masum o kadar aç durma cnm bir dahakine.en azından akşam yemeği yiyemediysen meyveyi biraz fazla ye arkadan cnm.bu diyette öyle uzun süre aç kalmakta seni zora sokar kilo verirken.metabolizma hemen savunmaya geçer çünki....
ve son bir ekleme yapayım aklımdayken..her lıght peyniri yağ oranına bakmadan alıp geçmeyin.bir çok lıght peynirin yağ oranı %19-20 falan..bilhassa okudum size söyliim diye.bi ara çok araştırmıştım diyet yapan arkadaşlar için sütü yoğurdu peyniri ekmeği vs... piyasada tam buğday diye satılıp yumuşacık olan ekmeklerde var onlar orijinal tam buğday değil.tam buğday (yada diğer ismi ile sert buğday)ekmekleri sert oluyor.elinizle sıkıştırdığınızda fos fos çökmüyor.
peynir olarakta migrosun carrefour'un bimin peynirlerinin yağ oranları bu diyete uygun cnm.yoğurtta zaten yarım yağlı her yerde her markada var....
günaydınlar herkese
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
tavuk şiş
1 bardak ayran
ara
1 adet şeftali
1 çay bardağı süt
akşam
2 parça tavuk pirzola ( yağsız tavada yapıldı )
salata
merhaba naz meyve süt birlikte tüketmek uygun mu montiye
kızlar ben ayrıca 6. takımın kaptanıyım . şuanda monti yapıp ayrıca başka takımda olmayan varsa bizim takımda boş yer var . gelirseniz beklerim . ben yarışmakta istiyorum öyle daha çok kilo vereceğim diyenleri bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?