazdığın takıldı da gözüme fikrimi sölemek istedim
o kaşıntıyı biliyorum çok beter birşey
ben daha önceden travazol merhem ve fluzole diye bir hap kullanıyordum
hapın içinde iki tane var
birini bugün aldıysan diğerini haftaya bugün bu saat alıyorsun
çok işe yarıyor
bahsettiğin fitili de biliyorum ( gynravogen gibi bi ismi vardı)hamileyken doktorum vermişti
ilk kullandığında kaşıntı ve akıntıyı daha çok arttırıyor ama ertesi güne kalmadan sorunu hallediyor
merak etme sadece azcık daha sabret yeter
şimdiden geçmiş olsun
canım öncelikle duyarlılıgın için çok teşekkür ederim.zagara mı ne öyle garip bi ismi vardı fitilin.dediğin gibi dün gece yaptım uyudum 2 saate kalmadan delirmiş gibi uyandım nasıl akıntı nasıl kaşıntı artık aglayacaktım.bugün şu saate kadar enazından biraz daha iyiyim.akıntı ara ara geliyor.dediğin gibi inşallah enkısa zamanda geçer canım.Allah kimseyi saglık sorunuyla imtihan etmesin inşallah.işçıkışı ilk işim travazol almak olacak
kızlar, bugun yediklerimi yazıcam. nasıl olmuş sizce menülerim?
sabah 9:30
2 kuru kayısı ve su
kahvaltı 11:30 (kızım yüzünden erken yapamadım)
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
salata
öğle 15:00
1 kase mercimek çorbası
yumurtalı ıspanak
yogurt
akşam börülce salatası ve yogurt yemeyi düşünüyorum..
sema ablacım bende patatesli keki tafsiye edecektim ziliye.döktürdün be ablacım mahvettin biizi burda sempatiksalakcinni
eylülcüm aslında evde vardı hatta şuan travogen var.benim kızım çok pisik olurdu biraz asitli bişiy yesin hemen mahvolur zamanında dr lara gide gide stok oldu evde
TRVOGEN HİÇ BİLMİYORUM CANIM
aklıma gelmişken söyliyim
antibiyotikten olma ihtimali yüksekmiş
ama malesef sana minik bi kötü haber bu lanet bi kere oldu mu
bünyen ne zaman zayıflasa yakalarmış
o yüzden dikkatli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?