kirazcım harikasın tatlım.ben senin kadar iradeli olamadım bi 10 gün kaçamaksız monti yaptım halsizlikle başa çıkamayıp en sonunda kaçamak yaptım.seninde dediğin gibi dişimi sıksaydım bende şimdi meyvelerini toplardım.bugünden itibaren yeniden bismillah diyip başlıyorum bakalım busefer halsizlik yapacakmı belkide psikolojiktir bilmiyorum.kendimi dinlememeye çalışacagım ramazana kadar 70 i görmek istiyorum inşallah Allahın izniyle olacaktır.
denizzz nasılsın cnm
bende monticim oldum kendimi topladım allaha şükür tartıda gördügüm rakam beni hayliyle mutlu ettii cumaya ne olur bilemiyorum
ama belli bir zman sonra minim duraksamaya girecek benim vücudumdi
narincin inan ilk 2 haftayı kaçamaksız atlattınmı ondan sonra vücut alışıyo zaten,istesende kaçamak yapamıyosun...birazcık sabır canım..bendede halsizlik olmuştu ama bu geçici,şu anda hiç olmadığım kadar iyiyim,en önemliside mutluyum..zemuszemus.bunu yapmak bizim elimizde olan bişi...ben seninde ne kadar azimli olduğunu biliyorum canım...hadi en baştan hiçbişi olmamış gibi tekrar başla...inan galip gelen sen olucaksın:lepi::lepi:
sema ablacım çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?