Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar. tatilden döndüm,harika geçti.
dün malum döneme girdim. henüz tartılmadım. tatilde dikkat etmeye çalıştım fakat şu anda şişlik var vücudumda. kaldığım yerden devam edeceğim. görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5

diyarr cım
halk ekmekten aldıgın zman kendinn mi dilimliyorsun

ben bikez sordum tam bugday ekmegi varmı diye bilmiyorlar bile

denizzz
sütün içine kako atınca tatlandırıyla mı tat verdin yoksa şekersizmi içtin

selam kızlar

ben de bu haftadan sonra artık cumaları tartılmaya karar verdim. artı çıkmayı bırak, aynı bile olsam canım sıkılıyor çünkü.
sabah sabah dolaptan eski pantolonlarımı çıkardım. inanın 38 bedenden 44 bedene kadar pantolon var :kedi: ya yuh dedim kendime mafoldumben
sonuç olarak 1 beden incelmişim ama yerimseniben artık giyebilecek birkaç tane pantolonum var :lepi:
aynen devam montiye..asla kaçamak yapmak yok. kendimi uzun süredir ilk kez bu kadar iyi ve hafiflemiş hissediyorum. sositososito

alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

bugünki menüm...

yolda 4 kuru kayısı,2 badem,1 şişe su

KAHVALTI
tb ekmek,light peynirden domatesli tost,zeytin,çay

ÖĞLE
ıspanak kavurması,salata,ayran

ARA
nektarin

AKŞAM
mantarlı omlet,patlıcan salatası,ayran

su yeterli,
bol bitki çayı...( yeşilçay,elma çayı,rezene )

spor yok....)) spor sayılırsa hafta içi hergün sabah akşam 15 dk durağa yürüyüş....alışveriş evde toparlama yemek bulaşık vs

cumartesi , pazar yürüyüş...

Son düzenleme:
kızlar, geçenlerde annem pazardan tam bugday ekmegi almış bana. ekmege bayıldım ya. nasıl tok, dolu bir ekmek ve lezzetli. 1 dilim yetiyor. kolay kolay da bayatlamıyor. bizim bimden aldıgımız ısparta ekmegi bu ekmekten sonra bana çok yumuşak ve lezzetsiz geliyor. yiyesim gelmiyor 2-3 gündür. mutlaka ondan tekrar almam lazım.

dün akşam kepekli spagettimi pişirdim yedim...nefistiiiiii hafif diri kalacak şekilde yağsız pişirdim...( aebencim öyle demişti...)
domates rendeledim içine sarımsak ekledim 1 kaşık acı biber salçası koydum pişirdim..iyice suyunu çekince baharatlarını koydum..tuz,kbiber,kekik,hımmmmmm güzel oldu...

yanında ayran ve salatayla 1 tabak yedim..umarım bu tartıya yansımaz..

yedikten sonra yakmak için uzun zamandır yapmak isteyipte ertelediğim arka balkonumun dağınıklığını toparladım ve kiler olarak kullandığım dolabın içini temizleyip düzenledim...
1,buçuk saat ter aktı heryerimden...:)))))))))

Son düzenleme:

ooh afiyet olsun :)) ben de yapıcam daha hiç yapmadım.

sema abla afiyet olsun bende yemek istiyorum kepekli makarna hatta alayım bugün
tartıya nedne yansısınki yiyebiliyoruz dimi makarna

DAPHNEL
cnm tebrikler s
perisn

bende öglene kırmızı biberli sogannlı omelt yi,ycemmm

peki yanına semizottu salatası yedigmde salatada yemem gerekitrmi yine

sema abla afiyet olsun bende yemek istiyorum kepekli makarna hatta alayım bugün
tartıya nedne yansısınki yiyebiliyoruz dimi makarna

DAPHNEL
cnm tebrikler s
perisn

spagettiyi 8 dk haşlamak kaydıyla ve sosunu yağsız yaptığımız takdirde yiyebiliyoruz . ben hiç denk gelmedim ama aeben ablam 3 dk da haşlanan makarna olduğunu söylemişti . bulabilirsen onlardan da alabilirsin canım .ama ben gün içersinde ekmekli kahvaltı yapmışsam diğer öğünlerde makarna tüketmeyi tercih etmiyorum ki . 2 öğünde karbonhidrat tüketmiş olmayayım diye .............

kızlar şimdi baktım kuru üzüm yasakmış

normal üüzmde yasak degilmi böyle bir ayrım yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…