Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aklıma gelmişken menümü yazayım....

KAHVALTI
3 dilim tb ekmek,peynir,salatalık,çay

ARA
1 sade kahve

ÖĞLE
yumurtalı ıspanak,yoğurtlu kırmızı biber

ARA
kiraz

AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt,salata

amin sema ablacım bende herkesin beraat kandilinin hayırlara vesile olmasını canı gönülden diliyorum.

nazcım 6. takımda boşyer var demişsin eger mümkünse ben gelmek isterim bildiğim kadarıyla deneme süresi var eger hala boş yerin varsa bende katılmak isterim aranıza zemuszemus

Narin hoşbulduk cnm aminnnn işallah giderler. Cumaya kadar toparlanma haftam ama Cuma tam gaz Montiye devam ve bu sefer başlayıp bitireceğim bu işi.

Yağmurgözlü mide bulantısına nane limon iyi gelir canım.

Narin hoşbulduk cnm aminnnn işallah giderler. Cumaya kadar toparlanma haftam ama Cuma tam gaz Montiye devam ve bu sefer başlayıp bitireceğim bu işi.

Yağmurgözlü mide bulantısına nane limon iyi gelir canım.

teşekkürler hazır poşet çay varmış nane limon ondan içicem inş işe yarar....

herkese hayırlı kandiller dilerim arkadaşlar.

hafta sonu komşumuz beni görünce ne kadar kilo vermişsin dedi. çok mutlu oldum :)))) artık yavaş yavaş farkediliyor :teytey:

nazcım 6. takımda boşyer var demişsin eger mümkünse ben gelmek isterim bildiğim kadarıyla deneme süresi var eger hala boş yerin varsa bende katılmak isterim aranıza zemuszemus

ah tatlım sen takımda değilmiydin daha önce..
bilseydim alırdm ben seni takıma
şaşırdım ya
ben seni neden takımda sanıyodum ki:uhm:

akrepçim bir zamanlar 6 lı rakamları görebilecekmiyim derken şimdi 5 li rakamlara dogru hızla koşuyorsun canım.bende 6lı rakamların hayilini kuruyorum inşallah bende senin gibi amacıma ulaşırım artık 69.900 de olsa artık 6 lı rakamları görmek istiyorummmmm delikafadulden

seninde 6 lı rakamlara çok az kalmış canım . 2 hafta dişini sıksan eminim 6lı rakamları görürsün

Narinim insan öyle iyi hissediyor ki o 6 lı rakamları görünce. Eminim sende başaracaksın.
Ama lütfen sonrasında da dikkat et. Benim hatama düşme.
Şu an bende yine 7 li rakamlardayım ama tatilden dolayı.
Tatilde kendimi kasmak istemediğimden dolayı.
Bu Cuma başlıyor yeniden hatta gel senle 6 lı rakamları görmece yarışı yapalım. 2 hafta süre verelim kendimize. Ramazana kadar en çok kiloyu veren kazanan olsun.
Kilolarımız şu an aynı gibidir. Sen 72 küsürdesin sanırım. Bende o civardayım.
Cuma başlayalım o günki kilolarımızla. Kaybeden kazanana hediye alıp yollayacak.

kızlar b soru sormuştum atladınız sanırım

sabhları meyevnin yanında bi kaç kuruyemiş yesem olurmu

çok acıkıyorum 6 da kalkıyorum bu arada 6.30 meyve ye çık spor sonra acıkıyorum kahvatı 10 da

6 lı rakamlara ne kalmış canım..sen de çok güzel kilo vermişsin umarım en kısa zamanda 6lı rakamları görürsün..ben de 5ki rakamlar için o kadar istekliyimzemuszemus

anlaştık tamam canım.ama benim vermem senden daha zor olur nede olsa senin kiloların daha yerleşmemiştir ki.ben sadece 1 kere 71.700 ü görebildim.yinede evet diyorum anlaştık canım benim bu cumaya kadar reglimde bitmiş olur.sengözlerimebaksanab

bunun için bişey diyemiycem şimdi ama . çok acıkıyorsan bir kaçtane kuruyemişten bişey olmaz herhalde ... normalde aeben ablam öğünlerle beraber kuruyemiş tüketebileceğimizi söylemişti . ara öğünlerde ilk etapta kuru yemiş tüketiyordum . ama aeben ablam 2. kitapı okuduktan sonra öğün aralarında kuruyemişi tavsiye etmiyor monti demişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…