Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

benim diyette dün bira zbozuldu köfte yeidm içinde galeta unu varmış mecburenn(

kızlar birde bi konuda fikir alcma limdi ben sabah 6.30 yürümye gidiyorum giderken 3-4 kaysı yiyorum ama geldigimd eçokkkkk acıkmış oluyorum

kahvaltı yapsam erken oluyor bütün ögünlerimi erken yemek zorund akalıp acıkıyorum acaba bu meyebnin yanına bi kaç kuruyemiş eklesem fındık badme gibi nasıl olur?

günaydın montici fıstıklar...hepinizin berat kandili mübarek olsun...rabbim edeceğiniz bütün duaları kabul etsin

bu arada nuromm dün gece ben çıktıktan sınra yazmışsın canım benim,yeni gördüm,ben iyiyim,sen nasılsın,nasıl gidiyor,hiç uğramıyosun artık

selam kızlar,
ben ancak toparlandım şükür hasta idim, haftasonu diyeti bozmadım ama çok da düzenli yiyemediğimden menü yazmadım.biraz geçmişi okuyayım neler yapmışsınız bakayım..

herkese merhaba ben geldimmm.hepinizi çok özledim.cuma günü kilo bildirimi yapamadım ama tartıldım

geçen hafta 72.000

cuma günü :72.200 düm.

artı 200 gr.dayım

Son düzenleme:
kirazcım harikasın tatlım.ben senin kadar iradeli olamadım bi 10 gün kaçamaksız monti yaptım halsizlikle başa çıkamayıp en sonunda kaçamak yaptım.seninde dediğin gibi dişimi sıksaydım bende şimdi meyvelerini toplardım.bugünden itibaren yeniden bismillah diyip başlıyorum bakalım busefer halsizlik yapacakmı belkide psikolojiktir bilmiyorum.kendimi dinlememeye çalışacagım ramazana kadar 70 i görmek istiyorum inşallah Allahın izniyle olacaktır.

kızlar ii haftalar
geçmişi okuyamadım daha hemen menülerimi yazayım okucam

cumartesi günü
sabah:
2 dilim tb ekmek
2 kk yağsız peynir
domates biber salatalık
bir bardak light süt

öğlen:
şeftali
ayran

akşam:
meksika usulü tavuk(içinde ızgara bir but sebze yanında)
biraz yoğurt
salata yoktu

pazar günü

sabah:
1 dilim tb ekmek
bir lokma simit
yağlı beyaz peynir bir dilim
4 tane zeytin
bir bardak light süt

öğlen:
ızgara köfte bir porsiyon
salata
ayran

ara:
mango lihst süt buzla yapılmış bi içicek(sanırım bu cız meyve ama içmiş oldum gittiğim yerde ki en light içicekti)

akşam:
öğle yemeğini geç yediğim için akşam eve gelir gelmez uyudum o yüzden birşey yiyemedim 21.00 de evdeydim

haftasonu elimdne geldiğinc kaçamaksız yapmaya çalıştım wafell ve dondurmacıların önünden geçtim yanımda ki herkes tatlı ve dondurma yedi ben tadına bile bakmadım
ilk kez kendimle gurur duyuyorum
mutluyum ya :))))

denizzz nasılsın cnm
bende monticim oldum kendimi topladım allaha şükür tartıda gördügüm rakam beni hayliyle mutlu ettii cumaya ne olur bilemiyorum

ama belli bir zman sonra minim duraksamaya girecek benim vücudumdi

narincin inan ilk 2 haftayı kaçamaksız atlattınmı ondan sonra vücut alışıyo zaten,istesende kaçamak yapamıyosun...birazcık sabır canım..bendede halsizlik olmuştu ama bu geçici,şu anda hiç olmadığım kadar iyiyim,en önemliside mutluyum..zemuszemus.bunu yapmak bizim elimizde olan bişi...ben seninde ne kadar azimli olduğunu biliyorum canım...hadi en baştan hiçbişi olmamış gibi tekrar başla...inan galip gelen sen olucaksın:lepi::lepi:

canım çok iyi yaptın montiyi seçmekle çünkü sende pko var bildigim kadarıyla.inşallah monti ile hedefine ulaşacaksın.olumunekankayizsmile

yağmurcum çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın??

masum köfte olayınca benimkinde de ekmek vardır çünkü lokantalarda hep ekmekli ama tavuktan bıkmıştım yedim gitti umarım etkilemez bizi ve tartılmışsın kilo veriyoruz çok mutlu oldum kendim vermiş gibi tebrik ediyorum seni

birşey sorucam arkadaşlar
şimdi 84 kiloyum ve 1 ayı geçti monti ile besleneli acaba ne zaman duraklar kilo vermem
mesela 80 den sonra kalır mıyım ?? öyle sporda yapamıyorum ayaktan dolayı
7 li rakamları ne zaman görürüm ???

inşallah canım.ben halsizken işlerim birikiyor ister istemez çünkü elim kolum kalkmıyor.bende biraz titiz oldugum için bu şekilde rahat edemiyorum.ve sonunda kaçamak yapıyorum güya enerji verecekya bana yediklerim.ama kendi kendime bi karar aldım evi ... götürsede halsizliğim geçesiye kadar bu duruma tahammül edeceğim.çünkü eninde sonunda bu durum geçecek ve bana kalan giden kilolarımın mutlulugu olacak.inşallah bu defa halsizlik olmazda bu durumu yaşamam.ögünlerime fındık badem ekleyip meyvemide yeteri kadar yiyeceğim birde geçen günde yazdıgım gibi günde 2 şişe falan mineralli su içince inşallah bu defa geçen sefere ragmen halsizliğimin olmayacagını ümit ediyorum.

sema ablacım çok geçmiş olsun canım

zilicim hayırlı yolculuklar iyi tatiller tatlım

ketum abla hakkında hayırlısı olsun inşallah

amiin.. yağmurgözlü canım bende senin ve tüm arkadaşlarımın kandilini kutluyorum...

bugün için planladığım menümü yazayım ben
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost,söğüş,çay
tavuk sote,ayran,salata
arada acıkırsam 1 elma
bamya yemeği,yoğurt salata
2 şeftali

Selam herkese.

Tatilden döndüm ve elbette kilo alarak

Geçen haftaki rakamlara bir bakıp geleyim.

iremcim hoşgeldin kuzucugum özlettin kendini :Şeniz kilolarda geldikleri hızla giderler inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…