Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çok geçmiş olsun canım. ben de travacort kullandım. işe yarıyor. denemeni tavsiye ederim. muhtemelen mantardır. ozellikle sıcak havalarda ter falan daha cok etkiliyor. bir de çamaşır sık sık değişecek. günlük ped kullanılmayacak. ben bu şekilde geçirmiştim bir dönem aynı senin gibi olmuştu.

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Patatesli Tuzlu Kek
Malzemeler
4 ADET ORTA BOY PATATES
1 SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ
Yapılışı
patateslerin kabuğunu soyup tavla zarı iriliğinde küp küp doğrayınız
içine yoğurt un yumurta tuz ve kabartma tozu ilave ederek iyice karıştırınız
yağlanmış unlanmış tepsiye karışımı yayınız
üzerine sıvıyağ gezdirip 175 derece fırında kızarana kadar pişiriniz

HEM PRATİK HEMDE HARİKA OLUYOR

[/URL]

Elmalı Muhallebi

Malzemeler
5 orta boy elma

1 litre süt

1 su bardağı şeker

1 yumurta

4 yemek kaşığı dolusu un

1 paket vanilya

1 paket krem şanti

1 çay kaşığı tarçın
Yapılışı
Elmaları çok küçük olmamak kaydıyla küp küp doğradım. Üzerine 1 yemek kaşığı esmer şeker koyup teflon tavada hafif karamelize olana kadar pişirdim. Altını kapatmadan az önce tarçını ekleyip karıştırdım. Çok fazla pişirmemeniz gerek ki yerken hamur gibi olmasınlar. Ilıdıklarında kadehlere paylaştırdım.
Süt, şeker, un ve yumurtayı sürekli çırparak bir tencerede pişirdim. Ablamın tarifine sadık kalmayıp yarım su bardağı şeker koydum, miktarlar sizin damak zevkinize kalmış. Daha az şeker koymamın sebebi krem şantinin içinde de şeker olması. Yemek kaşığınız küçükse ya da light süt kullanıyorsanız; bir kaşık daha fazla un koyabilirsiniz. Vanilyayı, altını kapatmadan az önce ekledim. Muhallebi kıvamına geldiğinde altını kapatıp çırparak ılımasını bekledim. Bu aşamada sürekli çıpmadım, sadece soğurken üzerinde kabuk oluşmasını engellemek için arada bir çırptım. Muhallebi ılıdığında içine bir paket krem şanti ekleyip bir kaç dakika daha çırptım.
Kadehlerdeki elmaların üzerine bu karışımı döküp hemen fotoğraflarını çektim. Servis etmeden önce buzdolabında soğutmak gerekiyor.

bende ogluşları bezden kurtarmaya çalışıyorum çiş ögreniyorlar ama zor olacak naırım biraz

senin oğluşlar ne kadarlık oldu? allah bağışlasın hepsini.. daha sıra bize gelecek bakalım..senden tiyolar alırım artık zamanı gelince canım :)

kızlar, bugun yediklerimi yazıcam. nasıl olmuş sizce menülerim?

sabah 9:30
2 kuru kayısı ve su

kahvaltı 11:30 (kızım yüzünden erken yapamadım)
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
salata

öğle 15:00
1 kase mercimek çorbası
yumurtalı ıspanak
yogurt

akşam börülce salatası ve yogurt yemeyi düşünüyorum..

[/URL]

3 Renkli Salata

Malzemeler
haşlanmış patates , haşlanmış pancar, yağda kavrulmuş rendelenmiş havuç, yeşil taze soğan, maydanoz, dereotu, 1 adet rendelenmiş ve kavrulmuş soğan, mayonez, yoğurt, tuz, karabiber, limon suyu.
Yapılışı
Haşlanmış patatesler rendelenir veya ezilir, yarısına taze soğan, maydanoz ve dereotu ince kıyılarak karıştırılır, 1 kaşık mayonez, 1 kaşık yoğurt, bir parça zeytinyağı, yarım limon suyu, tuz ve karabiber eklenir.

Geri kalan patatesler, iki parçaya ayrılır. Bir parçasına, haşlanmış, rendelenmiş pancar ve rendelenip, kavrulmuş soğan eklenir, 1 kaşık mayonez, 1 kaşık yoğurt, tuz ve karabiber eklenir ve karıştırılır.

Diğer parçaya ise, kavrulmuş rende havuç ve yine 1 kaşık mayonez, 1 kaşık yoğurt, tuz ve karabiber eklenir ve karıştırılır.

Dikdörtgen bir kek kalıbının altı ve yanları, naylon film ile kaplanır. Her ne kadar ben önce havuçlu parçayı alta koymuş olsam da pek tavsiye etmiyorum, şekilde deformasyon olabiliyor.
Bundan dolayı, en alta, patatesli karışımı koyup, ortaya pancarlı ve en üste de havuçlu karışımı koymakta fayda var.
Üzerini maydanoz ile süsleyebilirsiniz.

veya her rengini küçük toplar halinde yapıp birer kürdan batırıp şık bir sunum yapabilirsin

bunların hepsi benim yaptığım tarifler canım

sema ablacım bende patatesli keki tafsiye edecektim ziliye.döktürdün be ablacım mahvettin biizi burda sempatiksalakcinni

ben bu montignac olayını araştırmak için kurcalıyorum topiği
gaza gelmeye çalışıyorum bir yandan
okurken senin yazdığın takıldı da gözüme fikrimi sölemek istedim
o kaşıntıyı biliyorum çok beter birşey
ben daha önceden travazol merhem ve fluzole diye bir hap kullanıyordum
hapın içinde iki tane var
birini bugün aldıysan diğerini haftaya bugün bu saat alıyorsun
çok işe yarıyor
bahsettiğin fitili de biliyorum ( gynravogen gibi bi ismi vardı)hamileyken doktorum vermişti
ilk kullandığında kaşıntı ve akıntıyı daha çok arttırıyor ama ertesi güne kalmadan sorunu hallediyor
merak etme sadece azcık daha sabret yeter
şimdiden geçmiş olsun

canım öncelikle duyarlılıgın için çok teşekkür ederim.zagara mı ne öyle garip bi ismi vardı fitilin.dediğin gibi dün gece yaptım uyudum 2 saate kalmadan delirmiş gibi uyandım nasıl akıntı nasıl kaşıntı artık aglayacaktım.bugün şu saate kadar enazından biraz daha iyiyim.akıntı ara ara geliyor.dediğin gibi inşallah enkısa zamanda geçer canım.Allah kimseyi saglık sorunuyla imtihan etmesin inşallah.işçıkışı ilk işim travazol almak olacak

rica ederim ne demek
travazol benim evimde mutlaka olur tatile giderken de mutlaka yanıma alırım :)
bi keresinde ıslak mayo yüzünden tatilim zehir olmuştu da
bence fitilden sonra merheme gerek kalmadan atlatırsın ama yine de al elinin altında olsun
tekrar geçmiş olsun

çorba unsuz ise :lepi:

eylülcüm aslında evde vardı hatta şuan travogen var.benim kızım çok pisik olurdu biraz asitli bişiy yesin hemen mahvolur zamanında dr lara gide gide stok oldu evde

sema ablacım bende patatesli keki tafsiye edecektim ziliye.döktürdün be ablacım mahvettin biizi burda sempatiksalakcinni

güzelim ben boşunamı bu hale geldim..:jeyyar::jeyyar:babam hep söyler açalım sana küçük biryer der durur ama bende maharet varda cesaret yok...
bir yemek sitesine üyeyim bunlar ordaki bloğumdan daha çok varda arkadaşımız değişik tarif istediği için bunları ekledim...umarım işine yarar..bilmiyorumkismile

eylülcüm aslında evde vardı hatta şuan travogen var.benim kızım çok pisik olurdu biraz asitli bişiy yesin hemen mahvolur zamanında dr lara gide gide stok oldu evde

TRVOGEN HİÇ BİLMİYORUM CANIM
aklıma gelmişken söyliyim
antibiyotikten olma ihtimali yüksekmiş
ama malesef sana minik bi kötü haber bu lanet bi kere oldu mu
bünyen ne zaman zayıflasa yakalarmış
o yüzden dikkatli olmak lazım

sema ablacım bursadada ev yapımı yemek yapan bayanlar çogaldı sen sipariş ediyorsun onlar yapıyor.hazır pastahane ürünü istemeyen bayanlar benim gibide beceriksiz olanlar için muhteşem bişey.daha denemedim ama belki birgün bende sipariş verebilirm.bence harika bir fikir neden olmasın bence degerlendir bu yeteneğini

eyvahedigeldismile Allahım sen tüm kadınları bu beladan koru yarabbim.

tarifleriniz için çok sağolun şekerler.patatesli keki yaparım bende arada sırada...hiç aklıma gelmemişti bak onuda yaparım.dereotuda koyuyorum ben ordaki tarifte varmıydı unuttum ama öylede çok güzel oluyor.zeytin ve beyaz peynirde koyuyorum .iyi oldu bu fikirler.incirli tatlıyıda yaparım.etti iki çeşit daha fazladan..çok sağolun...

kızlar birşey sorucam
yarın ki klo bildirimini yine buradan mı yapıcaz yoksa başka bir yerden daha yapmamız gerekiyor mu
ben geçen sefer buradan yapmıştım sadece sanırım yetersiz olmuştu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…