ooo yarış başlamış yine kızlar...hadi bakalım...bende ramazana 60 lı kilolarda girmek isteyenlerdenim
sıkı takipçinizim ona göre...
bende ikili rakamlarla girmek istiyorum ama boshayallersmileboshayallersmile
günaydın montici fıstıklar...hepinizin berat kandili mübarek olsun...rabbim edeceğiniz bütün duaları kabul etsin
bu arada nuromm dün gece ben çıktıktan sınra yazmışsın canım benim,yeni gördüm,ben iyiyim,sen nasılsın,nasıl gidiyor,hiç uğramıyosun artık
bende ikili rakamlarla girmek istiyorum ama boshayallersmileboshayallersmile
niye girmeyesinki tatlım...yeterki isteyelim,kendimize olan inancımız tam olsun...biz istedimmi neler yaparız yaa...korksun bizden hain kilolar..alsanaalsanasmile.
kızlar ramazana kadar herkes bi hedef belirlesin ve bunun için elinden ne geliyosa yapsın,çaba göstersin varmısınız...ben hemen söleyim hedefimi 10 ağustosta 69,900 de olsa 6 lı rakamda olmak :lepi::lepi:
irem ve narin size çook başarılı bir 11 gün diliyorum. tabi bize de :) baya bir hafiflemiş olarak inş. görücez sizi :)))
bu cumartesi kızımın diş bugdayını yapıcam. bir çok ikramlık çeşit olacak ama ben agzıma bile sürmemm :)) çok işim var ama...
yagmurgozlu senin ziliye verdigin tariflerinden ikisini ben de yapıcam :)) isabet oldu benim de işime yarayacak. not aldım hepsini tşk.ler.
birşey daha sorayım kızlar. evde kan ter içinde yapılan günlük işler ve ütü spor sayılır mı? :kedi:
bugünkü menümü yazayım..
sabah
2 kuru kayısı ve bol su
öğlen kahvaltı yaptım macburen (kızım çok huysuz, kahvaltıyı 1,5 saatte bitirebildim)
2,5 dilim tb ekmek
1 kk yagsız peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
maydonoz
ara
1 armut
ara
5 badem
1 bardak yagsız süt
akşam
taze fasulye
çılbır
salata
nasıl olmuş mönüm kızlar ?
selam kızlar sonunda dişimi çektiridm çok fenaydı yaaa
menümü yazayım
sabah 2 dlm ekmek
zeytin
peynir
sögüş
öglen
kıymalı kabak
salata ayran
akşam
1 bardak süt
1 avuç leblebi
ara
1 şeftali yiycem
kızlar sabah yiyecegim kuruyemiş için şunu diycem
sabah 6.30 da gidiyorum ve giderken 3 kaysı yiyorum
1,5 saat spor yapıyorum ve eve döndügümde midem kazınıyor
yinemi meyve yesem diye düşünüyorum ama bu kezde çok olur
başka meyve daha mı çok tutar ama bilemiyorumm
5 fındık veya 1 ceviz yemiş olsam nasıl olur bilemiyorum
MONTIGNAC DİYETİ:
Karbonhidrat içeren besinlerle pro*tein içerenlerin birbirinden ayrı alınması (gıdaları ayrıştırma) esasına dayanıyor. Montignac prensiplerine göre, öncelikle gıdalar sInıfandırılıyor. Yani enerji veren protein*ler, glusitler ve yağlar île enerjik ol*mayan lifler, su, vitamin, mineral ve olîgo elementler birlikte alınmıyor. Bu tür beslenme mide, bağırsak sistemini bozuyor ve ülsere yol açabiliyor. Ayrıca sinir sisteminde tahribat yapıyor.
İyi geceler herkesee ..
aniden karar verilmiş 10 günlük bi çatalzeytin ziyaretinden sonra aranızdayım tekrar .ufak tefek kaçamaklarlada olsa montimi bozmamayı başardım .
Herkesten aldığım olumlu tepkilerler çok mutlu oldum gerçekten . cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum dayanabilirsem tabi =)10 gündür hiç tartılmadım ama hissediyorum hafiflediğimi..Geçmişe gidemedim inş hepiniz iyisinizdir ..
günaydınlar herkese
dün yediklerim
sabah ,
3 dilim uno denge light ekmek
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
tavuk şiş
salata
yoğurt
ara
1 adet şeftali
akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
salata
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?