Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugün k.valdedeyim her ihtimale karşı yemegimi yeidm
yumurtalı ıspanak
yogurt
salata

iyi yapmışsın tatlım kaydirigubbakcemile5

ben geçen hafta yazlıkta onun yaptıgı şeyleri yemedim diye bana tavır yaptı hatun.. :dilcikar: çokda umrumdu zemuszemus

kızlar motivasyonum biraz eksik sanıyorumdum ama hoşlandığım kişi eylülün ilk haftası istanbula geliyor
kesinlikle bende farkı görmeli
spora başlıyorum her türlü yarışmaya girelim aramızda lütfen :)))

6 eylüle kadar kaç beden incelebilirim acaba spor destekli??

şuanda altım 46 bedenim basen ve arkada toplandı bütün kilolalarım
üstüm 42 beden yani M-L arası

bugün k.valdedeyim her ihtimale karşı yemegimi yeidm
yumurtalı ıspanak
yogurt
salata

masumcum insan zaten tok gidince yabancı yere yada alışverişe daha iyi oluyor bende dün akşam yiyip arkadaşıma gittim
ne çekirdeğine ne cipsine nede kavununa dokundum kendimi tebrik ettim eğer aç gitseydim kesin tadardım dayanamazdım

diyarcım, eger bu şekilde dikkatli beslenirsek hiç sanmam artıya geçmeyiz, eksiler devam eder.
ayrıca kesinlikle sende 7 li rakamlara geçersin ne kalmış ki zaten :)
ben evlenirken 58 kg dum. oy oyyy :)

:) ben ilkokuldayken 50 lilerdeyim valla :))) o yüzden pek umudum yok hep kiloluydum çünkü

kemiklerim mini değil :)))

masumcum helal olsun walla sana cnm benim...
üç gün öncesi kadar kaçamak yapmadan duramıyorum diyen senmiydin???bu kadar kısa sürede adapte olup dört elle sarılacağına inanamamıştım o dondurma karpuz muhabbetinden sonra...gerçekten tebrik ederim cnm seni.kısa sürede hataları tespit edip telafi yoluna gittin ve azminin sonucu olarak sımsıkı sarıldın diyetine yeniden...bir hafta kaçamak yapma zaten diğer arkadaşlar gibi fazlaca vereceğinden dolayı kilonu istesende yiyemeyeceksin.alırım korkusuyla...gerçekten bak...bende elimden geldiğince tatildede sizi boş bırakmıycam.ve motivasyonunuzu arttırmak için ne gerekiyorsa yapacağım.dediğim gibi ben diyet yaparen kimse yoktu beni motive edecek güçlendirecek...
ben bu skıntıyı yaşamış biri olarak sizi desteklemek için ve sizin hırsınızı aşağılara çekmemniz için ne lazımsa yanınızdayım kızlar...
önceki sayfalarda yazdığınız gibi ya kaynana faktörü ya eş yada konu komşu eş dost yede ye ......bu ne yahuu..biz onlara yeme yeme diyormuyuz...en ifrit olduğum şey yahu..bırakın yiyen yesin yemeyen yemesin...biz onlar boğulasıya yerken oha ne yapıyorsun yaa boğulacaksın az ye diyormuyuz:)))
onlarda bize yapmasınlar ama dimi
yemessin gönül koyarlar..yersin şişmanladın derler..ne yapsak yaranamıycaz en iyisi tıkayın kulaklarınız yemeyin kızlar:))
pazar akşamı yola çıkıyorum kızlar...bir süre aranızda olmasam da kalbim hep burda inanın ama fırsatını bulduğum anda gireceğim.cebimdede net bağlantım var çektiği yerlerde ilk gireceğim yer kk :)
hepinizi seviyorum.:enbuyukkk:

anaaam yukardaki yazımda ne çok kızlar demişim yahu:))
:teytey:kızlar kızlar gelmmi ,yanağınızdan öpemmi:)))):dance::teytey:

anaaam yukardaki yazımda ne çok kızlar demişim yahu:))
:teytey:kızlar kızlar gelmmi ,yanağınızdan öpemmi:)))):dance::teytey:

çok saol canım desteğin için
yalnız benim çevrem hep yeme diyor hep destekler aksine onları ayartan benim annem fazla yesem kızar hep yağsız tuzsuz yapar şarküteriden alışverişte yanımda olur aldırmamaya çalışır
sanırım ben şanslıyım ama değerini bilmiyorum

Avustralyalı araştırmacılar, süt ürünleriyle yapılan diyetin kilo verdirdiğini saptadı. Deneye katılan 40 gönüllü 12 hafta boyunca yağı alınarak kalorisi azaltılmış peynir, yoğurt ve süt ile beslendi.

Günde 5 öğün süt ürünü tüketenler hızla kilo kaybetti. Bu kişilerin tansiyonları normale indi, göbek yağları eridi. Uzmanlar yağı alınmış süt tüketenlerde diyabet ve kalp hastalıkları riskinin de azaldığını açıkladı.

iyi akşamlar arkadaşlar
kimse yok sanırım bu akşam tekim burda

bugün kü menüm:
sabah:
peynirli omlet
domates salatalık
light süt

öğlen:
et sote
salata
yoğurt

ara:
bir elma

akşam:
haşlanmış tavuk
kabak yemeği
yoğurt

çok yoğurt tüketiyorum ama yoğurdum yağlı yarın lightını alıcam

menümü yorumlar mısınız acaba ??

zilicimmm
sayanizde adepte oldum diyetime aslınd abukadar bırakmamıştım kenidmi ama istbula gidittikten sonra biraz kötü oldu tabi benim için cnm
ben 65 kilo ile evlendim 80 kilo ile hamile kalıp
92 kilo ile doguma giridm (ikiz gebelik çift yumurta ikizi )
doumdan sonra 84 kilo idim gimişti kilollarım
sonra lohusalıkta ye süt olsun iç süt olsun
bu hale geldim yani 3 bardak pekmezli su içip yattıfgımı hatırlarım offffffffff

duygusal yaklaşıyorladı hep bunlar ikiz büyümez diye
sonra tarıya bi çıktım 90 kilo uffffff agla agla öldüm
sonra dedimki kilolar benden korksun deidm ve ocakk 5 te başladım
polikistik over ve kabuılzıga karşı bukadar verevbildimm
benim hikayemde bu yaniii
çok konuştum sanırımm
çenem düştü
son olarak

senin sözünden çok etkkilendim eger gerçekten zayıflamak istiyorum ve elim gitmiyor o yiyecekleree

menümü yazayım
sabah (6:30)
ılık su 3 kayısı

kahvaltı(10)
(ama çok acıkıyorum)
peynir,zeytin,sögüş,1 dilim bugday ekmegi(büyük dilim)

öglen(13:30)
ıspanaklı yumurta,yogurt,salata

ara(17:)
1 lokma karpuuz(mecbur kaldım çok acıkmıştım başak bişiy yoku)
5 fındık

akşam
1kase cacık
domates salatalık

ara
tarçınlı süt,yagsız

akşam yemeidm çünkü ya dolma yiyecektim yada böyle idare edicektim bunları yemeyi tercih ettim bende

şunu sormak istiyorum
sosis yiyormuyuz
bide bu hazır köfte ve burgerlerden tüketebilitmiyiz uygunmu diye sormak istiyorum

zili ayyyyy nasıl oldum varya valla kusucaktım midme bi karıştıı
leblebi yedim 10 tane filann

akşam yemedim ya yemek
süt içtim tarçınlı oda midemi mahvetti

şunu sormak istiyorum
sosis yiyormuyuz
bide bu hazır köfte ve burgerlerden tüketebilitmiyiz uygunmu diye sormak istiyorum

cnm sosis normalde yenmeyecek malzemelerle dolu.hatta geçen günlerde bir arkadaşımız buraya çok güzel yazı kopyalamıştı.eşime de okudum hatta.onun çalıştığı hastanenin kanserle ilgili bir bölümün hocası gelmişti geçen gün bize.sosin içinde potasyum nitrattı yalnış hatırlamıyorsam.ve daha bir çok zararlı madde.bizim eve sosis hiç girmezdi ama artık anlattıklarından sonra hiiiiçmi hiç girmeyecek..şu an kafam dağınık toparlayıp yazamıycak kadar yorgun beynim.(üç saatten fazla ders verdim evde sınava hazırlanan öğrenciler geldi) ama sosis yiyeceğine aç dur daha iyi..zarar görmemiş olursun bari...çocuklarınıza da sakın yedirmeyin cnm o kadar zararlı şeyler saydıki salam ve sosiste.hele şu ucuz sosisler drek kanser riski dedi.
montiye uygun olmamasının sebebi ise sosis ve salam imal edilirken nişasta ile imal ediliyorlar cnm birinci sebep bu ikincisi ise şarküteri ürünlerinin tümü vücutta fazlasıyla su tutuyor.buna peynirde dahil aslında ama biz lıght yediğimiz için o kadar tuzlu olmuyor tabii..
burgerlerde aynı gurup cnm hiç fark yok onda nişasta daha yoğun hatta.ve çok ucuzlar farkındaysan.tavuktan bile olsa tavuğun kilosu 5 lira burgerler acaip ucuz.içinde ne olduğu belli değil... hazır köfteyi mecbura kalmassan yeme derim ben.zor durumda kurtarıcın olsun sadece.dışarda yemek zorunda kalsırsan falan.hatta o zaman bile tavuk döner al sadece döner kısmını ye ekmeği yeme.o köfteleride ucuza maal etmek için basıyorlar galera ununu içine...oda monti ilk etaba uygun değil tatlım....
dışarda yemeğe mecbur kaldığın anlarda mutlaka et türü bişey tüket salata ve ayranla...en güzeli tavuk şiş salata ayran...ben özel olarak dışardaki salat bara yemek yemeğe giderim haftada bir bazen iki bile oluyor.eşimide alıştırdım.envaii çeşit salata var dolduruyorum yiyiyorum valla...
aklına takılan herşeyi sor cnm hata yapmamış olursun....zemuszemus

masum o kadar aç durma cnm bir dahakine.en azından akşam yemeği yiyemediysen meyveyi biraz fazla ye arkadan cnm.bu diyette öyle uzun süre aç kalmakta seni zora sokar kilo verirken.metabolizma hemen savunmaya geçer çünki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…