Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masumcum eğer çok kötü oluyorsan 3 tane filan ceviz yemekten sorun olmaz bence gerçi ara öğün oluyor sabah ki meyve ama bayılacak gibiysen eziyet olur spor sana o şekilde.
bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk yağsız peynir
domates salatalık biber
bir bardak light süt

öğlen:
2 tane haşlanmış but ( 2 tane fazla mı ?????)
salata
yoğurt
acılı ezme

acıkırsam ara:
bir şeftali

akşam:
meyve yoğurt yicem

kızlar öğünlerde yediğimiz etin porsiyonu önemli değil mi ? 2 tane but fazla oluyor değil mi?

Bikaç taneden bişiy olacağını sanmam canım ama fazla yeme.

Şeker bende aynen senin gibiyim aslında. Hem yavaş veriyorum hem direncim düşük. Birlikte uğraşırsak daha kolay olacağına inanıyorum.

Miktar önemli değil canım. Ama tavuğun derisini yeme. Mönün gayet güzel.

iremcim anlaştık tatlım daha önceki start verişlerimizi yarışları unutuyoruz.cuma günü bizim için büyük gün diger arkadaşlarda bizi takip etsinler.11 agustosta oruclu olacagımız için yarış 10 agustos sabahı sonlansın ne dersin bu cuma günüde dahil olmak üzere 11 gün yarışmış olacagız.hem senin için hemde benim için bu yarış çok iyi olacak kilolar gidici doslugumuz baki kalsın tatlım olumunekankayizsmile :Şeniz

Bu sefer 11 gün unutmak yok. 11 gün sonunda umarım süper kilolar vermiş oluruz.
Ama ben şimdiden zevklerimden falan bahsedeyim sana istersen

iremcim derisini yemiyorum midem almıyor zaten sevindim aşırı olmadığına
bir tanede türk kahvesi içmiştim yemektne önce şekersiz ama
cevapladığın için teşekkür ederim

narin, irem şimdiden başarılar 11 gün koşunuz hayırlı olsun
bende uzaktan size katılacağım :) eğer mümkünse tabi ki

Diyar kahve pek izin yok ama Türk kahvaesine nadiren izin vardı cnm için rahat olsun.
Elbette izin var ne demek.

Narincim kaybeden ne isterse onu alsın. Yada varsa aklında bişiy olabilir.

Pek heyecanlı bir takip olacağını sanmam çünkü kazanan ben olacağım ve narinciğimin hediyesinin resmini buraya ekleyeceğim.

Hadi hayırlısı bakalım...kızlar gazanız mübarek olsun...ikinizede başarılar bende heyecanla takipçiniz olacağım...opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis

iremcim ben kaybedersem eger sana 1 kutu en şerbetlisinden bursamızın meşhur kestane şekerinden yollayayım olur mu canım sempatiksalakcinni

şaka canım ayy kıyarmıyım ben arkadaşıma olumunekankayizsmile tamam dediğin gibi kim ne istiyorsa onu alsın kazanana

Diyar eğer kaçamak yapmazsak 2-3 kilo gider en az.

yağmurgozlu saol canım.

Narin şekere de hayır demem yaniiii Aman sakın ha verdiklerimi geri alırım mazallah.

Narin şekere de hayır demem yaniiii Aman sakın ha verdiklerimi geri alırım mazallah.

kaydirigubbakcemile3 canım aslında kilo olarak aynımıyız değilmiyiz cuma günü belli olacak bide sen cumaya kadar tatilde aldıklarını verip 69.900 olurmuşsun tekrar ayy ozaman ne güzel olur senin için hernekadar ben başlamadan yenilmiş olsamda kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Narin yok cnm imkansız o dediğin işte.
Muhtemelen aynı yada bikaç gr farklı çıkarız.

Ben kaçıyorum kızlar yavaştan yarın görüşürüz.

ooo yarış başlamış yine kızlar...hadi bakalım...bende ramazana 60 lı kilolarda girmek isteyenlerdenim
sıkı takipçinizim ona göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…