Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum opuyorumnanaktan

tülaycım hoş geldin anlaşılan seni bu yaz pek buralarda göremeyeceğiz bi oturamadın totonun üzerine kaydirigubbakcemile3 şeker.özletme kendini :Şeniz

iremcim rakibem başlamış diyete şimdiden ben geri kalırmıyım bende başladım ama maalesef bu sabah bi tartıldım regliden mi geçen haftaki düzensizliktenmi ne 1.200 gr. çizelgemdeki kilodan artı durumdayım yani 73 ü gördüm işim epey zor akannehir ne yapalım ben zor imkanlar için yaratılmışım felsefesiyle yagımın son damlasına kadar mücadele edeceğim Çok üzgünüm çoook

kirazzzzzz
ianmıyorum sana yarım saat twesten shape yi nasıl yaptın

:lepi:

günaydın kızlarrrr

kırmızı biber yiyebiliyoruz dimi montide

Evet cnm yerimseniben

Narinim reglidendir cnm o. Yoksa 4 da olacağını sanmam. Bende Pazar günü falan olacağım onun şişkinliği var. Cuma günü tartıda da göreceğim zaten. Yılmak yok yola devam.

iremcim yılmak pes etmek gibi bir sansım artık yok canım.:1no2: kayınvalidem memlekette herkese benim gelinim bir zayıfladı bir zayıfladı bir görün demiş.akşam kandil için aradıgımda söyledi ben sadece 72 kiloya düşebildim desemde yok herkese incecik kaldı demiş halbuki ben zayıfladıgımdan beri beni hiç görmedi bil.kamerası hariç.bayramda memlekete gideceğiz hem bayram ziyareti hemde yakın akrabamızın sünneti var.herkes artık beni inceleyecektir.Allahım sen yardım et bana.:Saruboceq:

Günaydın montinin güzel hanımları nasılsınız,görüşemiyoruz ne zamandır beri narincim kilo aldığını söylüyorsun ama monti yapmıyormuydun sen,hasta falan mı oldun birden böyle kilo aldın.

hayır çiçekçim elhamdülillah iyiyim biraz kaçamak birde regli olmanın sonucu bu galiba yani inşallah öyledir :kedi: sen nasılsın bebişin nasıl nezaman cinsiyeti belli olacak canım özlettin kendini bize :Şeniz

Narin o zaman şart oldu cnm başarman lazım.
Ve sen azmettiğinde yapıyorsun bunu biliyorum

İyi olmana sevindim canım.Kaçamaklı olunca tabi geldi hepsi geri ama olsun sen başarırsın ben sana inanıyorum bayanssulusmile Bebişim çok iyi canım bende iyiyim çok şükür dün gittik kontrole keyfi gayet yerindeydi.Bir elini başının altına almış bacaklarınıda bağdaş kurmuş oturuyordu ikilitesti yaptırdık 10 gün sonra sonuçlarını alıcaz canım ama dr.daha 1 ay beklememiz gerek cinsiyet için dedi onu bekliyorum artık sabırsızlıkla bende sizleri çok özledim canım ama tam monti yapamadığım için utanıyorum aslında buraya birazda gelmeye suçlu hissediyorum kendimi :kedi:

kızlar semiz otunu yogurtla salata yapıp öglen yemegimin yanınd ayiyebilirmiyim

kızlar semiz otunu yogurtla salata yapıp öglen yemegimin yanınd ayiyebilirmiyim

merhaba masumcum

yoğurtlu semizotu bence çok iyi fikir bende akşama yapayım bence süper fikir

bide bişi sorucam sen akşamları yemek yerine beyaz leblebi mi yiyorsun ??

ben iki akşam yemek yerine süt yoğurt meyve yedim kilo veremedim acaba az yiyince duruyor mu kilo verme başına geldi mi arada tartıldın mı cumadan beri ?

diyarcım

bn genelde yemek yiyorum akşamları ama dün dişimi çektirdim ve yemek yiyemedim
evde puding vardı onuda yememek için burada okudgum gibi yaptım
leblebi ve süt içtim yoksa ben yemegmi yiyorum akşamalrı

az yiynce kio vemne duruyor

çiçekçim ikinizinde keyfiniizin yerinde olmasına çok sevindim hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah bebişini tatlım opuyorumnanaktan

çiçekçim ikinizinde keyfiniizin yerinde olmasına çok sevindim hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah bebişini tatlım opuyorumnanaktan

Saol canım teşekkür ederim.Şenizİnş.bebişimi aldığım zaman bende gelicem hayırlısıyla aranıza yeniden ama şimdilik kilo almadan idare ediyoruz daha inş.fazla kayıpla kapatmam arayı

Günaydın kızlar,

önce bugünkü menü
2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost, söğüş,çay
köfte,salata,ayran
patlıcan yemeği,salata,yoğurt
2 şeftali yemeği planlıyorum Artık menüleri önden yazacağım..Gün boyu plana sadık kalmak için çabalıyorum iyi motivasyon oluyo bana.. Bugün eşimden pilates lastiği ve dumble istedim, kollarım felaket şişko biraz çalışmam lazım artık...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…