Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

DEĞERLENDİRMEK BANA KALDI AEBEN ARKADAŞI KAHVALTIN OKEYalkisalkisalkis:lepi:

öğlende ; biraz kuru fasulye salata kırmızı lahanalı ve havuçlu, ufak bir parçada peynir yağsız?

eşimde yapıyor oda başladı oda; mercimek yemiş öğlen salata ve köfte yemiş bir kaç tane?

ÖĞLENıDE GÜZEL OLMUS KÖFTENıN ıÇıNDE EKMEK KOKTUR UMARIM EKMEK KATILMADAN YAPILMASI LAZIM::icecream:

canım selam...mercimek çorbasına un koymadın inşallah...montide unlu çorbalar yasak. ben de tarhanayı nasıl özledim ama yasak işte...klava:

yok hic un patates havuc falan koymadım. sogan koydum ama :)
bugunku menumu yazayım
sabah 3 dl ekmek biraz peynir ve marmelat (ay yine meyveyi unuttum akannehir )
oglen corba yogurt
sonra bi yarım armut yedim (armut yeniyor mu unuttum, yedim gitti kafamçokkarıştı )
aksama da bişiler düşünürüm artık etli falan belki cokacimcoook

inş yoktur iş yerinde ki yemekten yedi :) kavrıyorum sanırım ben bu diyeti

DıLEMMM SELAMolumunekankayizsmile BENDE BU DıYETı ıLKEZ YAPIYORUM AMA ÇOK ĞÜZEL Bı DıYETopuyorumnanaktan

selam canım hiç verebildin mi peki nasıl uyguluyorsun kısaca anlatır mısın

evet canım aşagı yukarı kavramışın yanlız kavaltıyı yazdıgın gibide yapan arkadaşlar var . peynir yogurt yiyende . bunda bir mahsur yok yanlız yagsız olmak şartıyla ...olumunekankayizsmile ( ay yeni similler gelmiş ne güzeller...)bayanssulusmile
senin yemekçi teyzeyi gelip dövelim elif valla .alsanaalsanasmileolumunekankayizsmile
menün güzel az olmuş ama mecburiyetten gene ...

günaydın arkadaşlar bende menümü yazayım yanlışım varsa düzeltir misiniz, yeni başladım da bende ;

sabah; üç dört tane yeşil zeytin 3 dilim enteegral ekmek, maydonoz birazda yağsız b.peynir
güzel kavaltı dilemcim afiyet olsun .....cokacimcoook

bu arada aramıza hoş geldin .olumunekankayizsmile
refim nerelerdesin kuzum merak ettik yahu ... iyi olmana sevindim ...olumunekankayizsmile
merhaba kızlar,
bugünkü menüm:
kahvaltı: zeytin, peynir, çavdar ekmeği
öğlen: yoğurt, ıspanak yemeği
ara: 4 adet kuru kayısı
akşam: balık, salata
ara: portakal, elma
svetcim geç kalmışım menünü degerlendirmeye canım kusura bakma .:1hug: ama zaten menünde süpermişalkisalkisalkis . tek eksik sabahki yeşillik ..
bilmiyorumkismile BÜĞÜNDEKİMSE YOK YALNIZ TAKILIYIM BARİbayanssulusmile
:kedilumunekankayizsmileŞeniz

aebennn nerdesin kuzum? bugün ankarada elektrikler mi kesik nedir?
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanAEBEN NERDESİNLERDESİN CANIM YOKSUN BUGÜNzemuszemuszemuszemus
yok bacım .. bügün kayıt yenilemem vardıda dışardaydın tüm gün gelincede pazara ugradım ançak şimdi fırsat buldum bebelerden sonra .... sen dün cahılım gı dediydinya anacım bensendende cahılım . 35 yaşında liseye gidecem .

BEN BUGÜN KEŞKEK YAPTIM YENİcokacimcoookYOMUYDU ACABA
tam olarak ne varki içinde .:uhm:cokacimcoook
öğlende ; biraz kuru fasulye salata kırmızı lahanalı ve havuçlu, ufak bir parçada peynir yağsız?

eşimde yapıyor oda başladı oda; mercimek yemiş öğlen salata ve köfte yemiş bir kaç tane?
dilemcim menün güzel canım . yanlız . menülerimizi tüm günlük verelim ertesi gün olurmu degerlendirmek açısından daha iyi olur yada svetim gibi sbahtan menünüzü hazırlayım ( eger uyabilecekseniz) hem öyle düzeltmekte kolay olur .:1hug:
ÖĞLENİDE GÜZEL OLMUS KÖFTENİN İÇİNDE EKMEK KOKTUR UMARIM EKMEK KATILMADAN YAPILMASI LAZIM::icecream:
V avvvv . bacım sen kaptın bu işi .alkisalkisalkisa.s

mervecim menün güzel akşam yazmamışın ama ...:hulya:

evet çorbana sogan .sarımsak .domates .baharat .salça .limon ..koyabilirsin canım
sabah meyve yiyin şekerinizi ondan alacaksınız 1 br meyve suyu içebilirseniz daha güzel greyfurd, portakal karışımı gibi..:içelim:

canım yasaklı meyveler yazıyor .gerisini afiyetle yiyebilirsin .cokacimcoook

öglen et türü yemedigin için akşam yiyebilirsin ama balık ve tavugu tercih etmen gerek kırmızı et hem agır oluyor ,hemde doymuş yagdan zengin ...a.s

dilemcim eşimde yepıyor demişin kolay gelsin ..kengonun eşide yapıyor hemde haftalardır . erkekler bu diyette daha çok kilo verirler canım ,çünki onların kilo verme olayı direk kan şekeriyle ilgidir

önce dünkü menümü yazayım . bu günkünü yarın yazarım ...

kavaltı
2.5 dl ekmek .... lor.. sögüş.... maydonoz.... z. ezmesi..
ara.
y br. süt ....
öğlen .
2 parça tavuk .....1 kase. çacık .. salata .
ara.
3 kuru kayısı . y. portakal ...
ara.
t. hurması . 1 dl. peynir..
akşam
1 tb patlıcan .... 1 ks. cacık ..... 1 kş marmelat ...
ara..
y. armut . ceviz ve fındık .

ben yine takıldığım noktada sorarım canım yardımların için çok teşekkürler, kitabı paylaştığın içinde, bu ay alamayacağım ama gelecek ay önceliği bu kitaba vereceğim(geçen haftasonu kitap ve dergi alışverişinde sınırları zorladımda d&r da) badem yenilebiliyor sanırım tuzsuz tuzlu diye bir ayrım varmıydı canım?
evet smayler süperboshayallersmile

kitap 12. tl civarında canım ama bulan alıyor desem çünkü kalmamış umarım yenisini basarlar...yerimseniben
evet badem yenıyor ama benin gibi fazla alışmayım hastalık gibi dayanamıyorum .
. tuzsuzunu terçih et tuz su tutuyor oda kilo vermeyi engelleiyor. helede regl dönemimde melegin gibi şişiriyor dimi melekkkklülülülülülüalsanaalsanasmile ay bu simil çok hoş hehe...

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

akşam kocama dedim ki sanki doğuramamışım da içimde kalmış bebek gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay bi de söylemesi ayıp gaz sancısı da var :kedi: :kedi: şiştim şiştim felaket :CüvCüv: :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 yanlız deyilsin merak etme bende regl oldum ama okadar çok şiş deyilim .. tuzu az kullanmaya çalışıyorum ... umarım bu haftaki kilomu bu şişlik etkilemez ... bu ara ögünlerin sık yapmayı biraz daha süedürücem böyle iyiyim sanki ....şekerimin düştügünü ve açlık krizlerini hissetmiyorum artık . regl döneminde olmamada regmen ...kaydirigubbakcemile2

saat geçiyor ben kalkayım bebelere lahmacun getirdim onlar onu yedi ...benimde patlıcaN var onu yiyeyim . yarın görüşürüz inŞALLAH ...

bende çok severimde, abartmadan arada yiyeyim o zaman =) tuzsuzundan, evet internette bir kaç kitap sitesine baktım canım yoktu ellerinde kalmamış, umarım gelir tez zamanda.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…