Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünki menüm...

sabah
1 nektarin,1 şişe su

KAHVALTI
tam buğday ekmekten tost,zeytin,salatalık,biber,çay

ÖĞLE
kabak yemeği,salata,ayran

ARA
kiraz

AKŞAM
ıspanak kavurması,yoğurt,salata

evet duruyor benimkisi durdu çünkü bu akşam yemek yicem muhakak o yüzden

bide sormuştun ya ne zaman kilo verme duruyor die bende aynı soruyorum sordum sanırım fiziksel aktiviteyi arttırmassak aynı yeme düzeniyle zamanla gramlarla kg vericem benim bir ayı geçti ve durma noktasında şuanda

bugünki menüm...

sabah
1 nektarin,1 şişe su

KAHVALTI
tam buğday ekmekten tost,zeytin,salatalık,biber,çay

ÖĞLE
kabak yemeği,salata,ayran

ARA
kiraz

AKŞAM
ıspanak kavurması,yoğurt,salata

akşam menümü değiştiriyorum...dışarı çıkmıştım markette kepekli spagetti buldum...yaşasınn makarna yicemmm.))))))))))

sabah giderkn yürümeye
meyvenin yanında 5 badem yedim ve daha iyiydim midem kazınmadıı

fıstık yiyebiliyoruz ama antep fıstıgı yasakmışşş

zili yi merak ettim yolculuk nasıl geçti acaba çok zorlanmamıştır inşş

üzüldüm bak şimdi neden yasak ya şekersiz içiyorum bende

valla kahve sevmediğim için neden olduğunu hiç sormadım . Ama kahvenin içindeki kafeinle alakalı sanırım kitap yanımda olsaydı bakardım . Ama arkadaşıma verdim okuması için onun aklına yatarsa oda başlayacak montiye ........ Aeben ablam hafta ortası geleceğini söylemişti ona sorar canım

masum bu arada ben de çok kahve içiyordum bu ara türkkahvesi ama şekersiz demek ki içmicem artık, üzüldüm şimdi

bugün kü menüm:

kalktığımda:
2 tane kayısı +su

kahvaltıda:
2 dilim tb ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 bardak light süt
salata

öğlen:
bir tabak etli taze fasulye
salata
yoğurtlu semizotu salatası

ara:
şeftali

akşam:
fırında köfte
salata
yoğurt

tülaycım hoş geldin anlaşılan seni bu yaz pek buralarda göremeyeceğiz bi oturamadın totonun üzerine kaydirigubbakcemile3 şeker.özletme kendini :Şeniz
kaydirigubbakcemile3

Sağol narinim hoşbuldum .Ramazana az kaldı daha biyere gidemem :sinifsinif: Artık burdayım bidahaki yaza kadar aklinialirimsmile
tülayyyyyyyy
kız sen nerlerdesin heeeeeee

bende montici oldum başladım allaha şükür çok ii gdiiyor
tartıda güzel şeyler gördüm bakalım hayırlı cuma ne olcakk
Geldiim Geldiimm :sm_cool: :sm_cool:
Hadi hayırlısı bakalım banu .Bağarsak sisteminde düzelme oldumu .bu monti benim tüm sistemlerimi düznledi valla :lepi:

Çatalzeytin mi ohaoldumsmile
Bende ordan geldim Cumartesi günü ohaoldumsmile
Tanışıyor olabilir miyiz.
:lepi:
Bilmem olabilirmiyiz acaba bilmiyorumkismile
ben çatalzeytin samancı köyündenim hihoyyyt

üzüldüm bak şimdi neden yasak ya şekersiz içiyorum bende

Banucum bu kahvenin yasak olmasına bende çok üzüldüm yaa .ama ben bazen akşamları sütün içine az kakao ve tatlandırıcı atıp içiyorum .gayet güzel oluyor . en azından güzel çikolatalı bi içeçek boshayallersmile

selam kızlar,

tartı bu sabah yine yüzümü güldürdü..umarım boyle devam ederrr:Saruboceq:
bakalım cumaya kadar ne olacak. ama bu cumadan sonra 1 hafta tartılmamayı düşünüyorum, bakalım becerebilecekmiyim kaydirigubbakcemile2

iremcim, verdigin cevaplar için tşk.ederim..

kızlar, bir sorum daha var. maden suyu serbestmi? ben günde 2 tane falan içiyorum faydalı diye :uhm:

çıkmadan bir de tarif vereyim size.
belki bilen, yapan vardır ama ben ilk kez bu şekilde yaptım. çok da güzel oldu....

KABAK YEMEĞİ
tarif gülriz sururi'nin yeni kitabından... 3 soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp geniş bir tencerenin dibine diziyorsunuz. sonra 2 büyük domatesi dilimleyip soğanların üzerine yerleştiriyor, en üste de ortadan ikiye bölünüp 2 parmak kalınlığında kestiğiniz 1 kg kabağı koyuyorsunuz. üzerlerine, tuz, 8 diş sarımsak ve zeytinyağı döküp orta ateşte hiç su eklemeden pişiriyorsunuz. servis yaparken üzerine bol dereotu serpmeyi unutmayın. AFİYET OLSUN :))

bidahaki yaza kalmaz canım burdaki oluşun nede olsa az kaldı hedefine ulaşmaya yerimseniben

eve giderken bende kakao alayım bari regli oldugum için canım acayip çikolata istiyor delikafadulden yoksa iremi yenmem yarış başlamadan hayal olur kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım mutlaka deneyeceğim cokacimcoook

Butterfly
Ben içindenim Çatalzeytinin. Samancı köyünden gelin aldık biz c.tesi düğün vardı. Muhtemelen tanışıyoruzdur canım. Hatta akraba bile olabiliriz

daphnel
Tarif içinde ben teşekkür ederim. Umarım tartı yüzünü güldürmeye daha çokkkkk devam eder. Ama hafatada bir tartılırsan eğer emin ol daha çok gülersin şekerim.

Narincim
Çikolata isteği bende de hat safhada. En iyisi sen çikolata al cnm akşama kakao falan kesmez bizi

benim de bazen cnm çok çekiyor çikolata ama yasak degilmii kızar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…