Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyar sadece bu diyeti yapıyorsan burdan bildirsen yeter sanırm.ama takımlardaysan orayada bildiyorsun yalnış bilmiyorsam.aebenim yrın sabah gelince birde ona sorarız ama ben bu şekilde diye biliyorum cnm.

iyi akşamlar hanımlar, birkaç gündür yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum. geçenlerde de bahsetmiştim düğünümüz var diye, herkes ne kadar zayıfladığımdan, gençleştiğimden bahsedip durdu hatta teyzeoğlunun hanımı beni tanımamış, kimdi diye teyzeoğluna sormuşkaydirigubbakcemile3 ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...hedefime 6 kilo kadar daha var ancak özel hayatımda köklü değişimler sözkonusu, kızlarımla istanbul'a geri dönüyorum şu an taşınma telaşım var, sanırım 1 ay kadar aranızda olamıyacağım, düzenimi kurup, netimi de bağlatınca tekrar aranızda olmaktan mutlu olacağım, destek ve yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, herşey gönlünüzce olsun, görüşmek üzre:))

tariflerin hepsi süpermiş ben de not aldım. patatesli keki bende severek yapardım :))
incir tatlısını geçen gün yemekteyiz de yaptılar, güzel bir tatlı bence.

diyarcım, çorbamda un yoktu..oleyyy :)))

selamm kızlarrr çok mutluyumm kaçamak yapmadım görmcem elinde danetteyle geldi bugün 4 tane yok deidm yemem

annesi babası kendi yedi digerinide deidm paylaşın yemiyorum ben amann biton laf ye bişey olmaz falan filann
mısır haşladım düdüklüde yeidler hepsi ben yine yemedim
k.valdem dolma yapmış getirdi onuda yemeidm aferin bana
menümü yazayım bari

sabah
3 kaysı 2 fıstık

kah.
peynir
zeytin
sögüş
1dilim ekmek
yeşil çay

öglen
2yumurta 3 dilim sucukla omlet
domates salatalık biber
ayran

ara
6 vişne

akşam
1 tabak patlıcan yemegi
yogurt
salataa

iyi geceler kızlar...bende vereyim bugünki menümü

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,maydonoz,salatalık

öğle
1 tabak yumurta salatası
1 kase cacık

ara
1 elma

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salatalık,domates
yoğurt

3 litre su

günaydınlar . herkese hayırlı cumalar

dün yediklerim

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
soğanlı yumurta ( internette yumurta tariflerine bakarken gördüm. 1 adet soğanı pul biber ile kavurup üzerine yumurta kırdım. tadıda güzel oldu .)
salata
1 bardak ayran
kk kadar beyaz peynir

ara
1 adet şeftali

akşam
3 yemek kaşığı taze fasülye
1 adet fırında tavuk kanadı
salata

ara
çok az kuruyemiş ( saymadım kaçtane olduğunu)

güanydın kızlar ben karbonhidrat topiqindenim 2 gündür qr oynamıyorum off okadarda dikkat ettim

günaydın ilk günler çok hızlı kilo veriliyor karbonhidrat diyetinde ama belli bir süre duraksama oluyor . canını sıkma vucudun direnişe geçmiştir . tekrar kilo vermeye başlarsın canım

kilo bildirimini bugün yapıcaz dimi
ben sabah tartıldım ama daha hiçbiriniz yapmamışsınız

dün yediklerim

sabah:
peynirli biberli domatesli omlet
2 tane domates
light süt

öğlen:
abartı derecede köfte
2 bardak ayran
salata

ara:
bir nektar

akşam:
haşlanmış tavuk
kabak yemeği
200 ml yoğurt

bolca ılık su

ben bugün tartılamadım . arkadaşlarda kaldık onun için beni sabit geçer aeben ablacığım .

AKREP 33..

BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .

ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
bi süre ara verdi....
tekrar bizimle .......

1. hafta ........68 600gr...
2.hafta ....... .66 500gr
3.hafta......... 66 300 gr (aebenim yazmamış geçen hafta kiloları yada silinmiş )

ve bugün
4.hafta......... 66 000 ya 66 da takılı kaldım pazartesiden bu yana..sanırım benim yağlar inat etmekte

Son düzenleme:
kızlar günaydınn

bu sabah 60.6 oldmm cok mutluyumm 1 haftada 1.5 verdimm kaydirigubbakcemile2 ödül olarak 1 fincan nescafe içtimmm :kedi:
bu gün yiceklerim

sabah 3 dilim ekmek peynir

ara nescafe

öğlen peynirli omlet domates 3 zeytin maydanozz

ara yeşil çay

aksam salcalı markarna ayran

aksam annemlere gidiyorum gecem yolda gecicek ve düzenim bozulucak .. mümkün olduğunca diyetime uymaya calısıcam tatildee

akrepcim buraya yazmak dışında listeye girmek için başka yere yolladın mı kilonu ? burası yeterli mi ? kimse yapmamışta bildirim o yüzden sordum

bende bildireyim
başlangıç kg: 96.7
geçen hafta: 86.7
şimdiki kg: 84.3
verilen kg: 2.4
hedef: 70 kg

şoktayım hala acaba bu verdiğim kg su mu yağ mı ?

günaydın

geçen hafta:77.1
bu hafta:76
giden:1.100
hedef 65

Son düzenleme:
akrepcim buraya yazmak dışında listeye girmek için başka yere yolladın mı kilonu ? burası yeterli mi ? kimse yapmamışta bildirim o yüzden sordum

sadece buraya yazıyorum canım..
harika vermişsin..tebrikler..
monti yapıyosan kesinlikle yağdan gitmiştir şekerimzemuszemus

slm kızlar,herkesi tebrik ederim...diyar haftanın yıldızı olmuşsun anlaşılan cnm.alkisalkisalkis
verdiğin kilonun hepsinin yağ olmasına imkan yok fizik kanunlarına göre..ama bir kısmı mutlaka yağ tabii..sonuçta seni mutlu etmişya nerden verirsen ver:))
meyvenull sende çok vermişsin cnm,ilk haftalar hızlı gidiyor genelde kilolar.ama daha sonra yani ideal kilonuza yaklaştıkça azalacak.buda şevinizi kırmasın sakın..şimdi kilo kilo o zaman gr gr gidecek ama bir şekilde gidecek.....
yeterki biraz azim ve sabır.........
masum geçen hafta kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama umarım vermişsindir cnm.hiç vermediysen bile almadığına eminim ama mutlaka vermişsindir...bu hafta kaçamak yapmayacağına kendine söz ver...bir dahaki cumaya senden alalım haftanın rekor rakamını....
ben hafta sonu büyük ihtimal tatile çıkacağım kızlar ama fırsat buldukça girip okuyacağım sizi..takipçinizim...bu arada irem özge arkadaşımız nerelerde kızlar bilen varmı merak ettim?

1 bucuk aydır monti yapıom aslında..4.takımdanım özgeyle birlikde yapıoduk özge bu hafta tatilde tatlım.. günesleniyo sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…