DEĞERLENDİRMEK BANA KALDI AEBEN ARKADAŞI KAHVALTIN OKEYalkisalkisalkis:lepi:
canım selam...mercimek çorbasına un koymadın inşallah...montide unlu çorbalar yasak. ben de tarhanayı nasıl özledim ama yasak işte...klava:
evet canım aşagı yukarı kavramışın yanlız kavaltıyı yazdıgın gibide yapan arkadaşlar var . peynir yogurt yiyende . bunda bir mahsur yok yanlız yagsız olmak şartıyla ...olumunekankayizsmile ( ay yeni similler gelmiş ne güzeller...)bayanssulusmilekitabını edinmeye karar verdim ama edinene kadar bilgi edinmek istiyorum, tabi öncelikle kitabın özetini bizleri düşünerek paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim üşenmeden onca detayı paylaşmışlar;
önce anladıklarımı yazayım;
sadece kahvaltıda ekmek( entegre) ve yeşillik yiyoruz, ve protein(süt yumurta yoğurt gibi) tüketmiyoruz?
et türü gıdaları öğlen tüketmeye gayret ediyoruz ,her ögüne sebze ve yemekleri ekleyebiliyoruz?? doymuş yağ kullanıyoruz ve kahvaltı haricindeki her ana öğüne mutlaka protein ekliyoruz az yağla pişmiş sebze yemekleri ve bakla giller serbest. içerisine havuç ve patates koymamak şartıyla.
eksik veya yanlış anladığım birşey varsa söyler misiniz şimdiden teşekkürlera.s.
senin yemekçi teyzeyi gelip dövelim elif valla .alsanaalsanasmileolumunekankayizsmiledünkü menümü yazayım bende
08:00 1 mandalina
09:00 1 dl tam buğday ekm., 1 dl peynir
12:00 1 mandalina
14:00 1 domates, 1 dl peynir ( yemekte mercimek çorbası ve makarna vardı)
18:00 1 tb az pişmiş salçalı spagetti , 1 kase light yoğurt
gece mandalina (kaç oldu bilmem gelip geçtikçe yedim 4-5 olmuştur )
boshayallersmiledünkü menüm
yarım portakal 2dilim ekmek domates salatalık domatesli sos zeytin yaglı
öğlen 1tabak etli bamya1tabakta mantar yoğurt
akşam 1kase cacık 1dilim balık 3saat sonra%70 biter çikolata bir parçacık :badem:lepi:
geldim geldiiimmmmm gittilerrrrr valla bende özlemişim aebenim Şeniz
canım 91 ile başladım ben diyete ama monti yapmıyodum ilk başta ama monti gibiydi nerdeyse (muz ve öğle akşam ekmek tüketimlerim dışında) sonra aebenim sağolsun önerisi ile montici olmaya karar verdim .ben zaten beyaz un beyaz pirinç tüketmiyodum onun için kolaylık oldu.
çok doğru eskiler kadar hareket edip beyaz un beyaz şeker tüketmemek işin sırrı..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben misafir varken de bozmadım kızlar tabi menü yazamadım hiç..
eksik olan yürüyüşlerim bide adet öncesindeyim.bakalım bu hafta ne yapmışız çıkar cuma sabahı...kaydirigubbakcemile2
güzel kavaltı dilemcim afiyet olsun .....cokacimcoookgünaydın arkadaşlar bende menümü yazayım yanlışım varsa düzeltir misiniz, yeni başladım da bende ;
sabah; üç dört tane yeşil zeytin 3 dilim enteegral ekmek, maydonoz birazda yağsız b.peynir
refim nerelerdesin kuzum merak ettik yahu ... iyi olmana sevindim ...olumunekankayizsmileSelam kızlarr
menüleri yazamıyorum kusura bakmayın işlerim karıştı ve yoğunlaştı, dolayısı ile pek okuyamıyorum da ama monti diyetimize devm :) gerçi bu sabah hiçbir gelişme olmadığını gördüm ama olsun:)
svetcim geç kalmışım menünü degerlendirmeye canım kusura bakma .:1hug: ama zaten menünde süpermişalkisalkisalkis . tek eksik sabahki yeşillik ..merhaba kızlar,
bugünkü menüm:
kahvaltı: zeytin, peynir, çavdar ekmeği
öğlen: yoğurt, ıspanak yemeği
ara: 4 adet kuru kayısı
akşam: balık, salata
ara: portakal, elma
:kedibilmiyorumkismile BÜĞÜNDEKİMSE YOK YALNIZ TAKILIYIM BARİbayanssulusmile
bende seni alkışlayı hondacım ...alkisalkisalkisolumunekankayizsmileDEĞERLENDİRMEK BANA KALDI AEBEN ARKADAŞI KAHVALTIN OKEYalkisalkisalkis:lepi:
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanaebennn nerdesin kuzum? bugün ankarada elektrikler mi kesik nedir?
yok bacım .. bügün kayıt yenilemem vardıda dışardaydın tüm gün gelincede pazara ugradım ançak şimdi fırsat buldum bebelerden sonra .... sen dün cahılım gı dediydinya anacım bensendende cahılım . 35 yaşında liseye gidecem .opuyorumnanaktanAEBEN NERDESİNLERDESİN CANIM YOKSUN BUGÜNzemuszemuszemuszemus
tam olarak ne varki içinde .:uhm:cokacimcoookBEN BUGÜN KEŞKEK YAPTIM YENİcokacimcoookYOMUYDU ACABA
dilemcim menün güzel canım . yanlız . menülerimizi tüm günlük verelim ertesi gün olurmu degerlendirmek açısından daha iyi olur yada svetim gibi sbahtan menünüzü hazırlayım ( eger uyabilecekseniz) hem öyle düzeltmekte kolay olur .:1hug:öğlende ; biraz kuru fasulye salata kırmızı lahanalı ve havuçlu, ufak bir parçada peynir yağsız?
eşimde yapıyor oda başladı oda; mercimek yemiş öğlen salata ve köfte yemiş bir kaç tane?
V avvvv . bacım sen kaptın bu işi .alkisalkisalkisa.sÖĞLENİDE GÜZEL OLMUS KÖFTENİN İÇİNDE EKMEK KOKTUR UMARIM EKMEK KATILMADAN YAPILMASI LAZIM::icecream:
mervecim menün güzel akşam yazmamışın ama ...:hulya:yok hic un patates havuc falan koymadım. sogan koydum ama :)
bugunku menumu yazayım
sabah 3 dl ekmek biraz peynir ve marmelat (ay yine meyveyi unuttum akannehir )
oglen corba yogurt
sonra bi yarım armut yedim (armut yeniyor mu unuttum, yedim gitti kafamçokkarıştı )
aksama da bişiler düşünürüm artık etli falan belki cokacimcoook
dilemcim eşimde yepıyor demişin kolay gelsin ..kengonun eşide yapıyor hemde haftalardır .inş yoktur iş yerinde ki yemekten yedi :) kavrıyorum sanırım ben bu diyeti
güzel kavaltı dilemcim afiyet olsun .....cokacimcoook
bu arada aramıza hoş geldin .olumunekankayizsmile
refim nerelerdesin kuzum merak ettik yahu ... iyi olmana sevindim ...olumunekankayizsmile
svetcim geç kalmışım menünü degerlendirmeye canım kusura bakma .:1hug: ama zaten menünde süpermişalkisalkisalkis . tek eksik sabahki yeşillik ..
:kedilumunekankayizsmileŞeniz
inş yoktur iş yerinde ki yemekten yedi :) kavrıyorum sanırım ben bu diyeti
kitap 12. tl civarında canım ama bulan alıyor desem çünkü kalmamış umarım yenisini basarlar...yerimsenibenben yine takıldığım noktada sorarım canım yardımların için çok teşekkürler, kitabı paylaştığın içinde, bu ay alamayacağım ama gelecek ay önceliği bu kitaba vereceğim(geçen haftasonu kitap ve dergi alışverişinde sınırları zorladımda d&r da) badem yenilebiliyor sanırım tuzsuz tuzlu diye bir ayrım varmıydı canım?
evet smayler süperboshayallersmile
kitap 12. tl civarında canım ama bulan alıyor desem çünkü kalmamış umarım yenisini basarlar...yerimseniben
evet baden yenıyor . tuzsuzunu terçih et tuz su tutuyor oda kilo vermeyi engelleiyor. helede regl dönemimde melegin gibi şişiriyor dimi melekkkklülülülülülüalsanaalsanasmile ay bu simil çok hoş hehe...
kaydirigubbakcemile3 yanlız deyilsin merak etme bende regl oldum ama okadar çok şiş deyilim .. tuzu az kullanmaya çalışıyorum ... umarım bu haftaki kilomu bu şişlik etkilemez ... bu ara ögünlerin sık yapmayı biraz daha süedürücem böyle iyiyim sanki ....şekerimin düştügünü ve açlık krizlerini hissetmiyorum artık . regl döneminde olmamada regmen ...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akşam kocama dedim ki sanki doğuramamışım da içimde kalmış bebek gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay bi de söylemesi ayıp gaz sancısı da var :kedi: :kedi: şiştim şiştim felaket :CüvCüv: :CüvCüv:
kitap 12. tl civarında canım ama bulan alıyor desem çünkü kalmamış umarım yenisini basarlar...yerimseniben
evet badem yenıyor ama benin gibi fazla alışmayım hastalık gibi dayanamıyorum .
. tuzsuzunu terçih et tuz su tutuyor oda kilo vermeyi engelleiyor. helede regl dönemimde melegin gibi şişiriyor dimi melekkkklülülülülülüalsanaalsanasmile ay bu simil çok hoş hehe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?