Butterfly
Ben içindenim Çatalzeytinin. Samancı köyünden gelin aldık biz c.tesi düğün vardı. Muhtemelen tanışıyoruzdur canım. Hatta akraba bile olabiliriz
daphnel
Tarif içinde ben teşekkür ederim. Umarım tartı yüzünü güldürmeye daha çokkkkk devam eder. Ama hafatada bir tartılırsan eğer emin ol daha çok gülersin şekerim.
Narincim
Çikolata isteği bende de hat safhada. En iyisi sen çikolata al cnm akşama kakao falan kesmez bizi
İnş yaa ..:Saruboceq: hepimiz fazlalıkları verip bu günleri yadd ederiz beraber :lepi:bidahaki yaza kalmaz canım burdaki oluşun nede olsa az kaldı hedefine ulaşmaya yerimseniben
eve giderken bende kakao alayım bari regli oldugum için canım acayip çikolata istiyor delikafadulden yoksa iremi yenmem yarış başlamadan hayal olur kaydirigubbakcemile3
Butterfly
Ben içindenim Çatalzeytinin. Samancı köyünden gelin aldık biz c.tesi düğün vardı. Muhtemelen tanışıyoruzdur canım. Hatta akraba bile olabiliriz
günaydın kızlarrr
ben 2 p.tesi günü tartıldım neredeyse 74.8 flan gelirken bugün 75.5 geldim nedne acaba çok cnm sıkıldı
günaydın herkese opuyorumnanaktan bugün çok yogunum bi bakayım dedim
iremcim kakaolu süt gerçekten güzeldi ve yettide çikolata isteğimi kesmek için aklinialirimsmile yerimseniben
sema ablacım sen merak etme olumunekankayizsmile iremin oyununa gelmem ben naniknanik kakaolu süt gerçekten işe yaradı olmadı birdaha krizim gelirse tarçınlıda denerim.regli oldugumdan ve son hafta kaçamak yaptıgımdan bu tatlı istekleri.yoksa monti yaparken asla böyle tatlı krizlerim olmuyordu
banucum benden sana tafsiye eger motivasyonunun azalmasını hatta bitmesini istemiyorsan sadece cuma günleri tartıl canım tecrübeyle sabittir.bu tür oynamalar yüzünden ben kaç kere sinirden diyetimi bozdum bir bilsen .ki senide tanıyorum sende moralin bozuldugunda diyetini bozabiliyorsun tatlım.bu yüzden bence hergün tartılma olumunekankayizsmile
Narincim bir işe yarar iki işe yarar sonra yaramaz. Hem koca bir çik. pastanın yerini tutar mı hiçççççççççççççççç lülülülülülü
canımcım giden yagların verdiği hazzı çikolatalı pastanın lezzetiyle kıyaslayamam bile sositososito çikolataları pastalar senin olsun tatlımmm ben almayayım naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?