delikafaduldenhondacım tam buğday ekemegi ne sanıyorsun canım ..... direk degirmenden hiç işlemden geçmemiş unun ekmegi:lepi: yanlız dikkat et kepegi alınmamış olması lazım yani tümüyle buğday .alkisalkisalkis ayrıca evde robotta vs ekmek yapma şansınız varsa tam bugday unu tüm marketlerde var.aebenci bişi sormak istiyorum bizim koyden buğday gelir kaynanam değirmene gönderiyor ondan ekmek yapsam olurmu canımopuyorumnanaktan
selamlar kızlar
aebenim müşterileri toplamışsın maşallah kaydirigubbakcemile3
kengocum beni sormuşsun valla hem çok yoğundum, hemde monti amcama çok ihanet ettim :kedi:
ama bugün döndüm geriye kaydirigubbakcemile2
mayıs ayına kadar gitsin bu kilolar inşallahlmaz:
kaydirigubbakcemile3evet yeni arkadaşlar katıldı aramıza ... gozozlarına ilaç katıp montitici yapacagım onlarıda .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-selamlar kızlar
aebenim müşterileri toplamışsın maşallah kaydirigubbakcemile3
kengocum beni sormuşsun valla hem çok yoğundum, hemde monti amcama çok ihanet ettim :kedi:
ama bugün döndüm geriye kaydirigubbakcemile2
mayıs ayına kadar gitsin bu kilolar inşallahlmaz:
mervecim sen Laranın YAZISINI BAYA DERİN OKUMUŞUN GALİBA ONUN YAPTIGI GİBİ YEMİŞİN SPAGETTİYİ.... TABİ BU SANA KALMIŞ AMA GENELDE . karbon hidratların yanında et tüketmiyoruz . doymuş yagları depo olmasın diye .....oglen spaghetti yedim ama uzerine biraz kıyma ve domates yaptım :)) ara ogun yemeyecegim aksama kadar cunku oncekinde yogurt yemistim. aksam da sadece corba ve.. tam bilmiyorum yogurt yerim herhalde yine aksam icin. salata da cok sevmiyorum aslında ama her ogune verilmis galiba.
mervecim sen Laranın YAZISINI BAYA DERİN OKUMUŞUN GALİBA ONUN YAPTIGI GİBİ YEMİŞİN SPAGETTİYİ.... TABİ BU SANA KALMIŞ AMA GENELDE . karbon hidratların yanında et tüketmiyoruz . doymuş yagları depo olmasın diye .....
eger açıkmıyorsan ara ögün yapma montide yapılmıyorda aslında ....yerimseniben
akşamında güzel canım çorba ve salata yada yogurt... çorban ne çorbası canım ..?
tamam bi dahakinde ona da dikkat ederim o zaman. mercimek corbası yaptım istedigimiz kadar icebiliyor muyuz?
arkadaşlar bende okudum montiyi ve başlamak istiyorum ama , kısa bir özet geçermisin banada
ilk sayfayı okursan canım aeben çok güzel anlatmış kısa ve öz ama yinede bir sorun olursa cevaplarızyerimseniben
geldim geldiiimmmmm gittilerrrrr valla bende özlemişim aebenim Şenizopuyorumnanaktan
evet canım sen bir azım abidesisin ..yerimsenibenŞeniz
nev kuşum daha gitmedimi misafirler özledik seni ya ..
canım 91 ile başladım ben diyete ama monti yapmıyodum ilk başta ama monti gibiydi nerdeyse (muz ve öğle akşam ekmek tüketimlerim dışında) sonra aebenim sağolsun önerisi ile montici olmaya karar verdim .ben zaten beyaz un beyaz pirinç tüketmiyodum onun için kolaylık oldu.nevroşum sen diyete kaç kiloyla başladın canım?
çok doğru eskiler kadar hareket edip beyaz un beyaz şeker tüketmemek işin sırrı..kaydirigubbakcemile5kıslar bu diyet: sadece eski dönem beslenmesi yani sanayileşme öncesi . herşeyin gerçek olanıyla beslenmeye çalışmak katkısız ayrıştırılmamış ve saglıklı olanlarıyla ... düşünün 30 yıl önce beyaz un mu vardı . ve de obezlik .??????
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet yeni arkadaşlar katıldı aramıza ... gozozlarına ilaç katıp montitici yapacagım onlarıda .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
senin gozozuna ilacı az katmışım anlaşılan .klava:kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar bende menümü yazayım yanlışım varsa düzeltir misiniz, yeni başladım da bende ;
sabah; üç dört tane yeşil zeytin 3 dilim enteegral ekmek, maydonoz birazda yağsız b.peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?