Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saol zilicimmm zaten çocuklara vermiyorum sosis ve salam çokta almıyorumd a
sorayım deidm he rihtimale karşı

köfteyide kendim yaparım ama ekmeksiz yapıcam artık
tutarmı ekmek koymazsam eger

bugün şeker pareden görümcem ısrarla ye deid yemedimmm hiççç kandırmaıyorlar benii:umursamaz:

benim tontişlerimin dogum günü 27 eylül
ben ozmana kadar 65 kilo olmak istiyordum ama sanırım olamam

cnm bende zaten bi metabolizma varki sorma hızlandırana kadar neler çektim bir bilesennn
hızlandıgıda sayılmazz aslında

ama süt içtimm meyve de yesem fazla olurduu

ben meyve sebzeyi çk severim bi ara k.h diyeti yapayımd eidm
valla 1 zor dayandım ne yesen puanlı sadece et yiyceksin ne meyve var ne sebze hiç bana göre degil
montiyi o yüzden seviyorummm

koca bir tabak sebze yemegi yiyebiliyorum
ve salatamı yiyorummm

bugün bime gititm
süt ve aknaz peynir aldımm
şu krem peynirleirnde var snaırım lıgyt ı deneyen varmı aranızda

zilicim birde şu spagetti olayını sormak istiyorum makarna yiyebiliyormuuz montide

mesela şehriyeli yogurtluu bir çorba tarifim var yaz ayları için yiyebilirmiym onu

bugday unlu makarnamı yemek lazım yoksam

zilicim, iyi tatiller şimdiden.

masum, iradeni çok tebrik ediyorum. maşallah canım. cogu gitmiş kiloların, gerisi de gidecektir..

daphnel ve diyar çok teşekküer kızlar.umarım oğlumla yol iyi geçer.eşim gelemiyor bizimle ameliyatları var gün verilmiş çoook önceden. ben kendi aracımla yola çıkacağım ve şimdiden sıtması tuttu 12 saat yol bu gün yolda oynasın aldansın diye dünyanın oyuncağını aldım.birinden sıkılınca diğerini çıkartacağım .annelerden tavsiyelerdi bunlar:)
masumcum spagetti yeniyor onuda 4 dakika haşlıyorlardı aklımda yalnış kalmadıysa.yarın kızlar gelince yazarlar.akrep biliyordur bunu.önceki sayfalarda çok yazıldı ama ben birinci aşama olmadığım çin ve şu an kafamı toplayamadığım için tam net kalmamış aklımda.ama eğer yiyeceksende kepeklileri var onlardan ye derim ben bağırsakların için.ve lezzeti diğerine göre çok daha güzel bana göre.yanınada bol salata yap ohh mis gibi öğün işte sana.
şehriye yasak cnm unlu olduğu için.bu diyette tek unlu şey spagetti sanırım oda haşanırken nişastası açığa çıkamadan ğiştiği için(kısa sürede lapalaşmadan yanii)
bildiğim kadarıyle tam buğday unundan makarna yok.ama markette bak sen yinede varsa ondan al...durum buğdayı diyor makarnalar ama tam buğday değil o ....
krem peynirleride arkasına bak cnm mutlaka yağ oranı yazıyordur %2-2,5 civarıysa al burdada mutlaka yaz arkadaşlarda bilgilensin.bir ara krempeynir yemek isteyen arkadaşımız vardı diye kalmış aklımda.hem diyer monticilerede çeşit olur ...

ve son bir ekleme yapayım aklımdayken..her lıght peyniri yağ oranına bakmadan alıp geçmeyin.bir çok lıght peynirin yağ oranı %19-20 falan..bilhassa okudum size söyliim diye.bi ara çok araştırmıştım diyet yapan arkadaşlar için sütü yoğurdu peyniri ekmeği vs... piyasada tam buğday diye satılıp yumuşacık olan ekmeklerde var onlar orijinal tam buğday değil.tam buğday (yada diğer ismi ile sert buğday)ekmekleri sert oluyor.elinizle sıkıştırdığınızda fos fos çökmüyor.
peynir olarakta migrosun carrefour'un bimin peynirlerinin yağ oranları bu diyete uygun cnm.yoğurtta zaten yarım yağlı her yerde her markada var....

zili cesaretine hayranım cnmm oglunla tek başına mı çıkıcaksın yolaaa
ayyy valla ben çıkamazdım yani uçakla filan gitsen yaaa
neyse inşşş hrşey yolund aolur cnmmm

1 tabak yiyebiliyoruz dimi spagettiyi

peynir içinde şöle diyim krem peynirlerin lıgyht olanları var

ben ekmegi bimden aldım ısparta ekmegi ama dilimlerni ayarlayamıyorum

dilimleri küçük olan bi marka varmı acaba
kepek ekmek gibi olanlardan yanii
unonun dengesi öledir sanırım bakayım bi çıktıgımda

ewet cnm bir tabak yeniyor.peynirde lıght olmasından ziyada yağ oranına bak mutlaka.çok lıght yazıp yağ oranı %20 civarı olan peynir var...arkasına bakmadan alma yani cnm...
çocukla ve arabayla çıkmaya mecburum cnm eşyamız o kadar çokki..mama sandalyemiz yürütecimiz park yatağımız eşyası yiyecekleri bezi ıvırı zıvırı off offff.....

iyi geceler cnm ama ekmek konusuna o kadar takılma .tam buğday ek.o kadar küçüğü yok zaten.iki ekmek bi araya senin aldıkların.onuda bi günde bitirmiyorsunki.ekmekten çok kısma zaten cnm çok aç kalırsın yoksa başka şeylere saldırısın.bir tek kahvaltıda yeniyor zaten.ye yani 2 dilim falan....

ziliii cnm inşş sıkıntısızz atlatırsın bu yolculugu

ekmk içinde tşk ederim ayrıca bundan sonra iki dilim yiyim
hem öglen yemegini 2.5 ta filan yrim ve ara yapmak zorunda kalmam
daha i olurr

günaydınlar herkese

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
tavuk şiş
1 bardak ayran

ara
1 adet şeftali
1 çay bardağı süt

akşam
2 parça tavuk pirzola ( yağsız tavada yapıldı )
salata

merhaba naz meyve süt birlikte tüketmek uygun mu montiye

kızlar ben ayrıca 6. takımın kaptanıyım . şuanda monti yapıp ayrıca başka takımda olmayan varsa bizim takımda boş yer var . gelirseniz beklerim . ben yarışmakta istiyorum öyle daha çok kilo vereceğim diyenleri bekliyorum .

eger öle ise bende akşamalrı süt ile birlikte yemek isterimm
tam olarak nasıl ögrebnebilirim aceppppp

günaydın fıstıklar

bende vereyim dünki menümü

kahvaltı
2 yumurta,domates,peynir,biber ve zeytinli omlet
salatalık

öğle
ton balıklı salata
yoğurt

ara
1 nektari
1 elma

akşam
yarım tabak bamya
yarım tabak taze fasulye
ayran,salata

3,5 litre su,1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…