diyarcım
bn genelde yemek yiyorum akşamları ama dün dişimi çektirdim ve yemek yiyemedim
evde puding vardı onuda yememek için burada okudgum gibi yaptım
leblebi ve süt içtim yoksa ben yemegmi yiyorum akşamalrı
az yiynce kio vemne duruyor
bugünki menüm...
sabah
1 nektarin,1 şişe su
KAHVALTI
tam buğday ekmekten tost,zeytin,salatalık,biber,çay
ÖĞLE
kabak yemeği,salata,ayran
ARA
kiraz
AKŞAM
ıspanak kavurması,yoğurt,salata
kızlar türk kahvesi içebilirmiyiz ben günde 1 tane içerdimmm
montide kahve yasak canım . Ama arkadaşlar arada kafeinsiz şekersiz kahve içiyorlardı ama hergün olmamak kaydıyla
akşam menümü değiştiriyorum...dışarı çıkmıştım markette kepekli spagetti buldum...yaşasınn makarna yicemmm.))))))))))
üzüldüm bak şimdi neden yasak ya şekersiz içiyorum bende
kaydirigubbakcemile3
tülaycım hoş geldin anlaşılan seni bu yaz pek buralarda göremeyeceğiz bi oturamadın totonun üzerine kaydirigubbakcemile3 şeker.özletme kendini :Şeniz
Geldiim Geldiimm :sm_cool: :sm_cool:tülayyyyyyyy
kız sen nerlerdesin heeeeeee
bende montici oldum başladım allaha şükür çok ii gdiiyor
tartıda güzel şeyler gördüm bakalım hayırlı cuma ne olcakk
Bilmem olabilirmiyiz acaba bilmiyorumkismileÇatalzeytin mi ohaoldumsmile
Bende ordan geldim Cumartesi günü ohaoldumsmile
Tanışıyor olabilir miyiz.
:lepi:
üzüldüm bak şimdi neden yasak ya şekersiz içiyorum bende
kaydirigubbakcemile3
Sağol narinim hoşbuldum .Ramazana az kaldı daha biyere gidemem :sinifsinif: Artık burdayım bidahaki yaza kadar aklinialirimsmile
Banucum bu kahvenin yasak olmasına bende çok üzüldüm yaa .ama ben bazen akşamları sütün içine az kakao ve tatlandırıcı atıp içiyorum .gayet güzel oluyor . en azından güzel çikolatalı bi içeçek boshayallersmile
çıkmadan bir de tarif vereyim size.
belki bilen, yapan vardır ama ben ilk kez bu şekilde yaptım. çok da güzel oldu....
KABAK YEMEĞİ
tarif gülriz sururi'nin yeni kitabından... 3 soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp geniş bir tencerenin dibine diziyorsunuz. sonra 2 büyük domatesi dilimleyip soğanların üzerine yerleştiriyor, en üste de ortadan ikiye bölünüp 2 parmak kalınlığında kestiğiniz 1 kg kabağı koyuyorsunuz. üzerlerine, tuz, 8 diş sarımsak ve zeytinyağı döküp orta ateşte hiç su eklemeden pişiriyorsunuz. servis yaparken üzerine bol dereotu serpmeyi unutmayın. AFİYET OLSUN :))
Butterfly
Ben içindenim Çatalzeytinin. Samancı köyünden gelin aldık biz c.tesi düğün vardı. Muhtemelen tanışıyoruzdur canım. Hatta akraba bile olabiliriz
daphnel
Tarif içinde ben teşekkür ederim. Umarım tartı yüzünü güldürmeye daha çokkkkk devam eder. Ama hafatada bir tartılırsan eğer emin ol daha çok gülersin şekerim.
Narincim
Çikolata isteği bende de hat safhada. En iyisi sen çikolata al cnm akşama kakao falan kesmez bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?