Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

eger öle ise bende akşamalrı süt ile birlikte yemek isterimm
tam olarak nasıl ögrebnebilirim aceppppp

aeben ablam gelince söyler . ama ben daha önce dediğim gibi gön kurusu ve süt tüketiyordum ama aeben ablam olumsuz bir yorum yapmadı hiç .

şimdi kitaptan okudumda sabahları yoğurt ve meyveyle kahvaltı yapılabileceğini yazmış monti amcam . ozaman sütle meyveyide beraber yememizin bir sakıncası olmaz sanırım .

şimdi kitaptan okudumda sabahları yoğurt ve meyveyle kahvaltı yapılabileceğini yazmış monti amcam . ozaman sütle meyveyide beraber yememizin bir sakıncası olmaz sanırım .

olabilir ozman
naz senin kitabın adı tam olaray ney ben almak istiyorum ama
baya bi seçenek var kafam karıştı

ben bu sabah tartıldım ve inanamadım 75.5 gösterdi tartım ve dün 76.0 dı
ama dün tuvalete çıkmadan tartılmıştım
ondan kaynakılı olabilir
birazda vermişmdirrr

masumcum kaçamaksız bi haftacık yap bak cnm,sonucuna sende inanamayacaksın...ve istesende elin gitmeyecek yemeklere....maytap arkadaşımız ikinci aşamaya geçmek istemedi uzun bir süre...kilo alırım korkusuyla..bırak kaçamak yapmayı burdaki bir çok kişi gibi ikinci aşamaya geçmek istemeyeceksin istediğin kiloya yaklaştıkça....

inşş zilicimmm aylardır gramla ugraşmak beni yorduuu
peki diyelim idela kiloma ulaştım

hayatım boyunca hep 2. aşamada besleniceem dimii

sonra tekrar kilo almaktan korkuyorum
ama tabi eskisi gibi beslenirsem ne çeşit diyet yaparsam yapayım yine alırım sonuç olarak
ama şunu merak eidyorum
mesela diyelim
beyaz ekmek tükettik sınırlı tabi
yada haftada 2 kez tatlı yedikk
filan yani bunları yaparsa bu kilolar tekrar dönermii

zaten şunu anladımki
hayatım boyunca dikkate etmem laızmmm
1 kaçsa 3 gün tutmam laızm kendimi
[/B]

yine kalıdm yalnız diycektim diyar buradaymışşşş

aklıma ne geldi bugday unu alıp kek yapsam yiyebilirmiyiz bizde montiye uyarmı

iyi hafta sonları kızlar

birazdan dışarı çıkıcam yemek yemeye
montiden beri ilk lokanta sınavım :)

umarım kendime uygun birşeyler bulurum

kaçamaksız haftasonlarıııııı hepimizeee

masumcum bende öğlen şeftali ve ayran içtim ama uygun mu bende bilmiyorum

aslında bende markete gittim söke unun tambuğday ununu gördüm hemen aklıma geldi aslında ama pakette yazıyorda gerçekten tam buğday mı ? deneyen var mıdır

diyar şeker kısmını hiç düşünmemiştimm
hakkaten yaa

şeftali suyuda olabilir birde kurumeyveli yaparsak olur sanırımmm

merhaba kızlara.s. geçmişi fazla okuyamadım. dilerim monti ile herşey güzel gidiyordur.
tatil süper gidiyor. elimden geldiğince montiye uymaya çalışyorum. en azından karbonhidratı fazla tüketmiyorum. 4-5 gün daha buralardayız. sonrasında meken değiştirmezsek eve döneceğiz. görüşmek üzere

iyi akşamlar montici fıstıklar...bugünki menümü vereyim

kahvaltı
3,5 dilim tam buğday ekmeği
domates sosu (kızarmanın üstüne yapmıştı annem,bende ekmeğimin üstüne sürdüm)
lor peyniri,salatalık

öğle
et döner
salata,ayran

ara
2 nektari

akşam
1 tabak taze fasulye
1 salatalık,ayran

3,5 litre su,1 şişe maden suyu
2 saat tempolu yürüyüş

masumcum hangi diyet olursa olsun cnm o ilk aşamayı (kilo verme aşaması) geçtikten sonra başlıyor iş zaten.o dönemde en az 1-2 ay çok dikkat etki daha tam yeni haline alışmaya çalışan metabolizman eski sistemine geri dönüp kilo almaya başlamasın.yanir kısıtla bir çok ye olayına dönüp metabolik hızıda yavaşlatıyor insan oda kilo verme yada koruma işini zora sokuyor tatlım.
mesela ben ne yapıyorum.hafta içi canım çok istemedikçe yada mecbura kalmadıkça pek dışına çıkmıyorum kurlların.zaten bir vakitten sonra bu senin yaşam şeklin olacak ve belli kalıplara sıkışmış hissetmeyeceksin kendini.kan şekerin dengeye oturunca şekerli şeyler istemeyecek canın.şu an daha tam oturmadığı için diyetin istemesi normal tatlı vs...hafta sonu eşim evdeyse kahvaltı zengin oluyor haliyle.hafta içi zaten ben okula o işe evden zor çıkıyoruz.mesela bu gün gitmiş çeşit çeşit simit almış,patates kızartmış yağsız şekilde fırında,sucuk yapmış yumurta haşlamış,bana yeşillikler yıkamış dom.salata peynir çeşitleri zeytin vs...o yeşillik hariç hepsinden yedi.en çok susuk simit ve patatesten tabii.ben booolca yeşillik dom.salata şekersiz açık çay yarım simit iki üç tane patates.bol peynir .ben de bunları yedim cnm.yesem 2 simidi götürürm ama yemedim.sonra iki gün yarı aç gezmektense kararınca yerim hep yerim diye düşünerek.
öğlende köfte ve salata vardı.küçük 6 köfte ve bol salata yedim eşim ekmekte yedi yanında.ben yemedim.ayran içtik ...
akşamda misafirim gelecek şimdilerde geç bile kaldılar.poğaça,börek,pasta,kurab,ye mercimek köfte patates salata var.ben mercimek köf.ve patates salata ile geçiştireceğim az az.yanınada boool marulla tabi..yani diyet bitti yumulayım yok anında kilolar geri gelir.azar azar herşeyden yiyebilirsin.zaten dediğim gibi kilonu bir ver ye diye ağzına dayasalar korkudan yiyemeyeceksin tatlım...hiç korkma yanii....
kek olayınıda şekersiz de yapsanız tam buğdaylıda ilk etapta uzak durun.canınız illa hamur işi çekiyorsa büyük marketlerde tam buğğday var onunla kendinize incecik hamur açıp yağsız olarak teflonda bol otlu gözleme yapın tatlım.aebenim yapmıştı bir kere yalnış kalmadıysa aklımda...
bende herşeyin lıght tarifi var kızartmada olduğu gibi.kekin de marmelatında herşeyin yani....ama hele bi biraz kilo verin yazarım hepsini...

ve kahvaltıda bir dilimcik kekler iki dilim ekmek hakkınızı öldüreceksiniz tün gün tokta tutmayacak sizi...bir saat sonra gene açsınız...ekmek en azından tok tutuyor.zaten ik aşamada kahvaltının dışında ekmek yok yani keki sadece kahvaltıda yiyebileceksiniz oda ekmek yerine geçecek ekmek yiyemeyeceksiniz.ama ekmek gibide tok tutmayacak sizi....

Son düzenleme:
Çok özledim burasını diğer sayfaları okuyamadım aebenim napıo ziligurti napıyo çok merak ediyorum aslında internete kavuştum yavaş yavaş okurum artık geçmişi
3 haftadır giremedim ev taşındı sağlık sorunları çıktı falan derken baya bi koşuşturma vardı başımda neyse ki herşey yoluna girmeye başladı ama ben o ara monti yapamadım özellikle bir hafta tamamen monti dışı beslendim ama monti 2 ayın ödülü olarak kilomda gram bile oynatmadı beni gören herkez şok oluyor yaz tatili aileleri arkadaşları yeni görüyoruz herkeze montiyi anlatmaktan yoruldum vallahi kızlar kimse bu kadar yiyip kilo verdiğime inanamıyor çünkü kilolarımı bildireyim unutmadan
12.hafta 56.600
13.hafta 56.700
14.hafta 56.400

bu ara da dün ilk kez % 99 u kakao olan bi çikolata yedim fena değil di ama %75 i kakao haliyle çok daha güzel hergün 4 kare yiyorum hatta abarttığım oluyo ama tartıya kesinlikle yansımıyor bilginiz olsun

zilicim
tatlım yine yazmışsın ne güzel uzun uzuuuuuuuun
cnm tatlı istediignden degilde
hani bazenverilen kilollar çok yemesende döner ya o yüzden sordum

çok garip ama inan cnm tatlı istemiyorum çok doyuyorum çünkü yemeklerde
bugünde kaçamak yok

ama bişiy sorcma şimdi yarın öglen eşimin ark bi bahçe işletiyor oraya gidicez
gözleme,çig börek ,köfte,p.kızartması,sarma var ben ne yiycem bilmiyorumm

peynir dom.salatalıkta varrr ama onlarlada öglen doymam
köftenin içinde ekmek vardır ztaen
ee bana akıl ver zili ne yiycemm

benim her akşam midem bulanıyo yaaa
acaba neden süt yaparmı
önceden de içiyordum yapmıyordu

cuecam hoşgeldin tekrardan yeni evinde güle güle otur cnm.sağlık sorunlarınızıda atlatmışsınızdır umarım.geçmiş olsun.ne kadar zayıfladığını herkesin farketmesi kadar güzel bir duygu yoktur bilirim.ve bu seni dahada fişekliyordur...
masumcum diyetin ilk aşaması bitip kilo almayan bir arkadaşımızın yazısının altına denk gelmiş yazdıkların.aslında en güzel cevabı vermiş olmuş sana.almassın cnm.zaten bir vakitten sonra pankreasın insülin seviyesi normale döneceğinden canında istemeyecek,elinde gitmeyek.sen zaten kendini bu konuda hizaya getirdin bir kaç gündür...
cuecamında yazdığı gibi insülin salgılaman normale döneceği için kilo almassın cnm hç korkma...
bu günde eğer gideceğin yerde tavuk yapılıyorsa tavuk salata ayran tavsiye ederim ama yoksada köfteden başka seçeneğin yok gibi görünüyor.ekmek falan yeme ama sakın...bolca yran iç ve salata ye yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…