- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
6 lı rakamlara ne kalmış canım..sen de çok güzel kilo vermişsin umarım en kısa zamanda 6lı rakamları görürsün..ben de 5ki rakamlar için o kadar istekliyimzemuszemus
ben çok zor kilo veriyorum canım metabolizbam çok zayıf irademde öyle :kedi:
kızlar b soru sormuştum atladınız sanırım
sabhları meyevnin yanında bi kaç kuruyemiş yesem olurmu
çok acıkıyorum 6 da kalkıyorum bu arada 6.30 meyve ye çık spor sonra acıkıyorum kahvatı 10 da
anlaştık tamam canım.ama benim vermem senden daha zor olur nede olsa senin kiloların daha yerleşmemiştir ki.ben sadece 1 kere 71.700 ü görebildim.yinede evet diyorum anlaştık canım benim bu cumaya kadar reglimde bitmiş olur.sengözlerimebaksanab
masumcum eğer çok kötü oluyorsan 3 tane filan ceviz yemekten sorun olmaz bence gerçi ara öğün oluyor sabah ki meyve ama bayılacak gibiysen eziyet olur spor sana o şekilde.
bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk yağsız peynir
domates salatalık biber
bir bardak light süt
öğlen:
2 tane haşlanmış but ( 2 tane fazla mı ?????)
salata
yoğurt
acılı ezme
acıkırsam ara:
bir şeftali
akşam:
meyve yoğurt yicem
kızlar öğünlerde yediğimiz etin porsiyonu önemli değil mi ? 2 tane but fazla oluyor değil mi?
Bu sefer 11 gün unutmak yok. 11 gün sonunda umarım süper kilolar vermiş oluruz.
Ama ben şimdiden zevklerimden falan bahsedeyim sana istersen
iremcim anlaştık tatlım daha önceki start verişlerimizi yarışları unutuyoruz.cuma günü bizim için büyük gün diger arkadaşlarda bizi takip etsinler.11 agustosta oruclu olacagımız için yarış 10 agustos sabahı sonlansın ne dersin bu cuma günüde dahil olmak üzere 11 gün yarışmış olacagız.hem senin için hemde benim için bu yarış çok iyi olacak kilolar gidici doslugumuz baki kalsın tatlım olumunekankayizsmile :Şeniz
Narin şekere de hayır demem yaniiiiAman sakın ha verdiklerimi geri alırım mazallah.
Narin yok cnm imkansız o dediğin işte.
Muhtemelen aynı yada bikaç gr farklı çıkarız.
Ben kaçıyorum kızlar yavaştan yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?