Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

baksen ....))) alsanaalsanasmilenarinim sen bunu okumamış ol tarçınlı süt iç tatlım tatlı isteğine çok faydası oluyor..opuyorumnanaktan.

Son düzenleme:
sanırım biraz sazanlık yapmışımm

menümü yazayım ben
sabah
2 erik 2 kaysı
3 badem(tok tuttu gerçektende)

kahvaltı
2 dilim ekmek
peynir
zeytin

öglen
yeşil fasulye azcık
azcık kabak
seiz otu salatası

ara
3 erik

akşam
2 but?
salata
yogurt

kızlar 2 but fazlamı
bide bugün akşam yemegimi 7.30 da yedim geç bi saat degilmi montiye göre
k

ARKADASLAR UZUN ZAMANDIR AYRI KALDIM AMA AYNEN YOLA DEVAM.
EV TASIMA TELASI VE COCUKLARIN TATILI DERKEN UZAKTA KALDIM KUSURUMA BAKMAYIN.
BU AKSAMDA COK YORGUNUM.YARINDAN ITIBAREN ESKISI GIBI MENULERIMI DUZGUN BIR SEKILDE YAZMAYA DEVAM ETMEYE CALISICAM:kedi:

iyi geceler kızler...bugünki menümü vereyim

sabah aç karnına
1 şeftali,1 erik

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,yeşil biber

öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 tabak yoğurt

ara
2 elma

akşam
yarım tabak taze fasulye,
2 küçük parça tavuk
marul salatası,yoğurt

3,5 litre su
bugün spor yapamadım maalesef
ama sabah telafi ederim

İnş yaa ..:Saruboceq: hepimiz fazlalıkları verip bu günleri yadd ederiz beraber :lepi:
Butterfly
Ben içindenim Çatalzeytinin. Samancı köyünden gelin aldık biz c.tesi düğün vardı. Muhtemelen tanışıyoruzdur canım. Hatta akraba bile olabiliriz

akannehir
Hadi akraba çıkalım hadiii :lepi: Cumartesi bizden kimin düğünü vardı diye düşündüm bulamadım . ama samancıdansa kesin tanışıyoruzdur .ben kendimi bildim bileli her yaz gideriz mutlaka

Günaydın herkese. Dün biraz fazla yedim aralar çok oldu ama tatilde mide büyüdü ve acayip kazındı midem. Bile bile yedim yoksa başka şeylere saldıracaktım.
Yine de şükür dün ki mönüne.

Bende dün yediklerimi ekleyeyim.
Sabah 07:30
Domates, peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, maydanoz

Ara 11:50
1 armut

Öğlen 12:30
Ayşe fasulye, yoğurtlu patlıcan (fırında yapılmış)

Ara 15:00
1 armut

Ara 16:00
1 dilim buğday ekmek arası beyaz peynir

Akşam
Salata, yoğurt ve ayşe fasulye

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
2 avuş kadar beyaz leblebi
1 kutu lıght süt

ara
1 adet şeftali
1 adet armut

akşam
1 tabak kabak yemeği
salata
yoğurt

günaydın kızlarrr

ben 2 p.tesi günü tartıldım neredeyse 74.8 flan gelirken bugün 75.5 geldim nedne acaba çok cnm sıkıldı

günaydın kızlarrr

ben 2 p.tesi günü tartıldım neredeyse 74.8 flan gelirken bugün 75.5 geldim nedne acaba çok cnm sıkıldı

canını sukma canım . vucudun su toplamıştır . tartıda bu tür oynamalar olabiliyor .

günaydın herkese opuyorumnanaktan bugün çok yogunum bi bakayım dedim
iremcim kakaolu süt gerçekten güzeldi ve yettide çikolata isteğimi kesmek için aklinialirimsmile yerimseniben

sema ablacım sen merak etme olumunekankayizsmile iremin oyununa gelmem ben naniknanik kakaolu süt gerçekten işe yaradı olmadı birdaha krizim gelirse tarçınlıda denerim.regli oldugumdan ve son hafta kaçamak yaptıgımdan bu tatlı istekleri.yoksa monti yaparken asla böyle tatlı krizlerim olmuyordu

banucum benden sana tafsiye eger motivasyonunun azalmasını hatta bitmesini istemiyorsan sadece cuma günleri tartıl canım tecrübeyle sabittir.bu tür oynamalar yüzünden ben kaç kere sinirden diyetimi bozdum bir bilsen .ki senide tanıyorum sende moralin bozuldugunda diyetini bozabiliyorsun tatlım.bu yüzden bence hergün tartılma olumunekankayizsmile

Narincim bir işe yarar iki işe yarar sonra yaramaz. Hem koca bir çik. pastanın yerini tutar mı hiçççççççççççççççç lülülülülülü

Aynen katılıyorum. kaydirigubbakcemile5

denizicm haklısın cnm aslınd ahergün tartılmıyordumd montiye başladıgımdan beir tartılıyorum hergün ama cumaya kadar tartılmıycma cnm artık

evet bende hemen sinirlenip acısını çıkartıyorum malesef k,ii

Narincim bir işe yarar iki işe yarar sonra yaramaz. Hem koca bir çik. pastanın yerini tutar mı hiçççççççççççççççç lülülülülülü

canımcım giden yagların verdiği hazzı çikolatalı pastanın lezzetiyle kıyaslayamam bile sositososito çikolataları pastalar senin olsun tatlımmm ben almayayım naniknanik

arkadaşlar çavdar ekmegi montiye uygun mu
dün bimde bi ekmek buldum
çavdar unu ve bugday unu vardı emin olamadıgımdna almadım bugday ekmegi aradım kaç şubesde

masumcum
halk ekmekten alıyorum ben tam buğday ekmeği ve organik tam buğday ekmeği olarak 2 çeşit satılıyor eğer bulamadıysan alternatif olarak kullanabilirsin canım ben ondan kullanıyorum
bu arada bende her sabah tartılıyorum ve bugün artıda çıktım aynı zamanda dün regl olduğum için bu cuma kilomda bi azalma olmıyacak artık hergün tartılmıyalım
tartım banyoda hemen onu kaldırayım engel olamıyorum kendime yoksa
seni ii anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…