Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende ikili rakamlarla girmek istiyorum ama boshayallersmileboshayallersmile

niye girmeyesinki tatlım...yeterki isteyelim,kendimize olan inancımız tam olsun...biz istedimmi neler yaparız yaa...korksun bizden hain kilolar..alsanaalsanasmile.

kızlar ramazana kadar herkes bi hedef belirlesin ve bunun için elinden ne geliyosa yapsın,çaba göstersin varmısınız...ben hemen söleyim hedefimi 10 ağustosta 69,900 de olsa 6 lı rakamda olmak :lepi::lepi:

slm kızlarrr

regl olunca neden kiloya artı olarak yansımasından korkuyorsunuz? kaçamak olur falan diyemi? yoksa başka bir sebebi mi var?

kirazcımm

oyleyse ben de ramazana kadar bir hedef koyuyorum kendime vee 73 diyorum inşallah :lepi:. sabah tartılmıştım 76,7 çıktım :dance:.. allahım çok mutluyum.

irem ve narin size çook başarılı bir 11 gün diliyorum. tabi bize de :) baya bir hafiflemiş olarak inş. görücez sizi :)))

bu cumartesi kızımın diş bugdayını yapıcam. bir çok ikramlık çeşit olacak ama ben agzıma bile sürmemm :)) çok işim var ama...

yagmurgozlu senin ziliye verdigin tariflerinden ikisini ben de yapıcam :)) isabet oldu benim de işime yarayacak. not aldım hepsini tşk.ler.

birşey daha sorayım kızlar. evde kan ter içinde yapılan günlük işler ve ütü spor sayılır mı? :kedi:

bugünkü menümü yazayım..

sabah
2 kuru kayısı ve bol su

öğlen kahvaltı yaptım macburen (kızım çok huysuz, kahvaltıyı 1,5 saatte bitirebildim )
2,5 dilim tb ekmek
1 kk yagsız peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
maydonoz

ara
1 armut

ara
5 badem
1 bardak yagsız süt

akşam
taze fasulye
çılbır
salata

nasıl olmuş mönüm kızlar ?

selam kızlar sonunda dişimi çektiridm çok fenaydı yaaa

menümü yazayım
sabah 2 dlm ekmek
zeytin
peynir
sögüş

öglen
kıymalı kabak
salata ayran

akşam
1 bardak süt
1 avuç leblebi

ara
1 şeftali yiycem

kızlar sabah yiyecegim kuruyemiş için şunu diycem
sabah 6.30 da gidiyorum ve giderken 3 kaysı yiyorum
1,5 saat spor yapıyorum ve eve döndügümde midem kazınıyor

yinemi meyve yesem diye düşünüyorum ama bu kezde çok olur
başka meyve daha mı çok tutar ama bilemiyorumm
5 fındık veya 1 ceviz yemiş olsam nasıl olur bilemiyorum

MONTIGNAC DİYETİ:

Karbonhidrat içeren besinlerle pro*tein içerenlerin birbirinden ayrı alınması (gıdaları ayrıştırma) esasına dayanıyor. Montignac prensiplerine göre, öncelikle gıdalar sInıfandırılıyor. Yani enerji veren protein*ler, glusitler ve yağlar île enerjik ol*mayan lifler, su, vitamin, mineral ve olîgo elementler birlikte alınmıyor. Bu tür beslenme mide, bağırsak sistemini bozuyor ve ülsere yol açabiliyor. Ayrıca sinir sisteminde tahribat yapıyor.

İyi geceler herkesee ..

aniden karar verilmiş 10 günlük bi çatalzeytin ziyaretinden sonra aranızdayım tekrar .ufak tefek kaçamaklarlada olsa montimi bozmamayı başardım .
Herkesten aldığım olumlu tepkilerler çok mutlu oldum gerçekten . cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum dayanabilirsem tabi =)10 gündür hiç tartılmadım ama hissediyorum hafiflediğimi..Geçmişe gidemedim inş hepiniz iyisinizdir ..

tülayyyyyyyy
kız sen nerlerdesin heeeeeee

bende montici oldum başladım allaha şükür çok ii gdiiyor
tartıda güzel şeyler gördüm bakalım hayırlı cuma ne olcakk

Bende iyiyim tatlım aynı işte tıngır mıngır diyete devam :)

saol cnm evet kurtuldum
ben bişiy sorcam montide kilo verme ne zmna duraksarr

günaydınlar herkese

dün yediklerim

sabah ,
3 dilim uno denge light ekmek
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
tavuk şiş
salata
yoğurt

ara
1 adet şeftali

akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
salata
yoğurt

Günaydın herkese. Cumayı bekleyemedim diyetime bugün başladım.

bende ikili rakamlarla girmek istiyorum ama boshayallersmileboshayallersmile

Gireceğine eminim.

İşallah göreceksin şekercim.

irem ve narin size çook başarılı bir 11 gün diliyorum. tabi bize de :) baya bir hafiflemiş olarak inş. görücez sizi :)))

a.s.

Oyyy hayırlı olsun incileriniz canım

birşey daha sorayım kızlar. evde kan ter içinde yapılan günlük işler ve ütü spor sayılır mı? :kedi:

Sayılır tabi cnm efor kaybediliyor sonuçta yerimseniben

Canım düzensiz olmuş ve aralar fazla olmuş. Öğün atlamak yok monti de. Ama mazaretin var bebeğin iyi olsun da gerisi boş.

Bence sorun olmaz cnm. Mönün güzel afiyet olsun.

Nette monti ile ilgili saçma sapan biçok şey var cnm inanma onlara. Kitabı okudun mu bilmiyorum ama okusan daha iyi anlarsın.
Biz burada yazıldığı gibi ayrıştırma diyeti yapmıyoruz ki bi kere her öğünde süt ve süt ürünü tüketiyoruz. Yaptığımız sadece glisemiks indeksleri düşük tutmak.

Çatalzeytin mi ohaoldumsmile
Bende ordan geldim Cumartesi günü ohaoldumsmile
Tanışıyor olabilir miyiz.

:lepi:

günaydın montici güzeller...bende vereyim dünki menümü

sabah aç karnına 2 erik

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,marul,salatalık

öğle
tavuk döner
salata,yoğurt

ara
2 elma

akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası

3,5 litre su
yarım saat tvist shape
yarım saat bisiklet
100 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…